2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

blue_sky, canım eskiler hep öyle der zaten, cocugun yedigi helal,giydigi haram diye...cok abartmamak lazım...Zaten cocuklar hemen buyuyor...Cogu sey giyilmeden kalıyor geriye

Baya tuzluymuş yok ben almıyım zaten doktorlara döküyorum zaten parayı evde yapıyım bari platesi

evet biraz tuzlu ama napim evde oturmaktan sıkılcam. daha önce para biriktirmiştim. şimdi pilatese vercem o paralarımı yerinde olsam ebru şallı'nın değil jale duran ın pilates cd.sini alırdım. kadın bu konuda tam bir ikon. cd. almaya gittiğinde sorarsın zaten.
Benim melegim daha 4 cm teyzeleri..Ama eller kollar kıpır kıpır..
Annesinin kuzusu

ay minik kibrit kutusu daha. yirim yirim.. ben haftaya dr.a gidicem tam cinsiyet için. o zamana kadar ne kadar boy atmış olcak bakalım

Kız param olsa bende veririm ama bu aralar sıkışığız ondan zaten bebek için yapmıyozmu sporuda değişik ortam sosyal aktivite gibi insan kendini de iyi hisseder bir yandan

Öylede işte bakma benimki kedi uzanamadıgı cigere mırnav der hesabı:78:
Gectigimiz Mart ayında yeni ev aldık onun taksitleri var...Aslında cok dusunmustuk taksitler bittsin öyle cocuk olsun diye ama anacım yasımda kucuk diil ki bekliyim..Evleneli 4 yıl bitti..Yasımda oldu 29..Eşim gözünü kararttı..Cok kızardık allah rıskını verir diyenlere,herseyi hazır olsun öyle yapıcaz biz cocugu derdik..Ama hayat işte...Kul sıkısmayınca hızır yetişmezmiş..Yeter ki saglık olsun huzur olsun..

öylemi onunda mı var cdsi bir sorayim bakim olmadı onu alırım

Ben senin bal damlayan agzını yirim kızz..Hele bi deyiver adın ne senin.Zonoxcum deyince hep gulesim geliyo benim

Kızlar kadın dogum doktorunun nette adresi olan varmı???
Sitesi,email vs... Soru sorup danışmak için nasıl güvenilir birine ulaşabilirim?...
Belki doktorlarınız kartlarının altında vardır,rica etsem yoklarmısınız?
:26:

aynen bizde 3 yıl oldu yaş yüzünden yoksa çokta istemiyordum bebeği mecbur olduğumdan yaptım yaş 34 benim ,senin daha gençmiş benden geç evlendim ben yoksa varya 4 sene daha yapmazdım çocuksuz daha rahat ama neyse yapıcaz artık belki bebişin zıplayışını görünce daha çok sevinirim belki, kalp atışını görünce hiç sizin gibi öyle çok değişim olmadı da bende öyle baktım boş boş sadece, çok da böyle nankör davranmamak lazım Allahın gücüne bebeğin gücüne gider bunu yapamayanlarda var demi ama

Cok sukur canım..allah bugunleri gösterdi..Ne cok insan var tedavi oldugu halde hala hamilele kalamamıs..Benim eltim 2 sene tedavi gördüde cocuk sahibi olabildi.Cok kustugum zamanlarda aglardım bögüre bögüre eşim kızardı..allahın gucune gider diye..Bak millet cocuk için ugrasıyo ama olmuyo biz cok sukur bi kere denedik ve oldu sabret.O zaman cok kızdım beni anlamıyo diye ama haklı valla..Bekle bekle nereye kadar..Gecen akşam diyo ki esosum bak ilk evlendigimizde olsaydı cocugumuz, şimdi 3 yası bitmiş olcaktı:90:alem adam yaa

Ben çalışıyordum rapor aldım sonra baktım olcak gibi değil ayrıldım. Benim sabah nbulantılarım çok fenaydı. hem benim çalıştığım şirket eşimin babasının. kolay oldu ayrılmak.

ben kışa geldiği için hamileliğim yürüyüş bandı alıyorum. zaten önemli bir riskin yoksa dr.lar 1 saat yürüyüşü öneriyolar hamilelere. ve hamilelere zarar vermeyen tek spor pilates. dr.um söyledi. ben normal doğum yapmak istiyorum bu nedenle spor yapmam gerek

Cocuguma harcarım ben o parayı kızlar..Bol bol yuruyun hem bedava hemde mis gibi oksijen alırsınız....

