günaydın anneler....güzel bir gün diliyorum herkese....
günaydın blue_sky
günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..
günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..
çalışacağım canım...ücretsiz izin hakkım var aslında ama ev kredisi ödüyorum o yüzden alamayacağım...ücretli iznimi mümkün mertebe kullanıp dönmem gerekecek....
cnm ben bir sorun çıkmazsa 37.haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum.eğer 32.haftadan sonra önemsiz sorunlar çıkarsada 3-5 günlük raporlar alarak 37 ye kadar çalışıcam inş.37.haftada çıkarsak Doğumdan sonra zaten 91 gün iznimiz var bebğimle geçirmek istiyorum o zamanı sen ne zamana kadar çalışacaksın ?
günaydınnn cnm güzel haberlerini bekliyoruz
canım benim dualarım seninle inş.sonuçların temiz çıkar .. güzel düşün güzel olsun..
bende hamileliğime 10-15 gün kalana kadar çalışmak istiyorum ama inşallah rabbim yardım eder de sorun olmaz çalışırım. kızlar tam iznimiz ne kadar? doğum öncesi doğum sonrası diye ayrılıyor da ben hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.inş. bakıcı bulursam çalışmaya devam edicem ama bulamazsam mecbur çalışmıcamda inşallah allahım yardım ederde birini bulurum bebeğime ii bakacak .. şu günleri bi atlatayımda onlarıda düşünücem
bende hamileliğime 10-15 gün kalana kadar çalışmak istiyorum ama inşallah rabbim yardım eder de sorun olmaz çalışırım. kızlar tam iznimiz ne kadar? doğum öncesi doğum sonrası diye ayrılıyor da ben hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.inş. bakıcı bulursam çalışmaya devam edicem ama bulamazsam mecbur çalışmıcamda inşallah allahım yardım ederde birini bulurum bebeğime ii bakacak .. şu günleri bi atlatayımda onlarıda düşünücem
çok sağolun kızlar, akşam eve dönünce yazarım sonuçları inşallah
İnşallah iyi haberlerle dönersin canım benimde perşembe günü ölçülecek ben şimdiden heyecanlanmaya başladım cinsiyeti felan benim için hiç önemli değil Allah sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza aldırsın yeter
Günaydın herkese
İnşallah iyisinizdir
Çalışanlar ayakta evhanımları uyuyor diye düşünmeyin arkadaşlar.
sağlığı iyi olmayanlar maalisef geceleri uyuyamıyor sabahlarıda öyle. ben 5 ten beri de ayakta tansiyonumu nasıl düşürür başağrımı nasıl geçiririm yöntemleri bulmaya çalışıyorum.
dün akşam bulantım olmadığı halde kusmalarım oldu?
Günaydın herkese
İnşallah iyisinizdir
Çalışanlar ayakta evhanımları uyuyor diye düşünmeyin arkadaşlar.
sağlığı iyi olmayanlar maalisef geceleri uyuyamıyor sabahlarıda öyle. ben 5 ten beri de ayakta tansiyonumu nasıl düşürür başağrımı nasıl geçiririm yöntemleri bulmaya çalışıyorum.
dün akşam bulantım olmadığı halde kusmalarım oldu?
sağol canım, doğru söylüyorsun, benim için zaten önemli değildi cinsiyeti ama gün geçtikçe daha da önemsizleşiyor, bir cinsiyet tercihi de kimse kızmasın bana ama azıcık şımarıklık gibi geliyor bana...bir evlat peşinde yıllarca koşan o kadar çok insan var ki...yeter ki sağlıklı olsunlar, gerisi fasa fiso..sadece ikinci bebeği olanlarda bir cinsiyet tercihi garibime gitmiyor yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?