2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende iki haftada bir kere falan yiyorumdur heralde tiksindim balıktan yoksa normalde çok severim balığı...

canım acıbadem de hangi prof.a gidiyorsun benımkı de orda da mrk ettım

selam kızlar
bu saatte kimse yoktur herhalde ama uykum kaçtı bi bakayım dedim...

günaydın kızlarrr

lover cnm maşallah bebişine çok tatlııı
seyduna seninde gözün aydın kızın geliyormuş inş.en kısa zamanda bende öğrenirim

herkese günaydın..mutlu sabahlar hanımlar...nasılsınız ?

günaydın Subaru bugün çok iyiyiz biz bir iştahımız açıldı ki sorma kahvaltımızı yaptık.üstüne tekrar bir uyku çeksek güzel olurdu ama malesef işyerindeyiz bebişimle çalışmaya çalışıyoruz işte.:84: Siz nasılsınız

OHHHH maşallahhhh yarasın sana ve daha çookkk bebişine
valla kahvaltıdan sonra hafif şekerleme ne iyi olurdu :78:
bende akşam bulantım vardı...sabah çok şükür iyiyimmm
birazdan kahvaltımızı yapıcaz ..daha keyifli olucaz inş...

şimdiden afiyet olsun cnmm yarasın bebişine bu saate kadar iyi dayanabiliyorsun ben sabah 6.30 da kalkıyorum 7.30 da işte oluyorum 1 saat ancak dayanıyorum işe gelir gelmez yapıyorum kahvaltımı.tabi bunun sonucunda 3 ayda 4 kilo almışım ilerleyen zamanlarda düşünemiyorum kendimi yuvarlanarak gelirim işe herhalde

yok canım ne dayanması..
saah 06,30 da kalktım...1 tane muz 1 bardak süt içtim...7 de evden çıktım...
8 de işe geldimmmm...kahvaltı için açım tabiii zor dayandım bu saate kadar
ama işte olmamız avantaj bunu unutma:)
evde olsaydık yiyip yatıcaktık

Ben sağlığımda bi problem olmazsa doğuma bir hafta-10 gün kalasıya çalışmayı düşünüyorum ya arkadaşlar bazen benim sol kasığımda hafif ağrı oluyor sizdede oluyormu?

kızlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz ?

cnm ben bir sorun çıkmazsa 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.eğer 32.haftadan sonra önemsiz sorunlar çıkarsada 3-5 günlük raporlar alarak 37 ye kadar çalışıcam inş.37.haftada çıkarsak Doğumdan sonra zaten 91 gün iznimiz var bebğimle geçirmek istiyorum o zamanı sen ne zamana kadar çalışacaksın ?

Ben sağlığımda bi problem olmazsa doğuma bir hafta-10 gün kalasıya çalışmayı düşünüyorum ya arkadaşlar bazen benim sol kasığımda hafif ağrı oluyor sizdede oluyormu?

cnm bende de ara sıra oluyor bazen sağ bazen sol kasığımda iğne iğne batmalar oluyor bende dr. soracağım diyorum hep ama bebişi görünce unutuyorum.

herkese günaydın..mutlu sabahlar hanımlar...nasılsınız ?

günaydın kızlarrr

Günaydın Arkadaşlar Zhr84sana katılıyorum keşke evde olsamda uyusam çalışmanın zorlukları işte..
günaydın anneler....güzel bir gün diliyorum herkese....
kızlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz ?

ben toplam iznimi doğumdan sonra ne kadar çok kullanabilceksem o kadar çalışmayı düşünüyorum sağlığımız elverirse tabii...sen?

BENde allah bi kaza bela vermezse 8.aya kadar çalışmayı düşünüyorum
inş..problem yaşamayız...
çalışmamız hem maddi hem manevi açıdan biizm için çok faydalı..
çalışan hamileler daha az kilo alıyor ve daha sağlıklı oluyorlarmış
inş.sağlık problemin olmazda sende son güne kadar çalışırsın

günaydın anneler....güzel bir gün diliyorum herkese....

ben toplam iznimi doğumdan sonra ne kadar çok kullanabilceksem o kadar çalışmayı düşünüyorum sağlığımız elverirse tabii...sen?

günaydıınn...
doğumdan sonra çalışacakmısın ?
ben çalışmıycam o yüzden doğumdan sonra iş hayatıma son veriyorum nasipse

günaydıınn...
doğumdan sonra çalışacakmısın ?
ben çalışmıycam o yüzden doğumdan sonra iş hayatıma son veriyorum nasipse

çalışacağım canım...ücretsiz izin hakkım var aslında ama ev kredisi ödüyorum o yüzden alamayacağım...ücretli iznimi mümkün mertebe kullanıp dönmem gerekecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…