2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

uzun yolculuk zor olurdu iyi yapmışsın canım umarım beğenirsin sende...
Ya bu başağrısı çok kötü ben geçen baktım ağrımaya başladı hemen ışığı kapatıp uyudum ilaçsız geçtii..Benim babam patatesi sarardı başına çocukluktan hatırlıyorum ama ben hiç denemedimm nettende baktım şimdi kullananlar varmışş ve kahvede damarları daraltıyomuş ben bazen kahve içerim sanki rahatlatıyoo..

SUBARU,

Cuma günü işyerinde girip de okuyamadım siteyi. Haftasonu zaten giremiyorum. cinsiyet tahminini sormuştum ya :) Bir türlü cevap veremedim. Ben tatlı da yiyorum ekşi de. Ama hamilelikten önce olduğu gibi ekşi ve acıyı çok daha severek yiyorum. Balıktan tiksindim ne yazık ki. Tavuğu önceden çok sever ve yerdim ama artık azıcık yesem canım istemiyor. Bu kadar :))

Geçmişi de okuyamadım, sayfalar birikmiş 3 günde maşallah :)

evet canım 2 ay sonraya randevu veriyorlar çapada yakalamaya gelince işi şansa bırakmış oluruz ve bulamayız diye korkuyorum.. garanti olması lazım benim için burda tekrar denicem CVS yi çarşamba günü inşallah allahıma yalvarıyorum başarılı olsunda bi daha yapmaya gerek kalmasın.. sen ne yaptın ? ense kalınlığında problem vardı sanıyorum benim diğer topikte paylaştığım yazıyı okudunmu? erken dönemde en etkili sonuç cvs ymiş ve aminiyosenteze göre daha erken teşhis olması bakımından öneriliyormuş..şimdi bi site buldum ANATOLIA İLERİ DÜZEY ULTRASONOGRAFİ MERKEZİ herşey süper anlatılmış mutlaka bakın derim..

Günaydın kıslar,

ben bugün yine sabah 4.30 da uyandım..5 te açlık krizi ile kahvaltı yaptım sonra 7.00 gibi yattım 10 da kalktım... bi kaç gündür böyle..:26:
tansiyonum düşüyodu sürekli iki gündür yok şükür...benden haberler bööle işte..

hayırlı akşamlar herkese.bend emayıs annesi olacağım inşaallah listenize alırmısınız benide

hooşgeldiin

herkesler gitmiş yahu buralardan eeee bende bir haftadır ancak gelebildim evede siteyede:))

Kızlar nerelerdesiniz....

reyyann aramıza hoşgeldinnn....

duncan selam hasta idin hatırladığım toparlanabildin mi?

ayy yerim onun cicilerini...fırsatın olursa ciciş topiğimize koy da bakalım ..güle güle kullanın canım...

günaydın kızlar hepinizeee....
Baharnazcım filmi beğenirsen tavsiye et yazmışsın çook güzeldii beklediğimden fazlasını aldım ..mahsun iyiki türkücülüğü bıraktı :))))

bende çok gitmek istiyorum bayramda gideceğim inşallah

aaa baharnaz aynen ya bizde tatile gidecektik vazgeçtik uzun yol diye artık İstanbulda gezeriz inşallah..

başağrısı ara ara bende de başladı korkuyorum valla artacak diye :26:
senin ağrılar da inşallah azalır canım yaaa üff başağrısı zor yaaa

canım inşallah tereddüty kalmadan bi seferde hayırlı sonuçlar alırsın. Allah zorluk çıkarmasın yoluna inşallah...

kızlar göbüşler ne durumda?benimki akşamları çıkıyo sabahları iniyo.hamile göbegi ne zaman çıkar

günaydın kızlar ... iyi haftalar... dilerim

evet bgn prof. randevum var 3,30 da bakalım detaylı ınceleıyecek doktor şüphe göremedım ama muallakta kalmak ıstemıorum dedı prof a yönlendırdı daha net deıl yanı bgn bellı olur ınsallh kan verdım oda prş gunu cıkıcak

BASUDELMEVT
merhaba..nasılsın ?
ben bu konu hakkında bişey söyliyemiycemm
burda bazı arkadaşlarla cinsiyet konusunda gırgır yapıyoruz benim herhangi bişey tahmin etme yada bilmek gibi bir özelliğim yok olamazda...
bu konudaki yazışmalarımız yanlış anlaşıldı...

