2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

İnş. problem tamamen bitmiştir Allahın izni ile.

Allah razı olsun canım...benimde Eyüp Sultana gitmem lazım biraz toparlanırsam inşallah...

bende çok halsizim ama şükür bulantım yok..

ciesra, hoşgeldin kuzum. minik kızını yirim ben. alcam oğluma euheuheu. kız oğlum dönerse bi tuhaf olurum. ay ne bilim. içimde hala kız hissi var. ama bu kız istediğim ya da oğln istediğim için değil. eşimde arda demeyelim sanki çağla'ya dönücek gibi dio.

gülesram, ben özlerm için dua ediyorum. 2 bebeğini ne yazık ki kaybetmiş. Allah buna ömür versin gani gani. inşallah operasyonu güzel geçer ve hemencecik aramıza döner güzel haberlerle.

kızlar dün balık yedim ama oda beni yedi. offfffffff offfffffffff dayanılcak gibi değil

tarkan'ın öp öp sarkısına baylıyorum yaa...
Yıkadı gunahlarımdan ben masumiyetiii♫ ♪♪♫ ♪♪♫ ♪♪♫ ♪♪♫ ♪♪♫ ♪♪♫ ♪♪♫ ♪♪‏

hosgeldin ciesra

Hoşbuldukk adaşımm..:82:
nabersin

ben haftada bir balık yiyorum bide iştahla yiyorum ki sormayın
Çıtır çıtır kızarmıs hamsiler bol limonlu ekşi bir salata..sonrada fırında eritilmiş Tehin helvası..ohhhhh haftasonu gelse de bi balık yesek yaaa

eşim balık almıştı derin dondurucuda duruyor valla elim gitmiyoo

kızlar et tavuk da yemek istemiyorum, siz eti tüketebiliyo musunuz?

Zonox yazıklarım cok karısmıs duzelttım bak yeniden..Napmısın ben böle ayol

Canım ben bu sabah konustum onunla..Sesi iyi gibiydi ama elbetteki endiseli yavrucak..Rabbim bu sefer bari bebegini onlara bagıslasın..dedim ki özlemcim gelemedim kusuyorum yine,üzülme zaten ben müdavimi oldum hastanelerin olmadı bi dahakine gelirsin dedi üzüldüm yaa..Rabbim şifa versin inşallah ona ve bebegine..Onu görünce dedim varsın kusayım nolcak ki..Yeter ki bebegim iyi olsun..Allah tüm bebişleri korusun

ben haftada bir balık yiyorum bide iştahla yiyorum ki sormayın
Çıtır çıtır kızarmıs hamsiler bol limonlu ekşi bir salata..sonrada fırında eritilmiş Tehin helvası..ohhhhh haftasonu gelse de bi balık yesek yaaa

Balıgı asla eve sokmam zaten elleyipte yapamam..ama cok guzel yerim..O yuzden haftada bir dısarı cıkıp yiyoruz..Kırmızı et hayatım boyunca hiç yemedim cok nadir belki köfte yiyorum ama hamile kaldıgımdan beri ondan da tiksindim hiç yemedim..Tavuk en iyi arkadasım eşim yaparsa yiyorum.Yetr ki kokmasın bana...

Bebeğin cinsiyeti kızmı olacakki bizde öyle derler et ve tatlı yiyenlerin oğlu yiyemeyenlerin kızı olur diye bazen banada oluyor canım bi günüm diğer günü tutmuyor

Bebeğin cinsiyeti kızmı olacakki bizde öyle derler et ve tatlı yiyenlerin oğlu yiyemeyenlerin kızı olur diye bazen banada oluyor canım bi günüm diğer günü tutmuyor

canım daha 10. haftadayım ben belli değil yani....

canım dr.um buzluğa girip çıkan şeyleri yeme dedi. balık içinde bu geçerli. taze al ye. onu eşin yesin bence. sen taze taze yersen bebeğine yarar kırmızı etten nefret ediyorum ama tüketmek zorundayız. bayadır tavuk ve et yemiyorum.

özlemi ararsan bende de selam söyle cnaım. iyi olucana inanıyorum. bzen ben de şikayetçi oluyorum (şimdi olduğu gibi. bulantım felaket) sonrasında çok şükür diyorum.

Valla balığın şahı gelse cııııkkkkkkkkkkk midem kaldırmıyor

Ciesra valla bulanıyoz yine..Midem cok fena..Hem agrıyo hem yanıyo hem bulanıyo..Bu seye döndu yaa..Benim annem hem doktor hem ascı hem terzi
Canım cinsiyet için cok erken daha yaa..Azcuk sabredın,16.haftada göstercek keretalar zaten..Böyle kız olup ta sonra dönmesi,-ayy en tuhaf bi kelime kulladım ayol-garip olur yaa...Sen kızım diyon ya simdi..Bebişte içerden diyodur anne ne kızı yaaa erkegim ben erkek

canım ben derin dondurucuda sebze de yiyorum o da mı kötü yaaa? :26:

sizler hiç yemiyo musunuz derin dondurucuya yazın attıklarınızı?

ciesra bende iyi gibiyimmm
ara ara bulantım oluyo neden acaba ?!!!!
şuanda yarın için dr dan randevu almaya çalışıyodumki telf asistan dedikiiii
16.haftadan önce cinsiyet söylemiyomuş hastanedeki dr.lar
offf yawwwww
ne yapıcam şimdii beennn

sölerim elbette canım akşamustu arıcam yine...
İnşallah hersey yolundadır.
şükredelim kız biz halimize..iki bulandık kustuk diye ölmicez yaa..
Ben doktoruma dedim ki kralı gelse ben et yemem...Bol bol balık tuket kurubaklagil ye o zaman dedi..Hİçte illa yiceksin demedi..Valla kusmaya meyilliyim yine kusarım...

ben dondurucudan sebze yiyorum TAZESİNİN yerini tutmaz ama ...
bu dönemde yetişenlerden daha kötü olacağını sanmıyorum...

ben dondurucudan sebze yiyorum TAZESİNİN yerini tutmaz ama ...
bu dönemde yetişenlerden daha kötü olacağını sanmıyorum...

valla kafam karışıyo tabi tazesi gibi olmaz ama yazın bamya bezelye filan atmıştım dolaba,
arada yiyorum

şöyle tatlım. benim doktorum dondurucudaki gıdaları tercih etmiyor. dondurulmuş hiçbir gıdayı tercih etmiyor. çünkü buzluğa giren her besin, besin değerini yitirir diyor (bebeğe bir zararı yok) zarar olarak şunu dedi "eğer dondurucunda sorun varsa ve yemeğin sağlıksız donduysa zehirlenme yapabilir" dedi. her zaman taze sebzeyi tercih et hem bebeğin için hem düzenli ve sağlıklı kilo alabilmen için dedi.

benimde dondurucumda birsürü yemeğim var ama yalnızca misafirlere çıkarabiliyorum ne yazık ki

anladım zonoxcum sağol bak bunu bilmiyodum, ben de azaltayım bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…