canım ne güzel pilates iyi tabi... ben daha hiiç başlayamadım o işlere.. ama yürüyüş yapmayı planlıyorum..
canım senin dr. kimdi bi mahsuru yoksa? ben dr. araştırmalarındayım ya herkese soruyom memnun musun? :
nevracım benim doktorum Anadolu yakasında koşuyolunda (kadıköye yakın) medipol hastanesinde Dr. Cevahir tekcan (bayan) çok memnunum. çok rahatlatıyor beni. çok bilgili çok seviyorum dr.mu
GÜLESRAM seni koccaman tebrik ediyorum
sabahttan beri tostla durduğun için ,ayrıca bir teprik daha koydum..bu halinle eti form yediğin için..
bu şekilde devam edersen ne yazıkki bulantın devam eder...
aç kaldığın sürece o mide bulanıcak böyle ama hepimiz böyleydik
sık sık ye az ye...ekmek arası peynir yada tost ye...meyve ye..mandalina muz iyi gelir...
sulu gıdalardan uzak dur..suyu yemeklerden 2 saat sonra iç..yada yatarken iç..
ben ağlaya ağlaya yemek yedim şirkette.ama mecburdum ...
seni çok öpüyorum..bozma moralini 11 haftadan sonra azalıcak belkide daha önce düzelirsin..
kızlar selam
nevra,
fdilek teşekkürler kızlar kötü düşünmeyeceğim herşey güzel olacak hepimiz için inş.
karaman81 çok geçmiş olsun arkadaşım ,
şu gebelikte sıkıntılarla karşılaşmayan pek yok gibi heralde.. takılmıcaz böle şeylere allaha sığınıcaz.
kızlar benim karnım sola doğru sivrilik var.bakıncada resmen belli zaten ilk gebe kaldığımdan beride sol tarafım hep hassastı.
bu arada bende meyve yiyemeyenlerdenim. eşim çok kızıyor ama zaten mide rahatsızlığım vardı.şimdi daha beterim.sadece muz ve elma yiyiebiliyorum.
bu arada pişi nedir nasıl yapılır?
çörek gibi puf böreği gibi bişimi?
Tamam tamam yarından itibaren dikkat edicem..Kızmayın artık bana.. sevin sarmalayın kucak acın bana
anacım inanma öle şeylere banada arkadan kilo almışsın%100 kız dediler
Gel benim şefkatli kollarıma arkadaşımyarından itibaren yediklerini yaz da bi bakalım bakalım.. kontrol var sana artık günlük
Tamam tamam yarından itibaren dikkat edicem..Kızmayın artık bana.. sevin sarmalayın kucak acın bana
Sevgi pıtırcıgı oldum ben
gulesram, sana da merhaba
yasemin2007, biliyorum çok zordur ama fazla endişelenmemeye çalış. Böyle denilen bebeklerin büyük kısmı sağlıklı oluyor. Hiçbir kesinliği yok bu testlerin, sen de biliyorsun.
Dün doktora gittik. Ense kalınlığı 1.3 çıktı. Kan alındı ama sonuç 4 gün sonra çıkacak.
Cinsiyeti sordum, biraz baktı ama belli olmuyor dedi :))
hayır şuandan itibaren dikkat ediyosun canım
vallahi bebeğinin cinsiyetini belirlerim haağğğğ
Sen sevgi iste, istemediğin kadar bulursun :98::98::98: pııtrcık
bu tip testlerle ilgili hiç bir bilgim yoktu. biraz anlayıp dinlmden ortalığı ateşe verdim .başka tanıdıklarımla konuştum. eşimle netten baktık evet kesinlik yok.
o zaman neden bu drç beni deli etti yaaaw.. bizede iyilik yaramıyo anlatırlar kızarız anlatmazlar yine kızarız.
seninle aynnımıyız sat 7 ağustos 12+5 haftalıkım ben:79:
tam 12 haftalıktı c.tesi günü kız diye tahmin ediyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?