2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
ciesra hangi nereyi tıklayayım canım göremedim ben?
kim etti pişi lafını yaaa...yokmu tarif eden?
napalım bizde bakarız netten kızçemle

kız bu gödek de diyolar hani, lokma diye geçiyodu istanbulda.. ben resimlerine daldım yalanıp duruyorum.. pişi tarifi - Google'da Ara ne bileyim koyayım resimlerini de dedim kız.. :92::82:

YOK canım cinsiyet işin gırgır kısmı
bu ara yediklerin mecburiyetten yediğin şeyler..bende öyleydim...
12.haftaya doğru tatlılara başladımm hala tatlı gıdaları çok seviyorum....
:94:dr.diet vermese daha çok yerim

kız bu gödek de diyolar hani, lokma diye geçiyodu istanbulda.. ben resimlerine daldım yalanıp duruyorum.. pişi tarifi - Google'da Ara ne bileyim koyayım resimlerini de dedim kız.. :92::82:

bu hamur kızartma işini kim çıkardı hatırlayamadım ama akşam eve giderken 2 ekmeklik hamur alıcam
afiyetle yirim inş..

slm canım seninle tarihlerimiz aynı sat larda yumurtlama günümüzde bebişimizi öğrendiğimiz günde.Tabi 1 sene farkla. sen şuan bebişini kucağına almışsındır herhalde hayırlısıyla.nasıl bir bebek uslumu peki ? burçlar aynı olunca özellikleri belki benzer die sordum ben mayıs 2011 annesi olcam Allah nasip ederse

bu hamur kızartma işini kim çıkardı hatırlayamadım ama akşam eve giderken 2 ekmeklik hamur alıcam
afiyetle yirim inş..

Allah Allah kim çıkardı acabaa :82: sen çıkardın, canım çok çekti benimdeee.. eve gidince yapmayı düşünüyorum hatta, :84: kızarmış hamur istiyorum dedin şiştim valla bende hemen.. ımmhhh :88:

gülesra canım sen heralde daha başlamadın ense kalınlığı 2 litest falan ,

inş. hep güzel haberlere takılmamak lazım ,
bilmeden olmuyor , yaşayarak öğreniyoruz.
inş. sende güzel haberler gelir

ciesra bana hep pişi başka bişimiş gibi geliyor.
aslında bende güzel yaparım hamurunu falan ben trakyalıyım malum hamur işlerine düşkünüz.bizde çörek derler.eşim göçmen onlarda peksimet derler.
galiba hepsi aynı şey:76:

Günaydın turko.. Tahmin edebiliyorum nasıl iğrenç dakikalar geçirdiğini.. Ben evimde sigara içirmiyorum, ama iş yerinde bütün gün duman altıyım, iğrenç kokuyo, bulanmayan miğdeler bile bulanır, misafirlerine söyle canım, kusura bakmayın evde sigara içilmesinden rahatsız oluyoruz diye, çıksınlar balkonamı çıkıyolar kapı önünemi, orda içsinler..
yazık küçücük çocuğun var bide senin..
haklısın canım benim söylemem ragmen beyefendi içti camda içiyordu güya :95:
]

ayy maşallahhbebişine yaa yesin teyzesi onu yaa demek tekme atıyorduu maşallahhh maşallahh
[boşversene kibarlığı turko...kibarlık mı önemli senin bebeğin mi?benim evime gelen yatılı misafirlerime bile çıkın balkonda için dedim ben...ev benim kural benim..yemişim kibarlığı....[/QUOTE]
haklısın canımm:95:
düşüncesizler işte canım

gözün aydın canım bebişini görmüşsün maşallahh ama şu hafta meselesinde takıldım nasıl oluyor öyle anlamadım canım neys ebebiş maşallah iyimiş ya şükür

slmm kızlarr ben bugünde misafir agırladım yorgunummmmmmmmmm aranıza katılamadım çok sayfa geçmiş ama hepsini okuyamadım herkes iyimi bakalımm ben günden güne şükür daha iyi oluyorum bulantılar baya azaldı şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darısıda bulantı çekenlereeee

bilmiyorum ben kaçırdım heralde o bişi diyeni.. velhasıl başımı döndüren, salyalarımı akıtan bi muhabbet oldu :82:
Sen gitmiyomusun saat geçti..
iyi akşamlar şimdiden..

BİRAZDAN GİDİCEM
HEE bu arada eğer fırında ekmek hamuru kalmamışsa vay halime
tabii yarın burda cıngar çıkartırım :83:

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar...
baharnaz dr gidecekti ondan ses çıkmadı
inş güzel haberlerle gelir

o sivrilik benim sağımda var. resmen şişik gibi bişey. zaten dr.um ultrasonla bakarken oradan bakıo. bebeğim orayı mesken tutmuş

kızzlaaaarr 2 tane havuc ve bir tane salatalık yedim..Aferin bana
en çok yediğim şey havuç. c vitamini için çok güzel canım
hahahaha valla benim için haftaya netleşicek cinsiyeti.çarşamba günü. oğlumu onaylatıp gelcem ben eheuehu

Son düzenleme:

Valla bu isim konusunu çözemedim ben zaten hiç, istanbulda gördüğüm top gibi yapıp kızartıyorlar, lokma diyorlar.. mesela akçay tarafların kızartılmış yuvarlak humuru şerbetliyorlar buna lokma diyorlar.. pişinin şekli böyle yumuşak hamuru gelişi güzel koparıp kızgın yağa atıyorsun pufidik gibi oluyor buna pişi deniyor, peksimet dediğinin hamuru biraz daha sert oluyor hatta haşhaşlı falan yapıyolar yanılmıyorsam, çörekte açmadır mesela burda.. anam kafam karışıyo benimde, her yöre değişik bişey diyo.. ha bide benim annem yapar böyle hamuru uzun uzun çubuk gibi kızartır keçibacağı der :) hamurcu bi ülkeyizki yetişemiyoruz biz bile baksana :82:

baharnaz nerelerdesin,
benmi kaçırdım baktım ama dr. randevun yokmuydu senin?
henüz yazmadın sanırım.karşılaşamıyoruz bir türlü
inş. güzel hayırlı haberler alırsın
cinsiyet bellimi?

Allah yardımcın olsun canım, geceli gündüzlü geliyorlar maşallah.. aminnn..

BİRAZDAN GİDİCEM
HEE bu arada eğer fırında ekmek hamuru kalmamışsa vay halime
tabii yarın burda cıngar çıkartırım :83:

eyvah eyvah.. (aaa bu akşam atv de eyvah eyvah vardı :82: ) bende yapmaya üşenirsem çıkartırım yaa.. hazır hamurdanmı yapıyosun.. yarın anlat bizede..:83:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…