2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı akşamlar herkese.bend emayıs annesi olacağım inşaallah listenize alırmısınız benide

[/FONT][/COLOR]

Rüyan hayır olsun canım inşallahh sağlıklı sıhhatlı hayırl bir erkek evladın olurr

gögsümdeki hassasiyetin azaldıgını şişligin indigini hissediyorum normal mi ya?

Aynı benimdede azaldı canım eskiden dokunamazdım şimdi normale döndü

Ya arkadaşım Allah sabır versin bulantı deyince yazmadan duramadım
13 haftalık hamişim ilk kez bugün mide bulantısı cektım ben midemi üşütmüşüm aslında hamilelikten değildi ama felaket zorladı beni ALllah kolaylık versin tümm midesı bulanan hamiş arkadaşlara çok zor

hayırlı akşamlar herkese.bend emayıs annesi olacağım inşaallah listenize alırmısınız benide

Canım hayırlı olsun bebeginn hoşgeldin

çoook sağol canım,hoşbuldum.artık buralardayım

canlar kimseler yazmıyor.neyse bizde yemek yiyeceğiz zaten.hayırlı akşmalar herkese..listede adımı görmek istiyorum doğrusu

tahminim benimde kizim olucak canim gerci doktor bisey demedi ama ben kurnazlik yapip bebisimin bacak bölümüne baktim cikinti filan görmedim :)))

herkese slm kizlar nasilsiniz bakim cumarteniz nasil geciyor ?
Hayırlısı olsun rabia01 ben akşamdan beri hayallerdeyim, kızımla uyumlu kıyafetler giyip alışverişlere çıkacağımız günleri hayal ediyorum :97:

evet aynı gidiyoruz medusa02 sağlıklı olsunlarda gerisi boş.. ense kalınlığı yine 1 in altında çok iyi dedi dr. teyzemiz.. 4 tarama yapılacak bize sadece.. öyle dedi..

hemde ne dönüşler falan görmeliydin, eşim gözümün önünden gitmiyor diyor :97: çok tatlıydı

maşallah ona yaaaa...demek çok hareketliydi numaralarını yaptı size...

çok hareketliydi evet maşallah hepimizin kuzucuklarına.. :82:

hoşgeldin taze mayıs annemiz

Bugün temizlik yaptım kızlar, uzuuunn bi aradan sonra hep eşim yapıyordu ne zamandır, bugün iyi hissediyordum kendimi ben yaptım belim kırılıyo valla.. bi size bakayım dedim.. Duş alıp yemek yiyip uzanmak istiyorum..:92:

merhaba kızlar umarım herkes iyidir.ben iyi sayılırım.ense kalınlığı ölçülen arkadaşlar sizin kaç çıktı benim 11+2 de 0.44 dedi doktor ama yinede öyle çok iyi falan demedi kafam çok takıldı ya ...3gün sonra falan kan testi sonucumu alıcam.korkuyorum...

Canım benimde potluk yapıyodu ama yine de aldım karnımı sıktığı için diğer pantolonlarım ,üstünede uzun tişörtlerden aldım şu espirili tişörtlerden, uzun olduğu için görünmüyor potluk, nasıl olsa kilo aldıkça potluk yok olur dedim sende öyle yap bence yada tayt al kalın taytlar nerde satılıyor bilmiyorum ben c&a dan aldım ama ince geliyor şimdi üşüyorum kalınını alcam sonra
Ne güzel ya çok sevimdim senin adına maşallah ben bir göremedim ya çarşamba gelsede bende görsem artık hopluyormu zıplıyormu
Yorulunca benimde oluyor bugün temizlik yaptım yoruldum uzandım dinlendim geçti aynen bende senin gibi az bir gezsem koca karılar gibi yoruluyorum başka bir arkadaşın dediği gibi
canım o zaman seninkinin pipisi yok ondan söylemedi doktor kesin kız olacak erkekleri doktorlar daha çabuk söylüyormuş öyle derler
Hoş geldin canım aramıza
kötü bişey olsaydı doktor derdi sana merak etme iyidir

herkesler gitmiş yahu buralardan eeee bende bir haftadır ancak gelebildim evede siteyede:))

Kızlar nerelerdesiniz....

reyyann aramıza hoşgeldinnn....

Son düzenleme:
][/QUOTE]
canım hala progesteron kullanıyomusun?ne kadar kullanıcaksın?kaçıncı haftandasın?

[/QUOTE]

evet progestan kullanıyorum 12. hafta bu hafta yine gidicem zaten ilacım bitmek üzere daha fazla devam etmek istemiyorum gecen hafta lekelenmelerim oldugu için devam ettirmişti dr

bana da doktorum serklajdan sonra 24.-28. haftalarda progestan kullanacaksın dedi. ama ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. vitamini bile istemeye istemeye içiyorum.

reyyan hoşgeldin Allah tamamına erdirsin canım
Listeye adını yazdırmak için yvonna ya özelden satını kilonu ilk sayfada görürsün çizelgedeki bilgileri atıyorsun canım yvona girdiği an bilgileri güncller

Selam canlarımmmm

dün minnoşuma yazlık tulum aldım dayanamadım. yeşil ayıcıklı. eşim bayıldı. elbiseyi aldı kollarında tutuo "işte böyle sevcez hayatım" dio. çok komikti eheheh

bir de şimşek mekkuin mi ne onlu ayakkabı aldım. 1 yaşındakiler için. valla direkt ayakkabılığımıza koydum ne şirin duruo.

cinsiyeti belli olanlar var mı? yeni haberler

canım hayırlı olsun bebişinin cicileri bk bende heveslendim

Guzel gunlerde giyer bebiskon yazlik tulumuyla ayakkabilarini insallah:81:

Resimlerinide cicilerimizin yayinlandigi topige koyarsin dimi:))

bana da doktorum serklajdan sonra 24.-28. haftalarda progestan kullanacaksın dedi. ama ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. vitamini bile istemeye istemeye içiyorum.

Senin tarih bellimi canim, nezaman serklaj olucaksin?
Bu ilaclari istemeyerekte olsa icmek zorundasin canim, bebeginin sagligi icin,
umarim cok fazla zorlanmazsin, Rabbim yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…