2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım inan bende size bunu sorucaktım tam,ağzımdan aldın lafı...

Ben yazsam şu usg resminin etrafındakileri karşılaştırma yapabilirmisiniz kızlar?
Ona göre anlarız ne oldugunu

sağolasın canım...
Ya işte usg ve sat hesaplanınca böyle oluyor...
Ben dengesizim de biraz adetlerde,sonuna kadar karışık gidicem sanırım...

Ben en fazla +3/4 gün falan oynuyo zannediyordum..

Kız neyle besleniyosun, bizede söyle.. Büyüsünler hemencik, belki 2010 un sonuna yetişirler :88::78:

kızlar galiba içinizde 2 li testi en son olacak olan benim yaw...özeniyorum gördük hopladı zıpladı diyenlere:) içim gidiyor...benim kontrolüm ve ikili testim haftaya salı...günler geçmiyor resmen

ben varım canım uzulme
12 Kasım da ense ölçümü ve ikili test için gidecegiz...
Ben sana can yoldası olurum merak etme sen

Ben en fazla +3/4 gün falan oynuyo zannediyordum..

Kız neyle besleniyosun, bizede söyle.. Büyüsünler hemencik, belki 2010 un sonuna yetişirler :88::78:

Ayy ne guzel olur hemen büyüyüp alsak kucagımıza

olurmu kız bende senle aynı sayılırım aynı anda doğururuz belkim

Ayy ne guzel olur hemen büyüyüp alsak kucagımıza

Bencede ama ozamanda keşke 1/2 gün daha geç doğsaydı diyebiliriz kanımca.. dilimizde Ajda dan uykusuz her geceee, millet bikinilerle denize gircek yaza, biz dana gibi olcaz, umarım hemen veririz aldıklarımızı da.. Ay ruhum bunalıyo kilo düşündükçe.. :89:

kızlar dogum bu hıc bellı olmaz kı.....sonucda aramızda aylar yok....rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsınde....

Son düzenleme:

Ben taktım kafaya hemen vericem ebru şallı gördükçe hevesleniyorum tabi o çok zayıf bence, o kadar olmasada vericem ben

bkadarı fazla olmazmı sen anlatırken ben yoruldum yaaa. dikkat et çokt yorma kendini de bebişinide:88:

Canım ne güzel kaç liraya gideceksin hocaya bu arada çokta boğma kendini spora bişey olur Allah korusun

benim doktorum yürüyüş bandı için düşmeler oluyor diye çok önermiyorum demişti...çok dikkatli kullanırsan al demişti..aman sen de dikkat et canım

Kızlar benim dr. aslında bu spor aktivitelerinin bir hamile için normal olduğunu söyledi. ben normalde çok hareketli bi insanım. zaten hep yürüyüş yaptım o nedenle dr.um yapabilirsin dedi. umut, canım doğru çok dikkat etmek gerekiyr yaparken. maksimum dikkat edicem buna.

tülin, 1 gün 2 saat pilates 180 milyon 2 gün toplam 4 saat pilates aylık 250 milyon. jale hanımda.
çatır çatır normal doğum yapıcam ben uehuehueh Allah hepimize yardım etsin :)
canım inan bende size bunu sorucaktım tam,ağzımdan aldın lafı...

Ben yazsam şu usg resminin etrafındakileri karşılaştırma yapabilirmisiniz kızlar?
Ona göre anlarız ne oldugunu

zonox nette bakıyorum şuan 14 cm olan bebişler 15 haftada olanlarmış,sizde ne diyo?
canım valla benimki 8.5 cm di. öyle aman aman büyümemişti. ama haftası fazla çıktı.

USG fotosunda CRL nin karşısında yazan değer boyu bebeğinin

Son düzenleme:

Uykusuz her gece haa...aman olsun be yavrum uyudugumuz gecelere sayarız artık..ben evleneli 4 yıl bitti 5 in içindeyiz...Cok gezdik cok tozduk bu zaman zarfında..Sırası gelmişti artık..İlk sene sıkıntı olur sonra rahatız..Ha bide dedim ki eşime valla doguma yakın beni tatile götür..Malum koca yaz evde oluruz..Kaynanam guzel bi sahil yerinde oturuyo denizi gunesi harika ama daha cok kucuk olacagı için bu yaz bişey yapamyız gibime geliyor..Artık 2012 ye gideriz tatile ailecek

Baya tuzluymuş yok ben almıyım zaten doktorlara döküyorum zaten parayı evde yapıyım bari platesi

Benim melegim daha 4 cm teyzeleri..Ama eller kollar kıpır kıpır..
Annesinin kuzusu

aslında ben elzem olmadığı sürece birşey almayı da düşünmüyorum pek...biz 4 kızkardeşiz ve hepsininden birşeyler kaldı bana...gereksiz masraf yapmayacağım...öyle şeylere harcayacağıma o parayı bebğimin ilerisi için birikim yaparım inş...zaten bebekler o kadar hızlı büyüyor ki ne kadar alsak yetişemeyeceğiz hızlarına....

Bencede giydirilmez ya çocuk bunalır helede bizim evde çok sıcak oluyor

oldu canım ben sadece kendime aldım bebeğe almadım daha erken diye banada rahatsız oluyordum birde her giydiğim bir tuhaf oldu üstümde kendimi çirkin kötü hissettim gittim aldım ,biraz daha güzel hissettim sonra kendimi[/QUOTE]

benim pantolonlarım oluyor sabahları öğle yemeklerinden sonra şişiyorum dar geliyor....o yüzden alacağım bu haftasonu inş...:97:

Zonox ben seni çalışıyorsun sanıyordum..raporlu falan mıydın?ev hanımımıydın hatırlayamadım ya....spor yapmak doğumu çok kolaylaştırıyormuş ama benim hiç vaktim olmuyor maalesef...akşam 6 da eve git yemek yap falan derken saat 7 oluyor ..o saatteten sonra da yapılmıyor birşey..hele kışın...

:81: çok sevindim canım....ama şu 3 hafta meselesini anlayamadım pek...neyse... hayırdır mutlaka...:97:

gezgincim iyi haberlerine çokkk sevindimmm.... yüzüstü yatmalarına ayrıca şaşırıyorum yaa hayal edemiyorum bi deee doğummmm kendimii doğumdada hiçç hayal edemiyorumm... geçen haftaa bi arkadaşım doğum yaptı bebişi hastaneye görmeye gittik 4. kat doğum katıymışş bir çıktıkk kızınn biri öyle bir bağırıyo ki size anlatamamm tam doğuma indiriyolarmış ağlamak bağırmak karışmış kıyamamm tam daa bana denkk geldiii o günden berii kulağımdan hiç çıkmıyo oo sesss... allah yardıcımız olsun...

Cocuguma harcarım ben o parayı kızlar..Bol bol yuruyun hem bedava hemde mis gibi oksijen alırsınız....
Kız param olsa bende veririm ama bu aralar sıkışığız ondan zaten bebek için yapmıyozmu sporuda değişik ortam sosyal aktivite gibi insan kendini de iyi hisseder bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…