2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sagol dılekcıgım....allah razı olsun canım butun hfta sonu aglayarak gecırdım zaten....rabbım yardımcımız olsun ıns...hazırlık yapmadım daha o moda gıremedım cantamı hazırlayacagım aksama dogru sanırım yaparım...

niye ağladın bi aksilik yok ya?

arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
aaaaaa maaşallah cok sevindim canım yaaa...Benimde hep içime kız dogyuro ama dun gece oglum oldugunu gördüm.naısl da actı cocugum emzir emzir dogmadı kereta
merhaba kızlar....hepınıze guzel saglıklı mutlu huzurlu bır hafta dılıyorum....
umarım hepınız cooooook ıyısınızdır....
Ben arada bulansamda iyiy sayılırım cok sukur..Cuma akşamı ve ctesi gunu cok midem yandı cok ekşidi..Valla mide ile ilgili ne sıkıntı varsa yasadım allah beterinden korusun inşallah..Sen nasılsın canım..Yarın 09 Kasım..Gidiyorsun dimi canımm..allah yardımcın olsun..Haberlerini bekliyorum
evet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer
Güzel haberlerle dönersin inşallah canımm..Allaha emanet olun sen ve bebeginiz
merhaba...ALLAHA sonsuz şükürler olsun daha iyiyim...
işyerimdeyim yoğun çalışıyorummmm
ohh maaşallah benimde bulantılar azalıyor mu neİnşallah tamamen bittigi gunleride görürüz..Hamileyken calısmak zor olsa gerek..Allah yardımcın olsun canımm Öyle canım cok kustum cok zor zamanlar gecirdim gözüm hiçbişey görmedi..Nerde dustu orda kaldı hersey..Ama cok sukur azalıyor bulantılarım..Bende gurbette bende yalnızım allahım acısın artık bana diye hep dua ettim..İnşallah daha guzel gunler görecegiz..Allah hepimizin yardımcısı olsun

aa hayırlı olsuunnn ama nisan annelerine bakıyorum ileri haftalarda cinsiyetleri dönen çok olmuş haberiniz olsunn :))

dilekcim doktor 4 boyutlu olarak baktı bide edepsizki sorma hiçbişeyini saklamıyorsanki karnımda bir kamerayla bakıyordu. netmi diye sordum eet hiçbişey saklamıyor maşallah dedi net olarak görüyorum sizde bakabilirsiniz dedi ve videoya çekti. vücudunun tamamını çektikten sonra bel altınıda kaydetmiş

iki gün sonra ikili teste gitcez bu ense kalınlığı testi oluyo galiba.bunun 3mmden az çikması gerekiyomuş.buna normal ultrasonda mı bakacaklar nasıl oluyor

yok canım sukur bı aksılık yokda n bıleyım....yarını dusununce burkuluyorum bıraz....

sagol esracıgım bı gecerse yarın nasıl rahatlayacagım anlatamam....hayırlısı artık....hafta sonu benımde mıdem cok yandı kotu oldu acaba usttum mu kı!!!!!!

Son düzenleme:

oyy maasallah canım yaa..Darısı absımıza artık..Valla bi belli olsa da daha rahat sevsem cocugumu diyorum hep..Bazen kızım bazen oglum diyo seviyorum eşim diyo ki cocugun aklı karıscak kimlik bunalımı yasıcak
Daha bize cok var..Allah kucagına almayı danasip etsin inşallah minik prensesi
Bu arada canım sende İzmir deymissin..Neresindesin??

aaaaaa maaşallah cok sevindim canım yaaa...Benimde hep içime kız dogyuro ama dun gece oglum oldugunu gördüm.naısl da actı cocugum emzir emzir dogmadı kereta

gülesramcım çok teşekkür ederim çok garip biduyguymuş gerçekten ne hissettiğimi bile bilmiyorum şuan çok öptüm

merhaba arkadaşlar.bende mayıs annesi olacağım inşallah. burayı takıp ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş:) umarım herkes iyidir...

sagol esracıgım bı gecerse yarın nasıl rahatlayacagım anlatamam....hayırlısı artık....hafta sonu benımde mıdem cok yandı kotu oldu acaba usttum mu kı!!!!!!

Canım cok sıktın cok uzdun kendini ondan oluyo..Mde cok hassas bi organ üzülmeye strese hiç gelmez..bence ondan bu kadar kötü oldun..Ama nolur gulu ol..Ben inşallah yarın iyi olurumda gelirim yanına...Valla cok istiyorum gelmeyi..Saat kacta gidiceksiniz ayrıntıları bi deyiver hele

seyduna....canım hayırlısı olsun...masallah sıze....ıns bızde en kısa surede ogrenırız...hayırlısıyla...
benım ıcımede hep erkek doguyo...

esracım inşallah en kısa sürede öğrenirsin cinsiyetini ben karşıyakadayım aslında balıkesirde ikamet ediyoruz ama eşim burada 4 ay görevli olduğu için geldik aslen izmirliyim annemlerde kalıyoruzşubat ayına kadar

esracıgım dr arayacagım pazartesı dedı...tekrar haberlesecegız daha saat falan vermedıler sanırım ogleden sonra olur ıyı olursan gel beklıyorum tamam mı???? arayınca ben sana haber verırım canım...

kesin yani maşallah bende öğrenirim bayramdan sonra inşallahh

iki gün sonra ikili teste gitcez bu ense kalınlığı testi oluyo galiba.bunun 3mmden az çikması gerekiyomuş.buna normal ultrasonda mı bakacaklar nasıl oluyor
benim ense kalınlığına normal cihazla baktı canım 2 li testte ayrı kan alınıyo canım tahlile gidiyo galiba ben yaptırmadımm
merhaba arkadaşlar.bende mayıs annesi olacağım inşallah. burayı takıp ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş:) umarım herkes iyidir...
hoşgeldin canım geç bile kaldın yazmakla hayırlı olsun bebişin kaç haftalık??

seyduna....canım hayırlısı olsun...masallah sıze....ıns bızde en kısa surede ogrenırız...hayırlısıyla...
benım ıcımede hep erkek doguyo...

amin güzel haberler için duam h,ç eksik olmuyor iyiki burada tanıştık birbirimize güzel dualar ediyoruz pozitif enerjimizi gönderiyoruz iyiki bu foruma üye olmuşum çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…