saolun kızlar bu arada gıttıgım doktoru bırakma kararı aldım ben cunku tavrı yaklasımı önce kötu olanı solemek olunca benı bıtırıo zaten en son cumartesı gıttıgımde bebek boynunu eğdıgı için boyunu kısa olctu aaa bu bebek 10 haftalık cıkıo ya dedı sonra yan yat dıyınce bebekde yan yattı ozaman 6 cm cıktı yanı anlatmak ıstedıgım heran kötu bişi varmış imajı benı sıktı bu adamın acıbademe gıdıcem cunku 20 gundur ömrumu yedı adamın lafları.....çok isterdım süreklı prof. gıtmeyı ama onun muayenesı 350 tl bıraz fazla gelıo bana oyuzden tavsıe edılen bı doktor var orda onu denıcem
herkese günaydın..mutlu sabahlar hanımlar...nasılsınız ?
günaydın Subaru bugün çok iyiyiz biz bir iştahımız açıldı ki sorma kahvaltımızı yaptık.üstüne tekrar bir uyku çeksek güzel olurdu ama malesef işyerindeyiz bebişimle çalışmaya çalışıyoruz işte.:84: Siz nasılsınız
Günaydın Arkadaşlar Zhr84sana katılıyorum keşke evde olsamda uyusam çalışmanın zorlukları işte..
OHHHH maşallahhhh yarasın sana ve daha çookkk bebişine
valla kahvaltıdan sonra hafif şekerleme ne iyi olurdu :78:
bende akşam bulantım vardı...sabah çok şükür iyiyimmm
birazdan kahvaltımızı yapıcaz..daha keyifli olucaz inş...
cnm topik bile bomboş herkes uyuyor sadece çalışanlar burda.yazık bize yaaa :95:
şimdiden afiyet olsun cnmm yarasın bebişine bu saate kadar iyi dayanabiliyorsun ben sabah 6.30 da kalkıyorum 7.30 da işte oluyorum 1 saat ancak dayanıyorum işe gelir gelmez yapıyorum kahvaltımı.tabi bunun sonucunda 3 ayda 4 kilo almışım ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum kendimi yuvarlanarak gelirim işe herhalde
kızlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz ?
Ben sağlığımda bi problem olmazsa doğuma bir hafta-10 gün kalasıya çalışmayı düşünüyorum ya arkadaşlar bazen benim sol kasığımda hafif ağrı oluyor sizdede oluyormu?
herkese günaydın..mutlu sabahlar hanımlar...nasılsınız ?
günaydın kızlarrr
günaydın anneler....güzel bir gün diliyorum herkese....Günaydın Arkadaşlar Zhr84sana katılıyorum keşke evde olsamda uyusam çalışmanın zorlukları işte..
kızlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz ?
Ben sağlığımda bi problem olmazsa doğuma bir hafta-10 gün kalasıya çalışmayı düşünüyorum ya arkadaşlar bazen benim sol kasığımda hafif ağrı oluyor sizdede oluyormu?
günaydın anneler....güzel bir gün diliyorum herkese....
ben toplam iznimi doğumdan sonra ne kadar çok kullanabilceksem o kadar çalışmayı düşünüyorum sağlığımız elverirse tabii...sen?
günaydıınn...
doğumdan sonra çalışacakmısın ?
ben çalışmıycam o yüzden doğumdan sonra iş hayatıma son veriyorum nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?