2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:)))))))))))))))))))))))))))))))))
yaşla ılgısı var tek sey yas degıl:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ANLAŞTIK

ben bişey anlamadım, zaten anlaşmada bende yapıladı :97:

amaann hiçbir cinsiyet belirleme yönteminin bilimsel dayanağı yokki biz burda eğleniyoruz kafamıza göree hepimiz biliyoruz tabiki bunların rastlantı olduğunu sonuçta 2 ihtimal var :))...

Kesinlikle katılıyorum, usg de pipiyi yada fasulyeyi görmeden yapılan (kullanılan) tüm yöntemler TAHMİN, VARSAYIM, OLASILIK HESABI işte..

BEN çalışıyorummmmmmmm
diğerleri tv izliyolar :90:

bende çalışıyorummm, maleseff :84:
tv dede bişey olmazki hafta sonu, gelin be kızlar, canım sıkılıyooo..
huuuuuuuuuuuu

yok ya uyurmuyum doğum odası süslelerine fiyatlarına bakıyorum . siz ne yapmayı düşünüyosunuz bunlar beni çok heycanndırıyo. araştırma yapıyorum
şu kapı süslerine baktım bende denizde yüzme bilmeyenlerin kullandığı makarnalarla yapılıyoo çok kolay..Ben kendim yapmakla almak arasında kaldıımm el emeğim olsun diyorum ama biyandanda burda bütün eşyaları bulabilirmiyim diyorum:S:S:

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnn
bugün kendimi dünküne göre daha iyi hissediyorumm aman gözüm degmesinn
nasılsınız kızlarrr 2 ERKEK haberi daha aldıkk maşlllahhhh maşalllahhh
CİESRAAAAAAA canım bebişini ve cinsiyetini görecekmişsin bugün çok güzel ya a inşallah güzel haberler getireceksin bebeişinden bizeeee bende salıya falan gidecegim gün geçmiyor 3lü test yapılacak onun streside var biraz bende inşallahh güzel sonuçlar alırız hepimizde

yok ya uyurmuyum doğum odası süslelerine fiyatlarına bakıyorum . siz ne yapmayı düşünüyosunuz bunlar beni çok heycanndırıyo. araştırma yapıyorum

Valla Çanakkale'de arıyosun organizasyon şirketini 5 dk da ayarlıyorlar.. geçen yıl kardeşimin doğumunda 70 tl ye süsletmiştim ben.. on numara olmuştu..

ben temizlik yapıyoruumm:)))

yaa zaten evin tertemizdir eminim, hergün temizlik hergün temizlik, nereye kadar.. Benimde bayram temizliği yapmam lazım amaa hiiç canım istemiyo ya..:82: banada yardıma gelsene Dilekkkk

Günaydınnnlar Turkocummm.. Aman maşallah diyelim, dün pek melankolik takılıyordun evet..
ayyy evet teyzesi yaaa, çok çokkk heyecanlıyım, inşallah öğrenicem bugün.. Zaman geçmek bilmiyor yaa...:89:

YEŞİLYOL SUBARU arkadaşlar bizde hayırlısıyla erkek istiyoruz
benim içimden hep erkekmiş gibi geçiyor ne denmi kızımın hamileliğinden çok çok farklı
hayırlısıyla inşallahh allah kalbimizdekini versinn

Son düzenleme:

70 tl çok iyiymiş ben fiyatlara bakıyorumda 250 den başlıyo güzel bşey istiyosan 500 falan acaba süslemeleri kendim lsamda kendimmi süslese odayı karnım burnumda halimle:86:

yaa zaten evin tertemizdir eminim, hergün temizlik hergün temizlik, nereye kadar.. Benimde bayram temizliği yapmam lazım amaa hiiç canım istemiyo ya..:82: banada yardıma gelsene Dilekkkk

:))))) temizlik dediysem sabah dağınımlığını topluyoruumm yaaa hiç sevmem evde bişey yokken hergün hergün gereksiz yere kendimi yormayıı:)) e bayrama az kaldı bu haftasonu yap artıkk bi başlayınca devamı geliyo yaa ama tabi dinlene dinlene yorma kendinii

70 tl çok iyiymiş ben fiyatlara bakıyorumda 250 den başlıyo güzel bşey istiyosan 500 falan acaba süslemeleri kendim lsamda kendimmi süslese odayı karnım burnumda halimle:86:

canım burası minnacık şehir, çiçekçiler bileeee yapıyo süslemeyi.. ya aslında kendinde yapabilirsin, bi arkadaş süslemiş blog sayfasında nasıl yaptığını falan anlatmıştı hatta, Fdilek beğendiydi ozaman hatırlıyorum ben.. Hatırlıyormusun Dilekkk..:82:

GÜNAYDIN TURKOOO iyi olmana çok sevindim..
senin zaten erkek olacak ki hehe
amiinn allah razı olsun..inş...başta sağlıkla beraber oğluşumuz olur inş...

ya bi başlasam işte gelecekte devamıı.. ooff beyaaa..
ben acıktım yemek yiyip geleyim bari..

evet ya biraz tül biraz balon biraz kurdele alıp süslemeleri yapabiliriz bide kapı süsü alırız20 30 tl ye oldu bitti. abartmaya gere yok. tabi el becerisi lazım böyle şeyler iin ben çok iyiyimdi ama o halimle yapamam ki. bende görümceden rica ederim artık o yapar

günaydın kızlar

herkeşin keyfi yerinde maşallah eskiye bakamadım kim cinsiyet öğrendi.
melek ben bakırköyde migros sokağında davetiyeci mağazaları var. onlrada görmüştüm kapı süsleri, ve süslü sepetler o zaman çok küçüktü boncuğum fiyat sormadım.yolun düşerse sen bir sor.
ben gidersem bende sorarım..:96:

ben temizlik yapıyoruumm:)))
hamarat arkadaşım benim

hadi bakalım inşallah istedigin gibi olur

GÜNAYDIN TURKOOO iyi olmana çok sevindim..
senin zaten erkek olacak ki hehe
amiinn allah razı olsun..inş...başta sağlıkla beraber oğluşumuz olur inş...
ÇOK SAĞOL CANIM BENİM YAA
gerçekten içindenmi geçti bend ehep erkek rüyaları görüyorum hani geçengün rüyada bilezik konusu geçmişti yaa ben size daha öncede anlatmıştım rüyamda koluma yeni altın bilezik takmıştım diye tabire gör eerkek hepte sarı çok güzel bir erkek bebek görüyorum rüyamda bakalım sonuç ne olacak salı günü belli olacak
tabi canım saglıklı hayırlı olsunnn inşallahhhh

hatırlamammı canım hatta blog sıkkullanılarımda ekli yapacağım zaman bakıcam isteyene linkini verebilirimm..

canım yanına görümceni al beraber yapın oturduğun yerde yapıcan yapamam diye şartlama kendini son zamanlar geçmek bilmiycek negüzel uğraş olur bizee..ben hatta bebek şekerini bile kendim yapmayı düşünüyoruumm ki ben beceriksizim ama deniycemm..tek korkum burda hobi market yok eşyaları nasıl temin edicemmm

ya burda ben fiyat sdordum 100 dediler bursada 25 e görmüştüm marmaris çookk pahallııı bende kendim yapıcamm inşallah becerirsemm

hamarat arkadaşım benim

yaa nedemezsiinnn hamaratlık bana kalmış hehehehe

Son düzenleme:

EVET içimden geçen o
birde annen hactayken rüyandan onu görmüştün ya
ordan erkek olacağı kanaatine varıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…