2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh şükürler olsun allaha...senin adınada sevindimm...
maşallah düzeliyoruz yavaş yavaş inş..
benim iştahım normal allahıma şükürler olsun çok korkuyodum iştah açılması patlaması olacak diye...
normal öğünlerimi yiyorum..hatta iştahım azaldı diyebilirim....
senin nasıl ?

benim de çok değişmedi...ama azlmadı da..sabahları özellikle uyandıktan yarım saat sonrasında acıkıveriyorum aniden...ama kahvaltıdan sonraki öğünler için aynı açlık hissim olmuyor..genelde tok hissediyorum kendimi...sen kilo aldın mı?

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben yarın doktora gidicem belki cinsiyetinide öğreniriz geç gelirim eve ama gelir helmez yazıcam size

Canım hayırlı haberlerini bekliyoruz....

günaydın annecikler nasılsınız bakalım.

iyiyim ve açım canım:)))

Canım benimde 0,67 çıkmıştı ense kalınlığım benimkinde bir problem olmadığını sölemişti doktorum...

Geçen hafta hep gezdim hiç evde değildim hiç giremedim o yüzden inşallahhhh herkesler iyidir canlar.....Kızlar ben cuma günü doktorumu değiştirdim başka bir doktora gittim cinsiyetini öğrenmek istiyodum daha çok doktor % 50 kız dedi Bakalım bir ay sonra 4 boyutluya gircem ozaman belli edicek benim kerata kendini...

ben ilk 1ayı saymıyorum... 2 ayda 3 kilo almıştım..
çok bulantılarım olduğu zamanda yani
belki enn fazla 1 kg daha almış olabilirim ama emin değilimm..
sabahalrı kahvaltıda haşlanmış yumurta yemeğe başladımm..
o beni baya bi tutuyor ...sanırım o yzüden acıkmıyorum...
sen aldın mı ?

iyi de zaten % 50 kız % 50 erkek olur.bakmadan da söyleyebilirdi bunu...

ben de 1 kilo almışım sanırım...bazen o kadar şişiyor ki karnım 3-4-5 kilo almış gibi hissediyorum kendimi.ama aslında sadece şişkinlik oluyor...mesela bu sabah kanım dümdüzdü....yemeklerden sonra çok şişkin oluyorum...

BENDE NORMALDE ÇOK GAZLIYIM
sabahları gayet iyi
akşamları 6 aylığım ...sabahları 2,aylığım...
ama aldığım kilolar var..
bundan sonra haftada 500 gr ayda 2.kg alıcağımızı düşününce eyvahh eyvahh diyorumm:26:

Bİliyorum aslında sölemek istemedi kısacası ben bir ay daha bekleyenlerden olcam( Ama bence orda bi çıkıntı görseydi sölerdi yani benim kzım olcak bence...

olabilir tabii...benimkini de söylemedi geçen hafta..kız geç belli olur derler..ben de kızım olacak diye düşünüyorum zaten...doktor da söylemeyince iyice inandım kızım olacağına..neyse hayırlısı bakalım...sağlıklı olsunlar da...kız erkek farketmiyor.....

günaydınn kuzucuklarr...keyifler nasıl bakalımmm...

günaydıııııııın...bizde iii...sende nasıl?

Hayırlısı olsun canım benim içinde farketmiyor eşim erkek istiyo ve hala erkek göbeği o diyo bakalım ne çıkıcak bu göbüşten sonunda:)))

günaydın canlarımmmmm

canım hayırlı olsun bebişinin cicileri bk bende heveslendim

Guzel gunlerde giyer bebiskon yazlik tulumuyla ayakkabilarini insallah:81:

Resimlerinide cicilerimizin yayinlandigi topige koyarsin dimi:))

Günaydın hamişler

zonox cicilerin hayırlı olsun

smge hayırlısı canım sağlıkla bebişini gör

saolun canlar, bebişimin cicilerini paylaşıcam ama linki bulamadım. bir de kilo linkinide bulamadım :26:

ben aslında almıcaktım yengem dedi ki al koy kenara bişi olursa her zaman olur kötü şeylerle kafanı yorup kendini bebeğine cici alma zevkinden alıkoyma dedi

Günaydınnnnn canımmmmm keyifler iyi sen nasılsınnnn..:))

iyiyimm kızlarrr iyiyimm deee dünn acayippp yorulmuşum temizlik yapıcam derken her tarafım dökülüyo... temizlikten sonra bi de çarşı pazar gezdimm sonunda bir pantolon almayı becerdim

bizdede iyi amaa sizde iyi olmasına da çok sevindim:d

iyiyimm kızlarrr iyiyimm deee dünn acayippp yorulmuşum temizlik yapıcam derken her tarafım dökülüyo... temizlikten sonra bi de çarşı pazar gezdimm sonunda bir pantolon almayı becerdim

Dikkat et kendini fazla yorma... Bende aldım hamile pantolonu ve bi tanede tayt aldım kışlık kalın çok rahat tayt tavsiye ederim hamile pantolonunu istanbul Anadolu yakasında maltepede hamile giyimi satan bi yerden aldım... Düşeş geldi 25 liraya hiç bu kadr ucuz bulcamı tahmin etmemiştim...

Canım cicilerin hayırlı olsun linkleri burdan atabiliyomuyuz yazim ben sana hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…