gerçi ben kendi bebişimi erkekhissediyodum dr her ne kadar emin olmadan kız olabilir desede...ben hala erkek olabileceğini düşünüyorum yani bi his yanılıyo olabilirim
kahin dedinde aklıma geldi..
şu bebeğimin cinsiyetinin merakımdan ...kaç gündür aklımdan kahve falı bakan birini bulmak geçiyodu
aranızda fal bakan varmı a dostlarrr
nazo26 sonuçların güzel çıkmış hayırlı olsunn sevindiimmmm
gulesram seninde gözün aydın bebişin iyiymiş..Kayınvalidenide takma sizin araya bi soğukluk girdiyaa o sana cann dese yanlış anlarsın daha sakin olmaya çalış eşinin annesi sonuçta üzme onuu en çok o yıpranır.. çok çok büyük hataları olmadıkca görmezden gel yaptıklarını uzun vadede sen kazanırsınn..
baharnazcım ben sordum dinleneek gidildikce ve sorunum olmadığı için yasaklamadı..bende 1 ay sonra uçakla gitcem dönüşü hemde kendi anneme uğrayacağım için otobüsle dönücemm..Molalarda bol yürü baktın sıkıldın otobüste 1 tur at :))
ciesra geçmiş olsun 2 akşam önce burdada oldu aynı şeyleri hissettim Allahım korusun beterinden...
sedasem hamilelikte cinsellikle ilgili pozisyonlara bak eğer kanama riskin yoksa dr yasaklamadıysa 9 ay uzun süre..Süresini kısa tutun hareketler kısıtlı olsun falan diyolar biz hiç yasaklamadık kendimize baştan berii
SMGE benimde baş ağrısı oldu ancak ilaçla geçtii canım geçmiş olsuunn
ozlem483 haberlerine sevindim hayırlı olsun tatlımmm
nevra73cım turko okadar güzel örgüler paylaştıki o topiki açmak farz olduu hepimiz paylaşırız cicilerii..benim teyzeler falan bişeyler yapıyo kapşonlu hırkalar falan ama elime nezaman geçer bilemem :))
güzel haberlerle gel inşallah ciesra
Aminn inşallah, ben eşimle iddiaya girdim gerçi ben kız olcak diyorum o erkek
Profilinden çizelgeye yapıştır canım o hazırladığın uzantıyı.. Resimli anlatıyordu biyerlerde ama yaa nerdeydiki??
Allah bilir canım lafımız yok da kullarda bazen tutan tahminlerde bulunabilir.. :) Bak işlerin açıldı SUBARU artık kurtulamazsın bizden. Ay c.tesiyi daha bi sabırsızlıkla bekliyorum bak şimdi.. Akşam 5.30 da randevum eve gidince hemen yazıcam buraya
Bebişimi hissettin sert.. aa ilginççç bende bakayım yarın bakalım..
Şaka değil valla ben simide bile peynir yoksa yanında tuz atıp yerim.. Annammm oğlummu olcak diyosundur bakalım c.tesi ne diyecek dr. bi tutarsa topikimizin kahini ilan edicem seni valla
olsun gönlümü hoş ettin.pek bi sevindirik oldum
bende bişiler yaptım ama buraya koyamıyorum
pekii
madem kız istiyosun o zaman allah sana çok güzel sağlıklı bir kız bebiş versin inş..
Canım yapamadım
olabilir tabii.allah her bir kuluna ayrı bir özellik vermiş....bazı kullarınıda aracı yapmışş...
evimde net yok..bende pazartesiyi merakla bekliycem..senle bi açılışı yapalım artık arkası gelir evelallahh...birde cinsiyet tahmin topiği açarız bana heehhh tamm oldu şimdi
canım bebişmi bilmiyorum amniyon kesesi olabilir ama ben çok zayıf olduğum içinmi acaba bukadar rahat hissettim bilmiyorum ama eminim yani
kızlar fala ianmayınama falsızda kalmayın
gerçekten hamilelikte böyle şeyler duyunca Allaın işine karşmak gibi oluyo ben böyle düşünüyorum
ama batıl inançlerimda yk değil mesela ilk haftalarda bana makas bıak testi yapmışlardı bende gittim makasa oturdum. sonra kardeşim geçenlde bidaha yaptı yinemakasa oturdum böyle eğlenceli şeyler deneyebilirsiniz aile içinde çok zevkli oluyo
YA ben sallıyodum hamile kalmadan evvel, ama öğrendiğimden beri kahve içmedim hiç.. Evlenmeden önce bi fal baktırmıştım, Akçayda bi kadına, kadının söylediği herşey çıktı yaa.. Zaten oğlunun öleceğini görmüş sonra (ve ölmüş oğlu) bakmıyormuş artık sanırım.. Bana 2007 yılında, 2010 da evleneceksin evlenir evlenmez hamile kalacaksın oğlun olacak demişti ikinci çocuğun kız olacak demişti.. Bakalım tutacakmı? Ay evet yaa forumdan bakan biri varmı acabaa..
bilgisayarın camerasından çektim bayaaa kilolu çıkmışım ama
lcw aldım thisörtü beğenecekmisiniz bakalım
Uploaded with ImageShack.us
bilgisayarın camerasından çektim bayaaa kilolu çıkmışım ama
lcw aldım thisörtü beğenecekmisiniz bakalım
ayy benimde aynı tişörtüm var :)):13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?