2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ya ben uzandığım zaman,yan yatarken özellikle bir baskı hissediyorm sanki içimde bişey gerilir gibi,sanırım benim hissetmelerim yavaş yavaş başlıyor, başka birşey olduguna inanmıyorum,oofff çoook heyecanlanıyorumm

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben yarın doktora gidicem belki cinsiyetinide öğreniriz geç gelirim eve ama gelir helmez yazıcam size

sanki benimde sag tarafimda birseyler oynuyor gibi belki baska birseyde olabilir

slm kizlar nasilsiniz ?

herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ben yarın doktora gidicem belki cinsiyetinide öğreniriz geç gelirim eve ama gelir helmez yazıcam size

Ben iyiyim elh canım sen nasılsın??
Ohh ne güzeell,inşallah güzel haberlerle gelirsin canım,merakta bırakma bizleri...

sanki benimde sag tarafimda birseyler oynuyor gibi belki baska birseyde olabilir

slm kizlar nasilsiniz ?

Ben başka bişey olacağına ihtimal vermiyorum ya,hiç önceden yaşamadım çünküü...

Ben kaçtım kızlar,eşim geliyor,benim yalnızlık bitiyor elhh..
HAyırlı gceler..

iyide tatlım 14+0 zaten 15. hafta demek biten hafta bitmiştir..sen 14+1 de 15 inci haftayı 1 gün dolduruyosunn yani 2 hesapta doğruu...

aman ne bıleyım cnm yaa ıyıce karıstım sat 2 agustos ıste ztn benım matematıgım hep kotuydu:) 15ıne dra gıdıcem o zaman ıyıce ogreneyım benım bıldıgım 15ınde 16. haftanın ılk gunu oluyor ama kesın yanlıs bılıyorumdur:)

Günaydın hamişler

zonox cicilerin hayırlı olsun

smge hayırlısı canım sağlıkla bebişini gör

günaydın annecikler nasılsınız bakalım.

günaydın ben de iyiyim şükür canım..sen nasılsın?

günaydın...ben allahıma şükürler olsunnn çokk iyiyimm....sen nasılsın ?
hafta sonum çok güzel geçti....
3.ayden beri ilk defa eşimle kahvaltı yaptım çok mutluyummm...

ben de haftasonu iyiy geçirdim çok şükür...aylardır ilk kez 1 bardak çay içebildim...normal bir zamandaki kahvaltılar gibi.... normale dönüyoruz galiba subarucum...bu arada iştahınız nasıl?

günaydın...ben allahıma şükürler olsunnn çokk iyiyimm....sen nasılsın ?
hafta sonum çok güzel geçti....
3.ayden beri ilk defa eşimle kahvaltı yaptım çok mutluyummm...

oh oh Allah daha mutlu etsin. bebişinizle berabede kahvaltı ediceiniz günleri nasip etsin inşallah

saol canım bende iyiyim kahvaltı yapıcam ama annemleri bekliyrum hastaneye gitmişlerdi.

oh oh Allah daha mutlu etsin. bebişinizle berabede kahvaltı ediceiniz günleri nasip etsin inşallah

gunaydın kızlar maşallah benım iştahım son 2 haftadır gayet duzeldı kusmalar bıtınce rahatladım danacıklar gıbı yıyıorum ama sadece 900 gram almısım allahım ne sanslıyım:92: sanırım artık artmaya başlıcam:103:

saol canım bende iyiyim kahvaltı yapıcam ama annemleri bekliyrum hastaneye gitmişlerdi.
hamilesin ama fazla beklemeden atıştırsaydın sen bişiler.bebiş yemek bekler...

ben de 1 kilo almışım sanırım...çok değildir diye düşünüyorum...

kızlar merhaba haftasonları iyi geçmiş ne güzel benimde iyi geçti oturma odamıza yeni koltuk aldık daha rahat edelim bebekle diye :) kızlar ense kalınlığı benim gibi 0.44 çıkan var mı ? ben hep burda 1 li değerleri okudum ve doktorlarınız iyi demişti bende sordum bu değer iyi dimi diye doktorum hayır dedi binde birde olsa olasılık var diye iki gün sonra falan kan sonucumuzu alıcaz ama endişelendim bende şimdi zaten çok pipirikliyim ben yaa .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…