2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ya nasıl yaptın canım ?
BEnde geçen denedim bişiy,güzel oldu ama seninki nasıldı onuda deneyim??

sosunu yumurta süt yağlı normal yaptım bütün yufkaların tamamını bu sosa batırdım serdim tepsiye bol soslu alta 2 kat yufka koydum sonra her kata peynir koydum eskiden sadece orta kata koyardım..yufkalarıda parça parça kat kat koydumm en sonda üstüne yarım şişe soda döktüm 1-2 saat dolapta dinlendirdim hatta 1 gün bile durabilirr..eşimin iş arkadaşları gelmişti öbürgün işerinde herkese anlatmış keşke evede paket yaptırsaydım demiş:)) aslında böreklerim çok güzel olmazdı ben tatlıyı iyi yaparım ama bu çok güzel olduu

kızlar ben de izmirliyim ama istanbulda yaşıyoruz görev nedenıyle bayramda gidicez inşallah

kızlar ben çok kötüyüm akşam üzerinden beri 4 kez çıkardım ne yesem çıkarıyorum yarın doktora gidicem dayanamıyorum artık şimdi bulantı hapı içtim istemeye istemeye

gezgıncım benım sana vereceğim tarıfı fdilek yazmış sağolsun bende aynısını yapıyorum ama tepsı de değil teflon tencerede ağır ateşte pişiyo sonra ters çeviriyorum süper oluyo. ayrıca ben kaç yufka varsa o kadar yumurta koyuyorum o yuzden su böreğine benzıyo tadı. bir bardak süt, bir bardak yağ, yumurtaları kırıyorum derın bı kaba. içine bir şise soda koyuyorum sonra butun yufkaları elımde parçalayarak bu karışıma batırıyorum ve her kata tuzsuz lor koyuyorum. ağır ateşte pişerse süper oluyo tavsıye ederım. fırında tam su böreği tadını vermıyo. canım bu arada en alta butun yufkayı yayıyorum yanlardan sarkıyo. diğerlerini koyduktan sonra yufkayı kapatıyorum

Son düzenleme:

Deneyim ben bunu canım,sağolasın...
Bu sıra peynirli herşey çekiyor beni,kolay duruyor ama tadı eminim süperdir,ellerine sağlık..

Oyy ellerine sağlık,tencerede yapılan görmüştüm ama hiç denemedim çekindim,eminim süperdir...Sağolasınız...

gezgın cım mutlaka dene canım ben misafir geleceği zaman yapıyorum elde açtım sanıyorlar ve çok çabuk oluyo

arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş

ohh gözün aydın canım ... kızlar gelmeye başladı birbir...

evet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer

Hayırlısı canım. Bu arada geldin bile sen doktordan canım bebişinin resmi çok güzel...
Rabbimin izniyle ne güzel bak sapasağlam bebişin...

sagol esracıgım bı gecerse yarın nasıl rahatlayacagım anlatamam....hayırlısı artık....hafta sonu benımde mıdem cok yandı kotu oldu acaba usttum mu kı!!!!!!

Canım benim Allah'ın izniyle saağlıklı bir biçimde döncen aramıza... Dualarım seninle...
Cerenli yağmurda inşallah güzel haberlerle döncek onda dua edicem...
merhaba arkadaşlar.bende mayıs annesi olacağım inşallah. burayı takıp ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş:) umarım herkes iyidir...

Aramıza hoşgeldin canım benim...

Nazocum geçmiş olsuunn canım aç kalma sonrasında çıkarsan bile..
Senin tarifide 1 kere yaptım hem çok pratik hem lezzetliydii..unutmuştum o tarifi aklıma getirdin yapayım bendee:))
Yap gezgincim eminimm güzel olurr seninkidee afiyet olsunn yarasın bebişineee...

canım yıyemedım bu akşam hiç. ne yesem çıkardım. şimdi hap içtim biraz zaman geçsin yemeyı denıcem

kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?
balık hiç sevmiyorum canım en sson 10 gün önce zorla dışarda balık yedim onun açığını cevizle falan kapatmaya çalışıyorumm ((

arkadaşlar bayram nedeniyle üçlü tarama testim 18.haftaya kalacak sorun olurmu acaba?

3 lü test 16-20 haftaları arası yapılıyo ama dr. sor istersen emin olmak için..

arkadaşlar bayram nedeniyle üçlü tarama testim 18.haftaya kalacak sorun olurmu acaba?
kaçıncı haftan bilemiyorum ama bu test 11-14 hafta arasında yapılıyoruş
balık hiç sevmiyorum canım en sson 10 gün önce zorla dışarda balık yedim onun açığını cevizle falan kapatmaya çalışıyorumm ((

ben 3 aydır yemiyorum balık.acaip midem bulandı. ceviz ne kadar balık yerine geçiodur acaba:26:

bu arada nisan annelerinde kızlar erkekleri geçiyor. topiklerindne okudum. ilk başta oğlu olucakların şimdi kızları oluyormuş. ben oğluma çok alıştım. kıza dönerse çok tuhaf olurum

Son düzenleme:
bu arada nisan annelerinde kızlar erkekleri geçiyor. topiklerindne okudum. ilk başta oğlu olucakların şimdi kızları oluyormuş. ben oğluma çok alıştım. kıza dönerse çok tuhaf olurum

canım ben aynısını sabah yazdımm erken öğrenince dönüyomuşş ..arada nisan anneleri bölümünü okuyorumm bende

hoş buldum canım....
ben balığı seviyorum, haftada en az 2 kere yiyorum.

canım inşallah herşey yolunda gider.
ciesra,simgesel,sedasem hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok öpüyorum
seyduna minik prensesin geliyor maşallah
canım ben yiycem ama yapamıyorum çig balık kokusuna dayanamıyorum.bugün okul çıkışı balıkçının önünden geçtim ayyyy ölüyodum kokudan ögürmekten. yapacak kimsede yok yanımda.bazen haftada 1 bazende hiç yiyemiyorum.

balık mı??????? maalesef.... En son kaç yıl önce yediğimi bile hatırlamıyorum. Her gün iki ceviz yiyorum umarım yerini tutuyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…