2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günümüz hayr olsun kızlar...
Güne alışverişe giderek başladık,nedense kendimi çok iyi hissediyorum,sanırım yemekleri gördüm diye böyleyim.....

canım eğer yurtdışında bulamıyorsan ya da açamazsan ben sana hemen yalancı su böreği tarifi yazayım hazır yufkadan çok lezzetli oluyo

Ayy canım ne süper olur yaa,bekliyorum tarifini?...

Canım gözün aydın,sonuçlarında güzel olur inşallah...
Bebiş çok uslu olucak gibi duruyor sanki...
Bir dahakine zıplar inşallah...

EVET içimden geçen o
birde annen hactayken rüyandan onu görmüştün ya
ordan erkek olacağı kanaatine varıyorumm

aaa ewett bana rüyamda annem geliyor seni rüyamda gördüm tabiri erkek bebekmiş senin galiba oglun olacak demişti rüymada dur bakalımm

EVET içimden geçen o
birde annen hactayken rüyandan onu görmüştün ya
ordan erkek olacağı kanaatine varıyorumm

subaru cım şimdi anlıyormusun sana attığım özelin sebebini

Turko inşallah doğurcaz bu yıl oğluşları Canım Allahın izniyle olmadı Başbakan 3 diyo zaten sen üçle ben 4 lerim

--------------------------------------------------------------------------------

CerenliYagmur canım okurken bi hoş oldum valla ÇOookkk çokk geçmiş olsun canım inşallah hiç bir sorun çıkmazz sağlıklı sıhhatli güzel doğumların olur bidenem

canım maşallah çok sevindim .benim boncukta öle teyzesi elini bacağını sallıyodu sadece çok sakindi. hoplayanları duyunca şaşırdım.
sağlıklı olsunlar.
bizim dr. tahmin ettti sadece kız dedi.seninde artık sölenir beklicen biraz ama kesin sonuç alıcaksın.bişeyler almaya başladınmı.

Bu rüyalar beni delüü edecek turkoo :))) ilk başlarda müjdee kızın olacak demişti rüyamda biri daha yenilerde ise rüyamda biri karnıma bakıp (muayene gibi ) senin oğlun olacak diyo kaya bebekte kaya gibi bi erkek olcak diyo içinizde soyadı kaya olan varmı:))))
Açıkcası ben hiç hayal edemiyom oğlumun oldugunu çok garip geliyor doktor oğlan desen ne yaparım alıştık kızın olacak denmesıne ehühehühe :))
Gülben ergen bile çift çitf doğuryo tüü bizim kalıbımıza :))

[
Turko inşallah doğurcaz bu yıl oğluşları Canım Allahın izniyle olmadı Başbakan 3 diyo zaten sen üçle ben 4 lerim

kızlarındada böyle görmüşmüydün canım gerçi bendde unuttum kızımda nasıl rüyalar gördüğümü ama onda kız istiyordumm
inşallah rüyalarımız gerçek olur hayırlısıyla benim bu merakım salı günü sona erecek inşalalh az kaldı rüyalarınn etkisinden kurtulmama

pişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.......canım sıkılıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo........ akşam olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...

yeşilyoll
kaçıncı haftandasın
ayrıca 2 kızınmı var
hamileliğinden sen neyin olacağını az çok bilirisn nede olsa tecrübelisin

niyeeeeeeeeeeeeeeeee
yapıcak bişeyin yokmuuuuu

bizlerle oyalan canım geçer bu saatlerde geçerrrrrrrrrr

Son düzenleme:
slm kızlar....herkes iyi maaşallah...rüyalardan bahsetmişsiniz bugün..bebeklerle ilgili rüyalar görüyorsunuz sanırım...ben hiç görmüyorum...tamamen belirsizliklerdeyim yani...neyse...
bugün eşim akşama kadar evde yok...bu haftasonu temizlik de yapmayı düşünmüyorum eşimin kardeşi geldi haftasonu için...oturcam tüm gün..akşam için de taze fasulye yapmaya karar verdim...yemek yapcam sadece bugün...bir de çamaşır falan var....ya benim işim hiç bitmiyor...temizlik yapmasam da yine lik lik dolanıcam evde iş çıkarcam kendime biliyorum..amaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn......:95:

KIZLAR BEN BUGÜN SABAH İlk defa sütt içtiiimmmmmmmmmmmmmm
sütten 15 dak sonra kaju ile fındık yedim birer avuççç
biliyorum abarttım ama özlemişim napıyımmmmm

Selam öğle yemeğine geldim şöylebir bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir

WyVorld ve Diana007 gözünüzaydın kızlar 2 erkek daha katılıyor

SUBARU senin kız çok değerli olcak :)

akşamda ilk defa 1 kase salata yaptım..
içinde marul domates salatalık 2 havuçç az yağlı tuzsuz beyaz peynirli
afiyetle yedim yerkende çok yoruldum peşindende uyumuşum..
hamilleikte marul çok faydalıymış kıvırcık yada göbek yerine marul alın kıslar...

niyeeeeeeeeeeeeeeeee
yapıcak bişeyin yokmuuuuu

Yapacak çok önemli bişeyim var ama beklemek zorundayım..

bizlerle oyalan canım geçer bu saatlerde geçerrrrrrrrrr

evtttt geçecek bakalım inşallah turkocum..

süt 10 numerooo, fındıkta iyi deee kaju nedir.. ? miğdenimi bulandırmak istiyorsun yine.. (hem kaju birasız iyi gitmez ki..)
:80:

ohh afiyet olsun ye yarasın hiçte abartmamışsınbiz hamileyiz yeriz bütün dünyayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…