kızlar ben doktora gidiyorum, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için..bize dua edin...
yemekteyiz basliyor bu aradaaaa...
izliycektiimm unuttum bakk :))işte yapıyorum ama ara ara bakarımm..bu portakallı kerevizde sosyete yemeği:)) bu neşe özberki çok seviyorumm tam iş kadını reklamnıda yaptıı işyerininn
yemekteyiz basliyor bu aradaaaa...
ya ben kereviz sevmiyorum ama bu portakallı nasıl olur bilmem..nil burakta portakallı kereviz yapmıştı ondan sosyete yemeği dedim:))Kız değil bee, patates yemeğinden farkı yok.. Benim yaptığım kerevizin aynından bahsediyorsan tabi.. Ben patatesde koyuyorum kervizlerin yanına, patates yemeği gibi pişiriyorum 1 tane portakal suyunu ekliyorum suyunada, limonlada oluyor.. bildiğin patates yemeği gibi oluyor ama daha vitaminli oluyor.. dene bak..
Zonnetje sen evdemisin ?
Bende evime gitmek istiyorum, hiç bu kadar çok kovulmak istememiştim bi işyerinden..
Ama haksızlık bu biz seyredemiyoruz
ya ben kereviz sevmiyorum ama bu portakallı nasıl olur bilmem..nil burakta portakallı kereviz yapmıştı ondan sosyete yemeği dedim:))
ya ben kereviz sevmiyorum ama bu portakallı nasıl olur bilmem..nil burakta portakallı kereviz yapmıştı ondan sosyete yemeği dedim:))
Bugun izin gunum canim benim, evdeyim salilari evet:))
bende br izliim dedim yemekteyizi, normalde hic izliyemem:))
herkese günaydın kızlar dün 3lü test için kanımı verdim perşembe günü çıkıcak sonuçlar. vee kızım olacak.doktor çok güzel büyümüş dedi boyu uzun ve göbüşlü olucak dedi çok iyi görünüo dedi 17+2 çıktı ultrasonda önde gidio 9 aralıkta gidecem daha 1 ay var detaylı ultrasona girecem.
nisan annelerinde kız erkek sayısı eşitlendi:78:
mayısda aynısımı olacak ne dersiniz
Ayy bitsin artık kocaman olduk yaaa..Hep konusuyurum bebişimle..Bak annecim sen artık buyudun hem içerdesin yap bi guzellik duzelt orda bozuk bişeyler varsa, kurtar annecigini artık bu sıkıntıdan diyorum..Bi gun iyiyiz ertesi gun gene aynı...acaba arkadaslarımın dedigi gibi 3 ay doluca bıcak gibi kesilcek mi?? Aldıgım bulantı hapından mıdır nedir o kadar halsizim ki..Kolumu kaldırcak halim yok..Zıpkın gibi fişşek gibi oldugum gunleri özledim..Deli gibi gezerdim şimdi gözüm yemiyo valla sokaga cıkmayı..Hemen yoruluyorum..Var mı benim gibi olan acaba??:44:
ayy benim apt da ikinci hamileligini yasayan 37 yasında bi komsum var..Aralık ta dogum yapcak..Ayy maasallah pire gibi..Her işini kendi yapıyo carsı pazar bile bunda ama gık demiyo...Bebek geliyo diye komple mutfagına tadilat yaptırdı tek basına temizledi yerleştirdi..Ay ben bi çamasırı bile zor asıyorum..Evimin bi tarafı kalk gidelim diyo bi tarafı ne işin var bastır k...nı otur diyo
Alahım nolur hepimize saglık guc moral ver yarebbim
aa benim doktorum bana bunu dicek vallahi yolarım adamı..Saolsun benimki moral veriyor da keyfim yerine geliyor..Ama benim annem de böyleymiş..Bulasık suyundan bile midem bulanırdı burnuma mandal takıp öyle yemek yapardım diye anlatırdı hep...Napalım bu da bizim sınavımızmış arkadasım..allah beterinden korusun..20 Eylül den beri böyle bi hayatım var ck sukur azalarak devam ediyor..En azından bir gun bile olsa bulantım tamamen kalkıyo bende sevindirik oluyom aa normal biri oldum diyeeEşim sesimden anlıyo iyi oldugum zamanları valla..Kalksam evi bi toplasam ne iyi olur aslında..Dun akşam bi ütü yapmısım evlere senlik bi gömlek ütülüyom oturuyorum..Öyle öyle bitirdim cok sukur... 3 ay bisin rahat ercez inşallah....SAyılı gun cabuk gecermişş
canım ben derin dondurucuda sebze de yiyorum o da mı kötü yaaa? :26:
sizler hiç yemiyo musunuz derin dondurucuya yazın attıklarınızı?
