Günaydınlar herkese.. Kızımla bizde geldik işte.. SUBARUU yattı senin topik işi.. :)
Günaydınlar herkese.. Kızımla bizde geldik işte.. SUBARUU yattı senin topik işi.. :)
Dikkat et kendini fazla yorma... Bende aldım hamile pantolonu ve bi tanede tayt aldım kışlık kalın çok rahat tayt tavsiye ederim hamile pantolonunu istanbul Anadolu yakasında maltepede hamile giyimi satan bi yerden aldım... Düşeş geldi 25 liraya hiç bu kadr ucuz bulcamı tahmin etmemiştim...
aaaa ben de alabildim sonunda..ama benimki hamile pantolonu değil.beli lastikli normal 36 beden bir kot...oldukça rahat ettim.bebişim artık sıkışmayacak...iyiyimm kızlarrr iyiyimm deee dünn acayippp yorulmuşum temizlik yapıcam derken her tarafım dökülüyo... temizlikten sonra bi de çarşı pazar gezdimm sonunda bir pantolon almayı becerdim
bizdede iyi amaa sizde iyi olmasına da çok sevindim:d
Dikkat et kendini fazla yorma... Bende aldım hamile pantolonu ve bi tanede tayt aldım kışlık kalın çok rahat tayt tavsiye ederim hamile pantolonunu istanbul Anadolu yakasında maltepede hamile giyimi satan bi yerden aldım... Düşeş geldi 25 liraya hiç bu kadr ucuz bulcamı tahmin etmemiştim...
aa günaydıınnn
hayırlı olsun..çok sevindimm...kızınmı oluyomuşşş
benim topik yatmazz..... dr emin mi ?
Hayırrr dr. hiç emin değildi, fırt fırt dönüyordu çünki, sadece çıkıntıyı göremiyorum, çok hareketli dedi, 5 aralıktaki muayenede kesin görürüz dedi.. ama kız ben hissediyorum :82:
aa günaydıınnn
hayırlı olsun..çok sevindimm...kızınmı oluyomuşşş
Benim topik yatmazz..... Dr emin mi ?
hadi hayırlıolsun ciesrecim darısı bana artık:97:
Hayırrr dr. hiç emin değildi, fırt fırt dönüyordu çünki, sadece çıkıntıyı göremiyorum, çok hareketli dedi, 5 aralıktaki muayenede kesin görürüz dedi.. ama kız ben hissediyorum :82:
hayırlı sabahlar canlar.dün katıldım aranıza..bende mayıs annesi olcam innnnşaallah.
Hoşgeldin diyen herkese teşekkürler.
Ece cim benimde baya zor geçiyordu,aam bu hafta ani değişiklikler oldu nasıl seviniyorum bilemezsin.
Sadece sabahları çıkarıyorum.gün içinde bulantıma da iyi kötü sabrediyorum.halsizliğim azaldı.
Sana tavsiye annem kitapta okumuş,sabah aç karnına ayva dilimi ye.safrayı nasıl kesiyor bilemezsin.durup durup dua ediyom anneme :))
cinsiyeti bellimi seninkinin
Ayybu yazdığın gerçekmi her sabah sarı safra kusuyorum canıma bezdim gerçekten geçiriyomu yaa ben 10+3 oldum ama bıktım bulantı ve kusmadan bende deneyeceğim ayvayıı
Günaydın Arkadaşlar
Subaru Bir Değişiklik Olmazsa Sanırım Seninle Aynı Günde Doğuracağız 14+1 :94:
hayırlı sabahlar canlar.dün katıldım aranıza..bende mayıs annesi olcam innnnşaallah.
hoşgeldin diyen herkese teşekkürler.
ece cim benimde baya zor geçiyordu,aam bu hafta ani değişiklikler oldu nasıl seviniyorum bilemezsin.
sadece sabahları çıkarıyorum.gün içinde bulantıma da iyi kötü sabrediyorum.halsizliğim azaldı.
sana tavsiye annem kitapta okumuş,sabah aç karnına ayva dilimi ye.safrayı nasıl kesiyor bilemezsin.durup durup dua ediyom anneme :))
cinsiyeti bellimi seninkinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?