canım eğer yurtdışında bulamıyorsan ya da açamazsan ben sana hemen yalancı su böreği tarifi yazayım hazır yufkadan çok lezzetli oluyo
kizlar ben geldim ikili testi yaptirdim hersey yolunda cok sükür cok sevindim :) kan testim icin 1 hafta sonra telefon acip ögrenicem ,benim bebis cok tembel hep uyudu doktor sag kasigimi hep salladi yinede uyanmadi benim gibi uykucu oda :))))) cinsiyetini söylemedi bu almanlar 16 haftadan önce söylemiyorlar(
EVET içimden geçen o
birde annen hactayken rüyandan onu görmüştün ya
ordan erkek olacağı kanaatine varıyorumm
EVET içimden geçen o
birde annen hactayken rüyandan onu görmüştün ya
ordan erkek olacağı kanaatine varıyorumm
kizlar ben geldim ikili testi yaptirdim hersey yolunda cok sükür cok sevindim :) kan testim icin 1 hafta sonra telefon acip ögrenicem ,benim bebis cok tembel hep uyudu doktor sag kasigimi hep salladi yinede uyanmadi benim gibi uykucu oda :))))) cinsiyetini söylemedi bu almanlar 16 haftadan önce söylemiyorlar(
fdilekcim bloğu bana atabilir misin linkini
subaru cım şimdi anlıyormusun sana attığım özelin sebebini
YEŞİLYOLLL :78:
turko geçen ay rüyasını anlatmıştı...
ben o rüyasına dayanarak erkek bebişin olacak diyorummm...
bende bi halt youk anlıyacağın
Bu rüyalar beni delüü edecek turkoo :))) ilk başlarda müjdee kızın olacak demişti rüyamda biri daha yenilerde ise rüyamda biri karnıma bakıp (muayene gibi ) senin oğlun olacak diyo kaya bebekte kaya gibi bi erkek olcak diyo içinizde soyadı kaya olan varmı:))))
Açıkcası ben hiç hayal edemiyom oğlumun oldugunu çok garip geliyor doktor oğlan desen ne yaparım alıştık kızın olacak denmesıne ehühehühe :))
Gülben ergen bile çift çitf doğuryo tüü bizim kalıbımıza :))
Bu rüyalar beni delüü edecek turkoo :))) ilk başlarda müjdee kızın olacak demişti rüyamda biri daha yenilerde ise rüyamda biri karnıma bakıp (muayene gibi ) senin oğlun olacak diyo kaya bebekte kaya gibi bi erkek olcak diyo içinizde soyadı kaya olan varmı:))))
Açıkcası ben hiç hayal edemiyom oğlumun oldugunu çok garip geliyor doktor oğlan desen ne yaparım alıştık kızın olacak denmesıne ehühehühe :))
Gülben ergen bile çift çitf doğuryo tüü bizim kalıbımıza :))
pişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.......canım sıkılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo........ akşam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
pişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.......canım sıkılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo........ akşam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...
niyeeeeeeeeeeeeeeeee
yapıcak bişeyin yokmuuuuu
bizlerle oyalan canım geçer bu saatlerde geçerrrrrrrrrr
KIZLAR BEN BUGÜN SABAH İlk defa sütt içtiiimmmmmmmmmmmmmm
sütten 15 dak sonra kaju ile fındık yedim birer avuççç
biliyorum abarttım ama özlemişim napıyımmmmm
KIZLAR BEN BUGÜN SABAH İlk defa sütt içtiiimmmmmmmmmmmmmm
sütten 15 dak sonra kaju ile fındık yedim birer avuççç
biliyorum abarttım ama özlemişim napıyımmmmm
Selam öğle yemeğine geldim şöylebir bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
WyVorld ve Diana007 gözünüzaydın kızlar 2 erkek daha katılıyor
SUBARU senin kız çok değerli olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?