herkese iyi akşamlar...
ayy cok sımardım benama Subaru beni yakalarsa gebertcek
Doktorun bir ara kk da konuşulmuş....
Gezgincim, ben Medipol'de Cevahir ve Sema Ovalı dışında tüm doktorları denedim. Sırayla anlatayım istersen.Şule çok sert bir tip, ilgisiz olduğunu düşünüyorum, katı bence, senin hassaslığından, ürkekliğinden bişey anlamıyor bence ha bir buzdolabı ha Şule, ben beğenmedim. Bahar Çağlar'a gelince o da bana bilgisiz gibi gelmişti. Başka bir doktorun söylediklerini söyledim , evet evet doğrudur dedi, sanki başından atmak istercesine, onuda çok ilgisiz ve bilgisiz buldum sanki. Seval Pata tatlı bir kadın, güleryüzlü, hamilelğimde ilk ona gittik, eşim ne güzel bizi bilgilendirdi dedi taki Leyla Altuntaşı görene kadar, asıl bilgiyide, ilgiyide ondan gördük. Sanki bizimle beranber çocuk sahibi olacakmış gibi heyecanlı ve ilgili yaklaştı. Bunun en büyük kusuru randevu bulmak zor, en erken bir aysonrasına veriyorlar. Hakan beye gelince o da çok iyi bir doktor ancak görümcem orda çalışıyor, onun dediğine göre gece falan doğum yaparsan gelmiyormuş. Eşim de erkek doktor olduğu için hiç bakmadı bile, sadece ikili test için ona gitmek zorunda kaldık. Sema hanımda geçen temmuz ayında eltimin doğumuna girdi. Görümcemin ve eltimin söylediklerine göre o da çok iyiymiş ama ben Leyla hanımı tek geçerim. uff ne kadar uzun olmuş, ne yazmıştım başta unuttum, umarım konu birliği olmuştur
ciesra hangi nereyi tıklayayım canım göremedim ben?
kim etti pişi lafını yaaa...yokmu tarif eden?
napalım bizde bakarız netten kızçemle
aaaaaaaaaasahi mi, söyle kız neyim olcak benimmm
Tatlıyı hayatımdan tamamen cıkardım..Ekşi olan bütün meyveleri yemekleri cok seviyorum..
Ama iştahım az oldugu hatta olmadıgı için idare etmeye calısıyorum:76:
kız bu gödek de diyolar hani, lokma diye geçiyodu istanbulda.. ben resimlerine daldım yalanıp duruyorum.. pişi tarifi - Google'da Ara ne bileyim koyayım resimlerini de dedim kız.. :92::82:
ay inanmıyoruuummmmmmmmmmmmm! şakkıdıbizde mi eskidik yaaa??alkisalkisalkis
geçen sene SAT 3 ağustosdu benim, 17 ağustosta yumurtladım 30 ağustos günü de zaferimizi kutladık ailecek. hey gidi yaaa.. zaman ne çabuk geçiyo.mirmirmirmir
bu hamur kızartmaişini kim çıkardı hatırlayamadım ama akşam eve giderken 2 ekmeklik hamur alıcam
afiyetle yirim inş..
