Baya tuzluymuş yok ben almıyım zaten doktorlara döküyorum zaten parayı evde yapıyım bari platesi
Benim melegim daha 4 cm teyzeleri..Ama eller kollar kıpır kıpır..
Annesinin kuzusu
Kız param olsa bende veririm ama bu aralar sıkışığız ondan zaten bebek için yapmıyozmu sporuda değişik ortam sosyal aktivite gibi insan kendini de iyi hisseder bir yandan
evet biraz tuzlu ama napim evde oturmaktan sıkılcam. daha önce para biriktirmiştim. şimdi pilatese vercem o paralarımıyerinde olsam ebru şallı'nın değil jale duran ın pilates cd.sini alırdım. kadın bu konuda tam bir ikon. cd. almaya gittiğinde sorarsın zaten.
ay minik kibrit kutusu daha. yirim yirim.. ben haftaya dr.a gidicem tam cinsiyet için. o zamana kadar ne kadar boy atmış olcak bakalım
evet biraz tuzlu ama napim evde oturmaktan sıkılcam. daha önce para biriktirmiştim. şimdi pilatese vercem o paralarımıyerinde olsam ebru şallı'nın değil jale duran ın pilates cd.sini alırdım. kadın bu konuda tam bir ikon. cd. almaya gittiğinde sorarsın zaten.
ay minik kibrit kutusu daha. yirim yirim.. ben haftaya dr.a gidicem tam cinsiyet için. o zamana kadar ne kadar boy atmış olcak bakalım
aynen bizde 3 yıl oldu yaş yüzünden yoksa çokta istemiyordum bebeği mecbur olduğumdan yaptım yaş 34 benim ,senin daha gençmiş benden geç evlendim ben yoksa varya 4 sene daha yapmazdım çocuksuz daha rahat ama neyse yapıcaz artık belki bebişin zıplayışını görünce daha çok sevinirim belki, kalp atışını görünce hiç sizin gibi öyle çok değişim olmadı da bende öyle baktım boş boş sadece, çok da böyle nankör davranmamak lazım Allahın gücüne bebeğin gücüne gider bunu yapamayanlarda var demi amaÖylede işte bakma benimki kedi uzanamadıgı cigere mırnav der hesabı:78:
Gectigimiz Mart ayında yeni ev aldık onun taksitleri var...Aslında cok dusunmustuk taksitler bittsin öyle cocuk olsun diye ama anacım yasımda kucuk diil ki bekliyim..Evleneli 4 yıl bitti..Yasımda oldu 29..Eşim gözünü kararttı..Cok kızardık allah rıskını verir diyenlere,herseyi hazır olsun öyle yapıcaz biz cocugu derdik..Ama hayat işte...Kul sıkısmayınca hızır yetişmezmiş..Yeter ki saglık olsun huzur olsun..
aynen bizde 3 yıl oldu yaş yüzünden yoksa çokta istemiyordum bebeği mecbur olduğumdan yaptım yaş 34 benim ,senin daha gençmiş benden geç evlendim ben yoksa varya 4 sene daha yapmazdım çocuksuz daha rahat ama neyse yapıcaz artık belki bebişin zıplayışını görünce daha çok sevinirim belki, kalp atışını görünce hiç sizin gibi öyle çok değişim olmadı da bende öyle baktım boş boş sadece, çok da böyle nankör davranmamak lazım Allahın gücüne bebeğin gücüne gider bunu yapamayanlarda var demi ama
Zonox ben seni çalışıyorsun sanıyordum..raporlu falan mıydın?ev hanımımıydın hatırlayamadım ya....spor yapmak doğumu çok kolaylaştırıyormuş ama benim hiç vaktim olmuyor maalesef...akşam 6 da eve git yemek yap falan derken saat 7 oluyor ..o saatteten sonra da yapılmıyor birşey..hele kışın...
Cocuguma harcarım ben o parayı kızlar..Bol bol yuruyun hem bedava hemde mis gibi oksijen alırsınız....
Kızlar kadın dogum doktorunun nette adresi olan varmı???
Sitesi,email vs... Soru sorup danışmak için nasıl güvenilir birine ulaşabilirim?...
