ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar...
baharnaz dr gidecekti ondan ses çıkmadı
inş güzel haberlerle gelir
ben geldim kızlar çok şükür herşey yolunda SUBARU sen burdayken yazayım dedim tahminin şimdilik aynen kalsın :))önümüzdeki ay kesin sölerim dedi.
arkadaşlar geceleri benim ellerim çok uyuşuyo nedendir bilen varmı?folik asidi kestim 1 haftadır hiçbişey kullanmıyorum.
Allah yardımcın olsun canım, geceli gündüzlü geliyorlar maşallah.. aminnn..
öyle oldu canım 2 gündür ayaktayım baya yoruldumm çünkü daha yeni yeni kendime geliyorum neyse geçti sağol canım
]
ben geldim kızlar çok şükür herşey yolunda SUBARU sen burdayken yazayım dedim tahminin şimdilik aynen kalsın :))önümüzdeki ay kesin sölerim dedi.
[
doktordanmı geldin baharcım gözün aydın herşey yolundaymış maşallahh ya 1 ay dahami bekliyeceksin ben inşallah haftaya ögrenicem bir meraktayım kii içimden hep erkekmiş gibi geliyor bakalım tutacakmı :79:
yasemin geçmişi kaçırmamak için sayfalara dalmışım
bebişim 83 gr olmuş, çok hareketliydi karnımı doyurup gittim 1 minicik gofrette attım ağzıma ama bu kadar hareketli olcağını bilmiyordum maşallah herşey çok şükür iyi dedi dr. Önümüzdeki ay ayrıntılı ultrasona giricem
İnşallah seninde herşeyin güzel olucak canım.
Cinsiyetini söyledi ama kesin demedi önümüzdeki ay kesin konuşuruz dedi erkek olabilir dedi.
o yüzden subaru bu tahminde bulunmuştuda yazdım
Saol turko canım. Kesin demedi yine diğer randevuya kaldı neyse çok şükür sağlığı iyi olsundaİnşallah senin bebişte seni mutlu eder canım. Güzel haberlerle gelirsin
inşallah canım inşallahhh
gülesra canım sen heralde daha başlamadın ense kalınlığı 2 litest falan ,
inş. hep güzel haberlere takılmamak lazım ,
bilmeden olmuyor , yaşayarak öğreniyoruz.
inş. sende güzel haberler gelir
baharcıgım gozunaydın canım....
kızlar herkese selamlar
iki gündür felaket bir başağrısıyla geziyorum. uyuyorum uyanıyorum geçmiyor..ne ılık duşlar ne masajlar fayda etmedi. en son çare parolde aldım ama banamısın demedi tabi. tansiyonumda normal. dr um bu haftalarda başağrılarının normal olacağını söylüyor ama hiç mi geçmez ya?deli olacağım. sizlerde durum nasıl? varmıben gibi ağrıdan muzdarip olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?