- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
ben şimdi lokum dağıtmaya gidiyorum.annemin kuran arkadaşları allah razı olsun benim için çoook dua etmişlerdi.çok dua edenim oldu.rabbim onların duasını kabul etti belki bizimde..
2 li testte çıkan bi problemim vardı benimde 3 lü testte belli olacak.daha doğrusu randevum 1 ay sonra o zaman anlıcaz ne olduğunu inş. hayırlı güzel haber akırız bende hep beraber..
kızım için dua etmeye gidiyorum sizlerde dualarımda olacaksınız.
öptüm hepinizi
Ayy bitsin artık kocaman olduk yaaa..Hep konusuyurum bebişimle..Bak annecim sen artık buyudun hem içerdesin yap bi guzellik duzelt orda bozuk bişeyler varsa, kurtar annecigini artık bu sıkıntıdan diyorum..Bi gun iyiyiz ertesi gun gene aynı...acaba arkadaslarımın dedigi gibi 3 ay doluca bıcak gibi kesilcek mi?? Aldıgım bulantı hapından mıdır nedir o kadar halsizim ki..Kolumu kaldırcak halim yok..Zıpkın gibi fişşek gibi oldugum gunleri özledim..Deli gibi gezerdim şimdi gözüm yemiyo valla sokaga cıkmayı..Hemen yoruluyorum..Var mı benim gibi olan acaba??:44:
Allah hepimize sifa versin inşallah canımm..bende çok halsizim ama şükür bulantım yok..
hosgeldin ciesra
benimmmm :82:
off SUBARU bu cinsiyeti sonraki randevuda değişenleri duydukça aklım karışıyo zaten, hayırlısı olsun tabi ama insan etkileniyo..kızım o benim.. oğluma nasıl dönerim.. Ama içimde de bişey yok değil hani, sanki değişecek gibi.. Allahım sağlıklı olsunlarda..
selam..nasılsın ?
bence sen yinede emin olmadan hazırlarını yapma :26:
ben hiç kızım olacak diyomuyum demiyorumm diyemiyorum ki
dr.12 haftada baktı emin değilim benziyo dedi
selam.. iyi gibiyim miğdem çok yanıyo SUBARU yaa.. sen nasılsın? bende diyemiyorum aynen dr. sadece çok hareketli çıkıntı göremiyorum dedi.. sonraki gelişinizde net söylerim cinsiyetini dedi.. Böyle olunca emin olamıyo insan..
ciesra, hoşgeldin kuzum. minik kızını yirim ben. alcam oğluma euheuheu. kız oğlum dönerse bi tuhaf olurum. ay ne bilim. içimde hala kız hissi var. ama bu kız istediğim ya da oğln istediğim için değil. eşimde arda demeyelim sanki çağla'ya dönücek gibi dio.
oyyy bende yicemde işte bide emin olsam..bende çok tuhaf olurum, ama bekliyo gibiyimde böyle bişeyi.. anlayamıyorum yaww.. :97:
gülesram, ben özlerm için dua ediyorum. 2 bebeğini ne yazık ki kaybetmiş. Allah buna ömür versin gani gani. inşallah operasyonu güzel geçer ve hemencecik aramıza döner güzel haberlerle.
kızlar dün balık yedim ama oda beni yedi. offfffffff offfffffffff dayanılcak gibi değil
İnşallah adaş, Allah hem onun hem tüm hastanelerde derdine derman arayanların yardımcısı olsun..
Balıkkk :18::18:
gülesram, ben özlerm için dua ediyorum. 2 bebeğini ne yazık ki kaybetmiş. Allah buna ömür versin gani gani. inşallah operasyonu güzel geçer ve hemencecik aramıza döner güzel haberlerle.
Canım ben bu sabah konustum onunla..Sesi iyi gibiydi ama elbetteki endiseli yavrucak..Rabbim bu sefer bari bebegini onlara bagıslasın..dedim ki özlemcim gelemedim kusuyorum yine,üzülme zaten ben müdavimi oldum hastanelerin olmadı bi dahakine gelirsin dedi üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin inşallah ona ve bebegine..Onu görünce dedim varsın kusayım nolcak ki..Yeter ki bebegim iyi olsun..Allah tüm bebişleri korusun
kızlar dün balık yedim ama oda beni yedi. offfffffff offfffffffff dayanılcak gibi değil
eşim balık almıştı derin dondurucuda duruyor valla elim gitmiyoo
kızlar et tavuk da yemek istemiyorum, siz eti tüketebiliyo musunuz?