DEREN GÜNAYDIN..
şimdilik öyle görünüyor
ilk d.tarihi 8 mayıstı...dr kontrolünde
muhtemel d.tarihi 28 nisan şimdilik :78:

Doktorumuz Bana 4 Mayıs İle 10 Mayıs Arası Gelecek Muhtemelen Dedi :82:
Hayırlısı Olsun Bakalım Vakitlerini Doldursunlarda Ne Zaman Gelirlerse Meleklerin Kendileri Bilirler Artık :94:

selam kızlar
umarım herkez iyidir
bende fena değilim hava güzel temizlk yapayım dedim.
ilk günlerde kadın tutmuştum
sonra haftadan haftaya eşim yaptı çoğu şeyi ben toz ve viledayla sildim sadece
şimdide ben yapayım dedim eşim yorgundu
hepbi tedirginlik var gerçi uzanmıyorum ama tabi elektrik süpürgesiyle süpürüyorum toz alıyorum sonra viledayla siliyorum
cam silmedim
sizde yapıyorsunuz dimi birşey olmaz
of ya sonrada doktora gidip bakmak emin olmak istiyorum
nasıl aşıcam bunu bilemiyorum
mesela birşey oldu ağlıyorum üzülğyorum
sonra bebeğim aklıma geliyo ay acaba etkilenirmi diyorum
ne bileyim umarım anlıyorsunuzdur beni

canım ben yemek dışı iş yapmıyorum tedirgin oluyorum ...

o psikolojik dalgalanmalar zor Allah yardımcımız olsun bende başlarda olmuştu bu ara pek yok

Son düzenleme:
merhaba kızlar..benim bademciklerim şişmiş..ateşim pek yok ama her yanım ağrıyo..iğneler batıyo resmen..ilaçta almak istemiyorum ama bu merette antibiotiksiz geçmez ki...var mı aranızda bu şekilde olupta ilaçsız atlatabilen..bugünüde geçireyim bakalım..yarında daha kötü olursam dr.gider ilaca başlarım artık..

Hayırrr dr. hiç emin değildi, fırt fırt dönüyordu çünki, sadece çıkıntıyı göremiyorum, çok hareketli dedi, 5 aralıktaki muayenede kesin görürüz dedi.. ama kız ben hissediyorum :82:

Canım benim durumum sendekide heralde bizim kızlarmız olcak...

Canım çok geçmiş olsun...

duncan selam hasta idin hatırladığım toparlanabildin mi?

Topladım canım sağolasın iyiyim şükürler olsun...

Ya kızlar bugün eşim fena nezle olmuş,ben elhamd.iyiyim de buraya heryerden hacılar geldiği için salgın bu tür rahatsızlıklar,nasıl kendimi korumalıyım yaa?? Tekrar atlatmak istemiyorum rahatsızlık,zor oluyor hamilelikte..NEye dikkat etmem gerekiyor?...:18:

Kızlar bişi sorcam aranızda yaptıran var mı bilmiyorum ama ben doktorumu yeni değiştirdim ve doktor bana AFP-MOM diye bi test daha verdi... Bu hastanede rutin testler arasındaymış... Kan aldırarak yaptırıyosun çocugun beyinsel gelişimiyle ilgili bi test dedi nese yaptırdımda ne gerek vardı yaptıran varmı aranızda...
Bide diğer gittiğim doktorum ilaç vermemişti bu doktor kalsiyum ilacı demir ilacı ve elevit diye bi vitamıin yazdı... Hiçte sevmem ilaç içmeyi....

Canım c vitamini al bol bol nezle omamak için dikkat et kendine...

solunum yolu hastalıkları hava yoluyla geçtiği için mümkün olduğunca ortamlardan uzak dur..ya da maske kullanacaksın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…