Belki doktorlarınız kartlarının altında vardır,rica etsem yoklarmısınız?:26:
Ben taktım kafaya hemen vericem ebru şallı gördükçe hevesleniyorum tabi o çok zayıf bence, o kadar olmasada vericem ben
Uykusuz her gece haa...aman olsun be yavrum uyudugumuz gecelere sayarız artık..ben evleneli 4 yıl bitti 5 in içindeyiz...Cok gezdik cok tozduk bu zaman zarfında..Sırası gelmişti artık..İlk sene sıkıntı olur sonra rahatız..Ha bide dedim ki eşime valla doguma yakın beni tatile götür..Malum koca yaz evde oluruz..Kaynanam guzel bi sahil yerinde oturuyo denizi gunesi harika ama daha cok kucuk olacagı için bu yaz bişey yapamyız gibime geliyor..Artık 2012 ye gideriz tatile ailecek
doğru valla benim ilkinde olmadı ama yinede buna da şükür ilk kimyasal 6 ay sonra oldu ancak ama olamayanda var doğru vallahiCok sukur canım..allah bugunleri gösterdi..Ne cok insan var tedavi oldugu halde hala hamilele kalamamıs..Benim eltim 2 sene tedavi gördüde cocuk sahibi olabildi.Cok kustugum zamanlarda aglardım bögüre bögüre eşim kızardı..allahın gucune gider diye..Bak millet cocuk için ugrasıyo ama olmuyo biz cok sukur bi kere denedik ve oldu sabret.O zaman cok kızdım beni anlamıyo diye ama haklı valla..Bekle bekle nereye kadar..Gecen akşam diyo ki esosum bak ilk evlendigimizde olsaydı cocugumuz, şimdi 3 yası bitmiş olcaktı:90:alem adam yaa
Ben çalışıyordum rapor aldım sonra baktım olcak gibi değil ayrıldım. Benim sabah nbulantılarım çok fenaydı. hem benim çalıştığım şirket eşimin babasının. kolay oldu ayrılmak.
ben kışa geldiği için hamileliğim yürüyüş bandı alıyorum. zaten önemli bir riskin yoksa dr.lar 1 saat yürüyüşü öneriyolar hamilelere. ve hamilelere zarar vermeyen tek spor pilates. dr.um söyledi. ben normal doğum yapmak istiyorum bu nedenle spor yapmam gerek
canım ben iyi olursam bebeğime faydası daha fazla ben sağlıklı bebeğin sağlıklı annelerden geçtiğini düşünüyorum. Valla bi düğüne gidioruz 1 çeyrek takıoruz 100 milyon. arabaya benzin parası 50 milyon. bi yerde oturdum kalktım yemek yedim 2 kişi 50 milyon. valla onları toplayığ pilatesime veririm. benim sağlığım herşeyden önemli
tabi yukarda saydıklarıma bile ayıracak paran yoktur o başka. o zaman pilatese oara vermek gereksiz.
bu karda kışta nereye yürüyosun kız. unuttun galiba sen kış hamilesisinatrık karda kayak yaparsın bebişinle euheuhe
günaydın kızlarr nasılsınız dün giremedim baya sayfa geçmiş okumadım dün misafirim vardı ve bugünde misafirin gelecekk şu evime gelip sigara içenlere uyuz olyorum bir arkadaşım geldi hem akrbamız 2 buçuk aylık hamile vee püf püff sigara içiyor ben dedim yapma bebege yazık duramıyorum bişey olmaz öteki çocuklarımdada içtim dedi 2 çocugu dada var sen bebegine kıyabilirsin canım ama ben kıyamam benim yanımda içme lütfen dedim aramızda iyi gülerek söyledm oda dışarıda içti eşide içeriyi duman altı yaptı onada söyledim bebegimi zehirlemeye hakkın yok dedim şakayla ama yinede camı açtı arada içti ama ben sonra baş agrısından uyuyamadım eşim içmiyor bende nefrett ediyorum kokusuna birisi bizim evde içince sanki günlerce o koku gitmiyor eşimle çok rahatsız olduk kokuya yaa hala zannediyorum ki heryer sigara kokuyor heryeride açtım havaladırdım oda parfümleri sıktımm üff anlayışsız davranmamak lazım yaa ben bu konuda bebegime asla kıyamam körpecik cigerlerine o dumanın gitmesini istemiyorum allahtan bugünkü gelecek misafirler teyzemler falan içlerinde sigara içen yok k.b. uzattım
yaa kızlar benim cildim inanılmaz bozuldu..daha önce bebek gibiydi cildim..şimdi sivilceler..pütür pütür..kuruluklar..pul pul dökülmeler...kendimi çokkkkk çirkin hissediyorum...neden böle oldu acep?sizler ne durumdasınız..
kızlar uyku durumunuz nasıl benım hep uykum var hıc doymuyorum uykuya.....
şimdi alma erken alabileceğin parayı kenara koy 7 aydan sonra al gez ama nerede ney var öğren sonra gezemezsin hepsini bir anda al para biriktir derim ben,öyle yapcam bende
Selam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Çok heyecanlı bir gündü yaa...Bebeğimi ilk görüşümdü resmen..
Öyle büyümüş ki,görünce şaşkına uğradım,elhamd....
Yüz üstü yatmış bizimki,ayakları patır patır oynuyo,popo havaya kalkıp iniyo
Çok heyecan vericiydi o anlarını görmek...
