2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aaa evet olabilir..zaten bahsettiğim kızda bana senin kızım olacak dedi..annesinede erkek olacak dedi...

Kızlar içtim parolu ilk defa sonra yattım 3 saat uyudum kalktım yine var ağrı aam o ankikadar şiddeti yok

FDilek canım seyehatle igili cvbın için tşkler

Blue-sky benim tansiyonum genelde 12, 7 nadiren 10, 6 oluyor 13, 8 i gördüğümde oldu drum o yüzden korkuyor bende korkuyorum çünkü sınır durumundayım yani. benimki biraz yükseklerde normalde tansiyon gebelikte düşük olurmuş ama benimki yükseklerde canım. Allahım hep böyle gider inşallah

yooo hayır ilgilenen çocuk kızmış ozaman erkek olucak

kızlar, şimdiye kadar cinsiyetini öğrenipte çin takvimini çürüten veya doğrulayan kaç kişi var, merak ediyorum :)

yooo hayır ilgilenen çocuk kızmış ozaman erkek olucak

ama çocuk ilgilenmiyoki düşman bellemiş belliki, yada aşırı ilgimi acaba.. evet evet öylede olabilir, veblkide aşırı ilgiden kıskançlıktan yapıyo.. kararımı değiştirdim ozaman oğlun olcak SUBARU boşver dr. güven bize

Çizelgeni şimdi farkettim seyduna.. Evet amniyo kesesi olabilir hissettiğin o şişlik.. Ama merak ettim, rahatsız edici bişey değildi dimi.. Ne hissettin eline değince..?

mandalina gibi bişey ağırlık yapıyor zaten artık tek tarafa uzun süreli yatamıyorum canım karnım yana düşüyor

ya zaten bende dr'a inanmamıştım
kızlar tamam zaten bende erkek istiyodum

kızlar 2 li test sonuçlarımı eşim doktora götürdü bende aradım nasıl diye doktor baktıktan sonra asistanına gelsin görmek istiyorum demiş.. bende hayırdır kötü bişeymi var dedim hayır buraya gelin ultrasondan tekrar bakmak istiyor dedi.. içim rahat ama çok korktum saat 5 gibi eşim gelip alıcak gideceğiz bana dua edin çok ama çok korkuyorum umarım kötü bişey demez .. ultrasonda ense kalınlığı için ii demişti ayrıca burun kemiği oluşmuş demişti.. peki ne olabilir allah aşkına ya neden çağırıyor benii.. offf allahım

kızlar, şimdiye kadar cinsiyetini öğrenipte çin takvimini çürüten veya doğrulayan kaç kişi var, merak ediyorum :)

Ya bende merak ediyorum, pek bi güvenenler var bu Çin Takvimine.. Bakalım c.tesi öğrenirsem yazarım bende tutturacakmı Çin takvimi.. Çin takvimi tutarsa SUBARUnun 6. hislerine güvenmeliyiz zaten

valla doktor erkek olabilir dedi
ne çin takvimi ne kesedeki konumu hiçbiri bana uymuyo canım
ne yaptıysam hepsinde kız çıkıyordu.
(tabi yine kesin değil)

mrb mayıs anneleri
uzun zamandır yazamıyorum
midem çok kötü drumda sanırım reflü olmuşum
hep kusuyorum, gögsümde yanma oluyor
dr. gittim bebğimn kontrolu için
ense kalınlığı ölçüldü..1.7 çıktı
dr. ii dedi ama bana biraz yüksek gibi geldi
kan tahlili yaptık kansızlık çıktı
folikplus bıraktırdı yerine multivitamin hapını yazdı
o da kocaman nasıl içecem bilmiyorum
bir de kan ilacı yazmış
süt içemiyorum dedim o zaman peynir ye dedi
birde beyın gelişimi için her gn 1 tane ceviz
cinsiyeti için 1 ay sonra bakacaz erkenmiş henuz
bakalım ben 1 ayı yıne bekleyemem heralde
rahatsızlığım o kadar fazla ki..bir sürü de ilaç oldu
yarın da endokrin kontrolum var..ilaç dozu ayarlanacak yıne
hayırlısyla bu 1 ayı da geçireyım iştahım yerine gelir inş.

hani çocuktan al haberi derler ya

aynen valla.. olurmu olur..

mandalina gibi bişey ağırlık yapıyor zaten artık tek tarafa uzun süreli yatamıyorum canım karnım yana düşüyor

:) bide normalde zayıf olunca daha önce hiç olmamıştır böyle şeyler, benim ayva göbeğim hep vardı, azcık kilo alıp gevşeyince sarkıyodu zaten.. belkide o yüzden anlamıyorumdur.

ya zaten bende dr'a inanmamıştım
kızlar tamam zaten bende erkek istiyodum

Allah inşallah gönlündekini versin, ama hislerin dr. kinden farklıysa daha alışveriş yapma ve başka bi dr. daha görün bencede.. ne kaybedersin ki.. merak ettim bende iyice yawww..

Canım içini ferah tut, dr. lar anneyi görmek isterler ya, babayla konuşmaktan ziyade, muhtemelen önerilerde falan bulunacaktır, belki ilaç verecek.. Sen gitmedin eşini gönderdin diye bozulmuş (kışmış) olabilir.. Sakın korkma yoktur bişey Allahın izniyle.. Gelincede bize yaz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…