Selam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Çok heyecanlı bir gündü yaa...Bebeğimi ilk görüşümdü resmen..
Öyle büyümüş ki,görünce şaşkına uğradım,elhamd....
Yüz üstü yatmış bizimki,ayakları patır patır oynuyo,popo havaya kalkıp iniyo
Çok heyecan vericiydi o anlarını görmek...
Rabbime şükürler olsun,doktorum herşeyden memnun kaldı,gelişim vs çok güzel dedi...
Bebişimin kalbini dinletti nasıl pıt pıt atıyor heyecanlaa...
Yerim onu yaaaa....
Babamızda çok heyecanlandı,yerinde duramadı bir ara...
Cinsiyetine gelince,görmesi mümkün değildi yatış pozisyonu yüz üstü olunca keyfini bozmadı bebişDoktorda zaten bakmadı öyle detaylı,bir dahaki gelişinde söylerim dedi....
Ölçtü biçti uzun uzun...Çok şükür herşey güzel...
Ben muayenedeyken tabi acil dogum oldu,ultrasyon yarıda kesildi,maşallah 20 dk da dogum yaptı kadın,doktor hemen döndü...
Bizim içinde doktor ultrasyona bakmadan önce 17 hafta 5 günlük yazdı kağıda
Ama ultrasyonda 14 hafta 1 günlük göründü,doktor dedi ki arada 3 hafta oynuyor,ya benim hesabıma göre 17 haftalık 4 bitmiş 5e başlamış,yada diğeri...O bile çözemedi,ne garip dimi.....
Veee dedi ki ya nisan başı doğum olur,ya sonu...Olmadı mayıs başı...Buda ayrı garip...
Ama ilk benimki dogucak gibi duruyo şuan...
Rabbim hayırlısını versin...
Bizden haberler bunlar,aklıma geldikçe yazıcam inşallaah....
aslında ınsan cok heves edıyo ama annem kardesımın esı kuzenım bebegın herseyını alırlar hepsıde yılbasında turkıyede olacaklar.....o zamana kadar cınsıyetınıde ogrenmıs olurum kısmetse....yatarken o bıkac parca esya bıle n buyuk moral oldu bana....bardagın hep dolu tarafına bakıyorum sukur....
Selam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Rabbime şükürler olsun,doktorum herşeyden memnun kaldı,gelişim vs çok güzel dedi...
Yerim onu yaaaa....
Cinsiyetine gelince,görmesi mümkün değildi yatış pozisyonu yüz üstü olunca keyfini bozmadı bebişDoktorda zaten bakmadı öyle detaylı,bir dahaki gelişinde söylerim dedi....
Ben muayenedeyken tabi acil dogum oldu,ultrasyon yarıda kesildi,maşallah 20 dk da dogum yaptı kadın,doktor hemen döndü...
Ama ultrasyonda 14 hafta 1 günlük göründü,doktor dedi ki arada 3 hafta oynuyor,ya benim hesabıma göre 17 haftalık 4 bitmiş 5e başlamış,yada diğeri...O bile çözemedi,ne garip dimi.....
Veee dedi ki ya nisan başı doğum olur,ya sonu...Olmadı mayıs başı...Buda ayrı garip...
Ay ne güzel şeyler görmüşsün bende görürüm inşallah nazar değmesin hakkatten ne çabuk doğurmuş 20 dakkada bizimde öyle olur inşallahSelam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Yerim onu yaaaa....
Canım bende doktoruma sordum ilk üç ay olduğu için mi bilmiyorum yapmasanda olur dedi ama ben yapacam daha önce de yaptım 1 sene son 2 3 aydır yapmıyordum ebru şallının hamilelik plates dvd sini almayı düşünüyorum kendimi çok kötü hissediyorum yapmadığım için çok alışmıştım çünkü platese o yüzden 2 li testimden sonra başlıcam yapmaya sen spor salonunda mı yapcan günde kaç gün ben 3 gün yapmayı düşünüyorum
merhabalarrrrrrrrr :82: naber adaşşş ..??
kızlar bakın bi isterseniz, hoşuma gitti benim keşke hepsini yapabilsek.. Hamilelikte Edilmesi Gereken Dualar ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
gezgin hadi gözün aydın ne güzel yaaaa..
ayyy böyle uzun süre sonra görenler ne kadar büyümüş deyince heyecanlanıyorum malum bende 1 ay bekleyenlerdenim...:84:
gezgıncıgım massallah canım ıns boyle hep hayırlarla donersınız......
