lover bebişin çok tatlı maaşallah canım benim içime kız doğdu
birşey demedimi doktor?
Ya nasıl yaptın canım ?
BEnde geçen denedim bişiy,güzel oldu ama seninki nasıldı onuda deneyim??
sosunu yumurta süt yağlı normal yaptım bütün yufkaların tamamını bu sosa batırdım serdim tepsiye bol soslu alta 2 kat yufka koydum sonra her kata peynir koydum eskiden sadece orta kata koyardım..yufkalarıda parça parça kat kat koydumm en sonda üstüne yarım şişe soda döktüm 1-2 saat dolapta dinlendirdim hatta 1 gün bile durabilirr..eşimin iş arkadaşları gelmişti öbürgün işerinde herkese anlatmış keşke evede paket yaptırsaydım demiş:)) aslında böreklerim çok güzel olmazdı ben tatlıyı iyi yaparım ama bu çok güzel olduu
gezgıncım benım sana vereceğim tarıfı fdilek yazmış sağolsun bende aynısını yapıyorum ama tepsı de değil teflon tencerede ağır ateşte pişiyo sonra ters çeviriyorum süper oluyo. ayrıca ben kaç yufka varsa o kadar yumurta koyuyorum o yuzden su böreğine benzıyo tadı. bir bardak süt, bir bardak yağ, yumurtaları kırıyorum derın bı kaba. içine bir şise soda koyuyorum sonra butun yufkaları elımde parçalayarak bu karışıma batırıyorum ve her kata tuzsuz lor koyuyorum. ağır ateşte pişerse süper oluyo tavsıye ederım. fırında tam su böreği tadını vermıyo. canım bu arada en alta butun yufkayı yayıyorum yanlardan sarkıyo. diğerlerini koyduktan sonra yufkayı kapatıyorum
arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
evet doktora gıtme vaktımız geldı cattı nolur dua edın kızlar net ve sağlıklı bir haber alıp döneyım bu sefer
sagol esracıgım bı gecerse yarın nasıl rahatlayacagım anlatamam....hayırlısı artık....hafta sonu benımde mıdem cok yandı kotu oldu acaba usttum mu kı!!!!!!
merhaba arkadaşlar.bende mayıs annesi olacağım inşallah. burayı takıp ediyorum yazmak bugüne kısmetmiş:) umarım herkes iyidir...
Nazocum geçmiş olsuunn canım aç kalma sonrasında çıkarsan bile..
Senin tarifide 1 kere yaptım hem çok pratik hem lezzetliydii..unutmuştum o tarifi aklıma getirdin yapayım bendee:))
Yap gezgincim eminimm güzel olurr seninkidee afiyet olsunn yarasın bebişineee...
balık hiç sevmiyorum canım en sson 10 gün önce zorla dışarda balık yedim onun açığını cevizle falan kapatmaya çalışıyorummkızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?
arkadaşlar bayram nedeniyle üçlü tarama testim 18.haftaya kalacak sorun olurmu acaba?
kaçıncı haftan bilemiyorum ama bu test 11-14 hafta arasında yapılıyoruşarkadaşlar bayram nedeniyle üçlü tarama testim 18.haftaya kalacak sorun olurmu acaba?
balık hiç sevmiyorum canım en sson 10 gün önce zorla dışarda balık yedim onun açığını cevizle falan kapatmaya çalışıyorumm((
bu arada nisan annelerinde kızlar erkekleri geçiyor. topiklerindne okudum. ilk başta oğlu olucakların şimdi kızları oluyormuş. ben oğluma çok alıştım. kıza dönerse çok tuhaf olurum
kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?
hoş buldum canım....ohh gözün aydın canım ... kızlar gelmeye başladı birbir...
Hayırlısı canım. Bu arada geldin bile sen doktordan canım bebişinin resmi çok güzel...
Rabbimin izniyle ne güzel bak sapasağlam bebişin...
Canım benim Allah'ın izniyle saağlıklı bir biçimde döncen aramıza... Dualarım seninle...
Cerenli yağmurda inşallah güzel haberlerle döncek onda dua edicem...
Aramıza hoşgeldin canım benim...
ben balığı seviyorum, haftada en az 2 kere yiyorum.kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?
canım inşallah herşey yolunda gider.gözün aydın canım kan testinde ii çıkınca allahın izniyle hamileliğin tadını çıkartırsın. bende çarşambayı bekliyorum umarım sıvı yeterli miktarda alınırda bende sonucunu beklerim.. kafam çok karışık aslında çok fazla düşünüyorum hayırlısı tabi allahım nasıl isterse öyle olur. kan sonucunu çarşamba alacaksın demi bende çarşamba perşembe yokum işlemden sonra 1 gün dinlenicem.. sonra yine konuşuruz inş. kendine ii bak..
seyduna minik prensesin geliyor maşallahciesra,simgesel,sedasem hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim çok öpüyorum
canım ben yiycem ama yapamıyorum çig balık kokusuna dayanamıyorum.bugün okul çıkışı balıkçının önünden geçtim ayyyy ölüyodum kokudan ögürmekten. yapacak kimsede yok yanımda.bazen haftada 1 bazende hiç yiyemiyorum.kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?
kaçıncı haftan bilemiyorum ama bu test 11-14 hafta arasında yapılıyoruş
14.haftadayım ama üçlü tarama testi bildiğim kadarıyla 16-18.haftalar arasında yapılıyor.11-14 ikili tarama testi zamanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?