kessinlikle dene,sabah namaza kalktığımda çıkarıyorum zaten o önemli değil gerçi geri yatıyom,aynı sen gibi safra suyu sarı.
Sonra yatıyorum,9 10 gibi kalktığım da eşimden ayva istiyom yiyince naasıl kendime geliyom bilemezsin.
2 3 gündür deniyorum bende normalde bu vakitler falan kendime gelememiş olurdum.şimdi bomba gibiyim çok şükür nasıl mutluyum bilemezsin anneme duacıyım valla :)))
günaydın gezgin hoşgeldin
kızlar göbüşler ne durumda?benimki akşamları çıkıyo sabahları iniyo.hamile göbegi ne zaman çıkar
hmm Allah kolaylık versin.canım saol ayvayı deniycem ama benim bulantılarım yemek yedikten sonra daha çok oluyor.doktorumuz erkege benziyo dedi
yarın 14 olacaz inşaallah.ayy bilmem mi tüm gücünü kesiyor mahvoluyosun.ha bu arada ayvayı mümkün olduğunca evinden eksik etme.ayva yiyenin bebeği güzel olurmuş.çok yerde okudum bunu.yesek ne çıkar ki :)ayy çok tşk ederim deneyeceğim walla her sabah uyanınca korkmaya başlıyorum nasıl yoruldum kusmaya bilemezsin. Sen kaç haftalıksın peki
kızlar göbüşler ne durumda?benimki akşamları çıkıyo sabahları iniyo.hamile göbegi ne zaman çıkar
günaydın dilek,muğlanın neresindensin
aaaa sende muğladasıınn hoşgeldiinn marmaristeyim canımm sen ??
günaydın kızlar ... iyi haftalar... dilerim
evet :)fethiyedeyim bende canım.
marmarise geldim bi ara ama çok oldu.
aslında buralı değilim konyalıyım.iş icabı yani
bende buralı değilim sivaslıyım:))) fethiyeye gelemedim yaa çoğu ilçesini gezdim muğlanın..Bi arkadaş var burda fethiyede doğum yapıcak iyimi doktorlar memnunmusun??
Günaydın cerenciimm
fethiye güzel yer hele yazın denizini seviyorum başka bişey değil.ölüdeniz falan,bak canım çekti işte :))
dr konusuna gelince açıkçası konya gibi büyük şehirden ilçeye gelince ilk zamanlar her konuda sıkıntı çektim.alışveriş yerleri bana hitap etmiyor falan.bide devlet hastanesi çoook yoğun devlette doğumu mecbur kalmadıkça yapmamak lazım burda.özel hastanede maalesef 2 tane.birisi çok iyi ve tutuluyor.orasıda tutulduğundan kalabalık oluyor.kalabalığın haricinde dr ları iyi ama..ismini de vereyim dr umun.atilla tonyalı.
niyetlendik gelemedik ölüdenize ama seneye yazınki gezme planlarımda kesinlikle var tabi bebişimlee :))) inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci hepimizz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?