2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Duyarlılığın için tşk ederim. Keşke bende çalışabilseydim diyorum. Limon yiyorum genelde bebiş bu gidişle ne kadar kilo alır bilemiyorum canım tabi telkin ediyorum etmezmiyim canım.Çok saol ben de şükrediyorum

Canım geçmiş olsun hamilelik öncesidemi tansiyon problemin vardı? Büyük ihtimalle kusma ve baş ağrısıda tansiyonun yükselmesinden oluyor.Bence bi dr. ara bilgi al evde yapabileceğin limonlu su ve sarımsaklı yoğurt baş ağrısı içinde bi bezin üzerine kabukları soyulmuş halka halka patates dilimle ve başına sar karanlık bi odada dinlen inşallah geçer

canım saol yediklerime dikkat ediyorum normalde tuzu seven biri değilim yumurtaı, domatesi, salatalığı hep tuzsuz yerim buna benzer şeylere hiç tuz atmamışımdır bugüne kadar. bende anlamıyorum neden fırlıyor ama başağrılarıyla ilgili sanırım kimsenin başı ağrımıyor galiba bir tek ben şikayet ediyorum bu durumu. Drum sürekli ölçmemi söyledi canım dinlenmemi 14 9 olduğunda hastaneye gitmemi başka birşey demedi. Başağrım için ağrı kesicim var ve karanlık ortam yaratıp uyumaya çalıştığımda oluyor. zaten beslenmem diyetisyen eşliğinde oluyor. 16.haftamın bitmesini bekliyorum sağlıkla. İnşallah biter o haftadan sonra diyorum vücudum değerlere alışır şu an alışma haftaları olduğu için diyorum başka bir sitede okumuştum başağrıları 13,14,15,16, haftalarda olur diye kendimi teseli ediyorum geçicek diye. hayırlısı canım

Canım saol önerilerin için hemen hemen hepsinin uyguluyorum. Daha önce tansiyon problemim yoktu ama drumu bugün arıycam görüşücem

DİANA KAÇINCI HAFTANDASIN...
BEN 14.haftamdayım daha 3 gündür süt ve yumurta yemeye başladımm

günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..

Günaydın canım...Dualarımız sizinle...

yok maalesef canım...mecburen bakıcı bulcam...ama ben de şimdilik bunları düşünmek istemiyorum...3-4 ay sonra zaten yeterince düşüneceğim...inş iyi olur..bakalım...

ben de....

çok şanslısın annen bakacakmış bebeğine...gözün arkada kalmayacak....benin hiç öyle şansım yok..annem de kayınvalidem de bakamayacaklar..zaten ikisi de uzak...bir ablam var burda..onun da 3 tane çocuğu var...annem diğer çalışan kızkardeşlerimiz çocuklarına baktı aynı şehirdeler diye...ben uzaktayım diye olmuyor işte...ne kadar bahtsızım...

canım ne demek bende senin gibi olabilirdim kiminin çok rahat geçer hiç anlamaz kimi hastaneden eve gelemez tabiki bunad şükür.. tansiyon gerçekten her yaştan insan için çok zor tuzu galiba tamamen hayatından çıkarman gerekiyor, ayrıca kendini iyi hissedince çık yürüyüş yap markete git temiz havada iyi geliyor.. rabbim inş. doğuma kadar yardımcın olurda bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.. benim durumumda muallakta yarın tekrar CVS yapılacak şansızlığımdan 2. kez yaşıcam o stresi bebeğime bişey olur diyede korkuyorum, ama şu sıvı alınsında sonucumu bekliyim başkada bişey istemiyorum yarın bana dua edin ilk denemede yeterli sıvı alınsın..sonrasında inanıyorum herşey güzel olacak.. çok konuştum yine :)))

SİMGESEL sende eskişehirliymişsin şimdi gördüm hangi doktora gidiyorsun canım ?

Canım ben bi kaç dr.gidiyorum haşimato var bende onun için endokrinoloji dr. doç.dr.Nur kebapçı prof .turgay şener bunlar osman gazide bide önceden ramazan bayırlıya gitmiştim Sen?

evet cnm o açıdan şanlıyım ben annem artık bizimle kalıyor ben mutfaga giremediğim için O da olmasa ne yapardım zaten ben.GEçtiğimiz yıl aniden babamı kaybettik annem içinde bu bebek çok iyi gelecek heyecanla bebeği bekliyor.Benimde tek şansım annem kayınvalidem başka şehirde yaşıyor.Sende üzme kendini cnm inş.güvenilir birini bulursun.Annen doğumunda yanında olur zaten.

BAHARNAZ inş...biran önce geçer
bizimkilerde ağrıyor ama senin gibi şiddetli kimsenin ağrısı yok herhalde...
tansiyonun kaç çıkıyor

Canım ben bi kaç dr.gidiyorum haşimato var bende onun için endokrinoloji dr. doç.dr.Nur kebapçı prof .turgay şener bunlar osman gazide bide önceden ramazan bayırlıya gitmiştim Sen?

bende ramazan beye gidiyorum.turgay şener eskişehirde ki en iyi prof bence iyi bi seçim yapmışsın gerçekten ramazan beyden aslında genel olarak memnunumda biraz endişeye düşürüyor beni herşeye baştan olumsuz bakıyor.bebeğimin ense kalınlığı 0.44 çıktı iyi dimi dedim hayır dedi bilemeyiz dedi kan sonucum bugün yarın çıkıcak çok tedirgin oldum bende biraz endişelendiriyor insanı yoksa çok iyi bi doktor.

BAHARNAZ geçmiş olsun canım gecen hafta benimde çok ağırdı 4 gün çektim minosetle falanda geçmedi en son eşim int.den bakmış buz koyun yazıyormuş buz kalıbı koyduk başıma öyle geçti.gerçi senin tansiyon probleminde varmış ama en azından baş ağrını dindirir belki bi dene istersen o baş ağrısı çok kötü gerçekten.bu haftalarda gerilim tipi baş ağrıları çok görülürmüş.inşş geçer canım.

günaydın kızlar
ben de çalışmayan bir mayıs annesi olarak uyanığım :)
eşimin kahvaltısını hazırladım onu işe gönderdim ilacımı içtim 1 saat dolsun da kahvaltımı edeyim diye bekliyorum..
ben de kaynamış yumurtadan nefret ederdim hamiş olduğumu öğrendiğimden beri çook seviyoruum :)
süt için de tam tersii :

baş ağrısı zor kızlar geçmiş olsun benim de bazen tutuyor şakaklarım ağrıyor özellikle sol şakağım
Allah acil şifalar versiinn

evet canım inş...dua ediyorum hayırlı bir bakıcı bulabilelim diye...annem doğumda gelirim dedi...inş bir aksilik çıkmazsa gelir sanırım...sonrasında da bakacağız artık..gün doğmadan neler doğar

Herkese günaydın... İyi bir gün geçirmenizi dilerim.

Doğum izninden bahsetmişsiniz. İzin problemim yok aile şirketimizde çalışıyorum ama yine de gücümün yettiğince doğuma 1 ay kalana kadar çalışmak istiyorum. Allah nasip ederse doğumdan 6 ay sonra çalışmaya başlayacağım. Kayınvalidem ve annem dönüşümlü bakacaklar bebeğime. Çalışmaya alışan insan için evde oturmak çok zor. Hamile kalınca işi bırakan bütün arkadaşlarım sakın bırakma çok bunaldık evde diyorlar.

Baharnaz Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin. Umarım en kısa zamanda geçer şikayetlerin. Doktorunu gecikmeden ara, mutlaka birşeyler tavsiye edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…