2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maasallah benim canlarıma..Bu ardaa ben şu 20 dk da doguran kadın a hayran kaldım..yani arkadasım o kadar guzel sey yazmıssın cok sukur ama dogum denince ben bi kalıyorum..korkuyorum galiba

bende kredi kart borçlarımı bebişim doğmadan sıfırlamak istiyorum.
sonrasında zorlanmamak için
nerden de bulaştım bu kartlara keşke hiç almasaydım
sadece taksitlerde işe yarıyor.
bebişim geldiğinde borç istemiyorum inşallahh.....

Bende o yuzden almayı cok istiyorum artık varlıgnı bu evin içinde hissetmek istiyorum galiba...Karnımda fıldır fıldır bebişim keske dedim doktora şimdi hissedebilsem..aaaadaha dur 2 ayın var demesin miBi de o gittigimiz bebek magazsaı nasıl guzel kokuyor..Binlerce bebek bir arada sanki her tarafta bebek kokusu..İçim acıdı...Şimdiki yatak odamı bebek odası yapıcam ben bir an onu dusundum..Dedim bu o da aylar sonra nasipse bebiş kokacak..ayy ne guzell yaaaa..allahım nolur hepimize o gunleri görmeyi nasip et saglıkla huzurla inşallah

Gözünaydın Gezgin ciğim de, ağzım açık şuanda nasıl yani.. 3 hafta mı büyük çıktı, Allah Allah çok şaşırdım şahsen.. :81:

Ay ne güzel şeyler görmüşsün bende görürüm inşallah nazar değmesin hakkatten ne çabuk doğurmuş 20 dakkada bizimde öyle olur inşallah

canım benim dr.um ilk 3 ayda yapabilirisin demişti. riskli değildi benim hamilelik. daha önce ne yazık ki pilates yapmadım ama hamilelikte pilatesi yeni yapmanın hiç bir zararı yokmuş. yalnız spor salonunda yapılan karın hareketleri koşma gibi şeyleri önermedi. ben eve yürüyüş bandı alıcam. açıkcası spor salonuna gidicektim ama eşim "madem sadece yürüyüş bandı için gidiyorsun bari eve alalım her zaman kullan" dedi. aklımada yattı. bu hafta sonu almaya gidicez. ben cumartesi pazar 2 gün pilatese gidicem dışarda. benim oturduğum yerde kursu var (hamile pilatesi) çok profosyonel bir hoca eşliğinde yapılıyor. hocanın adı jale dural.

Jale Özen, Pilates Cadısı, Hamileler Kulubu, pilates, yoga, doğal doğum,eğitim, bebek,anne, baba olmak,hamile ve bebek ürünleri | Hamileler Kulubü buda sitesi.

aynı zamanda jale hanım kendi pilates cd.sini veriyor. hamileler evde 3 gün yapabiliyorlarmış. yani toplamda 5 gün pilates yapıcam. hafta sonu 2+2 4 saat. h.içi evde 1 er saat toplam 3 saat. geri kalanınada tempolu yürüyüş. spora boğucam kendimi

gezgin hadi gözün aydın ne güzel yaaaa..
ayyy böyle uzun süre sonra görenler ne kadar büyümüş deyince heyecanlanıyorum malum bende 1 ay bekleyenlerdenim...:84:

gezgıncıgım massallah canım ıns boyle hep hayırlarla donersınız......
yokkkkk ılk dogum benım ıns....saka saka rabbım saglıkla kucagımıza almayı naspı etsınde.....

oyy maasallah benim canlarıma..Bu ardaa ben şu 20 dk da doguran kadın a hayran kaldım..yani arkadasım o kadar guzel sey yazmıssın cok sukur ama dogum denince ben bi kalıyorum..korkuyorum galiba

Teşekkür ederim canlarımmm
Çok şükür içim rahat artık...
Darısı diğer göremeyenlere inşallaah...

zonoxcum bende doktoru baz alırsam oda günlerime göre hesaplıyor 17 oluyorum o zaman,ama şimdilik ultrasyonu dikkate alıcam,geç döllenmedir kesin diyorum...
Bir dahaki gidişimde netleşir zaten inşallah herşey...
Şimdilik bunada şükür,büyümüş gördüm ya daha ne isterim ki...

gülesram ben hiç korkmuyorum elh normal dogumdan,ama o kadın doguma giderken bir garip oldum,bende o kapıdan geçicekmiyim,aynı şeyleri yaşıyacakmıyım vs diye diye düşüncelere daldım...
Rabbim heppimize kolay dogum versin....

Gözünaydın Gezgin ciğim de, ağzım açık şuanda nasıl yani.. 3 hafta mı büyük çıktı, Allah Allah çok şaşırdım şahsen.. :81:

sağolasın canım...
Ya işte usg ve sat hesaplanınca böyle oluyor...
Ben dengesizim de biraz adetlerde,sonuna kadar karışık gidicem sanırım...

Ay ne güzel şeyler görmüşsün bende görürüm inşallah nazar değmesin hakkatten ne çabuk doğurmuş 20 dakkada bizimde öyle olur inşallah

İnşallah canımm,hepimizin böyle kolay olsun inşşş

Gezgin, canım senin bebeğin boyu ve kilosu nedir? acaba 17 haftalıklamı uyumlu yoksa 14 mü? valla benimki o kadar önden gitmiyor. dr. USG cihazı doğru değer verir ona göre doğum hesaplanır dedi bana. ya da benim döllenmem bir önceki ay oldu. temmuzda yani.

Son düzenleme:
kızlar galiba içinizde 2 li testi en son olacak olan benim yaw...özeniyorum gördük hopladı zıpladı diyenlere:) içim gidiyor...benim kontrolüm ve ikili testim haftaya salı...günler geçmiyor resmen

bkadarı fazla olmazmı sen anlatırken ben yoruldum yaaa. dikkat et çokt yorma kendini de bebişinide:88:

Canım ne güzel kaç liraya gideceksin hocaya bu arada çokta boğma kendini spora bişey olur Allah korusun

benim doktorum yürüyüş bandı için düşmeler oluyor diye çok önermiyorum demişti...çok dikkatli kullanırsan al demişti..aman sen de dikkat et canım

Zonoxx, Gezgin demek önce siz pırtlancanız bebekleri..ayy en sonlarad ben kalıyom galiba...Artık siz bi kere dogrurken ben 9 kez dogururum burda..Ha bide siz dogurdunuz mu vaktim yok diye giremezsinizde burlara..ayy kaldın mı yalnız basıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…