günaydın ben de iyiyim şükür canım..sen nasılsın?
ben de haftasonu iyiy geçirdim çok şükür...aylardır ilk kez 1 bardak çay içebildim...normal bir zamandaki kahvaltılar gibi....normale dönüyoruz galiba subarucum...bu arada iştahınız nasıl?
saol canım bende iyiyim kahvaltı yapıcam ama annemleri bekliyrum hastaneye gitmişlerdi.
ohhh şükürler olsun allaha...senin adınada sevindimm...
maşallah düzeliyoruz yavaş yavaş inş..
benim iştahım normal allahıma şükürler olsun çok korkuyodum iştah açılması patlaması olacak diye...
normal öğünlerimi yiyorum..hatta iştahım azaldı diyebilirim....
senin nasıl ?
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben yarın doktora gidicem belki cinsiyetinide öğreniriz geç gelirim eve ama gelir helmez yazıcam size
günaydın annecikler nasılsınız bakalım.
kızlar merhaba haftasonları iyi geçmiş ne güzel benimde iyi geçti oturma odamıza yeni koltuk aldık daha rahat edelim bebekle diye :) kızlar ense kalınlığı benim gibi 0.44 çıkan var mı ? ben hep burda 1 li değerleri okudum ve doktorlarınız iyi demişti bende sordum bu değer iyi dimi diye doktorum hayır dedi binde birde olsa olasılık var diye iki gün sonra falan kan sonucumuzu alıcaz ama endişelendim bende şimdi zaten çok pipirikliyim ben yaa .....
benim de çok değişmedi...ama azlmadı da..sabahları özellikle uyandıktan yarım saat sonrasında acıkıveriyorum aniden...ama kahvaltıdan sonraki öğünler için aynı açlık hissim olmuyor..genelde tok hissediyorum kendimi...sen kilo aldın mı?
Geçen hafta hep gezdim hiç evde değildim hiç giremedim o yüzden inşallahhhh herkesler iyidir canlar.....Kızlar ben cuma günü doktorumu değiştirdim başka bir doktora gittim cinsiyetini öğrenmek istiyodum daha çok doktor % 50 kız dediBakalım bir ay sonra 4 boyutluya gircem ozaman belli edicek benim kerata kendini...
iyi de zaten % 50 kız % 50 erkek olur.bakmadan da söyleyebilirdi bunu...
ben ilk 1ayı saymıyorum... 2 ayda 3 kilo almıştım..
çok bulantılarım olduğu zamanda yani
belki enn fazla 1 kg daha almış olabilirim ama emin değilimm..
sabahalrı kahvaltıda haşlanmış yumurta yemeğe başladımm..
o beni baya bi tutuyor ...sanırım o yzüden acıkmıyorum...
sen aldın mı ?
ben de 1 kilo almışım sanırım...bazen o kadar şişiyor ki karnım 3-4-5 kilo almış gibi hissediyorum kendimi.ama aslında sadece şişkinlik oluyor...mesela bu sabah kanım dümdüzdü....yemeklerden sonra çok şişkin oluyorum...
Bİliyorum aslında sölemek istemedi kısacası ben bir ay daha bekleyenlerden olcam ( Ama bence orda bi çıkıntı görseydi sölerdi yani benim kzım olcak bence...
günaydınn kuzucuklarr...keyifler nasıl bakalımmm...
günaydınn kuzucuklarr...keyifler nasıl bakalımmm...
olabilir tabii...benimkini de söylemedi geçen hafta..kız geç belli olur derler..ben de kızım olacak diye düşünüyorum zaten...doktor da söylemeyince iyice inandım kızım olacağına..neyse hayırlısı bakalım...sağlıklı olsunlar da...kız erkek farketmiyor.....
canım hayırlı olsun bebişinin cicileri bk bende heveslendim
Guzel gunlerde giyer bebiskon yazlik tulumuyla ayakkabilarini insallah:81:
Resimlerinide cicilerimizin yayinlandigi topige koyarsin dimi:))
Günaydın hamişler
zonox cicilerin hayırlı olsun
smge hayırlısı canım sağlıkla bebişini gör
Günaydınnnnn canımmmmm keyifler iyi sen nasılsınnnn..:))
olabilir tabii...benimkini de söylemedi geçen hafta..kız geç belli olur derler..ben de kızım olacak diye düşünüyorum zaten...doktor da söylemeyince iyice inandım kızım olacağına..neyse hayırlısı bakalım...sağlıklı olsunlar da...kız erkek farketmiyor.....
günaydıııııııın...bizde iii...sende nasıl?
iyiyimm kızlarrr iyiyimm deee dünn acayippp yorulmuşum temizlik yapıcam derken her tarafım dökülüyo... temizlikten sonra bi de çarşı pazar gezdimm sonunda bir pantolon almayı becerdim
günaydın canlarımmmmm
saolun canlar, bebişimin cicilerini paylaşıcam ama linki bulamadım. bir de kilo linkinide bulamadım :26:
ben aslında almıcaktım yengem dedi ki al koy kenara bişi olursa her zaman olur kötü şeylerle kafanı yorup kendini bebeğine cici alma zevkinden alıkoyma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?