2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş

Hayırlı uğurlu olsun canım bir kızımız daha oldu

evet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer

Allah iyi haberlerle dönmeni nasip etsin hayatım. Dualarım seninle ve bebişinle.

esracıgım dr arayacagım pazartesı dedı...tekrar haberlesecegız daha saat falan vermedıler sanırım ogleden sonra olur ıyı olursan gel beklıyorum tamam mı???? arayınca ben sana haber verırım canım...

Tamam canım senden hber bekliyorum ben..Nolur gönlünü ferah tut..Yarın Kuzum ve ben sen ve tatlı bebeginizin yanında olucam inşallah..Esra teyzesi gelcek onu sevmeyecanlarım hep iyi olun inşallah

Şubat' a daha cok var canım görüşürüz inşallah bir gün...Bende Bornova' dayım.
Balıkesir de guzel bi yer cok severim orayı..Senin bebişte alıyor yani İZmir'in havasını suyunu..Desene bi fıstık daha dogacak
Ayy öptüm ikinizi de şeker şeyler

Gözünaydın seyduna.. benimde kızım olcakmış:92:

kızlar gözünüz aydın çok sevındım ...

kızlar dr bana demır hapı verdı hapa başladığımdan beri bulantım arttı benım gibi olan var mı? 15. haftaya giriyorum hala bulantı iice sinirlerim bozulmaya başladı:84:

sagol esracıgım canım saat 11:00 de hastanede olacakmısım operasyon oncesı tahlıllerım varmıs ogleden sonra yapılacakmız dıkısım oyle soyledılar kendını ıyı hıssedersen gel tatlım ok...

sagol esracıgım canım saat 11:00 de hastanede olacakmısım operasyon oncesı tahlıllerım varmıs ogleden sonra yapılacakmız dıkısım oyle soyledılar kendını ıyı hıssedersen gel tatlım ok...

Canım allah yardımcın olsun..İnşallah yarın iyi olurum bitanem de, yanına gelebilirim..
Dularım seninle nolur moralini yuksek tut

canım allah yardımcın olsun dilerim hiç hissetmezsin çok kolay ve sorunsuz geçer.. bende çarşamba günü CVS için gidicem bebeğin eşinden parça alınıp ankaraya gönderilecek ilk denemem başarısız oldu şimdi tekrar aynı işlemi yaptırmak beni inanılmaz etkiledi ama bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmedende içim rahat etmeyecek.. ama inanıyorumki temiz çıkacak çünkü benim gibi binlerce kişiyle konuştum genelde sonuçlar iyi .. dilerim rabbim yardımcımız olurda bu günleride atlatırız.. tekrar geçmiş olsun kendine ii bak..

başağrısı ilacımı aldım yattım uyudum çok şükür birazda olsa hafifledi tabii bu arada bulantı ve kusmada yaşadım çok zor ya bulantılardan sonra birde başağrısı dönemindeyim kızlar. Tansiyonum yükselmese çok mutlu olucam

nevra teşekkür ederim canım iyi olmana sevindim

duncan saol canım.
bu arada bende elevit ve demir ilacı kullanıyorum ayrıca magnezyum ve uyuşmalar için ilaç aldım bugün ama henüz kullanmaya başlamadım

seyduna ve ciesra cinsiyetleriniz belli olmuş kızlar prensesleriniz geliyor maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

özlemcim Allah kolaylık versin. ben de yeni atlattığım için seni çok iyi anlıyorum. sen zaten tecrübeliymişsin. ben ameliyata girerken nasıl bir şey olduğunu bile bilmeden büyük bir endişeyle girmiştim. bebişlerimiz için katlanıyoruz artık. bir de yanlış anlamazsan bir şey soracağım. 3. serklajım demiştin. senin üçüncü bebeğin mi yoksa düşük falan mı olmuştu.

sagol cerencıgım ıns yasadıgımız hersey onları saglıkla kucagımıza alabılmek ıcın cok onemlı...emınım kı rabbım sabrını verecektır....sende cok uzmemeye calıs kendını ınanıyorum kı sonucların ıyı cıkacak....
hayatta hersey ınsanlar ıcın cerencıgım sukur kı bu ımkanlara sahıbız....ben bu yasadıklarımızın bıle bı nımet oldugunu dusunuyorum bazen...sonucda ıcımız daha rahat olacak bız onlemını alalımda gerısı rabbımın takdırı....

bu benım 3. gebelıgım canım daha once ıkızlerımı 4.5 aylık kızımıda 5.5 kasybettım bu hastalık yuzunden serklaj yapıldı ama dogum basladıkdan sonra yapıldı ve cokda faydası olmadı...

çok teşekkür ederimm benimde geçen haftadan beri bulantım var ama çıkaracak derecede değil:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…