[/QUOTE]banada herkes örgü giydirilmiyo yaptırma engelle diyo dedim napiyim heveslerini alsınlar bebeğimin nasibini engelleyemem hem yapmayın desem kırılırlar beğenmiyormuş gibi....Hepsini giydirmemde 2. bebeğime kalır hediyelik dağıtırım doğum yapanlara eğer çok olursa..
oldu canım ben sadece kendime aldım bebeğe almadım daha erken diye banada rahatsız oluyordum birde her giydiğim bir tuhaf oldu üstümde kendimi çirkin kötü hissettim gittim aldım ,biraz daha güzel hissettim sonra kendimislm kızlar...gidip geldim derken baktım 10 sayfa atlamış....ne kadar hızlısınız maaşallah ya...alış verişe başlayan arkadaşlar mı olmuş aranızda?ben daha kendime pantolon bile alamadım...:96:
annem gelırken almıs bıkac parca ama hepsını beraber eklerım artık....cınsıyetını ogreneyım yengemız bır bavul gonderecekmıs...
AWSHAR, basubadelmevt, ciesra, Fdilek48, Gezgin.., lal1980, lgzdl, medusa02, melekm, nevra73, ozlem483+, ozlemayd, SMGE, SUBARU, tulin034, Zonnetje
Kızlar hepinize cumleten merhaba...
Yaa bişey sorcam..Şimdi ıvır zıvır dail herseyi eşim ve ben alacagımız için acaba ne zmaan baslasak diyorum..Gecen akambi bebek magazsaına gittik ne cok sey var allahım öyle alıncak..Bi de ne lazım olur ne alınmalı hiç bilemedim tabii.Dedim ki şimdi baslasam anca tamamlarım herhal dogana kadar..Hem maddi olarak,hemde daha rahat almıs olurum yanii..
gulesram, sana da merhaba
yasemin2007, biliyorum çok zordur ama fazla endişelenmemeye çalış. Böyle denilen bebeklerin büyük kısmı sağlıklı oluyor. Hiçbir kesinliği yok bu testlerin, sen de biliyorsun.
Dün doktora gittik. Ense kalınlığı 1.3 çıktı. Kan alındı ama sonuç 4 gün sonra çıkacak.
Cinsiyeti sordum, biraz baktı ama belli olmuyor dedi :))
annem gelırken almıs bıkac parca ama hepsını beraber eklerım artık....cınsıyetını ogreneyım yengemız bır bavul gonderecekmıs...
gülesram sana da merhaba canım,
ben daha başlamıycam biraz zaman geçsin de hayırlısı ile sona doğru alcam canım...
ben daha kendime de bişi almadım.beli bol kotlar eşofmanlar idare ediyo daha...
En dogrusu sekerim..Şimdiden alıp cok heveslenmemek lazım..Hem benim evde kucuk,evi ona göre dizayn etcez.Atılacak esyalar var...Evi duzene soktuk mu gerisi hallolur..Para oldu mu valla iki saatte bile duzulur hersey..Yeterki saglık huzur olsun hepimzide inşallah
basubadelmevt canım cok sevindim guzel haberlerine..Hep böyle iyi olursunuz inşallah
ıns esracıgım ıns ayyy ogunlerde gelır mı kız????????
Canım bende doktoruma sordum ilk üç ay olduğu için mi bilmiyorum yapmasanda olur dedi ama ben yapacam daha önce de yaptım 1 sene son 2 3 aydır yapmıyordum ebru şallının hamilelik plates dvd sini almayı düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum yapmadığım için çok alışmıştım çünkü platese o yüzden 2 li testimden sonra başlıcam yapmaya sen spor salonunda mı yapcan günde kaç gün ben 3 gün yapmayı düşünüyorumKızlar, ben yarım saat yürüyüş yapıp geldim. tempolu yürüyüş hemde:) kendimi çok iyi hissediyorum. yarım litre suyumuda hemen gümlettim (hiç içmiyodum) yalnız ben normalde yürüyüş yaparken kolay kolay yorulmazdım ama soluk soluğa kaldım. bu arada dr.umu aradım pilates yapmama ve evde koşu bandında tempolu yürüyüşe izin verdi ama daha önce yapmadığım hiçbir sporu hamilelikte yapmamamı önerdi. birde dr.um bol su içmemi sıkı sıkı tembihledi. aminiyo sıvısı için hayati önemi varmış. özellikle hamielliğin ilk aylarında:82:
Selam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Çok heyecanlı bir gündü yaa...Bebeğimi ilk görüşümdü resmen..
Öyle büyümüş ki,görünce şaşkına uğradım,elhamd....
Yüz üstü yatmış bizimki,ayakları patır patır oynuyo,popo havaya kalkıp iniyo
Çok heyecan vericiydi o anlarını görmek...
Rabbime şükürler olsun,doktorum herşeyden memnun kaldı,gelişim vs çok güzel dedi...
Bebişimin kalbini dinletti nasıl pıt pıt atıyor heyecanlaa...
Yerim onu yaaaa....
Babamızda çok heyecanlandı,yerinde duramadı bir ara...
Cinsiyetine gelince,görmesi mümkün değildi yatış pozisyonu yüz üstü olunca keyfini bozmadı bebişDoktorda zaten bakmadı öyle detaylı,bir dahaki gelişinde söylerim dedi....
Ölçtü biçti uzun uzun...Çok şükür herşey güzel...
Ben muayenedeyken tabi acil dogum oldu,ultrasyon yarıda kesildi,maşallah 20 dk da dogum yaptı kadın,doktor hemen döndü...
Bizim içinde doktor ultrasyona bakmadan önce 17 hafta 5 günlük yazdı kağıda
Ama ultrasyonda 14 hafta 1 günlük göründü,doktor dedi ki arada 3 hafta oynuyor,ya benim hesabıma göre 17 haftalık 4 bitmiş 5e başlamış,yada diğeri...O bile çözemedi,ne garip dimi.....
Veee dedi ki ya nisan başı doğum olur,ya sonu...Olmadı mayıs başı...Buda ayrı garip...
Ama ilk benimki dogucak gibi duruyo şuan...
Rabbim hayırlısını versin...
Bizden haberler bunlar,aklıma geldikçe yazıcam inşallaah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?