2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldim kızlar çok şükür herşey yolunda SUBARU sen burdayken yazayım dedim tahminin şimdilik aynen kalsın :)) önümüzdeki ay kesin sölerim dedi.

bu arad c. tesi günkü randevumda dr.a havalıydım böle 3 ayda 3 kg aldım falan oralı olmadı.
12 haftadan sonra beni ilgilendiriyo kg nuz dedi.
böle hamurlar falan kendimden korktum.vitaminlerede başladık hadi bakalım mübarek olsun:92:

arkadaşlar geceleri benim ellerim çok uyuşuyo nedendir bilen varmı?folik asidi kestim 1 haftadır hiçbişey kullanmıyorum.

yasemin geçmişi kaçırmamak için sayfalara dalmışım

bebişim 83 gr olmuş, çok hareketliydi karnımı doyurup gittim 1 minicik gofrette attım ağzıma ama bu kadar hareketli olcağını bilmiyordum maşallah herşey çok şükür iyi dedi dr. Önümüzdeki ay ayrıntılı ultrasona giricem
İnşallah seninde herşeyin güzel olucak canım.

Cinsiyetini söyledi ama kesin demedi önümüzdeki ay kesin konuşuruz dedi erkek olabilir dedi.
o yüzden subaru bu tahminde bulunmuştuda yazdım

Son düzenleme:
arkadaşlar geceleri benim ellerim çok uyuşuyo nedendir bilen varmı?folik asidi kestim 1 haftadır hiçbişey kullanmıyorum.

Bunu druna söyle bende durma söyledim bugün çünkü dün gece benimde uyuşmuştu bu haftalarda pek olmaz dedi yinede seyahete gidicemi bildiği için her ihtimale karşı uyuşukluk için ilaç yazdı sürekli tekrarlarsa içicem bilgin olsun

aaa bir erkek dahamı geliyor maşallahhh yaaa

Saol turko canım. Kesin demedi yine diğer randevuya kaldı neyse çok şükür sağlığı iyi olsundaİnşallah senin bebişte seni mutlu eder canım. Güzel haberlerle gelirsin

SUbaRU çıktınmı msjımı sabah gelince okursun ancak galiba olsun

gülesra canım sen heralde daha başlamadın ense kalınlığı 2 litest falan ,

inş. hep güzel haberlere takılmamak lazım ,
bilmeden olmuyor , yaşayarak öğreniyoruz.
inş. sende güzel haberler gelir

Canım inşallah guzel haberler veririz hepimiz burda
Bu arada bende kactım
görüşürüz yine..Öpüldünüz hepiniz

kızlar herkese selamlar
iki gündür felaket bir başağrısıyla geziyorum. uyuyorum uyanıyorum geçmiyor..ne ılık duşlar ne masajlar fayda etmedi. en son çare parolde aldım ama banamısın demedi tabi. tansiyonumda normal. dr um bu haftalarda başağrılarının normal olacağını söylüyor ama hiç mi geçmez ya?deli olacağım. sizlerde durum nasıl? varmıben gibi ağrıdan muzdarip olan?

geçmişi okudum geldim

ciesra bebişe Allahtan acil şifa diliyorum kan grubum tutuyor ama hamişler kan veremiyor canım bu duyarlı msjın için tşkler.

Zonnetje, FDilek kızlar cinsiyet önümüzdeki aya kaldı, Zonnetje kıpır kıpır maşallah canım. İnşallah sizlerin buluşmasıda güzel geçer. sağlıkla geçer.

Karaman çok geçmiş olsun İnşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz

Zonox spor işlerine gönül vermişsin canım kolay gelsin ama yinede dikkat et çok tempolu yürüme bence

tulin uğramıyordun iyi olmana sevindim canım Dagi mağazalarında da hamişler için çorap var ama kalınmı incemi bilmiyorum bakarsın canım

gulesram bulantıların nedeni dengeli beslenmemen 2 saatte bir birşeyler yemen gerekiyor yoksa bulantılardan kurtulamazsın canım

ben canım sen gibiyim drum sürekli tansiyonumu ölçmemi tenbihliyor çünkü yükseliyor
sana tavsiyem ilacı içnce karanlık odaya geç ve kafana örtüyü çek ve uyu sonrasında rahatlıyor insan biraz

Gezgin bebişini görmüşsün canım maşallah gelişimi iyi ama birazda kafam karıştı o kadar gün farkı olmaması lazım canım yada senin döllenme işi çok erken oldu

basubadelmevt seninde gözünaydın canım

Şİmdi
Seyehatle ilgli kısım uzun otobüs yolculuğunu pek tavsiye etmiyorum dedi drum seyehatimi 2 ye bölcem orta bir şehirde konaklama yapıcam hayırlısıyla inşallah.

El uyuşukluğu için ilaç verdi zorunda kalırsam kullanıcam tekrarlarsa

Bacak krampları için ilaç verdi zorda kalırsam kullanıcam ( Kramp olayları başlarsa)

1 ay sonra ayrıntılı ultrasona giricem ( İLK ayrıntılı ultrasona girecek arkadaştan bilgi almak isterim deneyimini paylaşırsa sevinirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…