canım ben iyi olursam bebeğime faydası daha fazla ben sağlıklı bebeğin sağlıklı annelerden geçtiğini düşünüyorum. Valla bi düğüne gidioruz 1 çeyrek takıoruz 100 milyon. arabaya benzin parası 50 milyon. bi yerde oturdum kalktım yemek yedim 2 kişi 50 milyon. valla onları toplayığ pilatesime veririm. benim sağlığım herşeyden önemli

tabi yukarda saydıklarıma bile ayıracak paran yoktur o başka. o zaman pilatese oara vermek gereksiz.

bu karda kışta nereye yürüyosun kız. unuttun galiba sen kış hamilesisin atrık karda kayak yaparsın bebişinle euheuhe

Gezgin kadınlar kulübünün dr. var ama adresini bilmiyorum şimdi araştıralım bakalım

Ben taktım kafaya hemen vericem ebru şallı gördükçe hevesleniyorum tabi o çok zayıf bence, o kadar olmasada vericem ben

Aynen valla bende, tabikide onun gibi olmak istemiyorum, ama en azında hamiş kaldığım kiloya dönmem lazım temmuzda kuzenin düğünü var zaten, düğünde fit olmalıyım.. olurum dimi, olurum olurum.. yani heralde, galiba sanırsam olurum :92::82:

ya bennn :83: 4 temmuzda evlendim, 13 ağustos son adet tarihim bunların hepsi 2010 yılında oluyor.. Ama tatile gideriz diye konuşuyoruz biz, niye gitmeyelimki, çocuğumuza lazım olan biziz znnesii yanında olunca fizana gidilir, geçen yaz tatilde rus hatunlar 2-3 aylık bebekleiyle taş gibi kumsallardaydılar hep.. ne eksiğimiz var dimi bizde gideriz de taşlık kısmı beni düşündürüyo :95::97:

doğru valla benim ilkinde olmadı ama yinede buna da şükür ilk kimyasal 6 ay sonra oldu ancak ama olamayanda var doğru vallahi

Sen cok yasa emiii...Valla cok sulduruyosun beni..Bize Bozdaglar yakın gidip kayarım artık burada yayınlarım resimleri:76::90::90:

Ne kadar sorumsuz insanlar var kendi çocuklarını bile düşünmüyorlar seni düşünmemelerine şaşırmadım.

Benim cildim de berbat durumda sivilcenin biri geçiyor biri çıkıyor

kızlar uyku durumunuz nasıl benım hep uykum var hıc doymuyorum uykuya.....

Ben de sürekli uyuyorum akşam yemeğinden kalkıyoruz tv karşısında uyuyakalıyorum sabaha kadar da uyuyorum ama hiç uyumamış gibi yorgun hissediyorum gün boyunca :26:

şimdi alma erken alabileceğin parayı kenara koy 7 aydan sonra al gez ama nerede ney var öğren sonra gezemezsin hepsini bir anda al para biriktir derim ben,öyle yapcam bende

En mantıklısı bu bence, bir de bebeği olan arkadaşlarımdan fikir alıyorum ben ne gerekli ne değil diye evi gereksiz şeylerle doldurmayı hiç sevmiyorum. :13:

Gözün aydın hayatım ne güzel haberlerle dönmüşsün. 20 dk. da doğuran bayanı da takdir ettim. Darısı başımıza. :81:

Bu gece rüyama girecek bu sahne... Sahilde millet bikinilerle ben kenardan bakıyorum melül melül :85::85:

Gezgin kadınlar kulübünün dr. var ama adresini bilmiyorum şimdi araştıralım bakalım

Öylemi,hiç denk gelmedim:26:
Bakınayım bende bir..

Kafam karıştı çünkü bebeğim için ilk gittiğim zamanda,yani kesesini gördüğüm zamanda usg resminin yanında yazan herşey bundada ayneennn yazıyo,bir fark bile yok,garip geldi...:26:
Makina hep aynı tarihemi ayarlı nee...Püüff

Olursun olursun oluruz alim allah
evet en mantıklısı bu bencede

Sende pek hızlıymıssın anacım....
Tam balık etli olucaz..Ben evlendigimde 34 bedendim...Cok ruzgarlı havalarda hep duserdim yere..Yalan diil valla gercek.:90:.Ama antidepresan kan ilaçları vitaminler derken 40 bedene kadar cıktım...şimdi 42 olurum artık yavas yavas...Hallederiz kiloları içiniz rahat olsun..Bende cok gördüm minicik bebekle gelenleri taa nerlerden..Valla baktım cok sıkılıyorum, İzmir de yazın kavrulur kacarız bi yerlere...Burada yaz Ekim' kadar sürüyo zaten:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…