ben dondurucudan sebze yiyorum TAZESİNİN yerini tutmaz ama ...
bu dönemde yetişenlerden daha kötü olacağını sanmıyorum...
canlarım ben çıkıyorum. gidip biraz alışveriş yapim ev için.
kuzular bana çatlak kremi önerin lütfenn bugün alim
kızlar ben doktora gidiyorum, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için..bize dua edin...
izliycektiimm unuttum bakk :))işte yapıyorum ama ara ara bakarımm..bu portakallı kerevizde sosyete yemeği:)) bu neşe özberki çok seviyorumm tam iş kadını reklamnıda yaptıı işyerininn
hee anladım.. Hollandada p.tesi salımı yoksa hafta tatili.. Biyerlerde daha öyleydi diye hatırlıyorum..
Portakalli kereviz harika oluyor...inan bana..
Benim enistem cok guzel yapar...parmaklarimizi yeriz her defasinda:))
Nese Ozber i bende cok seviyorum, ari gibi caliskan bir kadin, hem ucuzlerini buyuttu hemde kariyerine dewam etti...
Dusunsenize..17 tane isyerini idare ediyor..masallah
Yok sekercim, haftasonu ayni sizler gibi cumartesi pazar. Ben part-time calisiyorum, haftada 2 bucuk gun, diger gunler izinliyim. Izin gunlerim sali ve cuma, persembe ogleden sonrasinida unutmayalim tabi:))
hamilelik geçsinde iyi yapan birine yaptırayım..ben yoğurtlu yaptım 1 kere öylece attıkmtoprak kokuyodu :))) ve neşe özberk hala çok güzeelll yaşı ilerleyipte güzel kalanlar bana moral oluyoo :))
Amma soru sordum dimi
ooo çok iyiymiş, özel işlerini halledebileceğin vaktin kalıyordur kendine..
oooff şimdi kışa giriyo olamsaydık bırakırdım bende işi..
Çekemiyorum bu haldeyken..
Bugün başım dönüyo benim, varmı baş dönemsi yaşayan kızlar.. ?
Miğdemde de garip bişeyler var, ama tarif edmiyorum, Başımda tatlı tatlı ağrıyo.. ufff:85:
Rica ederim canim ne demek:)
Part time calismasaydim nasil dayanabilirdim bende bilmiyorum. Calismadigim gunler iyi geliyor bana, hem islerimi hallediyorum hemde dinleniyorum, birsonraki gun sikintisiz gidiyorum ise cok sukur.
Yillarca full time calistim, nasil zor oldugunu gayet iyi bilirim. Rabbim kolayliklar versin canim sanada, hamileyken daha bir zor.
Bugun evde olmama ragmen benimde hic tadim yok, karamsarim, basimda hafiften agriyor..bas dinmeleri bende cok cok fazla olmustu,,azaldi bu aralar. Birde ara ara kalp carpintim oluyor...kan basincimiz yukseliyorya bu tur sikayetlerimiz olabiliyormus...hayirlisiyla atlaticaz insallah bu sikintili donemleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?