Amadelirtiyo beni SUBARU tam bi facia veletbabası prof. anası bi bankada müdür burunlarından kıl aldırmayan tipler, acaba ebeveynlerini kıskanıyorum da ondan mı alıp veremediğim var çocukla .. olabilir bilinçaltı bu..
karnındaki erkekse kız çocuklar senle ilgilenirmiş, kızsa erkek çocuklar.. Ozaman kızın olcak SUBARUU.. Doğru mu biliyorum tam emin değilim ama..
Amadelirtiyo beni SUBARU tam bi facia veletbabası prof. anası bi bankada müdür burunlarından kıl aldırmayan tipler, acaba ebeveynlerini kıskanıyorum da ondan mı alıp veremediğim var çocukla .. olabilir bilinçaltı bu..
karnındaki erkekse kız çocuklar senle ilgilenirmiş, kızsa erkek çocuklar.. Ozaman kızın olcak SUBARUU.. Doğru mu biliyorum tam emin değilim ama..
aaa evet olabilir..zaten bahsettiğim kızda bana senin kızım olacak dedi..annesinede erkek olacak dedi...
Kızlar bakın böyleydi işte, burası tahminimce Usumi market bizim.. Allah korudu bizi yaw.. Allahtan kısa sürdü..
baya sallamış hakketten . çok geçmiş olsn canım
yooo hayır ilgilenen çocuk kızmış ozaman erkek olucak
yooo hayır ilgilenen çocuk kızmış ozaman erkek olucak
Bak sen bilmişeona açalığım topiği olmadı
Çizelgeni şimdi farkettim seyduna.. Evet amniyo kesesi olabilir hissettiğin o şişlik.. Ama merak ettim, rahatsız edici bişey değildi dimi.. Ne hissettin eline değince..?
ama çocuk ilgilenmiyoki düşman bellemiş belliki, yada aşırı ilgimi acaba.. evet evet öylede olabilir, veblkide aşırı ilgiden kıskançlıktan yapıyo.. kararımı değiştirdim ozaman oğlun olcak SUBARUboşver dr. güven bize
kızlar, şimdiye kadar cinsiyetini öğrenipte çin takvimini çürüten veya doğrulayan kaç kişi var, merak ediyorum :)
Kızlar bakın böyleydi işte, burası tahminimce Usumi market bizim.. Allah korudu bizi yaw.. Allahtan kısa sürdü..
baya sallamış hakketten . çok geçmiş olsn canım
Evet canım ya, o yatağın sesi kulaklarımdan gitmiyor, annem dioki kapıdan öyle bi ses geldiki kırılma sesi gibi.. Allah korudu gerçekten, beterinden saklasın hepimizi, bide insan olup ders almayı becerebilsek bu uyarılardan..
karnıma tokat atmak ilgiyse eğer oğlum olabilir [/ pardon tokatlayan
hani çocuktan al haberi derler ya
mandalina gibi bişey ağırlık yapıyor zaten artık tek tarafa uzun süreli yatamıyorum canım karnım yana düşüyor
ya zaten bende dr'a inanmamıştım
kızlar tamam zaten bende erkek istiyodum
kızlar 2 li test sonuçlarımı eşim doktora götürdü bende aradım nasıl diye doktor baktıktan sonra asistanına gelsin görmek istiyorum demiş.. bende hayırdır kötü bişeymi var dedim hayır buraya gelin ultrasondan tekrar bakmak istiyor dedi.. içim rahat ama çok korktum saat 5 gibi eşim gelip alıcak gideceğiz bana dua edin çok ama çok korkuyorum umarım kötü bişey demez .. ultrasonda ense kalınlığı için ii demişti ayrıca burun kemiği oluşmuş demişti.. peki ne olabilir allah aşkına ya neden çağırıyor benii.. offf allahım
Ya bende merak ediyorum, pek bi güvenenler var bu Çin Takvimine.. Bakalım c.tesi öğrenirsem yazarım bende tutturacakmı Çin takvimi.. Çin takvimi tutarsa SUBARUnun 6. hislerine güvenmeliyiz zaten
Evet canım ya, o yatağın sesi kulaklarımdan gitmiyor, annem dioki kapıdan öyle bi ses geldiki kırılma sesi gibi.. Allah korudu gerçekten, beterinden saklasın hepimizi, bide insan olup ders almayı becerebilsek bu uyarılardan..
KIZLAR BIRAKIN çinlileri siz bana inanın
çin takvimine göre benim geçen sene aynı ayda ve bus ene aynı ayda erkek görünüyor
ama dr kıza benzetti nolcekkk şimdi...
Ya bende merak ediyorum, pek bi güvenenler var bu Çin Takvimine.. Bakalım c.tesi öğrenirsem yazarım bende tutturacakmı Çin takvimi.. Çin takvimi tutarsa SUBARUnun 6. hislerine güvenmeliyiz zaten
KIZLAR BIRAKIN çinlileri siz bana inanın
çin takvimine göre benim geçen sene aynı ayda ve bus ene aynı ayda erkek görünüyor
ama dr kıza benzetti nolcekkk şimdi...
Ama emin değilmiş ki daha.. Ohooo 5. ayda bile cinsiyetini değiştiren dr. lar varmış.. Hayırlısını versin rabbim.. Umarım hayırlı olanda her zaman gönlümüzden geçen olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?