yaaa ama ben ok kıskanıyorum sizi yaa bende senin gibi 12 haftamdayken gitmiştim ama doktorum söylemedi. off offff. belkide kızdır o yüzen görememiştir .
günaydıınnn....nasılsın
bugün senden mutlusu yoktur..sonuçları öğrendikten sonra uçacaksın
evet...
ben sana neyin olacak dedim hatırlamıyorum ama ne dediysem o olacak bak görürsünn...
topik mopik bilmem
ama dün burdan bi arkadaşın dr kontrolü vardı yazışırken ısrarla kızı olacağını söyledi bende ısrarla kızı olacaksa bugün öğrenemeyeceksin ama erkek olacak dediydim...
ondan cvp alamadım....
işin kötüsü işyerinde çok yoğunummm geriye dönük takipte edemiyorummmm:26:
şaka bi yana söylediklerim tutarsa çok tırsıcamm kendimdenn
canım benim hayırlısı olsun, geç öğren sağlam öğren, erken öğrenen arkadaşlarda güvenemiyorlar ki.. yok değildir, ben hala öteki cinsiyeti hissediyorum falan oluyorlar :) hayırlısı.. :82:
iyiyim SUBARUUU evet valla yoktur heralde, :87:
ben kız hissederken sen ısrarla erkek dedin banaaa.... eğer öyle çıkarsa tırs zaten kendinden, bugün kopacak dananın kuyruğu :92:
bendede aynısı oluyo geçen hafta griptim hatta kendimi boşta tuttuğumda ciddi ciddi ağrım oluyoduu..Artık uzak mesafelere uzanırken ne bilim öksürürken falanda dikkatli olmak lazım ben hemen göbüşü tutuyoruum...iyi aksamlar arkadaslar...
Bisey soracagim size, hapsirdigimda alt karin bölgeme bir sanci saplaniyor siddetli, sizdede oluyormu bu?
sizleri kiskaniyorum, cinsiyetini ögrenenleriniz bile var, surekli kontrollere gidiyorsunuz, ben ilk kontrolume 15 kasimda gidecegim
ultrason olmayacak ustelik, sadece ebe ile görusup konusacagiz ve kan testleri
Turkiye de yasamayi böyle zamanlarda daha cok istiyorum...
merhaba kızlar.bugün doktordaydım bebeğimi gördüm aman allahım ne kadarda hareketli inanamadım çok güzeldi onu izlemek.11+2 oldum ense kalınlığı 0 44 dedi doktor tabii bide kan verdik değer iyi mi dedim bilemeyiz dedi benim doktorum hep kötüyü düşünüyor nedense benim burda okuduğum değerler hep 1. 20 falandı benim nie öle bi fikri olan var mı acaba ? ayrıca kesin olmamakla beraber erkek dedi
kızlar selam pazartesi doktora gitmiştim 2 li test vermiştim ve benim aşk kendini göstermemiş cinsiyetini öğrenememiştik. bugün 2 li test sonucumu aldım doktorun yanına çıktım herşey süper beklediğim gibi dedi çok şükür. aşk a bakalım mı napıyo dedi bakalım dedim baktık bugün sabahtan akşama kadar tek lokma yiyemedim ben biraz rahatsızlandım benim açlığım aşk ı helak etmiş olmalı yan gelip yatmış dedim niye yatıyo eee yatar normal dedi emin misin bişeyi yok dimi dedim yok dedi güldü ya açlıktan ya tokluktan bayılmış yatıyor dedi :)) ee dedim eeee şeyyy ımmm kemmm kümmm ben burda bi pipi görüom ama dedi evet evet bu bir pipi dedi biz şok olduk içimize hep kız doğuyordu :))) Rabbim sağlıklı ve sıhhatli versin inşallah. erkek kız farketmiyor. ama benim Aşk ım şimdilik erkek gözüküyor :))
kizlar ben geldim ikili testi yaptirdim hersey yolunda cok sükür cok sevindim :) kan testim icin 1 hafta sonra telefon acip ögrenicem ,benim bebis cok tembel hep uyudu doktor sag kasigimi hep salladi yinede uyanmadi benim gibi uykucu oda :))))) cinsiyetini söylemedi bu almanlar 16 haftadan önce söylemiyorlar(
zonoxcum ben hamilelikten hemen önce diş kntrolüne gittim hamileykende gel bakalım hassas oluyo dişler dedi dr..sende bi görün doktora ...kızlar, dişlerim sararıyor benim. benle aynı durumu yaşayan var mı? aslında benim dişlerim bembeyaz değildir ama şimdi iyice sapsarı oldu can sıkıcı
