Canım c vitamini al bol bol nezle omamak için dikkat et kendine...
solunum yolu hastalıkları hava yoluyla geçtiği için mümkün olduğunca ortamlardan uzak dur..ya da maske kullanacaksın..
merhaba canım senin hamileliğinde bir risk varmı nebileyim dr bazılarına istirahat veriyo hap veriyo falan..eğer yoksa niye korkuyosunkii bukadarda incelemeyin bence sonuçta pamuk ipliğinemi bağlı içimizde ..ben her işimi yapıyorum tabi dinlenerek camda siliyorum halıda kaldırıyorum bebeğim Allaha emanet bu tedirginlikle 9 ay geçmezzselam kızlar
umarım herkez iyidir
bende fena değilim hava güzel temizlk yapayım dedim.
ilk günlerde kadın tutmuştum
sonra haftadan haftaya eşim yaptı çoğu şeyi ben toz ve viledayla sildim sadece
şimdide ben yapayım dedim eşim yorgundu
hepbi tedirginlik var gerçi uzanmıyorum ama tabi elektrik süpürgesiyle süpürüyorum toz alıyorum sonra viledayla siliyorum
cam silmedim
sizde yapıyorsunuz dimi birşey olmaz
of ya sonrada doktora gidip bakmak emin olmak istiyorum
nasıl aşıcam bunu bilemiyorum
mesela birşey oldu ağlıyorum üzülğyorum
sonra bebeğim aklıma geliyo ay acaba etkilenirmi diyorum
ne bileyim umarım anlıyorsunuzdur beni
canım bi prof. tvde nolur antibiyotik yerine kara turpu oyun içine bal koyup 1 gece bekletin sonra o suyu için demişti denesene bunu en acilinden geçmiş olsunmerhaba kızlar..benim bademciklerim şişmiş..ateşim pek yok ama her yanım ağrıyo..iğneler batıyo resmen..ilaçta almak istemiyorum ama bu merette antibiotiksiz geçmez ki...var mı aranızda bu şekilde olupta ilaçsız atlatabilen..bugünüde geçireyim bakalım..yarında daha kötü olursam dr.gider ilaca başlarım artık..
duncancım elevit bende kullanıyorum ilk baştan beri hergün içiyorum(tüp bbek)
vede doğuma hatta sonrasındada kullanıcam
doktor öyle dedi.çok önemliymiş
onun dışında da bir vitamine gerek yok dedi yeterliymiş elevit
merhaba canım senin hamileliğinde bir risk varmı nebileyim dr bazılarına istirahat veriyo hap veriyo falan..eğer yoksa niye korkuyosunkii bukadarda incelemeyin bence sonuçta pamuk ipliğinemi bağlı içimizde ..ben her işimi yapıyorum tabi dinlenerek camda siliyorum halıda kaldırıyorum bebeğim Allaha emanet bu tedirginlikle 9 ay geçmezz
Dilek hamilelik zaten başlı başlına bi risk bence heran kanamanın olmayacağı garanti değilki onun için çok yorulmamamız gerekli Dr.lar bile hamile olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın diyor 9 ayda ağır işlerden kaçınmak gerek çünkü içimizde bi canlı büyüyor o bizim her şeyimizden etkileniyor ( üzüntü,sevinç,yorgunluk ) Bence elimizden geldiğince dikkat etmemiz gerekli tabi aşırı derecede abartmamak şartı ile
selam kızlar
umarım herkez iyidir
bende fena değilim hava güzel temizlk yapayım dedim.
ilk günlerde kadın tutmuştum
sonra haftadan haftaya eşim yaptı çoğu şeyi ben toz ve viledayla sildim sadece
şimdide ben yapayım dedim eşim yorgundu
hepbi tedirginlik var gerçi uzanmıyorum ama tabi elektrik süpürgesiyle süpürüyorum toz alıyorum sonra viledayla siliyorum
cam silmedim
sizde yapıyorsunuz dimi birşey olmaz
of ya sonrada doktora gidip bakmak emin olmak istiyorum
nasıl aşıcam bunu bilemiyorum
mesela birşey oldu ağlıyorum üzülğyorum
sonra bebeğim aklıma geliyo ay acaba etkilenirmi diyorum
ne bileyim umarım anlıyorsunuzdur beni
merhaba kızlar..benim bademciklerim şişmiş..ateşim pek yok ama her yanım ağrıyo..iğneler batıyo resmen..ilaçta almak istemiyorum ama bu merette antibiotiksiz geçmez ki...var mı aranızda bu şekilde olupta ilaçsız atlatabilen..bugünüde geçireyim bakalım..yarında daha kötü olursam dr.gider ilaca başlarım artık..
