2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nasılsınız kızlar
bende kendime yemek hazırlıyorum
kociş istanbula fener bahçe maçına gitti gece geç gelecek
tek başımayım bu gece

aklıma sen düşürdünn bacımm :89:

DEREN selam canım

turko bakalım Allah gönlüne göre versin canım

Ekşili limonlu filan demeyin zaten canım etsiz çiğköfte limonlu acılı istedi ve bu saatte buralarda bulmak imkansız

kızlaarrr çok sessizsinizz bugün..gezdim geldim şimdi 10-25 sayfa olmuştur dedim 4 sayfa ilerlemişş noolduu sizeee :))

DEREN selam canım

Ekşili limonlu filan demeyin zaten canım etsiz çiğköfte limonlu acılı istedi ve bu saatte buralarda bulmak imkansız

baharcımm bu dediğimizi bir yesennn dogurabna kadar istersinnn :)))
valla derencim aklımıza düşürdüüü56::95:

bende biliyorum o köfteyii elazığlı yengem vardı o yapardıııı valla benimde canım istedii bi ara tarifini alayım turko bende yapayımm..güzel olursa misafirlerimede yaparımm

nasılsınız kızlar
bende kendime yemek hazırlıyorum
kociş istanbula fener bahçe maçına gitti gece geç gelecek
tek başımayım bu gece

Hoşgeldin Sedacımm Ayrıca Afiyet Olsun Canım

aklıma sen düşürdünn bacımm :89:

Evet Biliyorum Ama Sen O Yağı Döktükten Sonra Çıkan Koku Dedin
Öldürdün Beni Burnuma Geliyo Şimdi O Koku Kör Şeytan Kalk Giriş Diyo
Bir Tarafımda Yeter Bu Hafta Bu Kadar Boşalda Semerini Ye Diyo

DEREN selam canım

Tamam Baharcım Kapadık Bu Konuyu Bizde Pişma Olduk Zaten Açtığımıza
O Değil Sizide Yakıcam Kendimide

Evet Biliyorum Ama Sen O Yağı Döktükten Sonra Çıkan Koku Dedin
Öldürdün Beni Burnuma Geliyo Şimdi O Koku Kör Şeytan Kalk Giriş Diyo
Bir Tarafımda Yeter Bu Hafta Bu Kadar Boşalda Semerini Ye Diyo

canım kocişine yogurt yemeden rahatlamazsınn ben öyle oluyorumm

bende biliyorum o köfteyii elazığlı yengem vardı o yapardıııı valla benimde canım istedii bi ara tarifini alayım turko bende yapayımm..güzel olursa misafirlerimede yaparımm

ayy kız yakın olsa valla hepinizi buraya çagırırdımmm bizimkiler yogururdu valla ben ne zaman gitsem yoguruyorlarr teyzemler falan keşke yakın olsaydık ziyafet çekerdik bi arada

canım kocişine yogurt yemeden rahatlamazsınn ben öyle oluyorumm

Yarına Düşünüyorumm Tatlımmm
Annemde Çok Sever Onuda Çağırırım
Onsuz Boğazımdan Geçmez
Hatta Ankarada Olan Arkadaşlarda Buyursun Gelsinler

Kızlar Ben Çıkıyorum Hepinize İyi Keyifli Akşamlar Ve Şimdiden İyi Tatiller Diliyorumm
Kendinize Ve Meleklerinize Çok iyi Bakın Allaha Emanet Olunnnn :79:

Son düzenleme:

görüşürz canımmm

merhaba kızlar umarım herkes iyidir o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım tek tek.bugün yine doktorumdaydım idrarda bol lokasit çıktı dertler hiç bitmiyor ya tek kullanımlık bi toz verdi bi hafta sonra bi daha tahlil yapıcak bu durumu yaşayan var mı ? ne yapmam gerekiyo ? bebeğime bi zararı var mıdır ? off doktor çok yoğundu doğru düzgün konuşamadık bol su iç dedi bide.

Canım geçmiş olsun bol su içmen en güzeli birçok derdimize çare aslında zorda olsa içmelisin

geçmiş olsunn arkadaşımm
benimde böbregim rahatsız bu gittiğimde doktorum banada tek kullanımlık bir toz vermiştii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…