ayy inşş ya bulantılarım baya bi geçti zaten hatta aceyip iştahım açıldı.zaten biraz kiloloydum napıcam bilmem midem kazınıyor sanki geceleri falan
herkese günaydın..mutlu sabahlar hanımlar...nasılsınız ?
günaydın kızlarrr
lover cnm maşallah bebişine çok tatlııı
seyduna seninde gözün aydın kızın geliyormuşinş.en kısa zamanda bende öğrenirim
Günaydın Arkadaşlar Zhr84sana katılıyorum keşke evde olsamda uyusam çalışmanın zorlukları işte..
günaydın anneler....güzel bir gün diliyorum herkese....
ben toplam iznimi doğumdan sonra ne kadar çok kullanabilceksem o kadar çalışmayı düşünüyorum sağlığımız elverirse tabii...sen?
günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..
günaydınn canım hayırlı haberlerini bekliyoruzzgünaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..
canım benim komşum bakıcılık yapıyo ilk buraya geldiğimde kendi çocuğu sandım ama nasıl bir sevgi anlatamam eşi işyeri açtı çocuğun adını koydular inan görsen şaşırırsın ..Eğer bakıcı olacaksa Allah hepinizin bebeklerini iyi insanlarla karşılaştırsınn..ben de şimdiden düşünüp te kendimi sıkmak istemiyorum amaa aynı durumdayız canımm aslında kimseye güvenemem bakıcı çok soğuk geliyoo amaa işim çok iyi bırakmak istemiyorum içime sinen birini bulursam çalışıcam yoksaa kendim bakıcam bebişimee...
bende ramazan beye gidiyorum.turgay şener eskişehirde ki en iyi prof bence iyi bi seçim yapmışsın gerçekten ramazan beyden aslında genel olarak memnunumda biraz endişeye düşürüyor beni herşeye baştan olumsuz bakıyor.bebeğimin ense kalınlığı 0.44 çıktı iyi dimi dedim hayır dedi bilemeyiz dedi kan sonucum bugün yarın çıkıcak çok tedirgin oldum bende biraz endişelendiriyor insanı yoksa çok iyi bi doktor.
herkese günaydın kızlar dün 3lü test için kanımı verdim perşembe günü çıkıcak sonuçlar. vee kızım olacak.doktor çok güzel büyümüş dedi boyu uzun ve göbüşlü olucak dedi çok iyi görünüo dedi 17+2 çıktı ultrasonda önde gidio 9 aralıkta gidecem daha 1 ay var detaylı ultrasona girecem.
herkese günaydın kızlar dün 3lü test için kanımı verdim perşembe günü çıkıcak sonuçlar. vee kızım olacak.doktor çok güzel büyümüş dedi boyu uzun ve göbüşlü olucak dedi çok iyi görünüo dedi 17+2 çıktı ultrasonda önde gidio 9 aralıkta gidecem daha 1 ay var detaylı ultrasona girecem.
gözün aydın cnm hayırlı olsunnnkızlar atağa geçti valla topikte
kzılar ben akşam çok kötu oldum ne yedıysem çıkardım eşim bile korktubugun bıraz azaldı ama yıne bulanıyo ve başım çatlıyacak gibi ağrıyo napıcam bilmiyorum okula gitmem lazım sınav yapıcam of keşke evde olsaydım (
gözün aydın cnm hayırlı olsunnnkızlar atağa geçti valla topikte
GÖZÜNAYDINN....allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş...
sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün inş..
maşallah kızına
gözünaydın canım allah tamamına erdirsin.3lü testi mutlaka yapıyorlar mı yani 2li test sonucu iyi çıksa bile yapılıyor mu ? bende yarın alıcam 2linin sonucu çok merak ediyorum ve birazda tedirginim ense kalınlığı 0.44 çıktı 11+2 de.inşş bende güzel haberler alırım.
Günaydınlar herkese.. Kızımla bizde geldik işte.. SUBARUU yattı senin topik işi.. :)
seninde gözün aydın canım...arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
canım ne güzel maşallah Allah sana bağışlasın yavrunu maşallah görünce bi acayip oluyo insan yaaabakalım denedım ama olcakmı
kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?
günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..
Günaydın herkese
İnşallah iyisinizdir
Çalışanlar ayakta evhanımları uyuyor diye düşünmeyin arkadaşlar.
sağlığı iyi olmayanlar maalisef geceleri uyuyamıyor sabahlarıda öyle. ben 5 ten beri de ayakta tansiyonumu nasıl düşürür başağrımı nasıl geçiririm yöntemleri bulmaya çalışıyorum.
dün akşam bulantım olmadığı halde kusmalarım oldu?
ayy inşş ya bulantılarım baya bi geçti zaten hatta aceyip iştahım açıldı.zaten biraz kiloloydum napıcam bilmem midem kazınıyor sanki geceleri falan
kzılar ben akşam çok kötu oldum ne yedıysem çıkardım eşim bile korktubugun bıraz azaldı ama yıne bulanıyo ve başım çatlıyacak gibi ağrıyo napıcam bilmiyorum okula gitmem lazım sınav yapıcam of keşke evde olsaydım (
gözün aydın canımherkese günaydın kızlar dün 3lü test için kanımı verdim perşembe günü çıkıcak sonuçlar. vee kızım olacak.doktor çok güzel büyümüş dedi boyu uzun ve göbüşlü olucak dedi çok iyi görünüo dedi 17+2 çıktı ultrasonda önde gidio 9 aralıkta gidecem daha 1 ay var detaylı ultrasona girecem.
herkse gunaydın kızlarrrr
günaydıınn kızlaarrr
günaydınn canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz
canım benim komşum bakıcılık yapıyo ilk buraya geldiğimde kendi çocuğu sandım ama nasıl bir sevgi anlatamam eşi işyeri açtı çocuğun adını koydular inan görsen şaşırırsın ..Eğer bakıcı olacaksa Allah hepinizin bebeklerini iyi insanlarla karşılaştırsınn..
Baharnazz bende akşamları korkuyorum başım ağıracak tvnin ışığnda oturuyoruz o ışık nasıl gözlerimi yoruyoo..benim geçti şükür seninde geçicek inşallahh
bugün özlemde serkilaj yapılacak dua edelim güzel geçsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?