bakalım denedım ama olcakmı
bakalım denedım ama olcakmı
kızlar ben geldım cok sukur doktordan.doktor bebeği evırdı çevırdı ınceledı tabıkı prof.un makınası cok daha detaylı ve net gösterıodu herseyı bana mıde cebını bağırsağını ve olusan tum organlarını gösterdı incelerken hep guzel evet guzel fln dıodu neyse 20 dakıka fln ınceledı.kan testım çrş cıkıcak ya tekrar gıdıcem eee hocam ense kalınlıgı nedır dedım napıcaksın suan kan testı gelmeden risk oranı belırlıyemem kı yarın hep bırlıkte rısk oranını belırlerız dedı ama suan bebekde hersey iyi görunuo dedı.neden bukadar streslısın kı dedı içini rahat tut dedi boyu 6,30 mm çıktı ellerını kollarını burnunu heryerını olçtu bıctı sanırım prof. olmak bole bişi pek anlamasamda banada sureklı bı yandan anlattı içimi çok rahatlattı kan testım de cıksa allahın izniyle bı ohh desem... bebişe gelınce elını sokmus ağzına ole duruodu sonra zıplama başladı kıpırdıodu hanı hareketlı görmek benı çok mutlu edıo allahım sen bıze bağışla bebeklerımızı
arkadaşım inan senin sonucunu merak ettiğim için girip baktım inşşş kan testinde iyi çıkar iyi düşün iyi olsun canım ya.benim doktorumda hep en kötüsünü söylüyor ense kalınlığı 11.haftada 0.44 çıktı ona bile iyi diyemedi adam bi sürü kötü şey söyledi şu an bende ikili testin kan sonucunu bekliyorum ve doktorum yüzünden aceyip gerginim.allahıım hepimizin bebeklerini korusun.yine güzel haberlerini yazarsın buraya inşşşş canım.
allah hepimizinkini korusun inşallah
GÜLESRAMcım görüşelim tabi biryerlerde oturup birşeyler çeriz çok öpüyorum
yaaa ben ben ben......
yemekleri izlemedim bakmıyorum nezamandır yemekteyizee ama bu hafta bakarım ..balık zaten sevmiyoruum geçen bi börek yaptım su böreği niyetine yedi misafirlerim:))Bende bakıyorum sıkıntıdan...
Balık çekti canım,bir o güzel geldi...Birde böreekkk
oyy yerim ben yaaa ne şirin maşallahh...mucize bu yaaa Allahım sen ne büyüksüünn Şükürler olsunbakalım denedım ama olcakmı
kızlar ben geldım cok sukur doktordan.doktor bebeği evırdı çevırdı ınceledı tabıkı prof.un makınası cok daha detaylı ve net gösterıodu herseyı bana mıde cebını bağırsağını ve olusan tum organlarını gösterdı incelerken hep guzel evet guzel fln dıodu neyse 20 dakıka fln ınceledı.kan testım çrş cıkıcak ya tekrar gıdıcem eee hocam ense kalınlıgı nedır dedım napıcaksın suan kan testı gelmeden risk oranı belırlıyemem kı yarın hep bırlıkte rısk oranını belırlerız dedı ama suan bebekde hersey iyi görunuo dedı.neden bukadar streslısın kı dedı içini rahat tut dedi boyu 6,30 mm çıktı ellerını kollarını burnunu heryerını olçtu bıctı sanırım prof. olmak bole bişi pek anlamasamda banada sureklı bı yandan anlattı içimi çok rahatlattı kan testım de cıksa allahın izniyle bı ohh desem... bebişe gelınce elını sokmus ağzına ole duruodu sonra zıplama başladı kıpırdıodu hanı hareketlı görmek benı çok mutlu edıo allahım sen bıze bağışla bebeklerımızı
bu arada bugün bi siteden tanıştığım hamilelerle görüştüm. 8 hamile vardı ortamda. ay görseniz ço komikti. arkadaşın evinde toplandık herkes bişi yapıp getirdi çok güzel geçti. haftayada diğer hamiiş arkadaşa gidicez. kura çektik herkes birbirinin bebeğine ufak bi hediye alıcak.
aaa süpermiş valla...İstanbul dan yazan cok ta İzmirli bayan az burda yaa...Seyduna da dogurmadan kacıp gitcek burlardan..Napsakta nufusumuz artsa acep..Nerdesiniz İzmirliler
yemekleri izlemedim bakmıyorum nezamandır yemekteyizee ama bu hafta bakarım ..balık zaten sevmiyoruum geçen bi börek yaptım su böreği niyetine yedi misafirlerim:))
bencede görüşün çok ağırlaşmadan. hoş, bugün 8.5 aylık 2 arkdaş gelmişti valla
sayduna, neden ayrılıyor izmirden?
Eşinin görevi nedeniyle geciçi gelmişler İzmir'e..Annesinde kalıyorlarmıs..
subatta döneceklermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?