Kızlar ya ben uzandığım zaman,yan yatarken özellikle bir baskı hissediyorm sanki içimde bişey gerilir gibi,sanırım benim hissetmelerim yavaş yavaş başlıyor, başka birşey olduguna inanmıyorum,oofff çoook heyecanlanıyorumm
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben yarın doktora gidicem belki cinsiyetinide öğreniriz geç gelirim eve ama gelir helmez yazıcam size
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben yarın doktora gidicem belki cinsiyetinide öğreniriz geç gelirim eve ama gelir helmez yazıcam size
sanki benimde sag tarafimda birseyler oynuyor gibi belki baska birseyde olabilir
slm kizlar nasilsiniz ?
iyide tatlım 14+0 zaten 15. hafta demek biten hafta bitmiştir..sen 14+1 de 15 inci haftayı 1 gün dolduruyosunn yani 2 hesapta doğruu...
günaydın annecikler nasılsınız bakalım.
günaydın annecikler nasılsınız bakalım.
günaydın...ben allahıma şükürler olsunnn çokk iyiyimm....sen nasılsın ?
hafta sonum çok güzel geçti....
3.ayden beri ilk defa eşimle kahvaltı yaptım çok mutluyummm...
günaydın...ben allahıma şükürler olsunnn çokk iyiyimm....sen nasılsın ?
hafta sonum çok güzel geçti....
3.ayden beri ilk defa eşimle kahvaltı yaptım çok mutluyummm...
günaydın ben de iyiyim şükür canım..sen nasılsın?
ben de haftasonu iyiy geçirdim çok şükür...aylardır ilk kez 1 bardak çay içebildim...normal bir zamandaki kahvaltılar gibi....normale dönüyoruz galiba subarucum...bu arada iştahınız nasıl?
oh oh Allah daha mutlu etsin. bebişinizle berabede kahvaltı ediceiniz günleri nasip etsin inşallah
hamilesin ama fazla beklemeden atıştırsaydın sen bişiler.bebiş yemek bekler...saol canım bende iyiyim kahvaltı yapıcam ama annemleri bekliyrum hastaneye gitmişlerdi.
gunaydın kızlar maşallah benım iştahım son 2 haftadır gayet duzeldı kusmalar bıtınce rahatladım danacıklar gıbı yıyıorum ama sadece 900 gram almısım allahım ne sanslıyım:92: sanırım artık artmaya başlıcam:103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?