Allah Allah kim çıkardı acabaa :82: sen çıkardın, canım çok çekti benimdeee.. eve gidince yapmayı düşünüyorum hatta, :84: kızarmış hamur istiyorum dedin şiştim valla bende hemen.. ımmhhh :88:
tamaamm olabilir ama biri bişi dedi ordan patladık
ayy maşallahhben geldimmm kuzucuğumu gördümm bebişim bu seferde yüz üstü yatıyordu ayaklarıyla basıyor tekme atıyorr çok hareketli cinsiyetini iyice merak etmeye başladım dr.a laf attım ama hiç sesini çıkarmadı. umartesi 2 li testim var belki o dr.un ağzından bişeyler alabilirimm.Kızlar o kadar garipki artık burnu omur ilikleri falan tamamen belli en son geçen hafta görmüştüm 1 haftada neler olmuş kuzuma.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
düşüncesizler işte canımcanım, ben baştan evde sigarayı yasakladım. evimin hiç bir köşesinde sigara içilmesine izin vermiyordum ama şimdi mutfakta aspiratörün altında ve balkonda içilmesine izin veriyorum. ben babama bile izin vermiyordum düşün. keşke baştan içtirmeseydin. benim eşimde balkonda içer. içmezse kıyamet kopar. zaten eşim evde sigara içilmesine karşıaslında evdeki kuralları değiştirebilirsin. yeni br bebek olcak. küçük bir kızın var. eşinle konuş artık sigaralar bundan sonra balkonda içilsin. bebeklerinizin sağlığı için de. ve bu kural ömür boyu devam etsin
haklısın tatlımm
Turko sigara evinde neden içiriyosun yaa ne düşüncesiz insanlar var hamile olmasanda minik kızın var ciğerler tam olarak gelişimini 6 yaşına kadar tamamlıyoo...bi arkadaş işyerinde içildiğini yazmış yasak değilmi yaa :S:S[/COLOR][/B]
kızlar slmlar anaaaaaaa bu ne geçmiş oku oku bitmedi bende bıraktım artık yeni gelen arkadaşlarda olmuş hoş gelmişler aramıza ,bebeklerini gören 2 li testleri yaptıranlarda olmuş güzel sonuçlar gelmeye devam ediyor çok güzel haberler bunlar ,sorunu olan arkadaşlarada kısa zamanda acil şifalar ne güzel bulantılarınız bitmeye başlamış heralde benim ara ara vuruyor hala , özlem seninde sonuçların iyi geçer inşallah
Selam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Çok heyecanlı bir gündü yaa...Bebeğimi ilk görüşümdü resmen..
Öyle büyümüş ki,görünce şaşkına uğradım,elhamd....
Yüz üstü yatmış bizimki,ayakları patır patır oynuyo,popo havaya kalkıp iniyo
Çok heyecan vericiydi o anlarını görmek...
Rabbime şükürler olsun,doktorum herşeyden memnun kaldı,gelişim vs çok güzel dedi...
Bebişimin kalbini dinletti nasıl pıt pıt atıyor heyecanlaa...
Yerim onu yaaaa....
Babamızda çok heyecanlandı,yerinde duramadı bir ara...
Cinsiyetine gelince,görmesi mümkün değildi yatış pozisyonu yüz üstü olunca keyfini bozmadı bebişDoktorda zaten bakmadı öyle detaylı,bir dahaki gelişinde söylerim dedi....
Ölçtü biçti uzun uzun...Çok şükür herşey güzel...
Ben muayenedeyken tabi acil dogum oldu,ultrasyon yarıda kesildi,maşallah 20 dk da dogum yaptı kadın,doktor hemen döndü...
Bizim içinde doktor ultrasyona bakmadan önce 17 hafta 5 günlük yazdı kağıda
Ama ultrasyonda 14 hafta 1 günlük göründü,doktor dedi ki arada 3 hafta oynuyor,ya benim hesabıma göre 17 haftalık 4 bitmiş 5e başlamış,yada diğeri...O bile çözemedi,ne garip dimi.....
Veee dedi ki ya nisan başı doğum olur,ya sonu...Olmadı mayıs başı...Buda ayrı garip...
Ama ilk benimki dogucak gibi duruyo şuan...
Rabbim hayırlısını versin...
Bizden haberler bunlar,aklıma geldikçe yazıcam inşallaah....
bilmiyorum ben kaçırdım heralde o bişi diyeni.. velhasıl başımı döndüren, salyalarımı akıtan bi muhabbet oldu :82:
Sen gitmiyomusun saat geçti..
iyi akşamlar şimdiden..
kızlar selam
nevra,
fdilek teşekkürler kızlar kötü düşünmeyeceğim herşey güzel olacak hepimiz için inş.
karaman81 çok geçmiş olsun arkadaşım ,
şu gebelikte sıkıntılarla karşılaşmayan pek yok gibi heralde.. takılmıcaz böle şeylere allaha sığınıcaz.
kızlar benim karnım sola doğru sivrilik var.bakıncada resmen belli zaten ilk gebe kaldığımdan beride sol tarafım hep hassastı.
bu arada bende meyve yiyemeyenlerdenim. eşim çok kızıyor ama zaten mide rahatsızlığım vardı.şimdi daha beterim.sadece muz ve elma yiyiebiliyorum.
bu arada pişi nedir nasıl yapılır?
