Gezgin, canım senin bebeğin boyu ve kilosu nedir? acaba 17 haftalıklamı uyumlu yoksa 14 mü? valla benimki o kadar önden gitmiyor. dr. USG cihazı doğru değer verir ona göre doğum hesaplanır dedi bana. ya da benim döllenmem bir önceki ay oldu. temmuzda yani.
sağolasın canım...
Ya işte usg ve sat hesaplanınca böyle oluyor...
Ben dengesizim de biraz adetlerde,sonuna kadar karışık gidicem sanırım...
kızlar galiba içinizde 2 li testi en son olacak olan benim yaw...özeniyorum gördük hopladı zıpladı diyenlere:) içim gidiyor...benim kontrolüm ve ikili testim haftaya salı...günler geçmiyor resmen
Ben en fazla +3/4 gün falan oynuyo zannediyordum..
Kız neyle besleniyosun, bizede söyle.. Büyüsünler hemencik, belki 2010 un sonuna yetişirler :88::78:
olurmu kız bende senle aynı sayılırım aynı anda doğururuz belkimZonoxx, Gezgin demek önce siz pırtlancanız bebekleri..ayy en sonlarad ben kalıyom galiba...Artık siz bi kere dogrurken ben 9 kez dogururum burda..Ha bide siz dogurdunuz mu vaktim yok diye giremezsinizde burlara..ayy kaldın mı yalnız basıma
olurmu kız bende senle aynı sayılırım aynı anda doğururuz belkim
Ayy ne guzel olur hemen büyüyüp alsak kucagımıza
ben varım canım uzulme
12 Kasım da ense ölçümü ve ikili test için gidecegiz...
Ben sana can yoldası olurum merak etme sen
Bencede ama ozamanda keşke 1/2 gün daha geç doğsaydı diyebiliriz kanımca.. dilimizde Ajda dan uykusuz her geceee, millet bikinilerle denize gircek yaza, biz dana gibi olcaz, umarım hemen veririz aldıklarımızı da.. Ay ruhum bunalıyo kilo düşündükçe.. :89:
bkadarı fazla olmazmı sen anlatırken ben yoruldum yaaa. dikkat et çokt yorma kendini de bebişinide:88:
Canım ne güzel kaç liraya gideceksin hocaya bu arada çokta boğma kendini spora bişey olur Allah korusun
benim doktorum yürüyüş bandı için düşmeler oluyor diye çok önermiyorum demişti...çok dikkatli kullanırsan al demişti..aman sen de dikkat et canım
çatır çatır normal doğum yapıcam ben uehuehueh Allah hepimize yardım etsin :)Zonoxx, Gezgin demek önce siz pırtlancanız bebekleri..ayy en sonlarad ben kalıyom galiba...Artık siz bi kere dogrurken ben 9 kez dogururum burda..Ha bide siz dogurdunuz mu vaktim yok diye giremezsinizde burlara..ayy kaldın mı yalnız basıma
canım inan bende size bunu sorucaktım tam,ağzımdan aldın lafı...
Ben yazsam şu usg resminin etrafındakileri karşılaştırma yapabilirmisiniz kızlar?
Ona göre anlarız ne oldugunu
canım valla benimki 8.5 cm di. öyle aman aman büyümemişti. ama haftası fazla çıktı.zonox nette bakıyorum şuan 14 cm olan bebişler 15 haftada olanlarmış,sizde ne diyo?
Bencede ama ozamanda keşke 1/2 gün daha geç doğsaydı diyebiliriz kanımca.. dilimizde Ajda dan uykusuz her geceee, millet bikinilerle denize gircek yaza, biz dana gibi olcaz, umarım hemen veririz aldıklarımızı da.. Ay ruhum bunalıyo kilo düşündükçe.. :89:
canım valla benimki 8.5 cm di. öyle aman aman büyümemişti. ama haftası fazla çıktı.
