yasemin geçmişi kaçırmamak için sayfalara dalmışım
bebişim 83 gr olmuş, çok hareketliydi karnımı doyurup gittim 1 minicik gofrette attım ağzıma ama bu kadar hareketli olcağını bilmiyordum maşallah herşey çok şükür iyi dedi dr. Önümüzdeki ay ayrıntılı ultrasona giricem
İnşallah seninde herşeyin güzel olucak canım.
Cinsiyetini söyledi ama kesin demedi önümüzdeki ay kesin konuşuruz dedi erkek olabilir dedi.
o yüzden subaru bu tahminde bulunmuştuda yazdım
geçmişi okudum geldim
Zonox spor işlerine gönül vermişsin canım kolay gelsin ama yinede dikkat et çok tempolu yürüme bence
evet buraya aitsin. hayırlı olsun. bebeğini gördün mü ultrasonda 2 li testin yapıldı mı?ay meraba herkese acaba ben burayamı aitim :) 11 haftalık oldu bebişim 16 agustos son adet tarihimdi 23 mayısda dogum olacagına göre heralde aranıza hoşgeldimartık gün gün yakınmalarımı dinliyecek birilerini buldum sanırım
evet buraya aitsin. hayırlı olsun. bebeğini gördün mü ultrasonda 2 li testin yapıldı mı?
sitedeki yvonna arkadaşa mesaj at. ilk sayfada yazıyor neler yazılıyo. ilk sayfaya bak istersen o bilgileri sen de yvonnaya gönder
Selam kızlar ben geldim sonunda doktordan...
Çok heyecanlı bir gündü yaa...Bebeğimi ilk görüşümdü resmen..
Öyle büyümüş ki,görünce şaşkına uğradım,elhamd....
Yüz üstü yatmış bizimki,ayakları patır patır oynuyo,popo havaya kalkıp iniyo
Çok heyecan vericiydi o anlarını görmek...
Rabbime şükürler olsun,doktorum herşeyden memnun kaldı,gelişim vs çok güzel dedi...
Bebişimin kalbini dinletti nasıl pıt pıt atıyor heyecanlaa...
Yerim onu yaaaa....
Babamızda çok heyecanlandı,yerinde duramadı bir ara...
Cinsiyetine gelince,görmesi mümkün değildi yatış pozisyonu yüz üstü olunca keyfini bozmadı bebişDoktorda zaten bakmadı öyle detaylı,bir dahaki gelişinde söylerim dedi....
Ölçtü biçti uzun uzun...Çok şükür herşey güzel...
Ben muayenedeyken tabi acil dogum oldu,ultrasyon yarıda kesildi,maşallah 20 dk da dogum yaptı kadın,doktor hemen döndü...
Bizim içinde doktor ultrasyona bakmadan önce 17 hafta 5 günlük yazdı kağıda
Ama ultrasyonda 14 hafta 1 günlük göründü,doktor dedi ki arada 3 hafta oynuyor,ya benim hesabıma göre 17 haftalık 4 bitmiş 5e başlamış,yada diğeri...O bile çözemedi,ne garip dimi.....
Veee dedi ki ya nisan başı doğum olur,ya sonu...Olmadı mayıs başı...Buda ayrı garip...
Ama ilk benimki dogucak gibi duruyo şuan...
Rabbim hayırlısını versin...
Bizden haberler bunlar,aklıma geldikçe yazıcam inşallaah....
tsk ederim ilgin için.. bebeği gördüm evet arkadasım2 li testten bu hafta bahsetti dr 20 gün içinde düşün isteğe baglı bişi dedi eşim istemiyor ama ben merak ediyorum tabi
ben geldim kızlar çok şükür herşey yolunda SUBARU sen burdayken yazayım dedim tahminin şimdilik aynen kalsın :))önümüzdeki ay kesin sölerim dedi.
baharnaz canim, masallah bebisine masallah! Annecini uzmucek Allahin izniyle, saglikla buyuyup gelicek dunyaya.
Senin bebiste erkek ha:))
Yaa naptik Allah askina biz mayis anneleri bole:))) kizlar arada kaldi:)) erkek bebisler baskin cikti:))) sasirilicak sey yaw:87:
Rabbim hayirlisini versin insallah cumlemize.
86 gr olmus dedin canim bebis icin, boyu nekadar? merak ettim bende teyzosu olaraktan:))
çokta fazla erkek oladı canım yaa. geriye kalan öğrenemeyen anneleri düşünürsek onlarında çoğu kız çıkarsa belki degeleriz nedersin?:82:
mrb herkese,
bugün bebeği izledik ultrasonda
doktor olması gerekenden ilerde olduğunu söyledi 11.haftamız ama 12 haftalık görünüyo dedi.haftaya bugün 2li test istedi.
öyle büyük gözükmesi normal mi sizce.
Doktorun bir ara kk da konuşulmuş....
