arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
AA gözünaydınnn
hayırlı uğurlu olsun:79:..
allah güle güle kucağına almayı nasip etsin inş....
evet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer
aminn inşallah şimdi isim telaşı sardı beni:96:
Gözünaydın seyduna.. benimde kızım olcakmış:92:
esracıgım dr arayacagım pazartesı dedı...tekrar haberlesecegız daha saat falan vermedıler sanırım ogleden sonra olur ıyı olursan gel beklıyorum tamam mı???? arayınca ben sana haber verırım canım...
esracım inşallah en kısa sürede öğrenirsin cinsiyetini ben karşıyakadayım aslında balıkesirde ikamet ediyoruz ama eşim burada 4 ay görevli olduğu için geldik aslen izmirliyim annemlerde kalıyoruzşubat ayına kadar
Gözünaydın seyduna.. benimde kızım olcakmış:92:
sagol esracıgım canım saat 11:00 de hastanede olacakmısım operasyon oncesı tahlıllerım varmıs ogleden sonra yapılacakmız dıkısım oyle soyledılar kendını ıyı hıssedersen gel tatlım ok...
sagol esracıgım canım saat 11:00 de hastanede olacakmısım operasyon oncesı tahlıllerım varmıs ogleden sonra yapılacakmız dıkısım oyle soyledılar kendını ıyı hıssedersen gel tatlım ok...
özlemcim Allah kolaylık versin. ben de yeni atlattığım için seni çok iyi anlıyorum. sen zaten tecrübeliymişsin. ben ameliyata girerken nasıl bir şey olduğunu bile bilmeden büyük bir endişeyle girmiştim. bebişlerimiz için katlanıyoruz artık. bir de yanlış anlamazsan bir şey soracağım. 3. serklajım demiştin. senin üçüncü bebeğin mi yoksa düşük falan mı olmuştu.
kızlar gözünüz aydın çok sevındım ...
kızlar dr bana demır hapı verdı hapa başladığımdan beri bulantım arttıbenım gibi olan var mı? 15. haftaya giriyorum hala bulantı iice sinirlerim bozulmaya başladı:84:
seyduna ve ciesra cinsiyetleriniz belli olmuş kızlar prensesleriniz geliyor maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?