ne hissediyosun yaz yaşayanlar varsa paylaşırlar burda. benim bazen kabarcıklar patlar gibi oluyo 2 gündür onuda süte bağlıyorum gaz yapıyo galiba
kızlar Allah yardımcınız olsun bende öle kusma falan hiç olmadı ama bi çokyemekten tiksindim yiyemedim onun yerine ilk zamanlar hepp ayva yedim ekşi şeyler istiyodu canım bide çubuk kreker çok iyi gelmişti bulantıma şimdi Alaha şükür bişeyi klamadı ama ara ara yoklayıp gidiyo.
BENDE yazıyım boyumu kılomu bende nasıl gıdıorum takıp edeyım cok guzel düşünmüşsünüz kızlar boy 1,74 58,5 ile hamile kaldım şuan 1 kılo almış görunuorum
Bilmez olurmuyum canım
ben zorrrrla ağlaya ağlaya yedim..yemesem daha çok bulanıyodum...neredeyse günde 1 kg mandalina tükettim...
benim bi şansım kolay istifra etmiyorum..çok zorlanırsam çıakrıyorum...
o yüzden yavaş yavaş ağlaya sızlaya yedim...
teşk ederim teyzesi..senin minik kuzunda çok iyidir annesiii sen hiçç merak etme emi onu...
inş..3,5 doldumu herşey bitecek ....
kızlar Allah yardımcınız olsun bende öle kusma falan hiç olmadı ama bi çokyemekten tiksindim yiyemedim onun yerine ilk zamanlar hepp ayva yedim ekşi şeyler istiyodu canım bide çubuk kreker çok iyi gelmişti bulantıma şimdi Alaha şükür bişeyi klamadı ama ara ara yoklayıp gidiyo.
göz seğirmesi gibi, damar atıyormuş gibi birşey, genelde göbeğimin ortası ile sağ tarafında hissediyorum. Gaz sancısı değil bence çünkü onu ayırt edebiliyorum, daha doğrusu o kendini belli ediyor. Az önce oldu mesela sağ alt tarafta küçük bir pıt çok heyecanlandım birden :)
Arkadaşlar bu bebeklerimizin kaç haftalık olduğunu gösteren tabloyu nasıl yapıyorsunuz??
melekmmm
amiinn innşş...
melekk senin kızınmı olucak ?
arkadaşlar merhaba,
aranızda bebişinden tekme yiyen var mı :)
belli değil daha ama içimden kız geçiyo. Gerçi Allahım hayırlısını versin
simgesel lilypie adlı bı sıteden yapıoruz çizelgelerı tabı farklı sıtelerde var istersen eğer dene yapamazsan burda yardımcı oluruz yapar sana kodunu verırız bencede çizelge olunca cok rahat oluo herkes sormadan göruo bebeğin haftasını
SUBARU 6. hissine güveniyormusun ?? Benimkini de hissetmeye çalışsana, bol bol salçalı ekmek yedim bendesence neyim olacak..
meyve yediğini yazınca aklımdan kız bebişin olacağı geçti...
allah hayırlısını versin gönlüne göre verir inş..
kızlar ben bu sabah uyandığımdda yan yatıyordum yattığım tarafta içimde sert bişey vardı eşimde fRKETTİ daha öncede hissetmiştim ama eşim farketmemişti ama bu defaki barizdi
salçaya TUZ atıyomuydun ?
tuz atıyosan erkek olabilir
birilerinden böyle duymak öyle hoşuma gidiyoki anlatamam çok teşkür ederim tahmin için. Allah hepmizin gönlüne göre versn
simgesel lilypie adlı bı sıteden yapıoruz çizelgelerı tabı farklı sıtelerde var istersen eğer dene yapamazsan burda yardımcı oluruz yapar sana kodunu verırız bencede çizelge olunca cok rahat oluo herkes sormadan göruo bebeğin haftasını
Bebişimi hissettin sert.. aa ilginççç bende bakayım yarın bakalım..
Şaka değil valla ben simide bile peynir yoksa yanında tuz atıp yerim.. Annammm oğlummu olcak diyosundur bakalım c.tesi ne diyecek dr. bi tutarsa topikimizin kahini ilan edicem seni valla
birilerinden böyle duymak öyle hoşuma gidiyoki anlatamam çok teşkür ederim tahmin için. Allah hepmizin gönlüne göre versn
Canım yapamadım
yok bende ciddiyimm
doğrusunu ancak allah bilir..
benim içimden geçen erkek
yoooo o kadar deel canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?