yokkkkk ılk dogum benım ıns....saka saka rabbım saglıkla kucagımıza almayı naspı etsınde.....
kuşum çok sevidim bebeğinin sağlıklı olmasına. ne güzel yazdıklarını okuyunca çok güldüm. sıpa keyif yapıdo demek. Allah keyiflerini bozmasın bebişlerimizin.
benimde dr.um değiştirdi doğumumu yüksek ihtimal nisan sonu olucak dedi. heycan dahada yaklaştı bana. senden sonra 2. ben olucam sanırım doğuranher gittiğimde dr. ve ultrason cihazı tarihimle oynuyor. son kez tarihimi ayarladı ama baz almam gerekeni SAT tarihim değil USG de ve Dr.un verdiği gelişim haftası olmasını söyledi.
oyy maasallah benim canlarıma..Bu ardaa ben şu 20 dk da doguran kadın a hayran kaldım..yani arkadasım o kadar guzel sey yazmıssın cok sukur ama dogum denince ben bi kalıyorum..korkuyorum galiba
Subaru,
Sence benim sıpamın cinsiyeti ne?
Selam şekerim :82:
Paylasımın için tesekkurler guzelmıs gercekten
Gözünaydın Gezgin ciğim de, ağzım açık şuanda nasıl yani..3 hafta mı büyük çıktı, Allah Allah çok şaşırdım şahsen.. :81:
Ay ne güzel şeyler görmüşsün bende görürüm inşallah nazar değmesin hakkatten ne çabuk doğurmuş 20 dakkada bizimde öyle olur inşallah
canım benim dr.um ilk 3 ayda yapabilirisin demişti. riskli değildi benim hamilelik. daha önce ne yazık ki pilates yapmadım ama hamilelikte pilatesi yeni yapmanın hiç bir zararı yokmuş. yalnız spor salonunda yapılan karın hareketleri koşma gibi şeyleri önermedi. ben eve yürüyüş bandı alıcam. açıkcası spor salonuna gidicektim ama eşim "madem sadece yürüyüş bandı için gidiyorsun bari eve alalım her zaman kullan" dedi. aklımada yattı. bu hafta sonu almaya gidicez. ben cumartesi pazar 2 gün pilatese gidicem dışarda. benim oturduğum yerde kursu var (hamile pilatesi) çok profosyonel bir hoca eşliğinde yapılıyor. hocanın adı jale dural.
Jale Özen, Pilates Cadısı, Hamileler Kulubu, pilates, yoga, doğal doğum,eğitim, bebek,anne, baba olmak,hamile ve bebek ürünleri | Hamileler Kulubü buda sitesi.
aynı zamanda jale hanım kendi pilates cd.sini veriyor. hamileler evde 3 gün yapabiliyorlarmış. yani toplamda 5 gün pilates yapıcam. hafta sonu 2+2 4 saat. h.içi evde 1 er saat toplam 3 saat. geri kalanınada tempolu yürüyüş. spora boğucam kendimi
LOWER
hamillelikte meyve yiyenlerinde bebişi kız olur derler :78:
canım benim dr.um ilk 3 ayda yapabilirisin demişti. riskli değildi benim hamilelik. daha önce ne yazık ki pilates yapmadım ama hamilelikte pilatesi yeni yapmanın hiç bir zararı yokmuş. yalnız spor salonunda yapılan karın hareketleri koşma gibi şeyleri önermedi. ben eve yürüyüş bandı alıcam. açıkcası spor salonuna gidicektim ama eşim "madem sadece yürüyüş bandı için gidiyorsun bari eve alalım her zaman kullan" dedi. aklımada yattı. bu hafta sonu almaya gidicez. ben cumartesi pazar 2 gün pilatese gidicem dışarda. benim oturduğum yerde kursu var (hamile pilatesi) çok profosyonel bir hoca eşliğinde yapılıyor. hocanın adı jale dural.
Jale Özen, Pilates Cadısı, Hamileler Kulubu, pilates, yoga, doğal doğum,eğitim, bebek,anne, baba olmak,hamile ve bebek ürünleri | Hamileler Kulubü buda sitesi.
aynı zamanda jale hanım kendi pilates cd.sini veriyor. hamileler evde 3 gün yapabiliyorlarmış. yani toplamda 5 gün pilates yapıcam. hafta sonu 2+2 4 saat. h.içi evde 1 er saat toplam 3 saat. geri kalanınada tempolu yürüyüş. spora boğucam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?