evet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer
sagol dılekcıgım....allah razı olsun canım butun hfta sonu aglayarak gecırdım zaten....rabbım yardımcımız olsun ıns...hazırlık yapmadım daha o moda gıremedım cantamı hazırlayacagım aksama dogru sanırım yaparım...
aaaaaa maaşallah cok sevindim canım yaaa...Benimde hep içime kız dogyuro ama dun gece oglum oldugunu gördüm.naısl da actı cocugum emzir emzir dogmadı keretaarkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
Ben arada bulansamda iyiy sayılırım cok sukur..Cuma akşamı ve ctesi gunu cok midem yandı cok ekşidi..Valla mide ile ilgili ne sıkıntı varsa yasadım allah beterinden korusun inşallah..Sen nasılsın canım..Yarın 09 Kasım..Gidiyorsun dimi canımm..allah yardımcın olsun..Haberlerini bekliyorummerhaba kızlar....hepınıze guzel saglıklı mutlu huzurlu bır hafta dılıyorum....
umarım hepınız cooooook ıyısınızdır....
Güzel haberlerle dönersin inşallah canımm..Allaha emanet olun sen ve bebeginizevet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer
ohh maaşallah benimde bulantılar azalıyor mu nemerhaba...ALLAHA sonsuz şükürler olsun daha iyiyim...
işyerimdeyim yoğun çalışıyorummmm
Öyle canım cok kustum cok zor zamanlar gecirdim gözüm hiçbişey görmedi..Nerde dustu orda kaldı hersey..Ama cok sukur azalıyor bulantılarım..Bende gurbette bende yalnızım allahım acısın artık bana diye hep dua ettim..İnşallah daha guzel gunler görecegiz..Allah hepimizin yardımcısı olsunmerhaba tatlım kendini iyi hissetmekle alakalı nezaman istersen ozaman yapbide siz zor geçiriyosunuz bulantı falan benim o sorunda olmayınca eski hayatımla pek bi fark yok aynı rutinleri yapıyorumm....iyikide sıkıntım olmadı aileler uzakta eşim zaten gün boyu kafa yorucu bi işte onada üzülürdüm yardım etse iyice yorulacaktıı...Allah dağına göre kar veriyo acıdı bana sıkıntıya sokmadı beni şükür:))
aa hayırlı olsuunnn ama nisan annelerine bakıyorum ileri haftalarda cinsiyetleri dönen çok olmuş haberiniz olsunn :))
yok canım sukur bı aksılık yokda n bıleyım....yarını dusununce burkuluyorum bıraz....
dilekcim doktor 4 boyutlu olarak baktı bide edepsizki sorma hiçbişeyini saklamıyorsanki karnımda bir kamerayla bakıyordu. netmi diye sordum eet hiçbişey saklamıyor maşallah dedi net olarak görüyorum sizde bakabilirsiniz dedi ve videoya çekti. vücudunun tamamını çektikten sonra bel altınıda kaydetmiş
kalbini ferah tut, iyi düşün iyi olsun canım...dualarımız seninle
aaaaaa maaşallah cok sevindim canım yaaa...Benimde hep içime kız dogyuro ama dun gece oglum oldugunu gördüm.naısl da actı cocugum emzir emzir dogmadı kereta
sagol esracıgım bı gecerse yarın nasıl rahatlayacagım anlatamam....hayırlısı artık....hafta sonu benımde mıdem cok yandı kotu oldu acaba usttum mu kı!!!!!!
oyy maasallah canım yaa..Darısı absımıza artık..Valla bi belli olsa da daha rahat sevsem cocugumu diyorum hep..Bazen kızım bazen oglum diyo seviyorum eşim diyo ki cocugun aklı karıscak kimlik bunalımı yasıcak
Daha bize cok var..Allah kucagına almayı danasip etsin inşallah minik prensesi
Bu arada canım sende İzmir deymissin..Neresindesin??
dilekcim doktor 4 boyutlu olarak baktı bide edepsizki sorma hiçbişeyini saklamıyorsanki karnımda bir kamerayla bakıyordu. netmi diye sordum eet hiçbişey saklamıyor maşallah dedi net olarak görüyorum sizde bakabilirsiniz dedi ve videoya çekti. vücudunun tamamını çektikten sonra bel altınıda kaydetmiş
benim ense kalınlığına normal cihazla baktı canım 2 li testte ayrı kan alınıyo canım tahlile gidiyo galiba ben yaptırmadımmiki gün sonra ikili teste gitcez bu ense kalınlığı testi oluyo galiba.bunun 3mmden az çikması gerekiyomuş.buna normal ultrasonda mı bakacaklar nasıl oluyor
hoşgeldin canım geç bile kaldın yazmakla hayırlı olsun bebişin kaç haftalık??merhaba arkadaşlar.bende mayıs annesi olacağım inşallah. burayı takıp ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş:) umarım herkes iyidir...
seyduna....canım hayırlısı olsun...masallah sıze....ıns bızde en kısa surede ogrenırız...hayırlısıyla...
benım ıcımede hep erkek doguyo...
hayırlı uğurlu olsun:)) kız nüfusu erkek nüfusunu yakalamaya başladı sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?