2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrrr yaaa banaa bakın bişi dicemmm bebiş anne karnındayken anne hayatını nasıl sürdürürse bebiş doğduğunda öle oluyomuşşş... ayyy toparlayamadım durun açıyorum:dyanii ben şimdii sakin olursammm hiç sinirlenmezsem bebeğim çok huzurlu olucakmışş amaa bennnn işyerindee o kadar çok geriliyorum kiii o kadar çokk geriliyorum kiii bebeiş doğar doğmaz doktoraa tekme atabilirrr ben gibi gergin doğcak yavrucakk:d burdaki arkadaşlar sürekli uyarıyolarr senn sinirlenmee sen takmaa falan diyee amaa elimde değil kızlarr bari sizz sakin bir hayat geçirin:d

ben çıkıyorum kızlar yoruldum ve başım ağrımaya başladı görüşürüz yine bebeklerinize iyi bakın sağlıcakla kalın muckkkkkkkkk:79:

Senin bebiş kung-fu yaparak dogarmıs.:90:.Ayol dur bi rahatla..Onca calısan anne adayı var..Ben 1 yıl boyunca Turckell müşteri hizmetlerinde calıstım..dusun bi nasıl ortam...Ama kadınlar catır catır hep dogurdu..Cocukları da cok sakın uysal cocuklar..Allah acıyo galiba..yoksa öyle bi yerde saglıklı olmak zor zanaat

ahh ahhh bi kaç haftadır her gece rüyamda benim :83: yüyen fil görüyorum kumsalda

Olursun olursun oluruz alim allah

evet en mantıklısı bu bencede

karboksi mezoterapi hallederiz, karışmayın bizdeeee.. :82:

sorma canımda bizde yılların birikimi vardı, enerji patlaması yaşaık diyorum ben Allah ne verdiyse :78: Hallederiz tabisiiii gen. cer. Mehmet Bey amcam sağolsun, bi gidince 8 seansta ne selülit kalıyo, ne bişey.. Taş gibi yapıyo valla.. Tecrübeyle sabit.. Yeterki kuzucuklarımız iyi olsun.. :92::97::86:

Çalışıpta stressiz olan yokki canım mutlaka iş gerginliği oluyor.O zaman ev hanımları çok şanslı sabahtan akşama kadar uyusunlarki bebekleride doğunca hep uyurlar annelerini üzmezler:90:

ah ozlem aaahhhhhhh.. al bendende o kadar, bazen fıttırcak gibi oluyorum.. ama 1 haftadır falan azıcık hafifledi gerginliğim, çok çok kötüydüm bende.. ısırmaya insan arıyordum, alınganlık falan.. umarım geçer..:92:

yaaa resmennn karşımdakinin cümlesini bitirmesini bekleyemiyorum kibarlığımdan taviz vermedenn tartışıyorumm bakıyorum olmuyorr evet haklısınızz diyorumm sadeceee amaaa kendimi sıkmaktan sırtıma ağrılar giriyorrrr... çokkk kötüyümmm bu aralarrr buralar biraz karışıkk.... eve gidincee konuşmaya bile mecalim olmuyoo 8 de uyuyyorumm... çokk gerginimm çokkk .... bayram tatilii imdadıma yetişcek galibaaa...inşalah iyi gelirr...

Kızz ciesra guldurdun beni
anasını aglatırız biz sahillerin..
Kiloda neymiş

İnşallah ilaç gibi gelir tatil sana..Merhem gibi olursun merak etme..Cok sinirlenince dısraı ya da pencere kenarına cık bol bol nefes al..Tecrubeyle kanıtlanmıstır..Müşteriler cok bagırınca ben öyle yapardım..Derin derin nefes iyi gelirdi

ayy bak şimdi gülme krizine girdimm... ben dee hepp burnunu sürtcemm duvara şimdi diyomuşum sinirlenincee malum şahıslaraa(tabiki de arkalarındann yüzlerine söylemek sıkıyo daa) burdakiler taklidimi yapıyoo:d

Çalışıpta stressiz olan yokki canım mutlaka iş gerginliği oluyor.O zaman ev hanımları çok şanslı sabahtan akşama kadar uyusunlarki bebekleride doğunca hep uyurlar annelerini üzmezler:90:

heee vallaa hiç sormaaa ev hanımlarına ilk kez hamile kalınca imrendim

benim gözlerim doluyo yaaa ağlanacak halim varrr:d karizma yerlerdee

biri tatilmi dedi .Allahım Allahım gerçekten ya mayıs başı yapsak doğumu temmuzda tatile çksak 2 ayda verirmiyz kiloları nedersiniz ? ama olmazki şimdi niye aklıma düşürdünüz bunu karnı yarı çekmişti canım şimdi yyemicek miyim offfffff

YE canım ye hersey yeee...Hamurişinden uzak dur yeter..Veririz elbet kiloları...Zaten bebiş dogunca öyle bir maratona gircez ki 1 ayda bile farketcek bak görürsünüz

ben mayıs başında doğum yaparsam ağustos ortası tatile gidicem. 3.5 aylık olcak oğlum. artık bizi otel değil ancak yazlıklar paklar. kayınvalidemle giderim tatile. yoksa zehir olur herşey 3.5 aydada toplatız kiloları. benim arkadaşım 19 kilo ile doğuma girdi 9 kilo doğumda gitti. 3 ayda da 5 kilosunu verdi. kaldı 5 kilo fazlası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…