Mayıs annelerinin kilo takip çizelgesine baktım da en kısa benim heralde diye düşünmeye başlamıştım, melekm aynıymışız rahatladımbizim yarımız yerin altında
AHH AHH yarama bastın sedasemmmm
ben hamilleiğimden önce tam bir makarna delisiydim..kahvaltıda dahi makarna yiyebilecek kadar çok seven biriydim...
ancak hamileliğimde ilk ondan bulandım daha yiyemiyorum...
halbuki benim kurtarıcı yemeğimdi..akşamları eve geldiğimde 10 dak.. bi makarna haşlardım karnımı doyuyurdum..şimdi öğğğğ geldi...kızmayınnn bana ama olurmu
al benden de o kadar, bayılırdım, hele o annemin yaptığı ev eriştesine.. Ama şuan ne makarna çeşitlerini ne bulgur ne pilav göresim dahi yok.. Sağlıklı beslenemiyorum ben hiç, bebeğime bakamıyorum, öğlen yemekta pilav tavuk çıkarmıştılar, ben ekmek arası domates peynir yedim.. Nolacak böyle bilemiyorum.. Vicdan azabıda çekiyorum..
al benden de o kadar, bayılırdım, hele o annemin yaptığı ev eriştesine.. Ama şuan ne makarna çeşitlerini ne bulgur ne pilav göresim dahi yok.. Sağlıklı beslenemiyorum ben hiç, bebeğime bakamıyorum, öğlen yemekta pilav tavuk çıkarmıştılar, ben ekmek arası domates peynir yedim.. Nolacak böyle bilemiyorum.. Vicdan azabıda çekiyorum..
öyle deme ama öyle deme üzülüyorum. valla ben halimden memnunum kısa boylular herzaman genç grünüyolar miyon olduğumuz için hiç yaşlanmıcaz.
Gerçekten arkadaşlar hem çalışıp hemde bulantıları çekmek çok zor oluyor özellikle eve gidince mutfağa girip yemek yapmak
üzülme canım sende protein ağrlıklı beslenyosun demekki en azında prynir yiyebiliyosun karbonhidratıda ekmekten adığını varsayarsak pilav çokta faydalı bişey değil kilo yapıyo yani boşver. bende tavuk ve domates yiyemiyodum yavaş yavaş başladım yemeye
Benimde içim kurudu ekmek arası peynir domates yemekten
allahım tez zamanda hepimizi normale döndür yarabbim
kızlar kilo çizelgesine nerden bakıcam ...
kızlar boya kiloya çok fazla takmayın,dr lar boyuda soruyor diye yazdım çizelgeye...boşverinnnnn...en önemlisi biz anne oluyoruz inşallah gerisi boşşş..sağlıklı doğsunlarda
arkadaşlar merhaba,
aranızda bebişinden tekme yiyen var mı :)
ciesra ..zaten ilk 3 ay depolarımızdan besleniyo bebişlerimiz...
ben 1 ayda 3 kg almışım
üstelik mide bulantım tavan yapmışken..nasılmı oldu...
devamlı ekmek arası peynir kaşar ..haşlama patates...tost her öğün kaşarlı beyaz peynirli tost yedim...ama her öğünde koca bi yarım ekmek arası yada tost.....
bu arada sulu hiçbişey alamadım...
suyu bile içmedim bulantımı artıtdığı için sonuç +3 kg...
bebeğim için çok üzülmüştüm..bebeğime faydalı hiçbişey yiyemedim hele süt içemediğim için çok üzülüyodum...ilk dr gittim kontrolümde bebeğimin herşeyi çok güzel çıktı...
geçen kontrollerimdede bu şekilde beslenmeme rağmen bebişim çok şükür iyi ve 1 hafta önde...ama 12.hafta dolduktan sonra sonra bizden beslenicekler dikkat etmeye başladım...
malesef ekmeler şurda dursun daha hissedemedik bile.:18:
kızlar boya kiloya çok fazla takmayın,dr lar boyuda soruyor diye yazdım çizelgeye...boşverinnnnn...en önemlisi biz anne oluyoruz inşallah gerisi boşşş..sağlıklı doğsunlarda
Dikkat etmeye çalışıyorum bende, ama yaşadığınız için anlarsınız beni, miğdem istemiyor, yani zorlasam sonuç istifra olacak.. Maşallah senin mercimeğine, umarım benim canımda iyi çıkar bu hafta sonu.. Ve yine umarım ki tez zamanda normale döneriz hepimiz..
ya ben bişeyler hissediyorum ama emin değilimDaha önce hissetmeğim şeyler yani, ne bileyim başka hisseden varmı diye merak ettim. Belki daha doğru bir karar verebilirim diye
ya ben bişeyler hissediyorum ama emin değilimDaha önce hissetmeğim şeyler yani, ne bileyim başka hisseden varmı diye merak ettim. Belki daha doğru bir karar verebilirim diye
Bilmez olurmuyum canım
ben zorrrrla ağlaya ağlaya yedim..yemesem daha çok bulanıyodum...neredeyse günde 1 kg mandalina tükettim...
benim bi şansım kolay istifra etmiyorum..çok zorlanırsam çıakrıyorum...
o yüzden yavaş yavaş ağlaya sızlaya yedim...
teşk ederim teyzesi..senin minik kuzunda çok iyidir annesiii sen hiçç merak etme emi onu...
inş..3,5 doldumu herşey bitecek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?