maşallah canıum bebişineeeeherkese günaydın kızlar dün 3lü test için kanımı verdim perşembe günü çıkıcak sonuçlar. vee kızım olacak.doktor çok güzel büyümüş dedi boyu uzun ve göbüşlü olucak dedi çok iyi görünüo dedi 17+2 çıktı ultrasonda önde gidio 9 aralıkta gidecem daha 1 ay var detaylı ultrasona girecem.
ben dün uyuklayarak izledim yaaa okadarda severim ama uyuyorum ağlanacak sahneleri kaçırmışım ozaman :))) netten izliyeyim bariiHarikaydı Ezel akşam.. Çok ağlattı beni ama güzeldi yani..
canım kırmızı et yiyemiyosanız vejeteryanlar yeşil mercimek falan yiyo onları tüketin ben tavuğu yiyemiyorumm ...
sölerim elbette canım akşamustu arıcam yine...
İnşallah hersey yolundadır.
şükredelim kız biz halimize..iki bulandık kustuk diye ölmicez yaa..
Ben doktoruma dedim ki kralı gelse ben et yemem...Bol bol balık tuket kurubaklagil ye o zaman dedi..Hİçte illa yiceksin demedi..Valla kusmaya meyilliyim yine kusarım...
eşim balık almıştı derin dondurucuda duruyor valla elim gitmiyoo
kızlar et tavuk da yemek istemiyorum, siz eti tüketebiliyo musunuz?
canım ben derin dondurucuda sebze de yiyorum o da mı kötü yaaa? :26:
sizler hiç yemiyo musunuz derin dondurucuya yazın attıklarınızı?
ciesra bende iyi gibiyimmm
ara ara bulantım oluyo neden acaba ?!!!!
şuanda yarın için dr dan randevu almaya çalışıyodumki telf asistan dedikiiii
16.haftadan önce cinsiyet söylemiyomuş hastanedeki dr.lar
offf yawwwww
ne yapıcam şimdii beennn
ben dün uyuklayarak izledim yaaa okadarda severim ama uyuyorum ağlanacak sahneleri kaçırmışım ozaman :))) netten izliyeyim barii
canım kırmızı et yiyemiyosanız vejeteryanlar yeşil mercimek falan yiyo onları tüketin ben tavuğu yiyemiyorumm ...
bu sabah bende afedersiniz kustum ve bu 2. oluyoo ayy ne fena bişey bende arada niye oluyo anlamıyoruumm:S::S midem çook yanıyoo arkadaşım akşamları mercanköşk iç dedi onun dr. iç demişş ama araştırmam lazım
maşallah canıum bebişineeee
ben dün uyuklayarak izledim yaaa okadarda severim ama uyuyorum ağlanacak sahneleri kaçırmışım ozaman :))) netten izliyeyim barii
bu sabah bende afedersiniz kustum ve bu 2. oluyoo ayy ne fena bişey bende arada niye oluyo anlamıyoruumm:S::S midem çook yanıyoo arkadaşım akşamları mercanköşk iç dedi onun dr. iç demişş ama araştırmam lazım
benimde aklımda yapmaya üşeniyorum hatta yazdım geçen ama dur şimdi atayım benn ...kızlar kilo ve bebişlerimizin cicileri linki açıldı daha önce. açan arkadaşlar o linkleri yvonna ya gönderebilir mi. baş sayfaya koysun hemen bulabilelim die
canlarım ben çıkıyorum. gidip biraz alışveriş yapim ev için.
kuzular bana çatlak kremi önerin lütfenn bugün alim
kızlar aktardan alınıyo bitki ama kullanmayın doktora sormadann ama mide yanmasına gaza çok iyi geliyomuş ya ben akşam yemekten sonra 1 saat afedersiniz geğiriyorum eşim alay ediyo artıkknasıl gaz geliyo midedenn....netten araştırdım dr. Alper Mumcu az ölçüde kullanılanlar arasına koymuş bakın burda
Hamilelikte bitki aylar ve ifal otlar Minikeller.com Anne Bebek ve ocuk Rehberi, Anne Bebek ocuk Aile Salk Bebek Bakm Bebek Odas Beslenme Emzirme Hamilelik Doum Yenidoan Bebek Sal Bebek Geliimi A Psikoloji
buarada ciesra ezelin sonunu izledim heyecanlı bitirdiler ali çıkmasın yaaa onu seviyorum benn..mert benden 1 yaş küçükmüşş yaşlandım artık ben :))
kızlar, haftada kaç kez balık yiyorsunuz?
canlarım ben çıkıyorum. gidip biraz alışveriş yapim ev için.
kuzular bana çatlak kremi önerin lütfenn bugün alim
kızlarr turko nerelerde 2 gündür yok oda bugün gitcekti dr.
kızlar ben doktora gidiyorum, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için..bize dua edin...
kızlar ben doktora gidiyorum, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için..bize dua edin...
Selam kızlar........
Ben hiç tüketmedim hamileliğimin başından beri,burdada sevdiğim balıklar yok zaten,ama dün aldım ilk defa,devamlı tüketmek istiyorum,balıgın bebege cok faydası var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?