2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cerenliyağmur imşallah birşey yoktur canım
bende yaptırdım pazartesi sonucu eşinizde alıp gösterebilir dedi.sizin gelmenize gerek yok dedi.(bende biraz bozuldum gidicem işte dedim içimden)
ben gitmeyi istiyorum ama yine çileğimi görmek için
ikili test sonucunu alınca da baktıran varmı ultrasonda hani fazla zaman geçmiyor ya o bakımdan doktor birşey demesin yinede

Aynen valla, bizde k...mıza giyecek donumuzu almadık daha :) hele bi belli olsun, hiç acelemiz yok, vaktimiz bol.. Bide o kadar güzel bi mevsimde doğacaklar ki inşallah.. Annemler diyoki Nisan Mayıs aylarında doğan çocuklar çabucak serpilir hemen büyürlermiş, kışa abi abla olarak girecekler :) ayyy doğurasım geldi bee..

kızlar 2 li test sonuçlarımı eşim doktora götürdü bende aradım nasıl diye doktor baktıktan sonra asistanına gelsin görmek istiyorum demiş.. bende hayırdır kötü bişeymi var dedim hayır buraya gelin ultrasondan tekrar bakmak istiyor dedi.. içim rahat ama çok korktum saat 5 gibi eşim gelip alıcak gideceğiz bana dua edin çok ama çok korkuyorum umarım kötü bişey demez .. ultrasonda ense kalınlığı için ii demişti ayrıca burun kemiği oluşmuş demişti.. peki ne olabilir allah aşkına ya neden çağırıyor benii.. offf allahım ,,

valla sorma yaa hayatım boyunca belim 58 den 59 a çıkmamıştı hergün aynanın karşısındayım

canım aklına kötü şeyler getirme bugün doktora giden herkesin iyi haberlerini dört gözle bekliyoruz hayırlı haberlerle dön inşallah

AY İNŞALLAHHH
şansları kaderleri güzel olur

merhaba en güzel mayıs annecikleri

eskiye bakamadım ama herkesin keyfi yerinde görünüyor maşallah...
ciciler almaya başlayan varmı yada örgülere
arkadaşım 5.5 aylık örgülere başladı içim gidiyor valla tutamıyom kendimi..
dr. kız tahmin etti ama teyzeleri..
kız çok az 2-3 diyonuz benim kızımıda unutmayın..
bişiler almak örmek için erken mi siz ne dersizniz?

kızlar ben elektronik eşyalarını aldım bi ateş ölçer almadım aldıklarımı listeleiyim markalarıylada aklınızda bulunsun
1.bebefon (kameralı hello baby)indirimdeydi chicco 229 tl
2.sterilizasyon-bib ısıtıcı-buharlı pişirici kombine makine(hepsiburada)arzum 79tl
3.biberon (joker)sıfır bpa cam 150ml chicco 16.90tl
4.emzik (hello baby)tamamen kavuçuk tutma yeri dahil chicco diğer mağazalarda 11 tl ben 5.40 tl ye aldım
5.beko biberon ısıtıcı (hepsiiburada)14.5tl
6.yoğurt makinesi(hepsiburada)arzum 45tl
7.göğüs pedi avent 40lı (ebebek) 7.90tl indirimliydi
8.süt sağma makinesi(ebebek) şarjlı milkway 76 tl
9.ebebek dergisine üye olunca 39 tl fiyatındaki bebek bezi çöp kutusu hediye ettiler üyelik 60 tl
10.göğüs ucu kremi (ebebek)avent 9.9 tl ye aldım normal fiyatı 35.9 tl

biraz abartmış gibi görünüyorum ama hepsini indirimdeyken aldım cinsiyet belli oluncada kıyafetlere başlıcam

mrb kızlar
ya benim mide bulantım tamamen geçti bu haftada bu normal mi insan tedirgin oluyor.
ben sizden baya gerideyim.böyle bir durum yaşayan var mı.

cnm sen içini ferah tut bişey yoktur sonuçta ense kalınlığı falan iyi demiş sana.İyi haberlerini bekliyoruz dönünce yaz cnm

güle güle kullan cnm ben daha başlamadım bişey almaya sanırım hala inanamıyorum minik mucizeme.Cnm ben diğer topiklerde okumuştum yeni doğanlara silikon emzik alıyorlarmış istersen bir araştır

bnde bakmak istedim ama doktor bakmadı bende sinirlendim deiştiricem doktorumu. bunların dini imanı para.

benimknin cinsiyeti bile belli değil ama ben pembişli bi yelek ördüm ile halsıda battaniye bikaç takım banada bebeği eşyaları için çanta ble almış annemle kaynanamda mendille çorap almışlardı ama ben dahhiç bişey almadım.

kızlar allah aşıkın bana yorum yazın

şimdi dr. um aradı ense,burun kemiği boyu vs. herşey iyi çıkmıştı c.tesi günü..
kan tahlili için haber bekliyodum ben şu an 12+4 haftalıkım
kan bakılan değerde %95 bir risk çıkmış ama diğer tahlillrele beraber 1700 de 1 risk iyi dedi
ama endişeli belli etmedi. bana c.tesi eğer tahliller güzel se 3 teste gerek yok demişti.1 ay sonra randeevum var.3 ve 4 teste gidecez endişelenme dedi
çıldırmak üzereyi bu ne demke şimdi size böle bir açıklama yorum oldumu
anlayan varsa biri bana anlatsın neler oluyor

Bebefon almayacağım ben arkadaşlar ya, zaten yanımda yatırırım belli bir süre, e sonrasında da odası bizim odanın yanında duyurur kendini eminim o ama diğer aldımlarını harika fiyatlara almışsın.. Sterilizasyon aleti alırken kraftı tercih etmeyi düşünüyorum ben.. Bi ara özel bi hastanede satın alamaya bakıyordum, o zaman hemşireler istem yaparken hem bu markayı isterlerdi.. Vardır bi bildikleri diye düşüyorum.. Bide yoğurt makinası ne yaa bilmiyodum onu ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…