2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

aynı eyleri bende yaşıyorum çene bölgem hep sivilce oldu ve tuzlu limona bayılırım. galiba kızlar geliyo . ah keşke keşke

aynı eyleri bende yaşıyorum çene bölgem hep sivilce oldu ve tuzlu limona bayılırım. galiba kızlar geliyo . ah keşke keşke

Ayyy İnşallah Yaaa Rabbim'de Biliyo Gerçi Ama Ben Deli Gibi Kız İstiyorummmm :93:

Son düzenleme:
ayyy inşallah yaaa rabbim'de biliyo gerçi ama ben deli gibi kız istiyorummmm :93:

bende cok ıstıyorum

bır bellı olsa

ama ıkısınede razıyım yeterkı saglıklı olsunda gerıısı bos ama ıcımden gecen kızzzzzzz

ama oglum olcak ıcımden oyle gelıyor kız derse cok ama cok sasırırım :97:

mızmızzzzz
farkındamısın içinden kaç kişi geçiyor

yok yok SUBARU ya geçmişi okumuyosun sen yada benim yazdıklarımı görmezden geliyon.. kız göbeğim çatladı beeee.. görsene mesajlarımıııı
doğurcam şimdi bakk..

ne zmaan dr gideceksinn
hiçç belli olmaz
inş.kızın olur

ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah ınsallah

mızmızzzzz
farkındamısın içinden kaç kişi geçiyor

demı ıste kafam bu kadar allak bullak

bır gelıyorum esıme kız bu kız kesın dıyorum

ama esım sulalesı aklıma geldıkce erkektır ya erkektır dıyorum

SUBARUUUUUU ben gene yazdık sen gene görmedin, birazdan konusu geçcek gene sorcan ne dediydim ben sana diye.. niye bana bunu yapiiiyysin yawwwww

canıımm
ben gerçekten hatırlamıyorumm
o anda içimden geçeni söyledimya..aklımda tutmuyorum onalrı
kasti değil
birde işyerindeyim çalışıyorum kafam sürekli meşgul..
sadece buraya odaklanamıyorumm

Kızlar benım bebgım yukarı dogru toplandı eskıden vajınamda dolgunluk hıssederdım artık gobek kısmında hatta gobegım bıle yukarı dogru cıktı

yok yok SUBARU ya geçmişi okumuyosun sen yada benim yazdıklarımı görmezden geliyon.. kız göbeğim çatladı beeee.. görsene mesajlarımıııı
doğurcam şimdi bakk..

gerçekten yanlış anlama okuyamıyorumvaktim olmuyooo
işlerim çok yoğunnn ancak arada fırsat bulunca yazıyorummm

Kızlar benım bebgım yukarı dogru toplandı eskıden vajınamda dolgunluk hıssederdım artık gobek kısmında hatta gobegım bıle yukarı dogru cıktı

Canım bildigim kadarıyla o bebeklerımız büyüdügü için midemiz ve diger organlarımız yukarı çıkan bebeklerımız degil

ben çıkıyorumm
herkese mutlu hafta sonları...
ciiiiesraaaaaa
bu akşam işlerinde allah sana kolaylık versiininnnnnn
görüşürüzzzzzzzz

heh bu mesaja kadar gelmişsin, aslında iki mesaj öncesinde ne dediğini yazdıydım, hatta 15 mesaj kadar öncesinde de yazmıştım .. yine yazıyorum sen bana oğlun olcak görürsün dediydin, bende sana kız hissettiğimi söylediydim.. hatta tezin çürümezse sana kahin topici açacaktık.. ama sen bu mesajıda görmeyecen şimdi.. yok yk ben biliyorum zaten sen eni erken doğurtcan :92:

KIZLAR BEN BIR TANE BU TARZ BIR SEPET TARZI BESIK ALACAM

Cok güzel ama bunların ayakları sabitmi duruyor katlanabılenlerdenmi acaba
çünkü katlanabılenlerden olusa bebek 7.8 aylık lunca hareketlı olacak düşebilir diye okumuştum bi yerde
ama beşik çok güzel bende bu tarz birşey ıstıyorum taşınmazsam bu yıl bu evim dar büyük bir beşik alamam sen alınca yine yaz ona göre bende alım aynısından :))))

139 MILYON BU

İstenildiği zaman Sallanabilme
- İstenildiği zaman Sabitlenebilme
- Küçük ebatlara sabit olmasından dolayı anne babanın odasında kolaylıkla kullanılabilinir
- Bebeğinizin her zaman göz önünde olmasını sağlar
- 30 derecede yıkanabilinen kumaş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…