2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bu aradaaa bebeişe de dün mama önlüğü aldımm galatasaraylıı önünde yavru aslan var komedi bişi içine de not yazdım"bebişimizi doyururken üstünü kirletmemen için"gibi bişeydi not veeee babamızı mest ettim... bayıldıı öldüüü aslan figürüne özelliklee ben deee mesaj vermiş oldum bana yardım etceksin eşşek gibi mesajı

ooooo ben lc waıkıkı dekileri hiççççç beğenmedimmm iğrençççtiii çokkk büyükk bolll kesimleriii kötüydüü ben dee hamile mağazalarını gezdim boru paça süper bi pant aldım 50 lira amaaa çokkk rahatt ohh:d

Günaydın herkese ne kadar çok yazmışsınız haftasonu benim evde pc yok bu kadar sayfayı nasıl okurum
maşallah çok hızlısınızz

bulantılar geçsin artık ya kusmaktan nefret ediyorum çok bunaldımmmm

iyiyimm kızlarrr iyiyimm deee dünn acayippp yorulmuşum temizlik yapıcam derken her tarafım dökülüyo... temizlikten sonra bi de çarşı pazar gezdimm sonunda bir pantolon almayı becerdim
aaaa ben de alabildim sonunda..ama benimki hamile pantolonu değil.beli lastikli normal 36 beden bir kot...oldukça rahat ettim.bebişim artık sıkışmayacak...
bizdede iyi amaa sizde iyi olmasına da çok sevindim:d

walla çok ucuza bulmuşsun ....güle güle kullan...hamile giyimlerde 100 tlden aşağı yok...

aa günaydıınnn
hayırlı olsun..çok sevindimm...kızınmı oluyomuşşş
benim topik yatmazz..... dr emin mi ?

Hayırrr dr. hiç emin değildi, fırt fırt dönüyordu çünki, sadece çıkıntıyı göremiyorum, çok hareketli dedi, 5 aralıktaki muayenede kesin görürüz dedi.. ama kız ben hissediyorum :82:

Hayırrr dr. hiç emin değildi, fırt fırt dönüyordu çünki, sadece çıkıntıyı göremiyorum, çok hareketli dedi, 5 aralıktaki muayenede kesin görürüz dedi.. ama kız ben hissediyorum :82:

hadi hayırlıolsun ciesrecim darısı bana artık:97:

günaydınnnn

bende hafta sonu heryeri gezdim bitane hamile pantolonu alabildim kadife 59 tl ye.Ellerinde tek kalmıştı o yüzden ucuza aldım.Ama hamile kıyafetleri çok pahalı nasılsa mecbur alacaklar diye fiyatları yüksek tutuyorlar genelde.

AA ama aşkolsunn yaniii
senin dr emin değil emin olduktan sonra bu konuyu tekrar konuşuruz..
benim acelem yok topik için ben beklerim muuuhahahaha..

Günaydın Arkadaşlar

Subaru Bir Değişiklik Olmazsa Sanırım Seninle Aynı Günde Doğuracağız 14+1 :94:

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar canlar.dün katıldım aranıza..bende mayıs annesi olcam innnnşaallah.
hoşgeldin diyen herkese teşekkürler.
ece cim benimde baya zor geçiyordu,aam bu hafta ani değişiklikler oldu nasıl seviniyorum bilemezsin.
sadece sabahları çıkarıyorum.gün içinde bulantıma da iyi kötü sabrediyorum.halsizliğim azaldı.
sana tavsiye annem kitapta okumuş,sabah aç karnına ayva dilimi ye.safrayı nasıl kesiyor bilemezsin.durup durup dua ediyom anneme :))
cinsiyeti bellimi seninkinin

Ayybu yazdığın gerçekmi her sabah sarı safra kusuyorum canıma bezdim gerçekten geçiriyomu yaa ben 10+3 oldum ama bıktım bulantı ve kusmadan bende deneyeceğim ayvayıı

Günaydın kızlar...
Gene ayakta anneler,maşallah...
Uykuya düşkünlük olucak sanmıştım çok şükür bende olmadı,sizdede olmamış görülen,ne güzel böyle ilerleriz inşallah...

Kızlar doktor bana demir vs ilacı verdi kontrolümde,yalnız ben yurt dısından kayınvalidemin göndereceği ilacı içicem,vitamin ilacı ve herşey için faydalıymış,eltilerim kullanmış aşırı memnunlar,elime geçicek bayramda inşallah ismini yazarım yurt dısında olanlar bir baksın bakalım bilen varmıymış..

Ayybu yazdığın gerçekmi her sabah sarı safra kusuyorum canıma bezdim gerçekten geçiriyomu yaa ben 10+3 oldum ama bıktım bulantı ve kusmadan bende deneyeceğim ayvayıı

kessinlikle dene,sabah namaza kalktığımda çıkarıyorum zaten o önemli değil gerçi geri yatıyom,aynı sen gibi safra suyu sarı.
sonra yatıyorum,9 10 gibi kalktığım da eşimden ayva istiyom yiyince naasıl kendime geliyom bilemezsin.
2 3 gündür deniyorum bende normalde bu vakitler falan kendime gelememiş olurdum.şimdi bomba gibiyim çok şükür nasıl mutluyum bilemezsin anneme duacıyım valla :)))

canım saol ayvayı deniycem ama benim bulantılarım yemek yedikten sonra daha çok oluyor.doktorumuz erkege benziyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…