FDilek canım teşekkür ederim filmi izlemek istiyorum. bayram tatili önümüz uzun yolculuğa çıkmaktan vazgeçtim o yüzden tatii artık gezmeyle, sinemayla doldururuz.
Başağrısı beni mahvediyor(((( Dün akşam yine tansiyonum yükseldi ( limon yedim biraz iyi gibi ama şimdi yine başım ağrıyor 1 saat önce ağrı kesicide aldığım halde (
benımde göbeğim aksamları cok oluo sabahları olmuo.
cerenli yağmur gunaydın nasılsın istaabula gelebılırm demıstın karar verdın mı atıl yukselı bende duydum adam 2 ay sonrasına randevu verıo yaa onu çapa da yaklamak lazım muayene haesınde deıl
hayırlı akşamlar herkese.bend emayıs annesi olacağım inşaallah listenize alırmısınız benide
herkesler gitmiş yahu buralardan eeee bende bir haftadır ancak gelebildim evede siteyede:))
Kızlar nerelerdesiniz....
reyyann aramıza hoşgeldinnn....
Selam canlarımmmm
dün minnoşuma yazlık tulum aldım dayanamadım. yeşil ayıcıklı. eşim bayıldı. elbiseyi aldı kollarında tutuo "işte böyle sevcez hayatım" dio. çok komikti eheheh
bir de şimşek mekkuin mi ne onlu ayakkabı aldım. 1 yaşındakiler için. valla direkt ayakkabılığımıza koydum ne şirin duruo.
cinsiyeti belli olanlar var mı? yeni haberler
günaydın kızlar hepinizeee....
Baharnazcım filmi beğenirsen tavsiye et yazmışsın çook güzeldii beklediğimden fazlasını aldım ..mahsun iyiki türkücülüğü bıraktı :))))
aaa baharnaz aynen ya bizde tatile gidecektik vazgeçtik uzun yol diye artık İstanbulda gezeriz inşallah..FDilek canım teşekkür ederim filmi izlemek istiyorum. bayram tatili önümüz uzun yolculuğa çıkmaktan vazgeçtim o yüzden tatii artık gezmeyle, sinemayla doldururuz.
Başağrısı beni mahvediyor(((( Dün akşam yine tansiyonum yükseldi ( limon yedim biraz iyi gibi ama şimdi yine başım ağrıyor 1 saat önce ağrı kesicide aldığım halde (
evet canım 2 ay sonraya randevu veriyorlar çapada yakalamaya gelince işi şansa bırakmış oluruz ve bulamayız diye korkuyorum.. garanti olması lazım benim için burda tekrar denicem CVS yi çarşamba günü inşallah allahıma yalvarıyorum başarılı olsunda bi daha yapmaya gerek kalmasın.. sen ne yaptın ? ense kalınlığında problem vardı sanıyorum benim diğer topikte paylaştığım yazıyı okudunmu? erken dönemde en etkili sonuç cvs ymiş ve aminiyosenteze göre daha erken teşhis olması bakımından öneriliyormuş..şimdi bi site buldum ANATOLIA İLERİ DÜZEY ULTRASONOGRAFİ MERKEZİ herşey süper anlatılmış mutlaka bakın derim..
kızlar göbüşler ne durumda?benimki akşamları çıkıyo sabahları iniyo.hamile göbegi ne zaman çıkar
günaydın kızlar ... iyi haftalar... dilerim
evet canım 2 ay sonraya randevu veriyorlar çapada yakalamaya gelince işi şansa bırakmış oluruz ve bulamayız diye korkuyorum.. garanti olması lazım benim için burda tekrar denicem CVS yi çarşamba günü inşallah allahıma yalvarıyorum başarılı olsunda bi daha yapmaya gerek kalmasın.. sen ne yaptın ? ense kalınlığında problem vardı sanıyorum benim diğer topikte paylaştığım yazıyı okudunmu? erken dönemde en etkili sonuç cvs ymiş ve aminiyosenteze göre daha erken teşhis olması bakımından öneriliyormuş..şimdi bi site buldum ANATOLIA İLERİ DÜZEY ULTRASONOGRAFİ MERKEZİ herşey süper anlatılmış mutlaka bakın derim..
SUBARU,
Cuma günü işyerinde girip de okuyamadım siteyi. Haftasonu zaten giremiyorum. cinsiyet tahminini sormuştum ya :) Bir türlü cevap veremedim. Ben tatlı da yiyorum ekşi de. Ama hamilelikten önce olduğu gibi ekşi ve acıyı çok daha severek yiyorum. Balıktan tiksindim ne yazık ki. Tavuğu önceden çok sever ve yerdim ama artık azıcık yesem canım istemiyor. Bu kadar :))
Geçmişi de okuyamadım, sayfalar birikmiş 3 günde maşallah :)
DEREN GÜNAYDIN..
şimdilik öyle görünüyor
ilk d.tarihi 8 mayıstı...dr kontrolünde
muhtemel d.tarihi 28 nisan şimdilik :78:
Doktorumuz Bana 4 Mayıs İle 10 Mayıs Arası Gelecek Muhtemelen Dedi :82:
Hayırlısı Olsun Bakalım Vakitlerini Doldursunlarda Ne Zaman Gelirlerse Meleklerin Kendileri Bilirler Artık :94:
selam kızlar
umarım herkez iyidir
bende fena değilim hava güzel temizlk yapayım dedim.
ilk günlerde kadın tutmuştum
sonra haftadan haftaya eşim yaptı çoğu şeyi ben toz ve viledayla sildim sadece
şimdide ben yapayım dedim eşim yorgundu
hepbi tedirginlik var gerçi uzanmıyorum ama tabi elektrik süpürgesiyle süpürüyorum toz alıyorum sonra viledayla siliyorum
cam silmedim
sizde yapıyorsunuz dimi birşey olmaz
of ya sonrada doktora gidip bakmak emin olmak istiyorum
nasıl aşıcam bunu bilemiyorum
mesela birşey oldu ağlıyorum üzülğyorum
sonra bebeğim aklıma geliyo ay acaba etkilenirmi diyorum
ne bileyim umarım anlıyorsunuzdur beni
Hayırrr dr. hiç emin değildi, fırt fırt dönüyordu çünki, sadece çıkıntıyı göremiyorum, çok hareketli dedi, 5 aralıktaki muayenede kesin görürüz dedi.. ama kız ben hissediyorum :82:
FDilek canım teşekkür ederim filmi izlemek istiyorum. bayram tatili önümüz uzun yolculuğa çıkmaktan vazgeçtim o yüzden tatii artık gezmeyle, sinemayla doldururuz.
duncan selam hasta idin hatırladığım toparlanabildin mi?
Ya kızlar bugün eşim fena nezle olmuş,ben elhamd.iyiyim de buraya heryerden hacılar geldiği için salgın bu tür rahatsızlıklar,nasıl kendimi korumalıyım yaa?? Tekrar atlatmak istemiyorum rahatsızlık,zor oluyor hamilelikte..NEye dikkat etmem gerekiyor?...:18:
SUBARU, ben de gırgır yapıyorum :)) Sohbet amaçlı sormuştum :) Yoksa doktorlar bile yanılıyor, biz tabii ki bilemeyiz.
Ya kızlar bugün eşim fena nezle olmuş,ben elhamd.iyiyim de buraya heryerden hacılar geldiği için salgın bu tür rahatsızlıklar,nasıl kendimi korumalıyım yaa?? Tekrar atlatmak istemiyorum rahatsızlık,zor oluyor hamilelikte..NEye dikkat etmem gerekiyor?...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?