hayırlı akşamlar herkese.bend emayıs annesi olacağım inşaallah listenize alırmısınız benide
hoşgeldin canım
kızlarrrrrrrben yine rüya gördümm annem mekkedeya ben onun yanındayım rüyamda bir mezarın başına gidiyoruz türbeymiş kimileri inanmıyor türbe olduguna bir kadın çıkıyor türbeden bize beyaz bir kagıt okutuyor annemle okuyoruz ki ettiğimiz dualarr beyaz bir yagıda yazılmışşş bu rüya beni çok etkiledii annemide özledimm bana orada dua ediyor biliyorumm canım annemm
bakın beyaz kagıt murada ermekmişş mezar türbe görmekte bakın neymişş kopyaladım
bu rüyayi gören kadin ise bir erkek çocuk doguracagina;
tüm rüyalarımın tabiri erkek çocuk olarak çıkıyor iyce kaptırdım kendimi yaa doktor bana salı günü gittiğimde kız derse valla garip olacagımm erkek olduguna inandım hepte içime öyle doguyor saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim cümlemizede inşalllahhhh
gögsümdeki hassasiyetin azaldıgını şişligin indigini hissediyorum normal mi ya?
günaydın şekerler... akşamdan 3 saat uyuyunca gece uyku tutmadı tabıi..:)
hava çok güzel biraz dışarı çıkıcaz bulantı izin verirse alışveriş yapıcam hiç bir pantolonum olmuyo okulda giymek için bir şeyler alıcam inşallah bulurum.
hayırlı akşamlar herkese.bend emayıs annesi olacağım inşaallah listenize alırmısınız benide
[/FONT][/COLOR]
Rüyan hayır olsun canım inşallahh sağlıklı sıhhatlı hayırl bir erkek evladın olurr
Aynı benimdede azaldı canım eskiden dokunamazdım şimdi normale döndü
Ya arkadaşım Allah sabır versin bulantı deyince yazmadan duramadım
13 haftalık hamişim ilk kez bugün mide bulantısı cektım ben midemi üşütmüşüm aslında hamilelikten değildi ama felaket zorladı beni ALllah kolaylık versin tümm midesı bulanan hamiş arkadaşlara çok zor
Canım hayırlı olsun bebeginn hoşgeldin
Hayırlısı olsun rabia01 ben akşamdan beri hayallerdeyim, kızımla uyumlu kıyafetler giyip alışverişlere çıkacağımız günleri hayal ediyorum :97:tahminim benimde kizim olucak canim gerci doktor bisey demedi ama ben kurnazlik yapip bebisimin bacak bölümüne baktim cikinti filan görmedim :)))
herkese slm kizlar nasilsiniz bakim cumarteniz nasil geciyor ?
ciesra seninle aynıyız,en son iki hafta önce gittğimde benim de ik gün önde gidiyordu. benimki de 20 mayıs doğum tarihi. hafta içi benim de ense kalınlığı ölcülecek. belki benimki de seningibi 5 gün önden geliyordur. :))
ohh cok şükür canımm benim içimiz rahatladı..darısı bizim basımıza artık..Bak sen keretaya atladı zıpladı haa..Yavrum benimm allah nazarlardan korusun
bu arada sen mayıs anası olcan ebedi dogurtmam seni Nisanda..Sen bizim annemizsin..Baska aya yar etmem seni:90::90:
maşallah ona yaaaa...demek çok hareketliydi numaralarını yaptı size...
ece yakınmış arası bebişlerimizin.ramazandan önce mi hamiş kalmışsın.
