2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
eskiyi okumadım herkes iyi görünüyo
seyduna
ciesra
zonox
smge

cinsiyetler belli olmuş allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. çok sevindim.kızlar gerçekten atakta galiba..

lover sana da çok geçmiş olsun arkadaşım.bizi daha çok güzel günler bekliyor bebişlerimizle..

ben şimdi lokum dağıtmaya gidiyorum.annemin kuran arkadaşları allah razı olsun benim için çoook dua etmişlerdi.çok dua edenim oldu.rabbim onların duasını kabul etti belki bizimde..
2 li testte çıkan bi problemim vardı benimde 3 lü testte belli olacak.daha doğrusu randevum 1 ay sonra o zaman anlıcaz ne olduğunu inş. hayırlı güzel haber akırız bende hep beraber..
kızım için dua etmeye gidiyorum sizlerde dualarımda olacaksınız.
öptüm hepinizi

gülesram canım bulantıların bitsin artık yazık sana yaaaaa

ozlem aklımda idi benimde dua ediyorum ben hep Allah onu ve bebişini korusun inşallah opr. koalylıkla atlatması en büyük dileğim...

Ayy bitsin artık kocaman olduk yaaa..Hep konusuyurum bebişimle..Bak annecim sen artık buyudun hem içerdesin yap bi guzellik duzelt orda bozuk bişeyler varsa, kurtar annecigini artık bu sıkıntıdan diyorum..Bi gun iyiyiz ertesi gun gene aynı...acaba arkadaslarımın dedigi gibi 3 ay doluca bıcak gibi kesilcek mi?? Aldıgım bulantı hapından mıdır nedir o kadar halsizim ki..Kolumu kaldırcak halim yok..Zıpkın gibi fişşek gibi oldugum gunleri özledim..Deli gibi gezerdim şimdi gözüm yemiyo valla sokaga cıkmayı..Hemen yoruluyorum..Var mı benim gibi olan acaba??:44:

canım acıbadem de hangi prof.a gidiyorsun benımkı de orda da mrk ettım

cnm prof cihat ünlü ama benı detaylı ınceleyen prof cihat şen medıcal parkda aynı zamanda perınatoloji alanında çok ıyı dıe arastırmıstım...menunda kaldım sempatık sevecen bi adam benım içimi çok rahatlattı

Rabbim dularınızı kabul etsin inşallah..Bizler ide unutma emi??Hepimizin cok ihtiyacı var..

Bende çok halsizim canım çabuk yoruluyorum

Rabbim dularınızı kabul etsin inşallah..Bizler ide unutma emi??Hepimizin cok ihtiyacı var..

canım hiç unuturmuyum?...

artık aile gibi olduk yaaaw... en ufak bir yazınızda etkileniyorum baazen sölicek söz bulamıyorum.güzel haberlerinize seviniyorum..
eminim herkez böyle ...

senin bulantılarıda unutmam söz

Canımm yaaaa......allah bin kere razı olsun senden

Bende çok halsizim canım çabuk yoruluyorum

ayy benim apt da ikinci hamileligini yasayan 37 yasında bi komsum var..Aralık ta dogum yapcak..Ayy maasallah pire gibi..Her işini kendi yapıyo carsı pazar bile bunda ama gık demiyo...Bebek geliyo diye komple mutfagına tadilat yaptırdı tek basına temizledi yerleştirdi..Ay ben bi çamasırı bile zor asıyorum..Evimin bi tarafı kalk gidelim diyo bi tarafı ne işin var bastır k...nı otur diyo
Alahım nolur hepimize saglık guc moral ver yarebbim

Belki biz daha hamileliğin başındayız diye böyle oluyordur.Herkesin dediğine göre 3 aylıktan sonra normal hayatınıza devam edersiniz diyorlar inşallah o günlerde gelecek bizde hamileliğin tadını çıkartacağız

saol canım. valla oğlum olucak dedi dr. ama içimden hala kızım olucak gibi geçiyor.

işin tuhafı oğlum olmasına alıştım. arda olucak hatta adı. kıza dönerse alışma zor olucak gibime gelior

ayy inşallah canımm yaa...agzından bal damlıyor valla

herkese selammmm
nasılsınız mayıs ayının güzel anneleri umarım herkes iyidir. valla kızlar geçmişi tıklayıp okumaya bile erindim bu defa bi kaç gündür gripten yana bi kırgınlığım vardı bugün deli gibi bi halsizlik var her bi yerim ağrıyo hasta olanlara geçmiş olsun. cinsiyet öğrenenlere de hayırlı olsun inşallah.

