2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

benımde cocuk odası kucuk yanı gonlumce bır yatak odası takımı olmasa yapacam oda

OGLUM OLURSA BU KADAR TATLI GIYDIRMEK ISTIYORUM ALLAHIM NASIP EDERSE

KIZIMDADA BOYLE OF ALLAHIM YAAAAAA YEMEM ICMEM BUNLAR APARA VERIRIM HA

CILEKDENDE BU YATAK ODASINI COK BEGENDIM AMA PAHALIDIR KESIN 2 BUCUK CIVARI

Çilek > Sevimli

sadece beşik 989 tl idi 2 yıl evvel ben satarken..
dolap 646 civarıydı.. komodin 280 liydi ama duvar ünite parçaları hariç.. bu arada 7 küsür 2 kapılı dolabıydı.. alanların tek şikayeti beişiğin sabit olması.. yoksa güzel ürün kesinlikle.. 2.500 tlyi çıkarcan gözden halısını perdesini lambasını da istersen 3 ü bile bulur belkim..

Cok pahalı ya ben o kadar veremem zaten annem alacak odamda kucuk belıs mobılyada 750 buldum ben hemde buyuyen ondan alacam

allah senı kız guldurdun benı

ben tatlı delısı olan bır ınsanım

ama nedende hamılelık boyunca agzıma tatlı vurmadım vuramıyorumda agzımda bır garıp oluyor buyuyo sankı
ayy valla bend eöyle oldum kendime şaşırdım tatlısız duramazdım tüm tatlı türlerinden midem bulanmaya başlamıştı halada tam geçmedi az az yiyorum sadece
yaa şlikayetlerimiz aynı benim saçlarım yaglanmazdı hiç ama şimdi yaglanıyor ve küçük sivilcelerde çıktı hiç bişey yokturdu cildimde allahtan az çok degil

Kızlar hepinize merhaba.....
Bulantılar yine basladı valla dısarı bile cıkamadık bu yuzden kocişle
İnşallah duzelrim de bari yarın cıkarız...
umarım herkes iyidir..Öptüm sizi

selam kızlar
bi girip bakayım dedim herkes iyidir inşalalh
bi geçmişe bakınayım ben

hoşgeldin nevra sen nasılsın topikte bir sakinlik var yarında hiç olmazlarr ff çok sıkıcı şu pazar günleri benim gibi evde oturanlara

kızlarr geçen gün rüyamda dogurdugum bebek bunun gibiydi çok güzeldi erkekti
acaba diyorum eger kız derse tersi çıkarsa kızım bu defa karamı olacakk

Eklentiler

• $2add.gif
    11,6 KB · Görüntüleme: 61
karaman arkadaşımmm benimkide pazar günleri evde degil evde iyi olur takılırız senle

Son düzenleme:
ben de geçen gün sarışın bir erkek bebeğim olduğunu gördüm rüyamda. hemde tostombul bir şeydi. bakalım rüyam çıkacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…