2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

cok yemısım valla mısafırde vardı sımdıde cok rahatsız oldum.....ufff bazen kendımı hıc tutamıyorum....

turkancıgım benım hıc bulantım olmadı....2.5 kılo vermısım bır ayda bıraz fazla kacıncada cok rahtsız oluyorum....

selam kurs bitti ve geldim

Ciesra yok canım bende kahinlik filan yok

Blue-sky çok şükür iyiyim canım haftasonları bu kurs işi çok hoşuma gidiyor bakalım ağırlaşınca nolcam sen dra ne zaman gidiyorsun?

Mızmız bende sürekli limon yersem yerim eskisi kadar sık yemiyoprum arabir yiyorum tansiyonumu düşürür diye. canımda çekiyor yani ama dr erkek olabilir dedi bakalım ekşi meyveler ve limon yemek kızmı erkekmi sonucunu görcz

Subaru ben hala tatlı yiyemiyorum

Turko ve başka arkadaşlar sürekli rüyalar görüyorsunuz kızlar hayrolsun valla ben hiç görmüyorum

Baharnaz,Turko,Özlem Selam Kızlar

Kociş Bugün Dışardan Yiyelim Dedi Bende O Gelene Kadar Zıpladım Pcnin Başına
Normalde Bu Saatlerde Hep Yemekle Uğraşıyo Oluyorumm :86:

Turko Canım Rabbim Gönlüne Göre Versin İnşallah Canım

canım benim hamileligimde ikiz başladı 8. hafta civarı birinin kalbi durdu.digeri saglıklı çok şükür.ama digeri hala duruyo kaybolmadı saglıklı bebege bi zarar verir mi?sana bi tedavi uygulandı mı?beni biraz aydınlatırmısın
canım bi sorun mu oldu ben kaçırmışım ikili testmi riskli çıktı?
KIZLAR BEN BIR TANE BU TARZ BIR SEPET TARZI BESIK ALACAM

mız mız iyi araştırma yapıyosun bizimde bilgimiz oluyo teşekkürler.bu beşik güzelmiş

aminn inşalalhh
[afiyetler olsunn güzelimmm [/B]

Sağol Balım
Gel Beraber Olsunnnnn
Turko Sen Yağlı Köfteyi Bilirsin Demi
Antepli Bir Aile Dostumuz Öğretmişti Bize :92:

ooo bilmemmi daha geçengün ablamı aradım bol limonlu köfte hazırla ben geliyorum dedimm eşki turşuyla eşki salataylaa bir yedim bir yedimmm şiştimm artık taa geceden canım istemişti bend eçok güzel yaparım ama onu yoguruyorsun ben karnımı ezmeyi göze almam bana ypaan çokkk sağolsunlarr
aynı köfteden bahsediyoruz umarımm
hayırdırr canınmı çekti yoksa

Evet Aynı Köfte Sanırsam En Son Sıcak Yağı Dökülen Köfte Varya Ondan Bahsediyorumm
Deli Gibi Yiyoruz Bizde Benim Kociş Yoğuruyooo
Geçen Hafta 3 Kere Yedim Biz Ailecek Bitiyoruz Bu Köfteye

Evet Aynı Köfte Sanırsam En Son Sıcak Yağı Dökülen Köfte Varya Ondan Bahsediyorumm
Deli Gibi Yiyoruz Bizde Benim Kociş Yoğuruyooo
Geçen Hafta 3 Kere Yedim Biz Ailecek Bitiyoruz Bu Köfteye

ewett maydanoz koyulur üzerine yag dökülüyor yaa coooss diye bir ses vee o muhteşemm kokuyaa bayılıyorum zeytin yagıyla yapıyoruz limonuda bolca olacakkk valla bende sık sık yiyorumm anem burada degil ama sağolsunlar bana yoguranlar varrr
iyi senin yoguranın yanındaymışş bizimki yogurmazz gıcıkk

turşuyla nasılda gidiyor ama demii :)))
kız aklıma düşürdün şimdi okuyan anneciklerde umsuruk olacakk allah esirgesinn

turşuyla nasılda gidiyor ama demii :)))
kız aklıma düşürdün şimdi okuyan anneciklerde umsuruk olacakk allah esirgesinn

Vallahi O Koku Dedinde İçimin Yağları Eridi
Avcumu Yaladımmmm Evet Aynından Bahsediyoruzzz
Off Fena Çanımı Çektirdin Turkoooooooooo
Hay Çeneme Tükürem Nerden Açtım Bu Konuyu Allah Korusun Hamişlerimize Bişey Olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…