2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben cok bulanıyorum yine,
Azcık balkona cıkıp hava alayım

temiz hava iyi gelir canım..

ben de çıkıyom kıslar yarın görüşürüz

maşallah canıum bebişineeee

Harikaydı Ezel akşam.. Çok ağlattı beni ama güzeldi yani..
ben dün uyuklayarak izledim yaaa okadarda severim ama uyuyorum ağlanacak sahneleri kaçırmışım ozaman :))) netten izliyeyim barii

canım kırmızı et yiyemiyosanız vejeteryanlar yeşil mercimek falan yiyo onları tüketin ben tavuğu yiyemiyorumm ...
bu sabah bende afedersiniz kustum ve bu 2. oluyoo ayy ne fena bişey bende arada niye oluyo anlamıyoruumm:S::S midem çook yanıyoo arkadaşım akşamları mercanköşk iç dedi onun dr. iç demişş ama araştırmam lazım

eşim balık almıştı derin dondurucuda duruyor valla elim gitmiyoo

kızlar et tavuk da yemek istemiyorum, siz eti tüketebiliyo musunuz?

Bende etten tavuktan tiksinenler arasındayım.. dondurucumdaki eti balığı toğlayıp kayınvalideme verdim bende.. ama barbunyaydı közlenmiş biber patlıcandı vermedim valla, yerim onları ben, çok seviyorum ve muhtemelen canımda çeker, konserve yiyeceğime kendi koyduklarımdan yerim daha iyi..

canım ben derin dondurucuda sebze de yiyorum o da mı kötü yaaa? :26:

sizler hiç yemiyo musunuz derin dondurucuya yazın attıklarınızı?

sebzeleri yiyecem ben yaa..

zaten 16. haftadean evvel söyledikleri de ya yanlış çıkıyo ya bizim içimize sinmiyor, benim bidahaki muayenem taaa 17. haftamda hem 4lü testimizi olcaz kızımla hemde netleştircez cinsiyetimizi :82:

izle valla harikaydı, sonu çok heyecanlı bitti ya, tam hainin kim olduğunu öğrenecektik, bence hain Ali çıkacak herkes şoka girecek , yada tefo olabilir, masadan kimse kalkmayabilir.. ayyy inşallah haftaya arife diye yayınlamamazlık etmezler.. çatlarım 2 hafta.. Mertçim gitti yawww.. körpecik dada, 86 lıymış daha.. çok ağlattı beni bide annesinin bi sahnesi var, ben kör oldum diyeee.. izle bak anlatmayayım.. çok iyiydi bee

aynen benimde miğdemde alev topları var yaa.. mercanköşk ne kız aktardanmı alcaz onu.? kaynatcazmı napcaz, ben bilmiyorum..

Son düzenleme:

mercanköşk ne ?

Slm kızlar. bu aralar çok yoğunum giremiyorum hiç nete. ama aklım hep burada. acaba ne oldu ne bitti diye merak içindeyim. ama oku oku bitmiyor kimi yavrucakların cinsiyeti belli olmuş çok heyecanlandım, okumaya devam

canlarım ben çıkıyorum. gidip biraz alışveriş yapim ev için.

kuzular bana çatlak kremi önerin lütfenn bugün alim

kızlar kilo ve bebişlerimizin cicileri linki açıldı daha önce. açan arkadaşlar o linkleri yvonna ya gönderebilir mi. baş sayfaya koysun hemen bulabilelim die

kızlar aktardan alınıyo bitki ama kullanmayın doktora sormadann ama mide yanmasına gaza çok iyi geliyomuş ya ben akşam yemekten sonra 1 saat afedersiniz geğiriyorum eşim alay ediyo artıkknasıl gaz geliyo midedenn....netten araştırdım dr. Alper Mumcu az ölçüde kullanılanlar arasına koymuş bakın burda
Hamilelikte bitki aylar ve ifal otlar Minikeller.com Anne Bebek ve ocuk Rehberi, Anne Bebek ocuk Aile Salk Bebek Bakm Bebek Odas Beslenme Emzirme Hamilelik Doum Yenidoan Bebek Sal Bebek Geliimi A Psikoloji

buarada ciesra ezelin sonunu izledim heyecanlı bitirdiler ali çıkmasın yaaa onu seviyorum benn..mert benden 1 yaş küçükmüşş yaşlandım artık ben :))

kızlar kilo ve bebişlerimizin cicileri linki açıldı daha önce. açan arkadaşlar o linkleri yvonna ya gönderebilir mi. baş sayfaya koysun hemen bulabilelim die
benimde aklımda yapmaya üşeniyorum hatta yazdım geçen ama dur şimdi atayım benn ...

Valla ben duştan sonra bebeyağını boca ediyorum, yumuşacık oluyorum.. Çatlayacaksak (genetikse) zaten hiçbişey etki etmiyormuş, bebe yağı bari kaşıntıya falan iyi geliyor.. yüzüme gözüme her yerime sürüyorum.. Mis gibi yumaşacıkım :82:

hee o zaman kullanmayalım, gerçi linke bakmadım daha ama.. ayyy bende seviyorum Ali yi ama Cengiz kesinlikle değil bikere bence, eyşanda değil, Azad babasından intikam alamk için yapmaz heralde diyorum,dayı dedi ya Alinin sana geçen seferde niye ihanet ettiğini bilmediğin sürece ona güvenemezsin diye.. Zaten dikkat ettiysen araçları (temmuzun ve adamlarının olduğu) gören sandalyeye o oturmuş.. Masadan kimse kalkmayabilir o zaman geriye Şeboyla Tefo kalıyo.. Müthiş bi dizi ya hiç doğru tahmin yürütemiyorsun.. Bide dayı çıkıyormuş hain.. :) Çok gülerim :82:

Canım bi arkadasım Lierac diye bi krem kullanmıs cok iyi gelmiş.Hiç catlama olmamıs.
Doktoruna danısıp al istersen..İnşallah faydası olur

Selam kızlar........

Ben hiç tüketmedim hamileliğimin başından beri,burdada sevdiğim balıklar yok zaten,ama dün aldım ilk defa,devamlı tüketmek istiyorum,balıgın bebege cok faydası var.....

gezgincim, bende baligi cok severimm. Haftada 1 yemeye gayret ediyorum. bir problem var, baligi yanliz yapip yemeyi sevmiyorum)) genelde hep annem yapar ona gider yerim...yoksa ihmal ederim cok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…