kızlar bu kız kacar opuyorum hepınızı hoscakalın.....
kızlarrrr yaaa banaa bakın bişi dicemmm bebiş anne karnındayken anne hayatını nasıl sürdürürse bebiş doğduğunda öle oluyomuşşş... ayyy toparlayamadım durun açıyorum:dyanii ben şimdii sakin olursammm hiç sinirlenmezsem bebeğim çok huzurlu olucakmışş amaa bennnn işyerindee o kadar çok geriliyorum kiii o kadar çokk geriliyorum kiii bebeiş doğar doğmaz doktoraa tekme atabilirrr ben gibi gergin doğcak yavrucakk:d burdaki arkadaşlar sürekli uyarıyolarr senn sinirlenmee sen takmaa falan diyee amaa elimde değil kızlarr bari sizz sakin bir hayat geçirin :d
ben çıkıyorum kızlar yoruldum ve başım ağrımaya başladı görüşürüz yine bebeklerinize iyi bakın sağlıcakla kalın muckkkkkkkkk:79:
Ne kadar sorumsuz insanlar var kendi çocuklarını bile düşünmüyorlar seni düşünmemelerine şaşırmadım.
Benim cildim de berbat durumda sivilcenin biri geçiyor biri çıkıyor
Ben de sürekli uyuyorum akşam yemeğinden kalkıyoruz tv karşısında uyuyakalıyorum sabaha kadar da uyuyorum ama hiç uyumamış gibi yorgun hissediyorum gün boyunca :26:
En mantıklısı bu bence, bir de bebeği olan arkadaşlarımdan fikir alıyorum ben ne gerekli ne değil diye evi gereksiz şeylerle doldurmayı hiç sevmiyorum. :13:
Gözün aydın hayatım ne güzel haberlerle dönmüşsün. 20 dk. da doğuran bayanı da takdir ettim. Darısı başımıza. :81:
Bu gece rüyama girecek bu sahne... Sahilde millet bikinilerle ben kenardan bakıyorum melül melül :85::85:
Olursun olursun oluruz alim allah
evet en mantıklısı bu bencede
Sende pek hızlıymıssın anacım....
Tam balık etli olucaz..Ben evlendigimde 34 bedendim...Cok ruzgarlı havalarda hep duserdim yere..Yalan diil valla gercek.:90:.Ama antidepresan kan ilaçları vitaminler derken 40 bedene kadar cıktım...şimdi 42 olurum artık yavas yavas...Hallederiz kiloları içiniz rahat olsun..Bende cok gördüm minicik bebekle gelenleri taa nerlerden..Valla baktım cok sıkılıyorum, İzmir de yazın kavrulur kacarız bi yerlere...Burada yaz Ekim' kadar sürüyo zaten:82:
kızlarrrr yaaa banaa bakın bişi dicemmm bebiş anne karnındayken anne hayatını nasıl sürdürürse bebiş doğduğunda öle oluyomuşşş... ayyy toparlayamadım durun açıyorum:dyanii ben şimdii sakin olursammm hiç sinirlenmezsem bebeğim çok huzurlu olucakmışş amaa bennnn işyerindee o kadar çok geriliyorum kiii o kadar çokk geriliyorum kiii bebeiş doğar doğmaz doktoraa tekme atabilirrr ben gibi gergin doğcak yavrucakk:d burdaki arkadaşlar sürekli uyarıyolarr senn sinirlenmee sen takmaa falan diyee amaa elimde değil kızlarr bari sizz sakin bir hayat geçirin :d
Senin bebiş kung-fu yaparak dogarmıs.:90:.Ayol dur bi rahatla..Onca calısan anne adayı var..Ben 1 yıl boyunca Turckell müşteri hizmetlerinde calıstım..dusun bi nasıl ortam...Ama kadınlar catır catır hep dogurdu..Cocukları da cok sakın uysal cocuklar..Allah acıyo galiba..yoksa öyle bi yerde saglıklı olmak zor zanaat
yaaa resmennn karşımdakinin cümlesini bitirmesini bekleyemiyorum kibarlığımdan taviz vermedenn tartışıyorumm bakıyorum olmuyorr evet haklısınızz diyorumm sadeceee amaaa kendimi sıkmaktan sırtıma ağrılar giriyorrrr... çokkk kötüyümmm bu aralarrr buralar biraz karışıkk.... eve gidincee konuşmaya bile mecalim olmuyoo 8 de uyuyyorumm... çokk gerginimm çokkk .... bayram tatilii imdadıma yetişcek galibaaa...inşalah iyi gelirr...
ah ozlem aaahhhhhhh.. al bendende o kadar, bazen fıttırcak gibi oluyorum.. ama 1 haftadır falan azıcık hafifledi gerginliğim, çok çok kötüydüm bende.. ısırmaya insan arıyordum, alınganlık falan.. umarım geçer..:92:
Çalışıpta stressiz olan yokki canım mutlaka iş gerginliği oluyor.O zaman ev hanımları çok şanslı sabahtan akşama kadar uyusunlarki bebekleride doğunca hep uyurlar annelerini üzmezler:90:
İnşallah ilaç gibi gelir tatil sana..Merhem gibi olursun merak etme..Cok sinirlenince dısraı ya da pencere kenarına cık bol bol nefes al..Tecrubeyle kanıtlanmıstır..Müşteriler cok bagırınca ben öyle yapardım..Derin derin nefes iyi gelirdi
benim gözlerim doluyo yaaa ağlanacak halim varrr:d karizma yerlerdee
biri tatilmi dedi .Allahım Allahım gerçekten ya mayıs başı yapsak doğumu temmuzda tatile çksak 2 ayda verirmiyz kiloları nedersiniz ? ama olmazki şimdi niye aklıma düşürdünüz bunu karnı yarı çekmişti canım şimdi yyemicek miyim offfffff
biri tatilmi dedi .Allahım Allahım gerçekten ya mayıs başı yapsak doğumu temmuzda tatile çksak 2 ayda verirmiyz kiloları nedersiniz ? ama olmazki şimdi niye aklıma düşürdünüz bunu karnı yarı çekmişti canım şimdi yyemicek miyim offfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?