Benimde Son 4 Gündür Koca Koca Sivilcelerim Çıkmaya Başladı Yüzümde Özellikle Yanak Bölgemde Acaba Kızmı Benim Kuzum Anneyi Çirkinleştirmeyemi Başladı Diye Düşünüyorummmm :79:
Ayrıca Yediklerimizin Hemen Hemen Hepsi Aynı Mızmız Limonsuz Günüm Geçmez Şöyle Bol Tuzluuuu :82:
aynı eyleri bende yaşıyorum çene bölgem hep sivilce oldu ve tuzlu limona bayılırım. galiba kızlar geliyo . ah keşke keşke
Ya subarucum onlada alakası yok sanırım :) şimdi ben hem tatlı yiyorum hem ekşi bazen tatlı cekıyo canım bazen ekşi ozaman ben nonoşmu doğurcam allah muhafaza
ayyy inşallah yaaa rabbim'de biliyo gerçi ama ben deli gibi kız istiyorummmm :93:
ay keske bır kızım olsa herkes kzıdır fılan dıyo ama sanmıyorum ya
esım tarafı hep erkek dolu ınsallah bıze cekerde kız olur ya saglıla tabı hayırlısıylaaaaaa:98:
bende cok ıstıyorum
bır bellı olsa
ama ıkısınede razıyım yeterkı saglıklı olsunda gerıısı bos ama ıcımden gecen kızzzzzzz
ama oglum olcak ıcımden oyle gelıyor kız derse cok ama cok sasırırım :97:
ne zmaan dr gideceksinn
hiçç belli olmaz
inş.kızın olur
mızmızzzzz
farkındamısın içinden kaç kişi geçiyor
SUBARUUUUUU ben gene yazdık sen gene görmedin, birazdan konusu geçcek gene sorcan ne dediydim ben sana diye.. niye bana bunu yapiiiyysin yawwwww
yok yok SUBARU ya geçmişi okumuyosun sen yada benim yazdıklarımı görmezden geliyon.. kız göbeğim çatladı beeee.. görsene mesajlarımıııı
doğurcam şimdi bakk..
sen en tecrübelimizsin sana diyecek sözüm yok
Kızlar benım bebgım yukarı dogru toplandı eskıden vajınamda dolgunluk hıssederdım artık gobek kısmında hatta gobegım bıle yukarı dogru cıktı
canıımm
ben gerçekten hatırlamıyorumm
o anda içimden geçeni söyledimya..aklımda tutmuyorum onalrı
kasti değil
birde işyerindeyim çalışıyorum kafam sürekli meşgul..
sadece buraya odaklanamıyorumm
ben çıkıyorumm
herkese mutlu hafta sonları...
ciiiiesraaaaaa
bu akşam işlerinde allah sana kolaylık versiininnnnnn
görüşürüzzzzzzzz
KIZLAR BEN BIR TANE BU TARZ BIR SEPET TARZI BESIK ALACAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?