2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay meraba herkese acaba ben burayamı aitim :) 11 haftalık oldu bebişim 16 agustos son adet tarihimdi 23 mayısda dogum olacagına göre heralde aranıza hoşgeldim artık gün gün yakınmalarımı dinliyecek birilerini buldum sanırım

geçmişi okudum geldim
Zonox spor işlerine gönül vermişsin canım kolay gelsin ama yinede dikkat et çok tempolu yürüme bence

canım oğluma arkadaş geliyor desene. hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin. Güzel haberlerini aldığıma çok sevindim.

ben daha öncedende tempolu yürüyüşler yaptığım için dr.um izin verdi. normalde daha önceden yapmadığın bir spor aktivitesini hamileyken yapamıomuşsun. mesela koşmak ya da yüzmek gibi. tempolu yürüyüşüm ayaklarımı betona sert sertt vurarak değil aslında. biraz daha hızlı yürüyorum hepsi bu
evet buraya aitsin. hayırlı olsun. bebeğini gördün mü ultrasonda 2 li testin yapıldı mı?

sitedeki yvonna arkadaşa mesaj at. ilk sayfada yazıyor neler yazılıyo. ilk sayfaya bak istersen o bilgileri sen de yvonnaya gönder

tsk ederim ilgin için.. bebeği gördüm evet arkadasım 2 li testten bu hafta bahsetti dr 20 gün içinde düşün isteğe baglı bişi dedi eşim istemiyor ama ben merak ediyorum tabi

Gozun aydin canimm,
Bak sen bebiseee, hepimizi sollamis:)))
masallah minigine canim,
sen zaten soyluyordun hep adetlerim duzensiz diye,
baya bir fark atmis senin bebek,
dedigin gibi ilk sen doguracaga benziyorsun:))
Hayirlisi olsun insallah, saglicakla gelsinlerde pespese getiririz herbirini dunyaya.

tsk ederim ilgin için.. bebeği gördüm evet arkadasım 2 li testten bu hafta bahsetti dr 20 gün içinde düşün isteğe baglı bişi dedi eşim istemiyor ama ben merak ediyorum tabi

canım yinede keşke dememek için 2li testi yaptırmanı öneririm. tabi tamamen kişisel karar. zamanı geçince yaptıramıyorsun. Allah gönlüne göre versin canım

kızlar ben geldim pek okuyamadım yazıları ama yeni gelenler varsanırım.
hoşgelmişler sefa getirmişler. kızlar heryeriniz sıcakken karnınız üşüyo mu? biri öyle bişey yazmıştı buraya bugün aynı şeyi bende hissettim o buz gibi olan ellerim ayaklarım sıcacık ama karnımın buz gibiydi hemde sol tarafım. çok şaşırdım acaba bebeği olguğu bölgemiydi anlayamadım. size böyle bişey oldumu ?

ben geldim kızlar çok şükür herşey yolunda SUBARU sen burdayken yazayım dedim tahminin şimdilik aynen kalsın :)) önümüzdeki ay kesin sölerim dedi.

baharnaz canim, masallah bebisine masallah! Annecini uzmucek Allahin izniyle, saglikla buyuyup gelicek dunyaya.

Senin bebiste erkek ha:))
Yaa naptik Allah askina biz mayis anneleri bole:))) kizlar arada kaldi:)) erkek bebisler baskin cikti:))) sasirilicak sey yaw:87:
Rabbim hayirlisini versin insallah cumlemize.

86 gr olmus dedin canim bebis icin, boyu nekadar? merak ettim bende teyzosu olaraktan:))

çokta fazla erkek oladı canım yaa. geriye kalan öğrenemeyen anneleri düşünürsek onlarında çoğu kız çıkarsa belki degeleriz nedersin?:82:

çokta fazla erkek oladı canım yaa. geriye kalan öğrenemeyen anneleri düşünürsek onlarında çoğu kız çıkarsa belki degeleriz nedersin?:82:

melekcimmm,..Allahh derim Allah:))))
Agzindan bal damlasin kisss,
insallah geri kalanlarin kislari olur hep:)))))
Bak sen cumbuse ozaman:86::92:

mrb herkese,
bugün bebeği izledik ultrasonda
doktor olması gerekenden ilerde olduğunu söyledi 11.haftamız ama 12 haftalık görünüyo dedi.haftaya bugün 2li test istedi.
öyle büyük gözükmesi normal mi sizce.