YOKYAWWW
bana bak hele neler yapmışımmm
kaçta gideceksin dr.a
Arkadaslar gunaydın ;
bilemiyorum sızler neye dayanarak free hcg degerı ıle yasın kesınlıkle alakası yok dıyorsunuz ancak ben dun yabancı ve turk doktorlara aıt en az yedı tane bu konuyla ılgılı makale okudum (3 yıl cerrahpasa tıp fakultesınde okuyup bırakmıs bır kısı olarak)ve uzerıne suan kadın dogum da ıhtısasını tamamlamıs ıkı arkadasıma danısdım ıkısının de soledıgı bana bu bende sızlerınde bu konuda bılgılenmesı acısından burada paylasdım free hcg duzeyının bızım dedıgımız gıbı tek degıstıren etken yok yanı kı cınsıyet bunu etkıleyen degerlerden degıl bıle free hcg yas, gecırılen hastlıklar gıbı degerlerden bazılarıyla dogru bazılarıyla ıse trs orantılı etkılenıyor hos cınsıyetle elbetde bır sekılde bagdasır cunku ıkısının de ıkı ıhtımalı var yanı ya kız ya erkek dıgerıde ya ellı ustu ya ellı altı :)))) ılla bır yerde cakısır degılmı olasılık hesabında:))))
Arkadaslar gunaydın ;
bilemiyorum sızler neye dayanarak free hcg degerı ıle yasın kesınlıkle alakası yok dıyorsunuz ancak ben dun yabancı ve turk doktorlara aıt en az yedı tane bu konuyla ılgılı makale okudum (3 yıl cerrahpasa tıp fakultesınde okuyup bırakmıs bır kısı olarak)ve uzerıne suan kadın dogum da ıhtısasını tamamlamıs ıkı arkadasıma danısdım ıkısının de soledıgı bana bu bende sızlerınde bu konuda bılgılenmesı acısından burada paylasdım free hcg duzeyının bızım dedıgımız gıbı tek degıstıren etken yok yanı kı cınsıyet bunu etkıleyen degerlerden degıl bıle free hcg yas, gecırılen hastlıklar gıbı degerlerden bazılarıyla dogru bazılarıyla ıse trs orantılı etkılenıyor hos cınsıyetle elbetde bır sekılde bagdasır cunku ıkısının de ıkı ıhtımalı var yanı ya kız ya erkek dıgerıde ya ellı ustu ya ellı altı :)))) ılla bır yerde cakısır degılmı olasılık hesabında:))))
var vallaaa.. :82:
5 te gidicemmmmm..
yupiiieee..
yapmışım bi yaramaslık işte
hadi bakalaım hayırlı haberlerle gelirsin inş...
umarım pazartesi sabahı beni böyle beklemezsin
yook caanııımmm ..
benim için hiiiçç önemli değil.. :81:
yeterki sağlıklı olsun, ama babasına söyledim senin görüşlerini, o gelirde taşlarsa seni bilemiycem( oğlan istiyorda )
merhaba...
Benim tıpla uzaktan yakından hiiiçççç ilgim yok...
Sizin bu konuda sözlediğinize göre bilgili olduğunuz kesinn
free hcg nin yaşla ilgisi nedir...
Mesela 30 yaş altı yada 30 yaş üstünün değerleri ne olur....
AMAN BABASINDAN korkmamm canımm
gel ağbi derim gelbende erkek istiyodum derim muhahahahaaaa
ole bır deger yok yanı onu anlatmak ıstıyorum yanı dıyemeyız kı 25 yasında bayan erkek olcaksa 10 cıkar kızı olcaksa 15 dıyemıyoruz ben bunu anlatmaya calısıyorum senın karacıgerınde bır fonksıyon artdırıken yasın dusurur dıger bır karacıger fonksıyonuda yukseltır yanı sonucda yıne 30 yasında bırıyle 20 yasında bırının free hcg degerı aynıda cıkabılır ancak makalelerde dedıgı yas ılerledıkce free hcg degerı yukselıyor ancak sadece buna baglı degıl ancak bızım ıkılı test denılen sey free hcg degerımızde rısk analızı bu degerle dıger hormonlar arasındakı oran bızım ıcın onemlı olan
BENDE yaşla ilgisi olmadığını düşünüyodum..
neyse bu benim bilgim dışı bir konu
ciesra, albania, CerenliYagmur, ece1982, Fdilek48, melekm, SUBARU, turko, YAMAN
kızlarrrrrr uyuyomusunuz leyynnn..
ses verin bende uyuyacağım şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?