2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşım inan senin sonucunu merak ettiğim için girip baktım inşşş kan testinde iyi çıkar iyi düşün iyi olsun canım ya.benim doktorumda hep en kötüsünü söylüyor ense kalınlığı 11.haftada 0.44 çıktı ona bile iyi diyemedi adam bi sürü kötü şey söyledi şu an bende ikili testin kan sonucunu bekliyorum ve doktorum yüzünden aceyip gerginim.allahıım hepimizin bebeklerini korusun.yine güzel haberlerini yazarsın buraya inşşşş canım.

çok saolun kızlar burası benım için bı terapi merkezı gıbı....desteklerınızın çok önemı var benım ıcın cok saolun

GÜLESRAMcım görüşelim tabi biryerlerde oturup birşeyler çeriz çok öpüyorum

Son düzenleme:
Bende bakıyorum sıkıntıdan...
Balık çekti canım,bir o güzel geldi...Birde böreekkk
yemekleri izlemedim bakmıyorum nezamandır yemekteyizee ama bu hafta bakarım ..balık zaten sevmiyoruum geçen bi börek yaptım su böreği niyetine yedi misafirlerim:))
bakalım denedım ama olcakmı
oyy yerim ben yaaa ne şirin maşallahh...mucize bu yaaa Allahım sen ne büyüksüünn Şükürler olsun

iyi haberler almana çook sevindim lover. Allah yüzüne güldü iyi haberlerini tez zamanda gösterdi. inşallah cerenliyağmur da güzel haberlerle döner aramıza

Lover senin bebeğin erkek. :82:

sayduna, hayırlı olsun kızın. anacım kız doğurunda oğlanlarımıza alacak kız olsun

bu arada bugün bi siteden tanıştığım hamilelerle görüştüm. 8 hamile vardı ortamda. ay görseniz ço komikti. arkadaşın evinde toplandık herkes bişi yapıp getirdi çok güzel geçti. haftayada diğer hamiiş arkadaşa gidicez. kura çektik herkes birbirinin bebeğine ufak bi hediye alıcak.

aaa süpermiş valla...İstanbul dan yazan cok ta İzmirli bayan az burda yaa...Seyduna da dogurmadan kacıp gitcek burlardan..Napsakta nufusumuz artsa acep..Nerdesiniz İzmirliler

aaa süpermiş valla...İstanbul dan yazan cok ta İzmirli bayan az burda yaa...Seyduna da dogurmadan kacıp gitcek burlardan..Napsakta nufusumuz artsa acep..Nerdesiniz İzmirliler

bencede görüşün çok ağırlaşmadan. hoş, bugün 8.5 aylık 2 arkdaş gelmişti valla

sayduna, neden ayrılıyor izmirden?

bencede görüşün çok ağırlaşmadan. hoş, bugün 8.5 aylık 2 arkdaş gelmişti valla

sayduna, neden ayrılıyor izmirden?

Eşinin görevi nedeniyle geciçi gelmişler İzmir'e..Annesinde kalıyorlarmıs..
subatta döneceklermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…