merhaba canım senin hamileliğinde bir risk varmı nebileyim dr bazılarına istirahat veriyo hap veriyo falan..eğer yoksa niye korkuyosunkii bukadarda incelemeyin bence sonuçta pamuk ipliğinemi bağlı içimizde ..ben her işimi yapıyorum tabi dinlenerek camda siliyorum halıda kaldırıyorum bebeğim Allaha emanet bu tedirginlikle 9 ay geçmezz
canım bi prof. tvde nolur antibiyotik yerine kara turpu oyun içine bal koyup 1 gece bekletin sonra o suyu için demişti denesene bunu en acilinden geçmiş olsun
Dilek hamilelik zaten başlı başlına bi risk bence heran kanamanın olmayacağı garanti değilki onun için çok yorulmamamız gerekli Dr.lar bile hamile olduğunuzu hiçbir zaman unutmayın diyor 9 ayda ağır işlerden kaçınmak gerek çünkü içimizde bi canlı büyüyor o bizim her şeyimizden etkileniyor ( üzüntü,sevinç,yorgunluk ) Bence elimizden geldiğince dikkat etmemiz gerekli tabi aşırı derecede abartmamak şartı ile
ben risk değilde keyif olarak görmek istiyorum belkide bakış açım oyüzden farklı ..bende zaten ağır iş yapmıyorum ama hiç iş yapmamazlıkta yapmıyorum 2 günlük işi 1 haftada yapıyorum ..Aslında şuda var bazı arkadaşlarımız tedaviyle hamile kalıyolar belkide bebek sahibi olmak için bekleyince ekstra uğraşıncada daha telaşlı olunabilir ben o tür zorluklar yaşamadım belkide ondan rahatımm..
Kayınvalidem arıyo etrafında 4 hamile var 3ü bebeğini kaybetmiş bana dikkat et diyo korkuyo ama ben yinede tedirgin olmuyorum bebeğimi mayısta kucağıma alıcağıma inanıyorum ALlahın izniyle..Doktorlar bile kötü şeylere kulağınızı kapatın iptal diyin beyninizden diyo evrene güzel mesajlar gönderelim hepberaber
barsed, blue_sky, edaberk, escic, Fdilek48, hazal.., Herada, lgzdl, simgesel, SUBARU, umutbrc, _DeReN_+
Kızlar hepinize cümleten merhaba
Umarım keyifler yerindedir
merhaba tatlım kendini iyi hissetmekle alakalı nezaman istersen ozaman yap
Canımmm, bende temizlik yapmayı cok seven biriydim.Hala da yapmayı cok istiyorum ama 3 ayn dolmasını bekliyorum..Bi çok defa bi yardımcı cagırayım dedim ama paraya kıyamadımAma evimin hali içler acısı...Eşim saolsun yapıyo,elim hep üstünde evimin ama eskisi gibi öyle koltuk halı kaldıramıyorum..Dün halılarımız yıkatmaya verdik..Nasipse bayramda eşimle yapıcaz artık..İnşallah bende iyi olurum da evimizi güzelce temizleriz..Cunku evimle ilgilenmek iş yapmak bana cok iyi geliyor..Öbür türlü otur otur yat yat kendimi hasta gibi hissediyorum psikolojim bozuluyor...Dikkat ederek yaptıktan sonra bişey olmaz..Yoksa 9 ay oturarak gecmez kafayı yerim valla
evet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer
aa hayırlı olsuunnn ama nisan annelerine bakıyorum ileri haftalarda cinsiyetleri dönen çok olmuş haberiniz olsunn :))arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
merhaba canımm biz iyiyiz sen nasılsın yarına hazırlık yapıyosundurr Allahım yardımcın olsunnmerhaba kızlar....hepınıze guzel saglıklı mutlu huzurlu bır hafta dılıyorum....
umarım hepınız cooooook ıyısınızdır....
dualarımız seninle canım hayırlı haberlerle gellevet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer
barsed, blue_sky, edaberk, escic, Fdilek48, hazal.., Herada, lgzdl, simgesel, SUBARU, umutbrc, _DeReN_+
Kızlar hepinize cümleten merhaba
Umarım keyifler yerindedir
arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?