2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayyğğğ
vallahi buna bakan gerçekten iyi bakıyo...
bakalım neyin olucak hehe

bende başkalarına çok güzel sallıyorum ama kendime bakamıyorum...
bende hamişten sonra kahvedende tiksindim zaten

Evet o kadın iyi atıcıydı diyim..
Kahve içme zaten bebişin kapkara olur bak

Evet melekm bende böyle güzel hayaller kurup kurup olur olmaz yerlerde saf saf sırıtmaktayım hala ama gerçekten hayali bu kadar güzelken gerçeği kimbilir nasıl olacak

bilgisayarın camerasından çektim bayaaa kilolu çıkmışım ama
lcw aldım thisörtü beğenecekmisiniz bakalım

Uploaded with ImageShack.us

oyyy çok güzelllll evettt baya bi göbek var burdaa.. canım benim yaaawwww maşallahhh

ayyy benimde alt katımda 8 aylık bi kız bebiş var o gece ağlayınca ben korkuyorum
yat uyu sen bunlar iyi günlerin deyip kendimi avutuyorum

yok yok hiçbişey olmuyooo
kızkardeşim 6 aylıktan sonra hamileyken bu sene başında kaşık kaşık türk kahvesi yiyodu ..normalde hiç içmeyen kız kaşık kaşık çiğ türk kahvesi yiyodu...bebişide süt beyaz annommmm teyzesi yesin onu..benim bebiş arap bacı olabilir annede babada buğday tenli....

sağolun kızlar
doktor erkek dedi ama tam emin değildi canım bakalım netleşmesi için bekliyoruz 16.haftayı
benimde üst katımda erkek bebeği olan komşum var 4 aylık
nesıl ağlamak gündüz ve bütün gece susmuyor
hem bebeğe hem anneye üzülüyorum valla kadıncağız kendini kaybetmiş
bizimde böylemi olacak inanamıyorum okadar ağlamar mı ?
ama çevremdekiler hepsi öyle diyor ilk 6 ay zor geçiyormuş

ayyy benimde alt katımda 8 aylık bi kız bebiş var o gece ağlayınca ben korkuyorum
yat uyu sen bunlar iyi günlerin deyip kendimi avutuyorum

Benim de üst katta 5 yaşlarında fırlatma bi kız çocuğu var, güpür güpür binayı tepemize yıkıyo her akşam bende tenhada elbet yakalarım bi gün diye avutuyorum kendimi..

amiiiiinnn inşallah iyi dilekerin için teşekkür ederim seninde kızın olucaktı yanlış hatırlamıyosam değil mi. Allah hepimizn gönlüne göre versin

melekm
benim dr£um emin değilim ama kıza benziyo dedi...
offf ben haftaya başka bi hastaneye giidp cinsiyetine baktırıcam allah nasip ederse o zmaan kızım mı oğlişimmi olacağı netleşecek inş..

Yok ya yinede beyaz tenli olabiliyor, benim kardeşimde buğday eşi duble duble buğday, ama berom süt gibi.. Sağlıklı olsunlarda, siyah beyaz fark yapmaz yani..

Valla bende korkuyorum bazen, güzel yanlarının yanında bizi depresf yapacak yanlarıda var, geçen 2010 temmuz annelerinin forumundaydım, bi arkadaş çıldırmış artık.. evde basacak yer yok diyor, sadece 5 dk müsade istiyorum diyor.. Korktum valla.. Allah yardımcımız olsun.. :44: Artık ömürlük bi maratona girdik kızlar, şimdiden pes etmek yokkk.. Biz nasıl büyüdük..

bakıyorumda herkesin altında üstünde küçük canavarlar var tek ben değilmişim.
subaru: bende bayramdan sonra gidic doktora ozaman öğrenicem cinsiyetini ama dayanamayabilirim bakrsın arın başka bi doktordayım

Benim de üst katta 5 yaşlarında fırlatma bi kız çocuğu var, güpür güpür binayı tepemize yıkıyo her akşam bende tenhada elbet yakalarım bi gün diye avutuyorum kendimi..

ya tenhalar dedinde...benimde karşı komşumun bir kızı var 3 yaşında..
kızla aramız çok iyiydi..kızın anneside hamile aramızda 1 hafta var...sık görüşüyoruz...
çocuk hamile olduğumu öğrendikten sonra bana düşman kesildi...ben karnımı seviyorum bebeğim olacak diyorum o karnıma yumruk atıyor..tokat atıyor alalhım bi tuhaflık var bu işte...annesinin karnını seviyo ayyy kardeşim diyo bana gelince karate kung fuuu

bana neden böyle davrandığını anlayamıyorum...

seni çok seviyodur ablası gibi görüyodur şimdi sen bebeğinle ilgilenieksin onu görmiceksin diye kıskanıyo olabilir.

yooo yoooo ben bayramı bekleyemem...
bayram harçlıklarımızı toplıycaz
şaka bi yana
benim bebişim eğer inat etmezse haftaya ideal zmaan gelicek nasipse
ben küçükköy bilge hastanesinde 4 boyutlu usg olduğunu öğrendim orda herşey net görünüyomuş...bebekte uygun büyüklüğü gelince sorun olacağını sanmıyorum...

seni çok seviyodur ablası gibi görüyodur şimdi sen bebeğinle ilgilenieksin onu görmiceksin diye kıskanıyo olabilir.

melekkk
anneside hamile
beni annesinden çok sevmiyodur heralde
ben bu davranışını bebeğimin cinsiyetine bağlıyorum öyle hissediyorum...
bakalım erkek yada kız olursa yeni bir tezim olacak muuuuuhahahaaaaaaaa

subaru
bende istanbula gidince bilge hastanesine gidicem bu ne tesadüf canım
bende aradım öğrendim ssk geçiyor 20 tl di galiba ayrıca 4 boyutlu ve de cd veriyolarmış.süper
ben ozaman 14 haftalık olucam inşallah tam sonuç alırız

melekkk
anneside hamile

çok alemsn yaaaa ama böyle bişey bende duymuştum sanki biyerlerde nden olmasın

canım ben 14+3 üm

sedasemm
ben haftaya 14.haftama giricem inş..
gidip geliyim detayalrı yazarım burda
inş.öğrenirim

çok alemsn yaaaa ama böyle bişey bende duymuştum sanki biyerlerde nden olmasın

ben duymadımda... başka bi şey başka sebep düşünemiyorum
karnıma vuruyo çok kızıyorum ona
içimden diyorum az kaldı oğlum olsun seni mahvedicek
yada kızım olsun ben kızıma seni ısırttırıcam

Amadelirtiyo beni SUBARU tam bi facia velet babası prof. anası bi bankada müdür burunlarından kıl aldırmayan tipler, acaba ebeveynlerini kıskanıyorum da ondan mı alıp veremediğim var çocukla .. olabilir bilinçaltı bu..

melekkk
anneside hamile

karnındaki erkekse kız çocuklar senle ilgilenirmiş, kızsa erkek çocuklar.. Ozaman kızın olcak SUBARUU.. Doğru mu biliyorum tam emin değilim ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…