eşim balık almıştı derin dondurucuda duruyor valla elim gitmiyoo
Bebeğin cinsiyeti kızmı olacakki bizde öyle derler et ve tatlı yiyenlerin oğlu yiyemeyenlerin kızı olur diye bazen banada oluyor canım bi günüm diğer günü tutmuyor
canım dr.um buzluğa girip çıkan şeyleri yeme dedi. balık içinde bu geçerli. taze al ye. onu eşin yesin bence. sen taze taze yersen bebeğine yarareşim balık almıştı derin dondurucuda duruyor valla elim gitmiyoo
Zonox yazıklarım cok karısmıs duzelttım bak yeniden..Napmısın ben böle ayol
Canım ben bu sabah konustum onunla..Sesi iyi gibiydi ama elbetteki endiseli yavrucak..Rabbim bu sefer bari bebegini onlara bagıslasın..dedim ki özlemcim gelemedim kusuyorum yine,üzülme zaten ben müdavimi oldum hastanelerin olmadı bi dahakine gelirsin dedi üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin inşallah ona ve bebegine..Onu görünce dedim varsın kusayım nolcak ki..Yeter ki bebegim iyi olsun..Allah tüm bebişleri korusun
ben haftada bir balık yiyorum bide iştahla yiyorum ki sormayın
Çıtır çıtır kızarmıs hamsiler bol limonlu ekşi bir salata..sonrada fırında eritilmiş Tehin helvası..ohhhhh haftasonu gelse de bi balık yesek yaaa
canım dr.um buzluğa girip çıkan şeyleri yeme dedi. balık içinde bu geçerli. taze al ye. onu eşin yesin bence. sen taze taze yersen bebeğine yararkırmızı etten nefret ediyorum ama tüketmek zorundayız. bayadır tavuk ve et yemiyorum.
Valla balığın şahı gelse cııııkkkkkkkkkkk midem kaldırmıyor
özlemi ararsan bende de selam söyle cnaım. iyi olucana inanıyorum. bzen ben de şikayetçi oluyorum (şimdi olduğu gibi. bulantım felaket) sonrasında çok şükür diyorum.
Valla balığın şahı gelse cııııkkkkkkkkkkk midem kaldırmıyor
benimmmm :82:
off SUBARU bu cinsiyeti sonraki randevuda değişenleri duydukça aklım karışıyo zaten, hayırlısı olsun tabi ama insan etkileniyo..kızım o benim.. oğluma nasıl dönerim.. Ama içimde de bişey yok değil hani, sanki değişecek gibi.. Allahım sağlıklı olsunlarda..
teşekkürler nazo26 banada yazdı kan ilacımı ama 2 hafta daha vitamine devam et, iki hafta sonra başla buna dedi..
çok teşekkürler inşallahhhh, hepimizin sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi..
aminnnnnn
ahh bi kerecik yiyebilsem, c.tesi akşamı kızımı kutlamak için denedim ama cıksss.. Olmuyo yiyemiyorum.. :96:
benimde 17. haftada 4.lü testim olacakmış.. Bi sorun olacağını zannetmem , bak bana ne 2 li ne 3 lü yapılıyo, içim gayat rahat Allaha şükür.. İçini ferah tut sende..
yaww bu muhabbet yüzünden kız annesi moduna giremiyorum kızlar yaa...
Harikaydı Ezel akşam.. Çok ağlattı beni ama güzeldi yani..
valla bu ara kafam pek bozuluyo yine, her an birilerini marizleyip, yada marizlenip veda edebilirim buraya..
bende yumurta pazar günleri yiyorum ama süt, çok üzülüyorum, bebeğime iyi bakamıyorum gibi geliyor, içemiyorum yaa.. umarım geçer tez vakitte..
:85:
zaten eşitlenmiş gibi değilmiyiz bizde..? ne kaldı şurda.. :82:
aynı şeyleri hissediyorum senle zonox, sanki dönüverecek gibi geliyor bana.. :26:
selam.. benim biraz (birazdan fazla) miğdem yanıyo, başımın sağ kısmında henüz şiddetlenmemiş ama heran şiddetlenebilecek gibi bi ağrı var.. Havada lodos bügün aynen bende sersem gibiyim.. eve gidip yatmak istiyorum..
canım ben derin dondurucuda sebze de yiyorum o da mı kötü yaaa? :26:
sizler hiç yemiyo musunuz derin dondurucuya yazın attıklarınızı?
ben dondurucudan sebze yiyorum TAZESİNİN yerini tutmaz ama ...
bu dönemde yetişenlerden daha kötü olacağını sanmıyorum...
canım ben derin dondurucuda sebze de yiyorum o da mı kötü yaaa? :26:
sizler hiç yemiyo musunuz derin dondurucuya yazın attıklarınızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?