USG fotosunda CRL nin karşısında yazan değer boyu bebeğinin
Baya tuzluymuş yok ben almıyım zaten doktorlara döküyorum zaten parayı evde yapıyım bari platesiKızlar benim dr. aslında bu spor aktivitelerinin bir hamile için normal olduğunu söyledi. ben normalde çok hareketli bi insanım. zaten hep yürüyüş yaptım o nedenle dr.um yapabilirsin dedi. umut, canım doğru çok dikkat etmek gerekiyr yaparken. maksimum dikkat edicem buna.
tülin, 1 gün 2 saat pilates 180 milyon 2 gün toplam 4 saat pilates aylık 250 milyon. jale hanımda.
çatır çatır normal doğum yapıcam ben uehuehueh Allah hepimize yardım etsin :)
canım valla benimki 8.5 cm di. öyle aman aman büyümemişti. ama haftası fazla çıktı.
USG fotosunda CRL nin karşısında yazan değer boyu bebeğinin
Baya tuzluymuş yok ben almıyım zaten doktorlara döküyorum zaten parayı evde yapıyım bari platesi
Anası teyzesi almaya baslayan var canım Örnek Fdilek48 in sülalesi:90:Seyduna var kucuk aletler almıs yogurt makinesi,sterilizasyon aleti ates ölçer gibi bi sürü sey valla listesi uzundu bunlar kalmıs aklımda..Ben kendime bir tek hamile pantolonu aldım o kadar..ama üstüme bişeyler lazım,dar gelmeye basladı igiyince afakanlar basıyo beni:84:
Kızlar, ben yarım saat yürüyüş yapıp geldim. tempolu yürüyüş hemde:) kendimi çok iyi hissediyorum. yarım litre suyumuda hemen gümlettim (hiç içmiyodum) yalnız ben normalde yürüyüş yaparken kolay kolay yorulmazdım ama soluk soluğa kaldım. bu arada dr.umu aradım pilates yapmama ve evde koşu bandında tempolu yürüyüşe izin verdi ama daha önce yapmadığım hiçbir sporu hamilelikte yapmamamı önerdi. birde dr.um bol su içmemi sıkı sıkı tembihledi. aminiyo sıvısı için hayati önemi varmış. özellikle hamielliğin ilk aylarında:82:
Selam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Çok heyecanlı bir gündü yaa...Bebeğimi ilk görüşümdü resmen..
Öyle büyümüş ki,görünce şaşkına uğradım,elhamd....
Yüz üstü yatmış bizimki,ayakları patır patır oynuyo,popo havaya kalkıp iniyo
Çok heyecan vericiydi o anlarını görmek...
Rabbime şükürler olsun,doktorum herşeyden memnun kaldı,gelişim vs çok güzel dedi...
Bebişimin kalbini dinletti nasıl pıt pıt atıyor heyecanlaa...
Yerim onu yaaaa....
Babamızda çok heyecanlandı,yerinde duramadı bir ara...
Cinsiyetine gelince,görmesi mümkün değildi yatış pozisyonu yüz üstü olunca keyfini bozmadı bebişDoktorda zaten bakmadı öyle detaylı,bir dahaki gelişinde söylerim dedi....
Ölçtü biçti uzun uzun...Çok şükür herşey güzel...
Ben muayenedeyken tabi acil dogum oldu,ultrasyon yarıda kesildi,maşallah 20 dk da dogum yaptı kadın,doktor hemen döndü...
Bizim içinde doktor ultrasyona bakmadan önce 17 hafta 5 günlük yazdı kağıda
Ama ultrasyonda 14 hafta 1 günlük göründü,doktor dedi ki arada 3 hafta oynuyor,ya benim hesabıma göre 17 haftalık 4 bitmiş 5e başlamış,yada diğeri...O bile çözemedi,ne garip dimi.....
Veee dedi ki ya nisan başı doğum olur,ya sonu...Olmadı mayıs başı...Buda ayrı garip...
Ama ilk benimki dogucak gibi duruyo şuan...
Rabbim hayırlısını versin...
Bizden haberler bunlar,aklıma geldikçe yazıcam inşallaah....
Kız param olsa bende veririm ama bu aralar sıkışığız ondan zaten bebek için yapmıyozmu sporuda değişik ortam sosyal aktivite gibi insan kendini de iyi hisseder bir yandanCocuguma harcarım ben o parayı kızlar..Bol bol yuruyun hem bedava hemde mis gibi oksijen alırsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?