Hosgeldin canim,
Oncelikle gozun aydin bebisini gormussun,
1 hafta fark atmasi normal, bazi arkadaslarimizada oyle oldu, erken dollenmeyle alakalidir canim.
Neguzel tahmininden 1 hafta daha ileridesin:)))
Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah.

BAHARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZ...sen de mi öğrendin?ve seninki de mi erkek?benle GEZGİN kalacaz en sona sanırım...

Zonnetje sen nasılsın canım?gündüz olmuyorsun pek..gerçi ben de pek olamıyorum.iş yerinde olduğumdan çok takip edemiyorum ama yokluğunu farkettim:83:

Hosgeldin canimm,
Ben iyiyim cok sukur, sen nasilsin? Bulantilarin azalmistir insallah ilk haftalara ragmen?

Bende calisiyorum canim, o yuzden cok fazla eslik edemiyorum sohbetlere burda. Masallah aksamlari bir geliyorum en az 20 sayfa yazilmis:))
Is esnasinda bu tur sitelere biz giremiyoruz canim isyerinde, o yuzden sadece aksamdan aksama gelebiliyorum KK ya.
Malum, gunduz muhabbetcileri aksama cekiliyorlar kocislerinin yanina:))
burada(topikte) bu saatlerden sonra cogu kez in cin top oynuyor:)))

ben burdayım gece gündüz nöbetteyim
bende birileri sohbet etsede katılsam diye bakııyorum canım sıkılo akşamları eşim genelde v karşısında oluyo gerçi hemen yanımda ama buraya alıştım burası tenha olunca sıkılıyorum:93:

Sağol iyiyim ben de...evet azaldı çok şükür...normal hayatıma döndüm nerdeyse ...tam olmasa da büyük ölçüde...o yüzden mutluyum....:98:
tespitin çok doğru...gündüz acaip dolu oluyor..yetişmek mümkün değil yazılanlara..akşam onlar gidiyor biz geliyoruz birkaç kişi oluyor...çoğu şeyi kaçırmış oluyoruz bu yüzden...:92:

Sende haklisin melekcim, ev hanimlari arkadaslarimiz gunduz daha musait olunca giriyorlar tabii nete, vuruyorlar muhabbetin beline, aksamada kus olup ucuyorlar anniskolar:))

Calisan hanimlar da aksam yemekti suydu buydu derken daha bi yorgun dusuyorlar ve haliyle oylesine bir girip bakiniyorlar siteye, sonrasinda zaten oldukca yorgun oluyorlar ve cubbaa yatak:))
Bende cok gec vakitlere kadar kalamiyorum, yokmu baska gec vakitlerde giren arkadaslar hic sana eslik edebilicek??

maşallah bebeğine ne güzel iyi beslenmiş ki 1 hafta ileriden gidiyor.

selam sekerler....nasılsınız....benım sonuclarım cıkmıs sukur bır problem yokmus...
ya kızlar sızınde fıkrınızı almak ıstıyorum ben ya bır turlu kara veremedım arada kaldım ben....mutfaga gıdeyım geleyım yazarım...

Ohh cok sukur, ilerleme var demekki, bundan sonra cok daha iyi olucak insallah. 4,5, ve 6 ci aylar en rahat gecirilen aylarmis, insallah hepimize kanitlicak bunu bebislerimizde:)

Sende beim gibi bebisinin cinsiyetini ogrenemeyenlerdensin, merak ediyorum bende arkadaslari gorunce bir bir ogrendiklerini:)

ama benim 6 haftam var bir sonraki ultrasonuma....coook var daha coookkk..en son ben ogrenicemmm:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…