slm kızlar...................................
selam kızlar nasılsınız ayyy n kadan durgun topıgımız bugun.....
cok yemısım valla mısafırde vardı sımdıde cok rahatsız oldum.....ufff bazen kendımı hıc tutamıyorum....
turkancıgım benım hıc bulantım olmadı....2.5 kılo vermısım bır ayda bıraz fazla kacıncada cok rahtsız oluyorum....
canım benim hamileligimde ikiz başladı 8. hafta civarı birinin kalbi durdu.digeri saglıklı çok şükür.ama digeri hala duruyo kaybolmadı saglıklı bebege bi zarar verir mi?sana bi tedavi uygulandı mı?beni biraz aydınlatırmısın1 .hamileligim ikizdi 4 aya kadar hep bir kız bır oğlan dedik ona doktor 1 kız 1 erkk olması çok yüksek demisti sonra 1 tanesini kaybettim karnımde öldü ama cinsiyetini net bilmiyorum sonra kızım sağlıkllı geldi dünyaya
2.kızımda herkez bi havay soktu beni kesin oğlun olur dıye ve herkez oğlana benzetiyordu halımı :) Doktora gitmeden be erkek diye kabullenmiştim kesin erkekti
Doktorumuz kız dedigi anki halimi hiç anlatmıyorumerkek gibi bir kızım oldu anasınıfında öğretmeni argo konuşuyor demişti evimizin neşesi ama
bu da 7 yıl aradan sonra 1 gecelik kaçamak sonuçu (nasıl olsa tutmaz hesabı)
olan süpriz yumurtammide bulantım yok denencek kadar olmadı AMA onuda bünyem kuvvetli o yüzden diye düşünüyorum çoğunlukla içime kız doğuyor yine kızım olur diyorum soranlara ama içimdede bir umut hep var
bakalımm nolcak
canım bi sorun mu oldu ben kaçırmışım ikili testmi riskli çıktı?yok canım ben artık çarşamba gününü bekliyorum. tekrar cvs yapılacak yani bebeğin eşinden parça alınacak ilk yapılan denemeler başarısız olmuştu şuan rabbimden sadece çarşamba günü yapılacak olan cvs nin ilk denemede olmasını diliyoeum. başkada bişey istemiyorum. sonucu beklerken stres olucam ister istemez ama 2 gündür hiç durmadan araştırdım binlerce kişi var benim durumumda hatta topik açmışlar orada okuduğum herkesin benden çok düşük çıkmış fakat sonuçları çok ii zaten önemli olan ense kalınğı oda doktorlar çok iyi dedi burun kemiğide oluşmuş sorun yok gibi duruyor dediler.. istanbul çabada prof. dr. atıl yüksel var sadece riskli gebeliklere bakıyormuş belkide ani karar verip istanbula gidebilrim. mail attım bakalım cvp gelicekmi? ama ense kalınlığı 5 mm üstünde olanlarda risk büyükmüş adam bu dalda 1 numara üstüne yokmuş..dün balon gibi şiştim buğün çok iyi sayılırım çokkk şükür rabbime çok korktum güzelim çok yaptığım stresi anlatamam kendimi öyle sıkmışımki et kırmış heryanım.. çarşambayı atlatırsam herşşey düzelecek inş.. kafam karışık işyerindeyim toparlayamadım kusura bakma ..sen nasılsın canım?
KIZLAR BEN BIR TANE BU TARZ BIR SEPET TARZI BESIK ALACAM
Baharnaz,Turko,Özlem Selam Kızlar
Kociş Bugün Dışardan Yiyelim Dedi Bende O Gelene Kadar Zıpladım Pcnin Başına
Normalde Bu Saatlerde Hep Yemekle Uğraşıyo Oluyorumm :86:
Turko Canım Rabbim Gönlüne Göre Versin İnşallah Canım
aminn inşalalhh
[afiyetler olsunn güzelimmm [/B]
Sağol Balım
Gel Beraber Olsunnnnn
Turko Sen Yağlı Köfteyi Bilirsin Demi
Antepli Bir Aile Dostumuz Öğretmişti Bize :92:
ooo bilmemmi daha geçengün ablamı aradım bol limonlu köfte hazırla ben geliyorum dedimm eşki turşuyla eşki salataylaa bir yedim bir yedimmm şiştimm artık taa geceden canım istemişti bend eçok güzel yaparım ama onu yoguruyorsun ben karnımı ezmeyi göze almam bana ypaan çokkk sağolsunlarr
aynı köfteden bahsediyoruz umarımm
hayırdırr canınmı çekti yoksa
Evet Aynı Köfte Sanırsam En Son Sıcak Yağı Dökülen Köfte Varya Ondan Bahsediyorumm
Deli Gibi Yiyoruz Bizde Benim Kociş Yoğuruyooo
Geçen Hafta 3 Kere Yedim Biz Ailecek Bitiyoruz Bu Köfteye
turşuyla nasılda gidiyor ama demii :)))
kız aklıma düşürdün şimdi okuyan anneciklerde umsuruk olacakk allah esirgesinn
ewett maydanoz koyulur üzerine yag dökülüyor yaa coooss diye bir ses vee o muhteşemm kokuyaa bayılıyorum zeytin yagıyla yapıyoruz limonuda bolca olacakkk valla bende sık sık yiyorumm anem burada degil ama sağolsunlar bana yoguranlar varrr
iyi senin yoguranın yanındaymışş bizimki yogurmazz gıcıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?