2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Selam öğle yemeğine geldim şöylebir bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir

WyVorld ve Diana007 gözünüzaydın kızlar 2 erkek daha katılıyor

SUBARU senin kız çok değerli olcak :)

yanii benimki eğer kızsa hepinizden bişey bekliyorummm:87:
beni kutlamanızı bebeğimi kutlamanızı vs vs.

KIZLAR BEN BUGÜN SABAH İlk defa sütt içtiiimmmmmmmmmmmmmm
sütten 15 dak sonra kaju ile fındık yedim birer avuççç
biliyorum abarttım ama özlemişim napıyımmmmm

oh afiyet olsun subarucum....

Selam öğle yemeğine geldim şöylebir bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir

WyVorld ve Diana007 gözünüzaydın kızlar 2 erkek daha katılıyor

SUBARU senin kız çok değerli olcak :)

slm baharnazcım..nasılsın?

ben bol bol salata yiyorum..yoğurt...birkaç gündür de süt içmeye başladım...salata çok iyi geliyor..mevsim salatası ama..bol yeşillikli,havuçlu,turplu....olsa da yesem..bol limonlu...

yeşilyoll
kaçıncı haftandasın
ayrıca 2 kızınmı var
hamileliğinden sen neyin olacağını az çok bilirisn nede olsa tecrübelisin

yok kız ne tecrübesi 2 normal doğum yaptım inan ödüm kopuyo şuannasıl yapcam diye düşünmek bile istemıom 1.aşkımı 17 yaşında 2.aşkımı 19 yaşnda yaptım unuttum inanki
Bazı belirtilere erkek diyorum çoğunluklada kız geçiyor içimden :26: bakacazz 3 lü testte gittigimde öğreniriz artık gönül isterki bi oğluş olsun olmazsada 3 fıstığım olcakkk 3

Son düzenleme:

hay maşallahhh sana
o yaşta onları yaptıysan şimdi hayli hayli yaparsın...
sen biraz daha düşün hamilelikelrini bu hamileliğinde farklı hiçbişey yokmu
birde öncekilerde kız olacağını hissetmişmiydin ?

bende 28 uclu testım var haftaya cumartesıde cınsıyet ıcın gıdecez bakalım ne dıyecek doktor ınsallah bebegım gosterırrrrrrrrr

ohhh sanada afiyet şeker olsunnn yarasın tosununa
ya ben hiç limon yiyemiyorum ıyyyggg

anaaaammmm ne kadar hızlıymışsın, ne güzel ama jenerasyon atlamaış aranızda.. onlar kaç yaşında şimdi.. Sen kaç yaşındsın bu 3. de..

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz bakıyım

slmmm ben iyiyim sen nasılsın mız mız..

anaaaammmm ne kadar hızlıymışsın, ne güzel ama jenerasyon atlamaış aranızda.. onlar kaç yaşında şimdi.. Sen kaç yaşındsın bu 3. de..

slmmm ben iyiyim sen nasılsın mız mız..

ALLAHA SUKUR CNM IYIYIZ BIZDE
slm cnm..iiyiz.sen nasılsın?

COK SUKUR CNM BIRDE BEBEGIMI GORSEM COK MERAK EDIYORUM VALLA

1 .hamileligim ikizdi 4 aya kadar hep bir kız bır oğlan dedik ona doktor 1 kız 1 erkk olması çok yüksek demisti sonra 1 tanesini kaybettim karnımde öldü ama cinsiyetini net bilmiyorum sonra kızım sağlıkllı geldi dünyaya
2.kızımda herkez bi havay soktu beni kesin oğlun olur dıye ve herkez oğlana benzetiyordu halımı :) Doktora gitmeden be erkek diye kabullenmiştim kesin erkekti
Doktorumuz kız dedigi anki halimi hiç anlatmıyorum erkek gibi bir kızım oldu anasınıfında öğretmeni argo konuşuyor demişti evimizin neşesi ama

bu da 7 yıl aradan sonra 1 gecelik kaçamak sonuçu (nasıl olsa tutmaz hesabı)
olan süpriz yumurtam mide bulantım yok denencek kadar olmadı AMA onuda bünyem kuvvetli o yüzden diye düşünüyorum çoğunlukla içime kız doğuyor yine kızım olur diyorum soranlara ama içimdede bir umut hep var
bakalımm nolcak

slm kızlar

2 li testimi yaptırdım az önce geldim.ense kalınlığı 1,5 muş.yaşıma göre normalmiş.Kan testinin sonucunu haftaya alıcam .Dru o kadar sıkıştırdım cinsiyet için yok söylemedi kendi dr.umla görüşmem gerektiğini belirtti.Bende sinir oldum.ama kuzucum çok hareketliydi bugün sıçrayıp durdu.İnş.kan testinin sonucuda iyi çıkar. artık bebişimin cinsiyetini öğrenmek haftaya kaldı.haftayada kendi dr.umu sıkıştırıcam.

cerenli yağmur merhaba...
dün dr dan haber geldimi ?

yok canım ben artık çarşamba gününü bekliyorum. tekrar cvs yapılacak yani bebeğin eşinden parça alınacak ilk yapılan denemeler başarısız olmuştu şuan rabbimden sadece çarşamba günü yapılacak olan cvs nin ilk denemede olmasını diliyoeum. başkada bişey istemiyorum. sonucu beklerken stres olucam ister istemez ama 2 gündür hiç durmadan araştırdım binlerce kişi var benim durumumda hatta topik açmışlar orada okuduğum herkesin benden çok düşük çıkmış fakat sonuçları çok ii zaten önemli olan ense kalınğı oda doktorlar çok iyi dedi burun kemiğide oluşmuş sorun yok gibi duruyor dediler.. istanbul çabada prof. dr. atıl yüksel var sadece riskli gebeliklere bakıyormuş belkide ani karar verip istanbula gidebilrim. mail attım bakalım cvp gelicekmi? ama ense kalınlığı 5 mm üstünde olanlarda risk büyükmüş adam bu dalda 1 numara üstüne yokmuş..dün balon gibi şiştim buğün çok iyi sayılırım çokkk şükür rabbime çok korktum güzelim çok yaptığım stresi anlatamam kendimi öyle sıkmışımki et kırmış heryanım.. çarşambayı atlatırsam herşşey düzelecek inş.. kafam karışık işyerindeyim toparlayamadım kusura bakma ..sen nasılsın canım?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…