Gezgincim, ben Medipol'de Cevahir ve Sema Ovalı dışında tüm doktorları denedim. Sırayla anlatayım istersen.Şule çok sert bir tip, ilgisiz olduğunu düşünüyorum, katı bence, senin hassaslığından, ürkekliğinden bişey anlamıyor bence ha bir buzdolabı ha Şule, ben beğenmedim. Bahar Çağlar'a gelince o da bana bilgisiz gibi gelmişti. Başka bir doktorun söylediklerini söyledim , evet evet doğrudur dedi, sanki başından atmak istercesine, onuda çok ilgisiz ve bilgisiz buldum sanki. Seval Pata tatlı bir kadın, güleryüzlü, hamilelğimde ilk ona gittik, eşim ne güzel bizi bilgilendirdi dedi taki Leyla Altuntaşı görene kadar, asıl bilgiyide, ilgiyide ondan gördük. Sanki bizimle beranber çocuk sahibi olacakmış gibi heyecanlı ve ilgili yaklaştı. Bunun en büyük kusuru randevu bulmak zor, en erken bir aysonrasına veriyorlar. Hakan beye gelince o da çok iyi bir doktor ancak görümcem orda çalışıyor, onun dediğine göre gece falan doğum yaparsan gelmiyormuş. Eşim de erkek doktor olduğu için hiç bakmadı bile, sadece ikili test için ona gitmek zorunda kaldık. Sema hanımda geçen temmuz ayında eltimin doğumuna girdi. Görümcemin ve eltimin söylediklerine göre o da çok iyiymiş ama ben Leyla hanımı tek geçerim. uff ne kadar uzun olmuş, ne yazmıştım başta unuttum, umarım konu birliği olmuştur
kızlar ben de medıpole gidiyorum şule hanıma ve bahar hanıma gittim ikisi de iyidi ama bana çok sıcak gelmedıler bende sema ovalıya geçtim doğumumu onda yapıcam inşallah. butun arkadaşlarım sema hanımda doğum yaptı hepsı çok memnunlar ben de sevdim yavrum kızım diye konuşuyo hep rahatlattı benı ama o kadar yoğun kı bır ay önceden randevu almak gerekıyo
BAHARNAAAAAAAAAAAAAAAAAAZZZZ...sen de mi öğrendin?ve seninki de mi erkek? benle GEZGİN kalacaz en sona sanırım...
Zonnetje sen nasılsın canım?gündüz olmuyorsun pek..gerçi ben de pek olamıyorum.iş yerinde olduğumdan çok takip edemiyorum ama yokluğunu farkettim:83:
Hosgeldin canimm,
Ben iyiyim cok sukur, sen nasilsin? Bulantilarin azalmistir insallah ilk haftalara ragmen?
Bende calisiyorum canim, o yuzden cok fazla eslik edemiyorum sohbetlere burda. Masallah aksamlari bir geliyorum en az 20 sayfa yazilmis:))
Is esnasinda bu tur sitelere biz giremiyoruz canim isyerinde, o yuzden sadece aksamdan aksama gelebiliyorum KK ya.
Malum, gunduz muhabbetcileri aksama cekiliyorlar kocislerinin yanina:))
burada(topikte) bu saatlerden sonra cogu kez in cin top oynuyor:)))
Hosgeldin canimm,
Ben iyiyim cok sukur, sen nasilsin? Bulantilarin azalmistir insallah ilk haftalara ragmen?
Bende calisiyorum canim, o yuzden cok fazla eslik edemiyorum sohbetlere burda. Masallah aksamlari bir geliyorum en az 20 sayfa yazilmis:))
Is esnasinda bu tur sitelere biz giremiyoruz canim isyerinde, o yuzden sadece aksamdan aksama gelebiliyorum KK ya.
Malum, gunduz muhabbetcileri aksama cekiliyorlar kocislerinin yanina:))
burada(topikte) bu saatlerden sonra cogu kez in cin top oynuyor:)))
ben burdayım gece gündüz nöbetteyim
bende birileri sohbet etsede katılsam diye bakııyorum canım sıkılo akşamları eşim genelde v karşısında oluyo gerçi hemen yanımda ama buraya alıştım burası tenha olunca sıkılıyorum:93:
mrb herkese,
bugün bebeği izledik ultrasonda
doktor olması gerekenden ilerde olduğunu söyledi 11.haftamız ama 12 haftalık görünüyo dedi.haftaya bugün 2li test istedi.
öyle büyük gözükmesi normal mi sizce.
Sağol iyiyim ben de...evet azaldı çok şükür...normal hayatıma döndüm nerdeyse ...tam olmasa da büyük ölçüde...o yüzden mutluyum....:98:
tespitin çok doğru...gündüz acaip dolu oluyor..yetişmek mümkün değil yazılanlara..akşam onlar gidiyor biz geliyoruz birkaç kişi oluyor...çoğu şeyi kaçırmış oluyoruz bu yüzden...:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?