2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Baharnazcım geçmiş olsun canım....doktorunla konuşmadın mı bu başağrılarıyla ilgili?tansiyonunu kontrol altında tutman için öneride falan bulunmadı mı?

ayy inşş ya bulantılarım baya bi geçti zaten hatta aceyip iştahım açıldı.zaten biraz kiloloydum napıcam bilmem midem kazınıyor sanki geceleri falan

OHH çok şükür
bulantılarımız geçince herşey çok daha kolay olucak gibime geliyor...
aman ha sakın fazla kaçırma ..akşam yemeğinde tok tutan doyurucu gıdalar almaya çalış....

herkese günaydın..mutlu sabahlar hanımlar...nasılsınız ?

günaydın kızlarrr

lover cnm maşallah bebişine çok tatlııı
seyduna seninde gözün aydın kızın geliyormuş inş.en kısa zamanda bende öğrenirim

Günaydın Arkadaşlar Zhr84sana katılıyorum keşke evde olsamda uyusam çalışmanın zorlukları işte..

günaydın anneler....güzel bir gün diliyorum herkese....

ben toplam iznimi doğumdan sonra ne kadar çok kullanabilceksem o kadar çalışmayı düşünüyorum sağlığımız elverirse tabii...sen?

günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..

herkse gunaydın kızlarrrr

günaydıınn kızlaarrr
günaydın anneler...bugün saat 4'te ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için doktora gideceğiz, acaip heyecanlıyım:)) bizim için dua edin..
günaydınn canım hayırlı haberlerini bekliyoruzz
canım benim komşum bakıcılık yapıyo ilk buraya geldiğimde kendi çocuğu sandım ama nasıl bir sevgi anlatamam eşi işyeri açtı çocuğun adını koydular inan görsen şaşırırsın ..Eğer bakıcı olacaksa Allah hepinizin bebeklerini iyi insanlarla karşılaştırsınn..

Baharnazz bende akşamları korkuyorum başım ağıracak tvnin ışığnda oturuyoruz o ışık nasıl gözlerimi yoruyoo..benim geçti şükür seninde geçicek inşallahh
bugün özlemde serkilaj yapılacak dua edelim güzel geçsinn

kzılar ben akşam çok kötu oldum ne yedıysem çıkardım eşim bile korktu bugun bıraz azaldı ama yıne bulanıyo ve başım çatlıyacak gibi ağrıyo napıcam bilmiyorum okula gitmem lazım sınav yapıcam of keşke evde olsaydım (

Ama prof. her zaman gidilmiyor ki canım biraz masraflı oluyor bende ramazan bey hakkında söylediklerine katılıyorum benim Kütahya da eltim var o bi dr. ismi önerdi artık ona gitmeyi düşünüyorum nasıl olsa gezmeye gidiyoruz arada gitmişken bide o dr. görünmek istiyorum sonra tercihimi yapacağım. Dr.dediğin birazda içine sinecek bizi rahatlatacak

herkese günaydın kızlar dün 3lü test için kanımı verdim perşembe günü çıkıcak sonuçlar. vee kızım olacak.doktor çok güzel büyümüş dedi boyu uzun ve göbüşlü olucak dedi çok iyi görünüo dedi 17+2 çıktı ultrasonda önde gidio 9 aralıkta gidecem daha 1 ay var detaylı ultrasona girecem.

gözün aydın cnm hayırlı olsunnn kızlar atağa geçti valla topikte

GÖZÜNAYDINN....allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş...
sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün inş..
maşallah kızına

cnm geçmiş olsun bol su tüket. parol içebilirsin. çok berbat ağrı biliorum benim haftada 1 tutuo ve hayatımı zindan edio. gerçi benim eskiden de olurdu böyle. doktorunlada bi görüş belki serum yazar. bana doktorum artık dayanamayacak duruma gelirsen o serumu taktır hastanede dedi. ben her zaman dayanamıcak duruma geliorum. kafamı duvarlara vurasım gelio. çok zor. keşke rapor falan alabilsen. bide sıcak suda ince bi bezi sık gözlerine doğru ve başına koy ama çok kaynar olmasın o beni çok rahatlatıo belki sanada iyi gelir

gözün aydın cnm hayırlı olsunnn kızlar atağa geçti valla topikte

GÖZÜNAYDINN....allah daha güzel günlerini görmeyi nasip etsin inş...
sağlıcakla kucağına alıp büyütürsün inş..
maşallah kızına

çok saolun kızlar ne yalan söyleyim hep kızım olsun istiodum. inşallah allah hepimize sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip eder

gözünaydın canım allah tamamına erdirsin.3lü testi mutlaka yapıyorlar mı yani 2li test sonucu iyi çıksa bile yapılıyor mu ? bende yarın alıcam 2linin sonucu çok merak ediyorum ve birazda tedirginim ense kalınlığı 0.44 çıktı 11+2 de.inşş bende güzel haberler alırım.

cnm inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin benim 2li test sonuçlarım iyi çıkmıştı ama 3 lü test kesin yapılıo. bazı doktorlar 2li testi ypmıolar. doktorum bana testi yapmadan önce kötü sonuç çıksa bile 3lü testi yine beklioruz çünkü 3 lü test daha net sonuç varir dedi. canını sıkma allahın izniyle bebişin iyidir

Selam kıslar

Günaydınlar herkese.. Kızımla bizde geldik işte.. SUBARUU yattı senin topik işi.. :)

gözün aydın canım süslü kızlar gelmeye başladı...

arkadaşlar KIZIMGELİYORMUŞ artık kıyafet alabilirim pembiş pembiş
seninde gözün aydın canım...

bakalım denedım ama olcakmı
canım ne güzel maşallah Allah sana bağışlasın yavrunu maşallah görünce bi acayip oluyo insan yaaa

kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?

valla haftada bir zorla. normalde severim ama şimdi kokuyo gibi geliyo ama hergün ceviz yiyorum

iyi haberlerini bekliyoruz canım

canım çok zor bu baş ağrısı işi Allah yardımcın olsun...

ayy inşş ya bulantılarım baya bi geçti zaten hatta aceyip iştahım açıldı.zaten biraz kiloloydum napıcam bilmem midem kazınıyor sanki geceleri falan

ben gece açlığıma uyanıyorum çok fena...kilo bende de fazla çok dikkat etmem lazım...

Allah kolaylık versin canım çok geçmiş olsun umarım günün koaly geçer...

gözün aydın canım

herkse gunaydın kızlarrrr

günaydın...aslında öğlen oldu ama olsun..sizlere günaydınn
öyle bir bakıcı bize de denk gelse ne güzel olur yaaa....Allah ım hayırlısını ve iyisini versin inş..hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın....

Günaydın canlarımmmmm

SMGE, kızın hayırlı olsunnn pembş pembiş giydirirsin artık

Off cok bulanıyorum yinee:84:
Sabah sabah gözümü actım dogru lavaboya...
Bugun Özlem'in yanına gitcektim güya kızcagız zaten stresli belki moral olur
diye ama nerdeee....Bulantı yüzünden gözümü acamadım ki..Şimdi konustum Özlem'le bekliyomus operasyona girmeyi,kan vermiş sonuclarını bekliyormus..Nolur Dua edelim kızlar..İnşallah hersey yolunda gider de saglıkla evine döner Özlemcim ve bebegi...
Bu arada kendi derdime dustum sizi unuttum..İnşallah herkes iyidir..

gülesram canım bulantıların bitsin artık yazık sana yaaaaa

ozlem aklımda idi benimde dua ediyorum ben hep Allah onu ve bebişini korusun inşallah opr. koalylıkla atlatması en büyük dileğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…