günaydın canım hatta kendi kendime dedimki çok şükür kalkıp işe gelebiliyoruz hatta ben çok kaolay kalkıyorum maşallahh tekrar maşallah çünkü akşam saat 9,30 ya da 10 oldumu elimde değil uyutuyor beni yaramaz günün yorgunluğu hamilelikte daha çok kendini gösteriyor. sabahda 6,30 da ayaktayım uykumu aldığım için de çok şükür gün içersinde iyi oluyorum .. ama çok arkadaşımı biliyorum uykudan kalkıp oturamazlardı hatta çalışamadılar.. canım senin tansiyon sorunda çok zor allah yardımcın olsun.. sen daha ii bilirsin ama tansiyonun çıktığı zaman limonu su dengede tutar sarımsaklı yoğurt düşürür.umarım sorunsuzca geçirirsin ama tansiyonum çıkacak die tedirgin olma sürekli telkin et kendini mutlaka yapıyorsundurda yinede inan psikoloji çok önemli... tekrar geçmiş olsun canım
Günaydın herkese
İnşallah iyisinizdir
Çalışanlar ayakta evhanımları uyuyor diye düşünmeyin arkadaşlar.
sağlığı iyi olmayanlar maalisef geceleri uyuyamıyor sabahlarıda öyle. ben 5 ten beri de ayakta tansiyonumu nasıl düşürür başağrımı nasıl geçiririm yöntemleri bulmaya çalışıyorum.
dün akşam bulantım olmadığı halde kusmalarım oldu?
GÜNAYDIN baharnaz sen istisnasın tamam sana bişey demiyoruz:78:
yaa çok geçmiş olsun senin ne olucak bu duurmun hep böylemi devam edicek yazık sana
gecenin o saatinde tansiyonun neden fırlarki ...yediklerinede mutlaka dikkat ediyosundur...
artık bir doktora görünsen nasıl olur...
Canım geçmiş olsun hamilelik öncesidemi tansiyon problemin vardı? Büyük ihtimalle kusma ve baş ağrısıda tansiyonun yükselmesinden oluyor.Bence bi dr. ara bilgi al evde yapabileceğin limonlu su ve sarımsaklı yoğurt baş ağrısı içinde bi bezin üzerine kabukları soyulmuş halka halka patates dilimle ve başına sar karanlık bi odada dinlen inşallah geçer
herkese günaydın kızlar umarım herkes iyidir.biz iyiyiz şimdilik. benim bulantılarım geçmesine rağmen hala süt içemiyorum ve yumurta yiyemiyorum çok üzülüyorum bu duruma siz yumurta yiyebiliyor musnuz kızlar ?
günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..
bebeğine baktıracak birisi varsa ...
üzme kendini belirli bir süre çalışmak gerekiyorsa hepimiz çalışıcaz...
allah işini rast getirsin inş...
hayat bu bellimi olur bi bakmışsın bişey olmuş kredini ödemişsin çalışmak zorunda kalmazsın:13:
bende hamileliğime 10-15 gün kalana kadar çalışmak istiyorum ama inşallah rabbim yardım eder de sorun olmaz çalışırım. kızlar tam iznimiz ne kadar? doğum öncesi doğum sonrası diye ayrılıyor da ben hepsini doğumdan sonra kullanmak istiyorum.inş. bakıcı bulursam çalışmaya devam edicem ama bulamazsam mecbur çalışmıcamda inşallah allahım yardım ederde birini bulurum bebeğime ii bakacak .. şu günleri bi atlatayımda onlarıda düşünücem
cnm eğer 32.haftada izne ayrılırsan doğumdan sonra 56 gün eğer 37.haftada izne ayrılırsan doğumdan sonra 91 gün iznimiz.bende çalışacağım benim annem bakacak bebişime.ben 37.haftaya kadar dayanmaya çalışıcam bebğimle geçirmek istiyorum iznimi
Duyarlılığın için tşk ederim. Keşke bende çalışabilseydim diyorum. Limon yiyorum genelde bebiş bu gidişle ne kadar kilo alır bilemiyorum canım tabi telkin ediyorum etmezmiyim canım.Çok saol ben de şükrediyorum
SİMGESEL sende eskişehirliymişsin şimdi gördüm hangi doktora gidiyorsun canım ?
çok şanslısın annen bakacakmış bebeğine...gözün arkada kalmayacak....benin hiç öyle şansım yok..annem de kayınvalidem de bakamayacaklar..zaten ikisi de uzak...bir ablam var burda..onun da 3 tane çocuğu var...annem diğer çalışan kızkardeşlerimiz çocuklarına baktı aynı şehirdeler diye...ben uzaktayım diye olmuyor işte...ne kadar bahtsızım...
canım saol yediklerime dikkat ediyorum normalde tuzu seven biri değilim yumurtaı, domatesi, salatalığı hep tuzsuz yerim buna benzer şeylere hiç tuz atmamışımdır bugüne kadar. bende anlamıyorum neden fırlıyor ama başağrılarıyla ilgili sanırım kimsenin başı ağrımıyor galiba bir tek ben şikayet ediyorum bu durumu. Drum sürekli ölçmemi söyledi canım dinlenmemi 14 9 olduğunda hastaneye gitmemi başka birşey demedi. Başağrım için ağrı kesicim var ve karanlık ortam yaratıp uyumaya çalıştığımda oluyor. zaten beslenmem diyetisyen eşliğinde oluyor. 16.haftamın bitmesini bekliyorum sağlıkla. İnşallah biter o haftadan sonra diyorum vücudum değerlere alışır şu an alışma haftaları olduğu için diyorum başka bir sitede okumuştum başağrıları 13,14,15,16, haftalarda olur diye kendimi teseli ediyorum geçicek diye. hayırlısı canım
DİANA KAÇINCI HAFTANDASIN...
BEN 14.haftamdayım daha 3 gündür süt ve yumurta yemeye başladımm
12.haftadayım canım bende.
Canım ben bi kaç dr.gidiyorum haşimato var bende onun için endokrinoloji dr. doç.dr.Nur kebapçı prof .turgay şener bunlar osman gazide bide önceden ramazan bayırlıya gitmiştim Sen?
CANIM az kaldı sende haftaya başlarsın yavaş yavaş yemek yemeğe inş..
evet cnm o açıdan şanlıyım ben annem artık bizimle kalıyor ben mutfaga giremediğim için O da olmasa ne yapardım zaten ben.GEçtiğimiz yıl aniden babamı kaybettik annem içinde bu bebek çok iyi gelecek heyecanla bebeği bekliyor.Benimde tek şansım annem kayınvalidem başka şehirde yaşıyor.Sende üzme kendini cnm inş.güvenilir birini bulursun.Annen doğumunda yanında olur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?