2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Mayıs annelerinin kilo takip çizelgesine baktım da en kısa benim heralde diye düşünmeye başlamıştım, melekm aynıymışız rahatladım bizim yarımız yerin altında

öyle deme ama öyle deme üzülüyorum. valla ben halimden memnunum kısa boylular herzaman genç grünüyolar miyon olduğumuz için hiç yaşlanmıcaz.

Gerçekten arkadaşlar hem çalışıp hemde bulantıları çekmek çok zor oluyor özellikle eve gidince mutfağa girip yemek yapmak

al benden de o kadar, bayılırdım, hele o annemin yaptığı ev eriştesine.. Ama şuan ne makarna çeşitlerini ne bulgur ne pilav göresim dahi yok.. Sağlıklı beslenemiyorum ben hiç, bebeğime bakamıyorum, öğlen yemekta pilav tavuk çıkarmıştılar, ben ekmek arası domates peynir yedim.. Nolacak böyle bilemiyorum.. Vicdan azabıda çekiyorum..

üzülme canım sende protein ağrlıklı beslenyosun demekki en azında prynir yiyebiliyosun karbonhidratıda ekmekten adığını varsayarsak pilav çokta faydalı bişey değil kilo yapıyo yani boşver. bende tavuk ve domates yiyemiyodum yavaş yavaş başladım yemeye

Benimde içim kurudu ekmek arası peynir domates yemekten
allahım tez zamanda hepimizi normale döndür yarabbim

kızlar boya kiloya çok fazla takmayın,dr lar boyuda soruyor diye yazdım çizelgeye...boşverinnnnn...en önemlisi biz anne oluyoruz inşallah gerisi boşşş..sağlıklı doğsunlarda

öyle deme ama öyle deme üzülüyorum. valla ben halimden memnunum kısa boylular herzaman genç grünüyolar miyon olduğumuz için hiç yaşlanmıcaz.

dimi ama yaa.. yaşlandığımızda çökme gibi bi derdimiz olmayacak aslında Türk standartlarına uygun olan biziz, sadece bizim forumda hep uzun hatunlar var

Gerçekten arkadaşlar hem çalışıp hemde bulantıları çekmek çok zor oluyor özellikle eve gidince mutfağa girip yemek yapmak

Evet simgesel o eve gidip yemek yapmak ölümcül darbe oluyor bazen, ama geçecek bu günlerde inşallah..

evet evet çok şükür peynir yoğurt yiyorum, domateslede aram iyi ama, etti tavuktu, uzuunn süre boyunca aramız açık kalacak kanımca..

Benimde içim kurudu ekmek arası peynir domates yemekten
allahım tez zamanda hepimizi normale döndür yarabbim

aminnnnnnnnn inşallah canım inşallah...:13:

ciesra ..zaten ilk 3 ay depolarımızdan besleniyo bebişlerimiz...
ben 1 ayda 3 kg almışım
üstelik mide bulantım tavan yapmışken..nasılmı oldu...
devamlı ekmek arası peynir kaşar ..haşlama patates...tost her öğün kaşarlı beyaz peynirli tost yedim...ama her öğünde koca bi yarım ekmek arası yada tost.....
bu arada sulu hiçbişey alamadım...
suyu bile içmedim bulantımı artıtdığı için sonuç +3 kg...
bebeğim için çok üzülmüştüm..bebeğime faydalı hiçbişey yiyemedim hele süt içemediğim için çok üzülüyodum...ilk dr gittim kontrolümde bebeğimin herşeyi çok güzel çıktı...
geçen kontrollerimdede bu şekilde beslenmeme rağmen bebişim çok şükür iyi ve 1 hafta önde...ama 12.hafta dolduktan sonra sonra bizden beslenicekler dikkat etmeye başladım...

Dikkat etmeye çalışıyorum bende, ama yaşadığınız için anlarsınız beni, miğdem istemiyor, yani zorlasam sonuç istifra olacak.. Maşallah senin mercimeğine , umarım benim canımda iyi çıkar bu hafta sonu.. Ve yine umarım ki tez zamanda normale döneriz hepimiz..

kızlar boya kiloya çok fazla takmayın,dr lar boyuda soruyor diye yazdım çizelgeye...boşverinnnnn...en önemlisi biz anne oluyoruz inşallah gerisi boşşş..sağlıklı doğsunlarda

BENDE yazıyım boyumu kılomu bende nasıl gıdıorum takıp edeyım cok guzel düşünmüşsünüz kızlar boy 1,74 58,5 ile hamile kaldım şuan 1 kılo almış görunuorum

Bilmez olurmuyum canım
ben zorrrrla ağlaya ağlaya yedim..yemesem daha çok bulanıyodum...neredeyse günde 1 kg mandalina tükettim...
benim bi şansım kolay istifra etmiyorum..çok zorlanırsam çıakrıyorum...
o yüzden yavaş yavaş ağlaya sızlaya yedim...
teşk ederim teyzesi..senin minik kuzunda çok iyidir annesiii sen hiçç merak etme emi onu...
inş..3,5 doldumu herşey bitecek ....

ya ben bişeyler hissediyorum ama emin değilim Daha önce hissetmeğim şeyler yani, ne bileyim başka hisseden varmı diye merak ettim. Belki daha doğru bir karar verebilirim diye

ne hissediyosun yaz yaşayanlar varsa paylaşırlar burda. benim bazen kabarcıklar patlar gibi oluyo 2 gündür onuda süte bağlıyorum gaz yapıyo galiba

ya ben bişeyler hissediyorum ama emin değilim Daha önce hissetmeğim şeyler yani, ne bileyim başka hisseden varmı diye merak ettim. Belki daha doğru bir karar verebilirim diye

Valla bende arada sırada böyle minik gıdıklanma gibi bişiler hissediyorum, böyle seğirme gibi.. Ama daha değildir diyorlar.. Yani hareket edermiş ama biz hissedemezmişiz.. çok minik olduğundan.. Bende de var bişeyler ama emin değilim yani..
Bu arada eşim akşamları elini göbeğime koyup bekliyo bekliyo ay ay başlıyo, güya ona tekme atıyomuş yok tabi öyle bişey.. Yani atan biri var ama bebişim değil o babası

kızlar Allah yardımcınız olsun bende öle kusma falan hiç olmadı ama bi çokyemekten tiksindim yiyemedim onun yerine ilk zamanlar hepp ayva yedim ekşi şeyler istiyodu canım bide çubuk kreker çok iyi gelmişti bulantıma şimdi Alaha şükür bişeyi klamadı ama ara ara yoklayıp gidiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…