Rabbime şükürler olsun,doktorum herşeyden memnun kaldı,gelişim vs çok güzel dedi...
Bebişimin kalbini dinletti nasıl pıt pıt atıyor heyecanlaa...
Yerim onu yaaaa....
Babamızda çok heyecanlandı,yerinde duramadı bir ara...
Cinsiyetine gelince,görmesi mümkün değildi yatış pozisyonu yüz üstü olunca keyfini bozmadı bebişDoktorda zaten bakmadı öyle detaylı,bir dahaki gelişinde söylerim dedi....
Ölçtü biçti uzun uzun...Çok şükür herşey güzel...
Ben muayenedeyken tabi acil dogum oldu,ultrasyon yarıda kesildi,maşallah 20 dk da dogum yaptı kadın,doktor hemen döndü...
Bizim içinde doktor ultrasyona bakmadan önce 17 hafta 5 günlük yazdı kağıda
Ama ultrasyonda 14 hafta 1 günlük göründü,doktor dedi ki arada 3 hafta oynuyor,ya benim hesabıma göre 17 haftalık 4 bitmiş 5e başlamış,yada diğeri...O bile çözemedi,ne garip dimi.....
Veee dedi ki ya nisan başı doğum olur,ya sonu...Olmadı mayıs başı...Buda ayrı garip...
Ama ilk benimki dogucak gibi duruyo şuan...
Rabbim hayırlısını versin...
Bizden haberler bunlar,aklıma geldikçe yazıcam inşallaah....
Bencede ama ozamanda keşke 1/2 gün daha geç doğsaydı diyebiliriz kanımca.. dilimizde Ajda dan uykusuz her geceee, millet bikinilerle denize gircek yaza, biz dana gibi olcaz, umarım hemen veririz aldıklarımızı da.. Ay ruhum bunalıyo kilo düşündükçe.. :89:
Gezgin kadınlar kulübünün dr. var ama adresini bilmiyorum şimdi araştıralım bakalım
Olursun olursun oluruz alim allahAynen valla bende, tabikide onun gibi olmak istemiyorum, ama en azında hamiş kaldığım kiloya dönmem lazım temmuzda kuzenin düğünü var zaten, düğünde fit olmalıyım.. olurum dimi, olurum olurum..yani heralde, galiba sanırsam olurum :92::82:
ya bennn :83: 4 temmuzda evlendim, 13 ağustos son adet tarihim bunların hepsi 2010 yılında oluyor.. Ama tatile gideriz diye konuşuyoruz biz, niye gitmeyelimki, çocuğumuza lazım olan biziz znnesii yanında olunca fizana gidilir, geçen yaz tatilde rus hatunlar 2-3 aylık bebekleiyle taş gibi kumsallardaydılar hep.. ne eksiğimiz var dimi bizde gideriz de taşlık kısmı beni düşündürüyo :95::97:
evet en mantıklısı bu bencedeNe kadar sorumsuz insanlar var kendi çocuklarını bile düşünmüyorlar seni düşünmemelerine şaşırmadım.
Benim cildim de berbat durumda sivilcenin biri geçiyor biri çıkıyor
Ben de sürekli uyuyorum akşam yemeğinden kalkıyoruz tv karşısında uyuyakalıyorum sabaha kadar da uyuyorum ama hiç uyumamış gibi yorgun hissediyorum gün boyunca :26:
En mantıklısı bu bence, bir de bebeği olan arkadaşlarımdan fikir alıyorum ben ne gerekli ne değil diye evi gereksiz şeylerle doldurmayı hiç sevmiyorum. :13:
Gözün aydın hayatım ne güzel haberlerle dönmüşsün. 20 dk. da doğuran bayanı da takdir ettim. Darısı başımıza. :81:
Bu gece rüyama girecek bu sahne... Sahilde millet bikinilerle ben kenardan bakıyorum melül melül :85::85:
Aynen valla bende, tabikide onun gibi olmak istemiyorum, ama en azında hamiş kaldığım kiloya dönmem lazım temmuzda kuzenin düğünü var zaten, düğünde fit olmalıyım.. olurum dimi, olurum olurum..yani heralde, galiba sanırsam olurum :92::82:
ya bennn :83: 4 temmuzda evlendim, 13 ağustos son adet tarihim bunların hepsi 2010 yılında oluyor.. Ama tatile gideriz diye konuşuyoruz biz, niye gitmeyelimki, çocuğumuza lazım olan biziz znnesii yanında olunca fizana gidilir, geçen yaz tatilde rus hatunlar 2-3 aylık bebekleiyle taş gibi kumsallardaydılar hep.. ne eksiğimiz var dimi bizde gideriz de taşlık kısmı beni düşündürüyo :95::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?