2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben geldım cok sukur doktordan.doktor bebeği evırdı çevırdı ınceledı tabıkı prof.un makınası cok daha detaylı ve net gösterıodu herseyı bana mıde cebını bağırsağını ve olusan tum organlarını gösterdı incelerken hep guzel evet guzel fln dıodu neyse 20 dakıka fln ınceledı.kan testım çrş cıkıcak ya tekrar gıdıcem eee hocam ense kalınlıgı nedır dedım napıcaksın suan kan testı gelmeden risk oranı belırlıyemem kı yarın hep bırlıkte rısk oranını belırlerız dedı ama suan bebekde hersey iyi görunuo dedı.neden bukadar streslısın kı dedı içini rahat tut dedi boyu 6,30 mm çıktı ellerını kollarını burnunu heryerını olçtu bıctı sanırım prof. olmak bole bişi pek anlamasamda banada sureklı bı yandan anlattı içimi çok rahatlattı kan testım de cıksa allahın izniyle bı ohh desem... bebişe gelınce elını sokmus ağzına ole duruodu sonra zıplama başladı kıpırdıodu hanı hareketlı görmek benı çok mutlu edıo allahım sen bıze bağışla bebeklerımızı

bu benım 3. gebelıgım canım daha once ıkızlerımı 4.5 aylık kızımıda 5.5 kasybettım bu hastalık yuzunden serklaj yapıldı ama dogum basladıkdan sonra yapıldı ve cokda faydası olmadı...
bu sefer erken yapılacağına göre inşallah her şey yolunda gider. bazen ben de endişeleniyorum ilerleyen aylarda kötü bir şeyler olu mu diye. içimizi ferah tutalım ki her şey yolunda gitsin.

lover1984 inşallah kan testinde iyi çıkar ve içten bi ohh çekeriz hepberaber ..yerim parmaklarını bebişinin ne güzel uzun uzun incelemiş ..

lover sen de endişelenme artık. eminim test sonuçların da iyi çıkacak. boşuna üzülmüşüm diyeceksin..

bu sefer erken yapılacağına göre inşallah her şey yolunda gider. bazen ben de endişeleniyorum ilerleyen aylarda kötü bir şeyler olu mu diye. içimizi ferah tutalım ki her şey yolunda gitsin.

amın canım ıns bence sende cok dıkkat et rapor al evde yat dınlen rahımıne cok agırlık tasımasına ızın verme zorlama yanı bu konuda cok ıyı bır dr da sart dılıyorum rabbımden kımsenın elını bos bırakmasın hepımıze saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın rabbım....yatıp kalkıp hayırlısını dılıyorum.....

lover canım dılıyorum kan sonuclarında cok ıyı gelecek ben buna ınanıyorum.....
usg de seyrederken bebıslerı hıc bıtmesın ıstıyo ınsan....

lover1984 inşallah kan testinde iyi çıkar ve içten bi ohh çekeriz hepberaber ..yerim parmaklarını bebişinin ne güzel uzun uzun incelemiş ..

saolun kızlar bu arada gıttıgım doktoru bırakma kararı aldım ben cunku tavrı yaklasımı önce kötu olanı solemek olunca benı bıtırıo zaten en son cumartesı gıttıgımde bebek boynunu eğdıgı için boyunu kısa olctu aaa bu bebek 10 haftalık cıkıo ya dedı sonra yan yat dıyınce bebekde yan yattı ozaman 6 cm cıktı yanı anlatmak ıstedıgım heran kötu bişi varmış imajı benı sıktı bu adamın acıbademe gıdıcem cunku 20 gundur ömrumu yedı adamın lafları.....çok isterdım süreklı prof. gıtmeyı ama onun muayenesı 350 tl bıraz fazla gelıo bana oyuzden tavsıe edılen bı doktor var orda onu denıcem

lover1984 hersey guzel olacak içini ferah tut..Bu kadar evhamlı olmayın kızlar yaa..Azcık rahat olun..
Herkes ense ölçümü ikili test yaptırdı sonucu aldı, daha ben yaptırmadım gunumu bekliyorum:44:
Don' t worry Be Happy

Lover canım gözün aydın,ne güzel haberler bunlar elh...

seyduna,canım seninde gözün aydın kız olucak demek,Maşallah bebişine...

gözün aydın canım kan testinde ii çıkınca allahın izniyle hamileliğin tadını çıkartırsın. bende çarşambayı bekliyorum umarım sıvı yeterli miktarda alınırda bende sonucunu beklerim.. kafam çok karışık aslında çok fazla düşünüyorum hayırlısı tabi allahım nasıl isterse öyle olur. kan sonucunu çarşamba alacaksın demi bende çarşamba perşembe yokum işlemden sonra 1 gün dinlenicem.. sonra yine konuşuruz inş. kendine ii bak..

ayy ben devamlı negatif olan insanları yakınıma bile almıyorum arkadaş yapmıyorumm paranla gidiyosun sonuçta ne o felaket tellalı gibi ,önce bi emin olması lazım..değiş canım iyi karar vermişsinn..
foto eklemek için eklenti ekle kısmı var onu tıkla ordan pcden seç yükle resmi ..kısa anlattım ama olur inş..

bu arada yemekteyizi açtım anam hep ünlü doluu bakalım ünlüler ne yiyo ne içiyoo :)))...nezamandır izlemiyorum bu hafta takılırım

Son düzenleme:

senınde hayırlı haberlerını beklıoruz ben sunu anladım doktordan doktora uslup farkı cok etkılıo bızı benım gıttıgım doktor kurtajdan fln bahsederken dıgerı prof olan ee bı sorun yok test cıksın konusuruz tek basına ense işimze yaramaz fln dıo görebılıomusn aradakı dıalog farkını emınım senınde hersey guzel çıkıcak

özlemcim çok geçmiş olsun
güzel haberlerini bekliyoruz
allah yardımcın olsun inşallah
buna inan bebişini kucağına sağlıklı birşekilde alacaksın canım

pekı eklentı ekle secenegını nerde bulabılırm

ıns sedacımgım ıns ya....allah razı olsun....
ıns hep beraber saglıkla alırız kuzularımızı kucagımıza.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…