2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy çok tşk ederim deneyeceğim walla her sabah uyanınca korkmaya başlıyorum nasıl yoruldum kusmaya bilemezsin. Sen kaç haftalıksın peki

kızlar göbüşler ne durumda?benimki akşamları çıkıyo sabahları iniyo.hamile göbegi ne zaman çıkar

günaydın gezgin hoşgeldin

Hoşbuldum canımm sağolasın...

Ya nasıl mutlu oldum kızlar,yazın hamile kalmayı bekleyenler topiğinde kızlarla heyecanlanırdık üzülürdük...Bir arkadaşımız kalmıştı çooook istiyen,şimdi hamile oldugunu gördüm diğer topikten,Allahım ne güzel mutluluk yaaa...Rabbim herkeze yaşatsın bu duyguları....

Son düzenleme:
canım saol ayvayı deniycem ama benim bulantılarım yemek yedikten sonra daha çok oluyor.doktorumuz erkege benziyo dedi
hmm Allah kolaylık versin.
hayırlısı bakalım.
ayy çok tşk ederim deneyeceğim walla her sabah uyanınca korkmaya başlıyorum nasıl yoruldum kusmaya bilemezsin. Sen kaç haftalıksın peki
yarın 14 olacaz inşaallah.ayy bilmem mi tüm gücünü kesiyor mahvoluyosun.ha bu arada ayvayı mümkün olduğunca evinden eksik etme.ayva yiyenin bebeği güzel olurmuş.çok yerde okudum bunu.yesek ne çıkar ki :)
kızlar göbüşler ne durumda?benimki akşamları çıkıyo sabahları iniyo.hamile göbegi ne zaman çıkar

ben,m önceden vardı zaten :))

günaydın kızlar hepinizeee....
Baharnazcım filmi beğenirsen tavsiye et yazmışsın çook güzeldii beklediğimden fazlasını aldım ..mahsun iyiki türkücülüğü bıraktı :))))

evet :)fethiyedeyim bende canım.
marmarise geldim bi ara ama çok oldu.
aslında buralı değilim konyalıyım.iş icabı yani

bende buralı değilim sivaslıyım:))) fethiyeye gelemedim yaa çoğu ilçesini gezdim muğlanın..Bi arkadaş var burda fethiyede doğum yapıcak iyimi doktorlar memnunmusun??

Günaydın cerenciimm

ececim sanırım kişiye bağlı olarak değişiyor..hatta ilk hamilelikse daha geç 2 ve sonrasıysa daha erken belli oluyormuş...benim de seninki gibi şimdilik..ama yine de lastikli bir pantolon aldım...bebek rahat etsin diye...sıkılmasın...zaten daracık yerde yavrucak...

bende buralı değilim sivaslıyım:))) fethiyeye gelemedim yaa çoğu ilçesini gezdim muğlanın..Bi arkadaş var burda fethiyede doğum yapıcak iyimi doktorlar memnunmusun??

Günaydın cerenciimm

fethiye güzel yer hele yazın denizini seviyorum başka bişey değil.ölüdeniz falan,bak canım çekti işte :))
dr konusuna gelince açıkçası konya gibi büyük şehirden ilçeye gelince ilk zamanlar her konuda sıkıntı çektim.alışveriş yerleri bana hitap etmiyor falan.bide devlet hastanesi çoook yoğun devlette doğumu mecbur kalmadıkça yapmamak lazım burda.özel hastanede maalesef 2 tane.birisi çok iyi ve tutuluyor.orasıda tutulduğundan kalabalık oluyor.kalabalığın haricinde dr ları iyi ama..ismini de vereyim dr umun.atilla tonyalı.

benımde göbeğim aksamları cok oluo sabahları olmuo.

cerenli yağmur gunaydın nasılsın istaabula gelebılırm demıstın karar verdın mı atıl yukselı bende duydum adam 2 ay sonrasına randevu verıo yaa onu çapa da yaklamak lazım muayene haesınde deıl

niyetlendik gelemedik ölüdenize ama seneye yazınki gezme planlarımda kesinlikle var tabi bebişimlee :))) inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci hepimizz...

niyetlendik gelemedik ölüdenize ama seneye yazınki gezme planlarımda kesinlikle var tabi bebişimlee :))) inşallah hayırlısıyla atlatırız bu süreci hepimizz...

inşaallah.artık seneye falan denize giderken bir kişi daha katılcak aramıza inşaalah.daha taze olacak gerçi ama.napalım babaları baksın biz gireriz,biz bakarız onlar girer :)
yada hepberabeeerrr :)))

FDilek canım teşekkür ederim filmi izlemek istiyorum. bayram tatili önümüz uzun yolculuğa çıkmaktan vazgeçtim o yüzden tatii artık gezmeyle, sinemayla doldururuz.

Başağrısı beni mahvediyor (((( Dün akşam yine tansiyonum yükseldi ( limon yedim biraz iyi gibi ama şimdi yine başım ağrıyor 1 saat önce ağrı kesicide aldığım halde (

neyse ben kaçıyorum kndimi iyi hissetmişken biraz evişi yapmaya çalışayım.yoksa ev kokacak yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…