2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızz ciesra guldurdun beni
anasını aglatırız biz sahillerin..
Kiloda neymiş

anasını ağlatırız, babasına konser verdiririzz... Heyyy heyyytt..:88::88::88:

ayy bak şimdi gülme krizine girdimm... ben dee hepp burnunu sürtcemm duvara şimdi diyomuşum sinirlenincee malum şahıslaraa(tabiki de arkalarındann yüzlerine söylemek sıkıyo daa) burdakiler taklidimi yapıyoo:d

:) bende içimden saydırıyorum hep, napalım canım ya idare edicez bi süre.. inşallah tez vakitte normal insana dönebiliriz :82:

Yok karnı yarık falan melekm, no karnı yarık no göbek yaza forumca tatile çıkalım hatta, bodrum bodruuummm.. :82:

Hepimiz önümüze yazı asalım Dikkat Hamile!

Valla benim göbek öyle şiştiki yazıya gerek bile yok..

Doğumdan sonrada kim ne kadar kilo verdi, doğumdan sonraki göbişlerimizin resimleri falan diyede topik açarız bende göbeğimin resmini koymak istiyorum ama utanıyorum yaa kocaman.. :78: eğer zor gelmezse akşam ekleyeyim yawww canım göbişimi göstermek istedi çok :88::90:

ciesra
benim göbeğim hepinizinkinden büyüktür:83:
her gören en az 4 aylıkmı diyo effff
bugün 2 bayan müşterim geldi ikiside bebeğimi kız tahmin ettiler:98:
hatta bir dediki..sen arkandan da kilo almışsın bel popo kızın olacak dedi:78:

Halt etmiş onlar, oğluş o oğluş
benimde popom büyüdü galiba yaa..
Karnım sivriydi ama yayılmaya başladı sanki..
Ayyy kızımız olursa nasıl destek olur bizee düşünsenize.. Annelerinin prensesleri olurlaarrr :97:

off kızlar yaaa ben sabah 8 de bi tost yedim bütün gun bi paket eti formla duruyorum..O kadar bulantım var kii...nolur kızmayın bana destek olun sevin sarmalayın beni..EŞim cok kızıyo zaten yiyemiyom diye..Ama kokudan yemek yapamıyom ki..Bizimki dun akşam kendine hazır köfte kızarttı ben banyoda kustum fenalık gecridim..Haftalardır yemek yapamıyorum..Ne zaman acılcak su benim iştahım yaaa:26: doya doya su içmeyi özledim ben

anacım inanma öle şeylere banada arkadan kilo almışsın%100 kız dediler

canım ne güzel pilates iyi tabi... ben daha hiiç başlayamadım o işlere.. ama yürüyüş yapmayı planlıyorum..

canım senin dr. kimdi bi mahsuru yoksa? ben dr. araştırmalarındayım ya herkese soruyom memnun musun?

kızlar galiba içinizde 2 li testi en son olacak olan benim yaw...özeniyorum gördük hopladı zıpladı diyenlere:) içim gidiyor...benim kontrolüm ve ikili testim haftaya salı...günler geçmiyor resmen

ben varım beeen umutbrc ve gülesram herhalde en sona ben kaldııımm :84::84:

cici cici

ivettt esracım şimdi sana terlikle sevgi gösterisinde bulunurdum ben fakattt uzaktasın, o çocuk ne alcak senden ya, yazık kuzuma, bak benim miğdemin bulandığı zamanlarda bi menüm vardı, yoğurda salatalık soy doğra, eti formuda kır kır at içine, o daha iyi bari.. azcıkta tuz at, süpe oluyo hem bulandırmıyodu beni. bi dene bence.. :94:

hmm gödek, lokma, falan diyede geçer.. hamur kızartması işte yawww

Ne kızıyosun yaaa...Yazık diil mi bana...Şimdi salatalık soyup yiyim barii...üstüne limon sıkarım..İnşallah kusmam yaa..

Ne kızıyosun yaaa...Yazık diil mi bana...Şimdi salatalık soyup yiyim barii...üstüne limon sıkarım..İnşallah kusmam yaa..

Değil değil, bebişe yazık annesi.. Ohhh mis gibi kokar şimdi kabuğunu soyarken o, kes ikiye ayır uzun çubuk yap, bi tanede havuç soy, koy bi bardağa doldur limonuda üstüne.. Ağzım sulandı bee, azda tuz.. ımmmhhh yemede yanında yatt..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…