Selam öğle yemeğine geldim şöylebir bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
WyVorld ve Diana007 gözünüzaydın kızlar 2 erkek daha katılıyor
SUBARU senin kız çok değerli olcak :)
KIZLAR BEN BUGÜN SABAH İlk defa sütt içtiiimmmmmmmmmmmmmm
sütten 15 dak sonra kaju ile fındık yedim birer avuççç
biliyorum abarttım ama özlemişim napıyımmmmm
Selam öğle yemeğine geldim şöylebir bakayım dedim
İnşallah herkes iyidir
WyVorld ve Diana007 gözünüzaydın kızlar 2 erkek daha katılıyor
SUBARU senin kız çok değerli olcak :)
akşamda ilk defa 1 kase salata yaptım..
içinde marul domates salatalık 2 havuçç az yağlı tuzsuz beyaz peynirli
afiyetle yedim yerkende çok yoruldum peşindende uyumuşum..
hamilleikte marul çok faydalıymış kıvırcık yada göbek yerine marul alın kıslar...
yeşilyoll
kaçıncı haftandasın
ayrıca 2 kızınmı var
hamileliğinden sen neyin olacağını az çok bilirisn nede olsa tecrübelisin
yok kız ne tecrübesi 2 normal doğum yaptım inan ödüm kopuyo şuannasıl yapcam diye düşünmek bile istemıom1.aşkımı 17 yaşında 2.aşkımı 19 yaşnda yaptım unuttum inanki
Bazı belirtilere erkek diyorum çoğunluklada kız geçiyor içimden :26: bakacazz 3 lü testte gittigimde öğreniriz artık gönül isterki bi oğluş olsun olmazsada 3 fıstığım olcakkk 3
oh afiyet olsun subarucum....
slm baharnazcım..nasılsın?
ben bol bol salata yiyorum..yoğurt...birkaç gündür de süt içmeye başladım...salata çok iyi geliyor..mevsim salatası ama..bol yeşillikli,havuçlu,turplu....olsa da yesem..bol limonlu...
yok kız ne tecrübesi 2 normal doğum yaptım inan ödüm kopuyo şuannasıl yapcam diye düşünmek bile istemıom1.aşkımı 17 yaşında 2.aşkımı 19 yaşnda yaptım unuttum inanki
Bazı belirtilere erkek diyorum çoğunluklada kız geçiyor içimden :26: bakacazz 3 lü testte gittigimde öğreniriz artık gönül isterki bi oğluş olsun olmazsada 3 fıstığım olcakkk 3
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz bakıyım
slm kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzz bakıyım
ohhh sanada afiyet şeker olsunnn yarasın tosununa
ya ben hiç limon yiyemiyorum ıyyyggg
anaaaammmm ne kadar hızlıymışsın, ne güzel ama jenerasyon atlamaış aranızda.. onlar kaç yaşında şimdi.. Sen kaç yaşındsın bu 3. de..
slmmm ben iyiyim sen nasılsın mız mız..
slm cnm..iiyiz.sen nasılsın?
ohhh sanada afiyet şeker olsunnn yarasın tosununa
ya ben hiç limon yiyemiyorum ıyyyggg
hay maşallahhh sana
o yaşta onları yaptıysan şimdi hayli hayli yaparsın...
sen biraz daha düşün hamilelikelrini bu hamileliğinde farklı hiçbişey yokmu
birde öncekilerde kız olacağını hissetmişmiydin ?
slm cnm..iiyiz.sen nasılsın?
sahi mi?neden ki?
cerenli yağmur merhaba...
dün dr dan haber geldimi ?
SUBARU sana limon yollayacam.. 1 kasa
canım heçç istemiyor
limon mandalina portakal bu gibi şeyleri istemiyor
daha çok tatlı gıdaları seviyorum
hehe
ben sana neyin olacak demiştimmm
yok canım ben aryık çarşamba gününü bekliyorum. tekrar cvs yapılacak yani bebeğin eşinden parça alınacak ilk yapılan denemeler başarısız olmuştu şuan rabbimden sadece çarşamba günü yapılacak olan cvs nin ilk denemede olmasını diliyoeum. başkada bişey istemiyorum. sonucu beklerken stres olucam ister istemez ama 2 gündür hiç durmadan araştırdım binlerce kişi var benim durumumda hatta topik açmışlar orada okuduğum herkesin benden çok düşük çıkmış fakat sonuçları çok ii zaten önemli olan ense kalınğı oda doktorlar çok iyi dedi burun kemiğide oluşmuş sorun yok gibi duruyor dediler.. istanbul çabada prof. dr. atıl yüksel var sadece riskli gebeliklere bakıyormuş belkide ani karar verip istanbula gidebilrim. mail attım bakalım cvp gelicekmi? ama ense kalınlığı 5 mm üstünde olanlarda risk büyükmüş adam bu dalda 1 numara üstüne yokmuş..dün balon gibi şiştim buğün çok iyi sayılırım çokkk şükür rabbime çok korktum güzelim çok yaptığım stresi anlatamam kendimi öyle sıkmışımki et kırmış heryanım.. çarşambayı atlatırsam herşşey düzelecek inş.. kafam karışık işyerindeyim toparlayamadım kusura bakma ..sen nasılsın canım?
bende iyiyim sağol canım...
seni merak etmiştim...sonuçların güzel çıkacak hiç stres yapma tamammı
allah sana sabır versin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?