Allah sifa versin canım..Hepimiz bi şekilde farklı farklı da olsa sıkıntı yasıyoruz..Ama bugunumuza sukur...

yaaa senin yazdıklarını okuyunca aman allahım aynı benım gıbı dedım ama benım 12haftam doldu daha gecmedı doktor senın 9 ay surer gıbı dedı bana zoran kullanıyorum bulantı ıcın kı bu ılacı kemoterapıye gırenler alıyor dusun bulantımın boyutunu((( bende senın gıbı cok halsızım hafta sonu evı süpürmek ıstedım elektrık supurgesını ortaya getırdım yarım saat abartısız dınlendım esım guluyor sen 9 ayı bole nasıl gecırceksın dıye anlatamıyorum ne kadar halsız olduumu

ciesra
kimin kızı olacakmış duyamadımm

benimmmm :82:
off SUBARU bu cinsiyeti sonraki randevuda değişenleri duydukça aklım karışıyo zaten, hayırlısı olsun tabi ama insan etkileniyo.. kızım o benim.. oğluma nasıl dönerim.. Ama içimde de bişey yok değil hani, sanki değişecek gibi.. Allahım sağlıklı olsunlarda..

teşekkürler nazo26 banada yazdı kan ilacımı ama 2 hafta daha vitamine devam et, iki hafta sonra başla buna dedi..

çok teşekkürler inşallahhhh, hepimizin sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi..

allah hepimizinkini korusun inşallah

aminnnnnn

kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?

ahh bi kerecik yiyebilsem, c.tesi akşamı kızımı kutlamak için denedim ama cıksss.. Olmuyo yiyemiyorum.. :96:

arkadaşlar bayram nedeniyle üçlü tarama testim 18.haftaya kalacak sorun olurmu acaba?

benimde 17. haftada 4.lü testim olacakmış.. Bi sorun olacağını zannetmem , bak bana ne 2 li ne 3 lü yapılıyo, içim gayat rahat Allaha şükür.. İçini ferah tut sende..

canım ben aynısını sabah yazdımm erken öğrenince dönüyomuşş ..arada nisan anneleri bölümünü okuyorumm bende

yaww bu muhabbet yüzünden kız annesi moduna giremiyorum kızlar yaa...

bu akşam muhabbet dönmemiş hiççç ezelmi izledi herkes :)) bende uyuyayım iyi gecelerr

Harikaydı Ezel akşam.. Çok ağlattı beni ama güzeldi yani..

kızlar ne zamana kadar çalışmayı düşünüyosunuz ?

valla bu ara kafam pek bozuluyo yine, her an birilerini marizleyip, yada marizlenip veda edebilirim buraya..

bende yumurta pazar günleri yiyorum ama süt, çok üzülüyorum, bebeğime iyi bakamıyorum gibi geliyor, içemiyorum yaa.. umarım geçer tez vakitte..
:85:

nisan annelerinde kız erkek sayısı eşitlendi :78:
mayısda aynısımı olacak ne dersiniz

zaten eşitlenmiş gibi değilmiyiz bizde..? ne kaldı şurda.. :82:

Selam kıslar

gözün aydın canım süslü kızlar gelmeye başladı...

merhaba kızlar
eskiyi okumadım herkes iyi görünüyo
seyduna
ciesra
zonox
smge

cinsiyetler belli olmuş allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin. çok sevindim.kızlar gerçekten atakta galiba..

saol canım. valla oğlum olucak dedi dr. ama içimden hala kızım olucak gibi geçiyor.

işin tuhafı oğlum olmasına alıştım. arda olucak hatta adı. kıza dönerse alışma zor olucak gibime gelior

aynı şeyleri hissediyorum senle zonox, sanki dönüverecek gibi geliyor bana.. :26:

selam.. benim biraz (birazdan fazla) miğdem yanıyo, başımın sağ kısmında henüz şiddetlenmemiş ama heran şiddetlenebilecek gibi bi ağrı var.. Havada lodos bügün aynen bende sersem gibiyim.. eve gidip yatmak istiyorum..

aa benim doktorum bana bunu dicek vallahi yolarım adamı..Saolsun benimki moral veriyor da keyfim yerine geliyor..Ama benim annem de böyleymiş..Bulasık suyundan bile midem bulanırdı burnuma mandal takıp öyle yemek yapardım diye anlatırdı hep...Napalım bu da bizim sınavımızmış arkadasım..allah beterinden korusun..20 Eylül den beri böyle bi hayatım var ck sukur azalarak devam ediyor..En azından bir gun bile olsa bulantım tamamen kalkıyo bende sevindirik oluyom aa normal biri oldum diyeeEşim sesimden anlıyo iyi oldugum zamanları valla..Kalksam evi bi toplasam ne iyi olur aslında..Dun akşam bi ütü yapmısım evlere senlikbi gömlek ütülüyom oturuyorum..Öyle öyle bitirdim cok sukur...3 ay bisin rahat ercez inşallah....SAyılı gun cabuk gecermişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…