zor geçiyormu
Canım benimde potluk yapıyodu ama yine de aldım karnımı sıktığı için diğer pantolonlarım ,üstünede uzun tişörtlerden aldım şu espirili tişörtlerden, uzun olduğu için görünmüyor potluk, nasıl olsa kilo aldıkça potluk yok olur dedim sende öyle yap bence yada tayt al kalın taytlar nerde satılıyor bilmiyorum ben c&a dan aldım ama ince geliyor şimdi üşüyorum kalınını alcam sonrakızlarrr yaa bişi dicemm ben akşma kadar gezdim bugün elim boş dönüm canım sıkıldı
hamile pantolonları çok büyük bize beee nasıl alıyosunuz siz en küçük bedenleri bilee arkadaa potluk yaptı alamadım... eski kotlarımda sıkıyoo kaldım arada bayramda ne giycem ben:SS
Ne güzel ya çok sevimdim senin adına maşallahkızlar ben gıttım bgn doktora ense olcumu ıcın bebekcim hareketlıydı elı kolu oynuodu hep sağa sola dondu hıckırıodu...boyu 6 cm çıktı nasıl kızlar sızlerın kaç cm ıdı bu gunlerdede. toplamda hala 1 kılo almıs gorunuorum..ense kalınlıgına gelıce ole bı abartı kalınlık yok 2 cm olcuorum ama emın de olamıorum daha ıncede cıktıgı oluo dedı kan verdım ve pazartesı bızı prof.doktor cihat şene yonlendırdı detaylı bakmasını ıstıyorum ben pek bı şüphelı bı durum gormuorum şuan için dedı ama sizinde içiniz rahta etsın dıe hocama yonlendırıorum dedı bakalım allhım bıze yardım etsın pazartesı netleşecek.ağzı burnu yerım ben onu nası tatlı allahım sen bıze bağışla bebeğimizi
Yorulunca benimde oluyor bugün temizlik yaptım yoruldum uzandım dinlendim geçti aynen bende senin gibi az bir gezsem koca karılar gibi yoruluyorum başka bir arkadaşın dediği gibiarkadaşlar
ben çok şiddetli karın ağrısı cekıyorum sızde de oluyor mu ozellıkle yuruyunce oluyor mesela akmerkeze gıdıyorum 1.5 maksımum 2 saat dolanayım baslıyor agrı bugun nefesımı kesecek kadar yogundu eve donup dınlenınce gecıyor daha once dr a sotrmustum ılk baslarda agrırdı boyle kanama yoksa onemlı degıl 9 ay boyunca olabılır demıstı eskıden her gun agrırken sımdı haftada 2-3 kere oluyor ama bazen cok sıddetlı olunca korkuyorum bır yandan da sevınıyorum cunku benım bır kere bıle mıdem bulanmadı hıc kusmadım hamıle oldugumu buzdolabının ustundekı ultrason kagıdını gorunce hatırlıyodum sımdı bu agrılar da hatırlatıyor ıyı oluyor aslında ay cok uzattım lafı hepınızı opuyorum
canım o zaman seninkinin pipisi yok ondan söylemedi doktor kesin kız olacak erkekleri doktorlar daha çabuk söylüyormuş öyle derlerKızlar burda bir arkadaşım var,ikinci bebişine hamile benimle aynı haftada ve samimi oldugum biri,beraber heyecanlarımızı yaşıyoruz elhamd...Yalnız oda benim gittiğim hastaneye gidiyor ve doktor ona erkeğe benziyor birşey gördüm demiş,bana tahmin bile yürütmeden bir dahakine söylerim dedi..
Bende hiçbişey mi göremedi acep..
Hoş geldin canım aramızahayırlı akşamlar herkese.bend emayıs annesi olacağım inşaallah listenize alırmısınız benide
kötü bişey olsaydı doktor derdi sana merak etme iyidirmerhaba kızlar umarım herkes iyidir.ben iyi sayılırım.ense kalınlığı ölçülen arkadaşlar sizin kaç çıktı benim 11+2 de 0.44 dedi doktor ama yinede öyle çok iyi falan demedi kafam çok takıldı ya ...3gün sonra falan kan testi sonucumu alıcam.korkuyorum...
Selam canlarımmmm
dün minnoşuma yazlık tulum aldım dayanamadım. yeşil ayıcıklı. eşim bayıldı. elbiseyi aldı kollarında tutuo "işte böyle sevcez hayatım" dio. çok komikti eheheh
bir de şimşek mekkuin mi ne onlu ayakkabı aldım. 1 yaşındakiler için. valla direkt ayakkabılığımıza koydum ne şirin duruo.
cinsiyeti belli olanlar var mı? yeni haberler
Selam canlarımmmm
dün minnoşuma yazlık tulum aldım dayanamadım. yeşil ayıcıklı. eşim bayıldı. elbiseyi aldı kollarında tutuo "işte böyle sevcez hayatım" dio. çok komikti eheheh
bir de şimşek mekkuin mi ne onlu ayakkabı aldım. 1 yaşındakiler için. valla direkt ayakkabılığımıza koydum ne şirin duruo.
cinsiyeti belli olanlar var mı? yeni haberler
bana da doktorum serklajdan sonra 24.-28. haftalarda progestan kullanacaksın dedi. ama ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum. vitamini bile istemeye istemeye içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?