2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne hissediyosun yaz yaşayanlar varsa paylaşırlar burda. benim bazen kabarcıklar patlar gibi oluyo 2 gündür onuda süte bağlıyorum gaz yapıyo galiba

göz seğirmesi gibi, damar atıyormuş gibi birşey, genelde göbeğimin ortası ile sağ tarafında hissediyorum. Gaz sancısı değil bence çünkü onu ayırt edebiliyorum, daha doğrusu o kendini belli ediyor. Az önce oldu mesela sağ alt tarafta küçük bir pıt çok heyecanlandım birden :)

melekmmm
amiinn innşş...
melekk senin kızınmı olucak ?

BENDE yazıyım boyumu kılomu bende nasıl gıdıorum takıp edeyım cok guzel düşünmüşsünüz kızlar boy 1,74 58,5 ile hamile kaldım şuan 1 kılo almış görunuorum

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400417-2011-mayis-annelerinin-kilo-takip-cizelgesi.html canım burdan takip edicez artık buraya yaz bilgilerini..

Evet çok az kaldı, tam o bulantılar başladığında onu kucağıma alacağım anı, birlikte kordonda yürüyüşe çıkacağımız günleri düşünmeye çalışıyorum.. Etkili olmuyor değil, taktik gibi bişey bende işe yarıyo birazda olsa..

ya bende daha bir kez bile kusmadım, çok şükür yine.. aynen ayva yedim mandalina yedim.. et but vs. yiyemiyorum sadece, ama bu bulantı aralıksız bugün başladı yanmayla beraber ayrıca.. aaa bu arada miğde yanmasını içtiğimiz vitaminler de yapıyormuş kızlar..

Bende aynı şeyleri hissediyorum işte.. Ben göbek deliğimin sol kısmına doğru hissediyorum ama..:13:

Arkadaşlar bu bebeklerimizin kaç haftalık olduğunu gösteren tabloyu nasıl yapıyorsunuz??

simgesel lilypie adlı bı sıteden yapıoruz çizelgelerı tabı farklı sıtelerde var istersen eğer dene yapamazsan burda yardımcı oluruz yapar sana kodunu verırız bencede çizelge olunca cok rahat oluo herkes sormadan göruo bebeğin haftasını

arkadaşlar merhaba,
aranızda bebişinden tekme yiyen var mı :)

ben çok erken hissettim yani öyle düşünüyorum 11+2 ydi bikaç saniye sürdü
et seğirmesi gibiydi ben de hissetmiştim diyenlerin yanında
gazdır o falan diyenler de oldu:)) dolayısıyla soru işaretlerim vardı,
acaba derken dün akşam uzanmış tv seyrederken yine aynı
şeyleri bu kez uzun uzun ve ara ara hissetmeye başlamıştım eşimin
eli de karnımdaydı ve pıt pıt diye tam avucunun içinde tekmelerini
hissettiğini söyledi ve ben ona yine aynı şeyler oluyo bile dememiştim..
yani artık ben hissettiklerimin gaz olmadığını veya başka bişey olmadığını
biliyorum, o bebeğimdi:))

SUBARU 6. hissine güveniyormusun ?? Benimkini de hissetmeye çalışsana, bol bol salçalı ekmek yedim bende sence neyim olacak..

kızlar ben bu sabah uyandığımdda yan yatıyordum yattığım tarafta içimde sert bişey vardı eşimde fRKETTİ daha öncede hissetmiştim ama eşim farketmemişti ama bu defaki barizdi

bende bişiler yaptım ama buraya koyamıyorum

meyve yediğini yazınca aklımdan kız bebişin olacağı geçti...
allah hayırlısını versin gönlüne göre verir inş..

birilerinden böyle duymak öyle hoşuma gidiyoki anlatamam çok teşkür ederim tahmin için. Allah hepmizin gönlüne göre versn

kızlar ben bu sabah uyandığımdda yan yatıyordum yattığım tarafta içimde sert bişey vardı eşimde fRKETTİ daha öncede hissetmiştim ama eşim farketmemişti ama bu defaki barizdi

Bebişimi hissettin sert.. aa ilginççç bende bakayım yarın bakalım..

salçaya TUZ atıyomuydun ?
tuz atıyosan erkek olabilir

Şaka değil valla ben simide bile peynir yoksa yanında tuz atıp yerim.. Annammm oğlummu olcak diyosun dur bakalım c.tesi ne diyecek dr. bi tutarsa topikimizin kahini ilan edicem seni valla

birilerinden böyle duymak öyle hoşuma gidiyoki anlatamam çok teşkür ederim tahmin için. Allah hepmizin gönlüne göre versn

gerçi ben kendi bebişimi erkek hissediyodum dr her ne kadar emin olmadan kız olabilir desede...ben hala erkek olabileceğini düşünüyorum yani bi his yanılıyo olabilirim

subaru benim için de bi tahminde bulunur musun? ben
normalde tatlı yemem en fazla yediğim bitter çikolataydı
çay kahve hep şekersiz içerdim ama şimdi
sürekli tatlı bişeyler yiyip duruyorum sence ne olabilir...??

yok bende ciddiyimm
doğrusunu ancak allah bilir..
benim içimden geçen erkek
yoooo o kadar deel canımmm

kahin dedinde aklıma geldi..
şu bebeğimin cinsiyetinin merakımdan ...kaç gündür aklımdan kahve falı bakan birini bulmak geçiyodu
aranızda fal bakan varmı a dostlarrr

Aminn inşallah, ben eşimle iddiaya girdim gerçi ben kız olcak diyorum o erkek

Canım yapamadım

Profilinden çizelgeye yapıştır canım o hazırladığın uzantıyı.. Resimli anlatıyordu biyerlerde ama yaa nerdeydiki??

yok bende ciddiyimm
doğrusunu ancak allah bilir..
benim içimden geçen erkek
yoooo o kadar deel canımmm

Allah bilir canım lafımız yok da kullarda bazen tutan tahminlerde bulunabilir.. :) Bak işlerin açıldı SUBARU artık kurtulamazsın bizden. Ay c.tesiyi daha bi sabırsızlıkla bekliyorum bak şimdi.. Akşam 5.30 da randevum eve gidince hemen yazıcam buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…