çörek gibi puf böreği gibi bişimi?
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/315908-medipol-op-dr-cevahir-tekcan.html
en çok yediğim şey havuç. c vitamini için çok güzel canımkızzlaaaarr 2 tane havuc ve bir tane salatalık yedim..Aferin bana
hahahaha valla benim için haftaya netleşicek cinsiyeti.çarşamba günü. oğlumu onaylatıp gelcem ben eheuehuİNANMIYIM dime
amma muamma oldu bu bebişim yaww
haftaya dr.gitmeden önce göbeğimi bebeğimi yatak odasına çekip güzelce konuşucam:96:
böyle yapma annene kendini gösterme erkeksen aç göstert amcaya..
kızsan eğer utanma dr.a imama günah değil diycem :87:
haftayada öğrenemezsem napıyım yoksa sıyırcam
evet canım. biliyorum
Gezgincim, ben Medipol'de Cevahir ve Sema Ovalı dışında tüm doktorları denedim. Sırayla anlatayım istersen.Şule çok sert bir tip, ilgisiz olduğunu düşünüyorum, katı bence, senin hassaslığından, ürkekliğinden bişey anlamıyor bence ha bir buzdolabı ha Şule, ben beğenmedim. Bahar Çağlar'a gelince o da bana bilgisiz gibi gelmişti. Başka bir doktorun söylediklerini söyledim , evet evet doğrudur dedi, sanki başından atmak istercesine, onuda çok ilgisiz ve bilgisiz buldum sanki. Seval Pata tatlı bir kadın, güleryüzlü, hamilelğimde ilk ona gittik, eşim ne güzel bizi bilgilendirdi dedi taki Leyla Altuntaşı görene kadar, asıl bilgiyide, ilgiyide ondan gördük. Sanki bizimle beranber çocuk sahibi olacakmış gibi heyecanlı ve ilgili yaklaştı. Bunun en büyük kusuru randevu bulmak zor, en erken bir aysonrasına veriyorlar. Hakan beye gelince o da çok iyi bir doktor ancak görümcem orda çalışıyor, onun dediğine göre gece falan doğum yaparsan gelmiyormuş. Eşim de erkek doktor olduğu için hiç bakmadı bile, sadece ikili test için ona gitmek zorunda kaldık. Sema hanımda geçen temmuz ayında eltimin doğumuna girdi. Görümcemin ve eltimin söylediklerine göre o da çok iyiymiş ama ben Leyla hanımı tek geçerim. uff ne kadar uzun olmuş, ne yazmıştım başta unuttum, umarım konu birliği olmuştur
leyla hanım çok ilgili bir dr. ama benim giden 2 arkadaşım çok hızlı ve seri bi şekilde muayene edip göderiyor diolar. çok hastası olduğu için. ama leyla hımdan çok memnunlar genel anlamda. fakat istediğin güne randevu almak imkansız. bu durum beni rahatsız etti ve gitmedim açıkcası
hakan beye gittim. birdaha asla gitmem hiç sevmedim yalan yok.
seval pata hakkında internete kötü yorumlar okudum. ondan çekiniyorum gitmeye
ciesra bana hep pişi başka bişimiş gibi geliyor.
aslında bende güzel yaparım hamurunu falan ben trakyalıyım malum hamur işlerine düşkünüz.bizde çörek derler.eşim göçmen onlarda peksimet derler.
galiba hepsi aynı şey:76:
slmm kızlarr ben bugünde misafir agırladım yorgunummmmmmmmmm aranıza katılamadım çok sayfa geçmiş ama hepsini okuyamadım herkes iyimi bakalımm ben günden güne şükür daha iyi oluyorum bulantılar baya azaldı şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısıda bulantı çekenlereeee
BİRAZDAN GİDİCEM
HEE bu arada eğer fırında ekmek hamuru kalmamışsa vay halime
tabii yarın burda cıngar çıkartırım:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?