2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..

çalışacağım canım...ücretsiz izin hakkım var aslında ama ev kredisi ödüyorum o yüzden alamayacağım...ücretli iznimi mümkün mertebe kullanıp dönmem gerekecek....

bebeğine baktıracak birisi varsa ...
üzme kendini belirli bir süre çalışmak gerekiyorsa hepimiz çalışıcaz...
allah işini rast getirsin inş...
hayat bu bellimi olur bi bakmışsın bişey olmuş kredini ödemişsin çalışmak zorunda kalmazsın:13:

bende eğer inş.problem olmazsa 32.haftaya kadar düşünüyorum..

kızlar ben kendi işim olduğu için inşallah doğduktan sonra 5-6 ay bebeğimi kendim büyütmeyi planlıyorum, ondan sonra da kayınvalidenin dibine taşındım sırf bunun için, o bakacak diye rahatım...çalışma konusunda da Allah izin verirdikçe gelebildiğim kadar geleceğim iş yerine..

bende hamileliğime 10-15 gün kalana kadar çalışmak istiyorum ama inşallah rabbim yardım eder de sorun olmaz çalışırım. kızlar tam iznimiz ne kadar? doğum öncesi doğum sonrası diye ayrılıyor da ben hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.inş. bakıcı bulursam çalışmaya devam edicem ama bulamazsam mecbur çalışmıcamda inşallah allahım yardım ederde birini bulurum bebeğime ii bakacak .. şu günleri bi atlatayımda onlarıda düşünücem

Günaydın herkese

İnşallah iyisinizdir

Çalışanlar ayakta evhanımları uyuyor diye düşünmeyin arkadaşlar.
sağlığı iyi olmayanlar maalisef geceleri uyuyamıyor sabahlarıda öyle. ben 5 ten beri de ayakta tansiyonumu nasıl düşürür başağrımı nasıl geçiririm yöntemleri bulmaya çalışıyorum.
dün akşam bulantım olmadığı halde kusmalarım oldu?

günaydınnn cnm güzel haberlerini bekliyoruz

canım benim dualarım seninle inş.sonuçların temiz çıkar .. güzel düşün güzel olsun..

doğum öncesi 8 doğum sonrası 8 hafta canım. ama doktor çalışabilir izni verirse son 3 haftaya kadar çalışabilirsin, kalan 5 haftan doğum sonrasına eklenir. yasal olarak böyle

ben de şimdiden düşünüp te kendimi sıkmak istemiyorum amaa aynı durumdayız canımm aslında kimseye güvenemem bakıcı çok soğuk geliyoo amaa işim çok iyi bırakmak istemiyorum içime sinen birini bulursam çalışıcam yoksaa kendim bakıcam bebişimee...

cnm eğer 32.haftada izne ayrılırsan doğumdan sonra 56 gün eğer 37.haftada izne ayrılırsan doğumdan sonra 91 gün iznimiz.bende çalışacağım benim annem bakacak bebişime.ben 37.haftaya kadar dayanmaya çalışıcam bebğimle geçirmek istiyorum iznimi

çok sağolun kızlar, akşam eve dönünce yazarım sonuçları inşallah

İnşallah iyi haberlerle dönersin canım benimde perşembe günü ölçülecek ben şimdiden heyecanlanmaya başladım cinsiyeti felan benim için hiç önemli değil Allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza aldırsın yeter

sağol canım, doğru söylüyorsun, benim için zaten önemli değildi cinsiyeti ama gün geçtikçe daha da önemsizleşiyor, bir cinsiyet tercihi de kimse kızmasın bana ama azıcık şımarıklık gibi geliyor bana...bir evlat peşinde yıllarca koşan o kadar çok insan var ki...yeter ki sağlıklı olsunlar, gerisi fasa fiso..sadece ikinci bebeği olanlarda bir cinsiyet tercihi garibime gitmiyor yani..

günaydın canım hatta kendi kendime dedimki çok şükür kalkıp işe gelebiliyoruz hatta ben çok kaolay kalkıyorum maşallahh tekrar maşallah çünkü akşam saat 9,30 ya da 10 oldumu elimde değil uyutuyor beni yaramaz günün yorgunluğu hamilelikte daha çok kendini gösteriyor. sabahda 6,30 da ayaktayım uykumu aldığım için de çok şükür gün içersinde iyi oluyorum .. ama çok arkadaşımı biliyorum uykudan kalkıp oturamazlardı hatta çalışamadılar.. canım senin tansiyon sorunda çok zor allah yardımcın olsun.. sen daha ii bilirsin ama tansiyonun çıktığı zaman limonu su dengede tutar sarımsaklı yoğurt düşürür.umarım sorunsuzca geçirirsin ama tansiyonum çıkacak die tedirgin olma sürekli telkin et kendini mutlaka yapıyorsundurda yinede inan psikoloji çok önemli... tekrar geçmiş olsun canım

GÜNAYDIN baharnaz sen istisnasın tamam sana bişey demiyoruz:78:
yaa çok geçmiş olsun senin ne olucak bu duurmun hep böylemi devam edicek yazık sana
gecenin o saatinde tansiyonun neden fırlarki ...yediklerinede mutlaka dikkat ediyosundur...
artık bir doktora görünsen nasıl olur...

Kesinlikle katılıyorum sana canım benim 3 düşükten sonra bu 4 bebeğim bu acıyı çeken bilir tabikide Allah sağlıkla kucağıma aldırsın bana yeter

herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.biz iyiyiz şimdilik. benim bulantılarım geçmesine rağmen hala süt içemiyorum ve yumurta yiyemiyorum çok üzülüyorum bu duruma siz yumurta yiyebiliyor musnuz kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…