Vallahi O Koku Dedinde İçimin Yağları Eridi
Avcumu Yaladımmmm Evet Aynından Bahsediyoruzzz
Off Fena Çanımı Çektirdin Turkoooooooooo
Hay Çeneme Tükürem Nerden Açtım Bu Konuyu Allah Korusun Hamişlerimize Bişey Olmasın
DEREN selam canım
turko bakalım Allah gönlüne göre versin canım
Ekşili limonlu filan demeyin zaten canım etsiz çiğköfte limonlu acılı istedi ve bu saatte buralarda bulmak imkansız
nasılsınız kızlar
bende kendime yemek hazırlıyorum
kociş istanbula fener bahçe maçına gitti gece geç gelecek
tek başımayım bu gece
aklıma sen düşürdünn bacımm:89:
DEREN selam canım
turko bakalım Allah gönlüne göre versin canım
Ekşili limonlu filan demeyin zaten canım etsiz çiğköfte limonlu acılı istedi ve bu saatte buralarda bulmak imkansız
bende biliyorum o köfteyii elazığlı yengem vardı o yapardıııı valla benimde canım istedii bi ara tarifini alayım turko bende yapayımm..güzel olursa misafirlerimede yaparımm
canım kocişine yogurt yemeden rahatlamazsınn ben öyle oluyorumm
Yarına Düşünüyorumm Tatlımmm
Annemde Çok Sever Onuda Çağırırım
Hatta Ankarada Olan Arkadaşlarda Buyursun Gelsinler
Onsuz Boğazımdan Geçmez
Kızlar Ben Çıkıyorum Hepinize İyi Keyifli Akşamlar Ve Şimdiden İyi Tatiller Diliyorumm
Kendinize Ve Meleklerinize Çok iyi Bakın Allaha Emanet Olunnnn :79:
merhaba kızlar umarım herkes iyidir o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım tek tek.bugün yine doktorumdaydım idrarda bol lokasit çıktı dertler hiç bitmiyor ya tek kullanımlık bi toz verdi bi hafta sonra bi daha tahlil yapıcak bu durumu yaşayan var mı ? ne yapmam gerekiyo ? bebeğime bi zararı var mıdır ? off doktor çok yoğundu doğru düzgün konuşamadık bol su iç dedi bide.
nasılsınız kızlar
bende kendime yemek hazırlıyorum
kociş istanbula fener bahçe maçına gitti gece geç gelecek
tek başımayım bu gece
Canım geçmiş olsun bol su içmen en güzeli birçok derdimize çare aslında zorda olsa içmelisin
merhaba kızlar umarım herkes iyidir o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım tek tek.bugün yine doktorumdaydım idrarda bol lokasit çıktı dertler hiç bitmiyor ya tek kullanımlık bi toz verdi bi hafta sonra bi daha tahlil yapıcak bu durumu yaşayan var mı ? ne yapmam gerekiyo ? bebeğime bi zararı var mıdır ? off doktor çok yoğundu doğru düzgün konuşamadık bol su iç dedi bide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?