2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

izliycektiimm unuttum bakk :))işte yapıyorum ama ara ara bakarımm..bu portakallı kerevizde sosyete yemeği:)) bu neşe özberki çok seviyorumm tam iş kadını reklamnıda yaptıı işyerininn

Kız değil bee, patates yemeğinden farkı yok.. Benim yaptığım kerevizin aynından bahsediyorsan tabi.. Ben patatesde koyuyorum kervizlerin yanına, patates yemeği gibi pişiriyorum 1 tane portakal suyunu ekliyorum suyunada, limonlada oluyor.. bildiğin patates yemeği gibi oluyor ama daha vitaminli oluyor.. dene bak..

ya ben kereviz sevmiyorum ama bu portakallı nasıl olur bilmem..nil burakta portakallı kereviz yapmıştı ondan sosyete yemeği dedim:))

Ama haksızlık bu biz seyredemiyoruz

evet yaa, bende çok merak ediyorum

ya ben kereviz sevmiyorum ama bu portakallı nasıl olur bilmem..nil burakta portakallı kereviz yapmıştı ondan sosyete yemeği dedim:))

patates yemeğini seviyorsan yersin bunuda, portakal kerevizin o mavurlu kötü tadını alıyor ama yinede hamişken deneme.. iyice tiksindirmeyeyim seni sonra :92:

Maşallah canım çok sevindim. Allah kucağına almayı nasip etsin kızını :))

nisan annelerinde kız erkek sayısı eşitlendi :78:
mayısda aynısımı olacak ne dersiniz

Mayısta kızlarımız çok olacak gibi doğuyor benim de içime... Pembiş pembiş giydireceğiz yaza

Ben en başından beri hiç bulantı yaşamadım ama halsizlik çok fazla akşam yemeğinden sonra TV karşısında uyuyup kalıyordum. Ev işleriyle pek alakam kalmadı kadın geliyor sürekli bir tek yemek yapabiliyorum ama senin komsuna hayran kaldım maşallah Allah nazarlardan saklasın. Benim anneminde midesi bulanmış 9 ay boyunca hatta en tuhafı bana hamileyken Zerrin Özer in bir şarkısı varmış o şarkıdan tiksinmiş onu duyunca midesi bulanıyormuş. Allah tan ona çekmemişim bu konuda

canım ben derin dondurucuda sebze de yiyorum o da mı kötü yaaa? :26:

sizler hiç yemiyo musunuz derin dondurucuya yazın attıklarınızı?

ben dondurucudan sebze yiyorum TAZESİNİN yerini tutmaz ama ...
bu dönemde yetişenlerden daha kötü olacağını sanmıyorum...

Ben de yazın derin dondurucuya attıklarımı yiyorum yemesem mi acaba

canlarım ben çıkıyorum. gidip biraz alışveriş yapim ev için.

kuzular bana çatlak kremi önerin lütfenn bugün alim

Hayatım lierac en iyisiymiş öyle duymuştum ben de başlamam lazım kullanmaya çatlamaya meyilli bir cildim var

kızlar ben doktora gidiyorum, ikili test ve ense kalınlığı ölçümü için..bize dua edin...

İnşallah iyi haberlerle dönersin canım dualarımız seninle :79:

izliycektiimm unuttum bakk :))işte yapıyorum ama ara ara bakarımm..bu portakallı kerevizde sosyete yemeği:)) bu neşe özberki çok seviyorumm tam iş kadını reklamnıda yaptıı işyerininn

Nese Ozber i bende cok seviyorum, ari gibi caliskan bir kadin, hem ucuzlerini buyuttu hemde kariyerine dewam etti...
Dusunsenize..17 tane isyerini idare ediyor..masallah

hee anladım.. Hollandada p.tesi salımı yoksa hafta tatili.. Biyerlerde daha öyleydi diye hatırlıyorum..

Yok sekercim, haftasonu ayni siler gibi cumartesi pazar. Ben part-time calisiyorum, haftada 2 bucuk gun, diger gunler izinliyim. Izin gunlerim sali ve cuma, persembe ogleden sonrasinida unutmayalim tabi:))

Portakalli kereviz harika oluyor...inan bana..
Benim enistem cok guzel yapar...parmaklarimizi yeriz her defasinda:))

Nese Ozber i bende cok seviyorum, ari gibi caliskan bir kadin, hem ucuzlerini buyuttu hemde kariyerine dewam etti...
Dusunsenize..17 tane isyerini idare ediyor..masallah

hamilelik geçsinde iyi yapan birine yaptırayım..ben yoğurtlu yaptım 1 kere öylece attıkmtoprak kokuyodu :))) ve neşe özberk hala çok güzeelll yaşı ilerleyipte güzel kalanlar bana moral oluyoo :))

Yok sekercim, haftasonu ayni sizler gibi cumartesi pazar. Ben part-time calisiyorum, haftada 2 bucuk gun, diger gunler izinliyim. Izin gunlerim sali ve cuma, persembe ogleden sonrasinida unutmayalim tabi:))

Amma soru sordum dimi
ooo çok iyiymiş, özel işlerini halledebileceğin vaktin kalıyordur kendine..
oooff şimdi kışa giriyo olamsaydık bırakırdım bende işi..
Çekemiyorum bu haldeyken..
Bugün başım dönüyo benim, varmı baş dönemsi yaşayan kızlar.. ?
Miğdemde de garip bişeyler var, ama tarif edmiyorum, Başımda tatlı tatlı ağrıyo.. ufff:85:

hamilelik geçsinde iyi yapan birine yaptırayım..ben yoğurtlu yaptım 1 kere öylece attıkmtoprak kokuyodu :))) ve neşe özberk hala çok güzeelll yaşı ilerleyipte güzel kalanlar bana moral oluyoo :))

yogurtlusunuda hic duymamistim, oda varmis demekki..

Kereviz zaten nadir yenir diye dusunuyorum, oyle ayda 1 felan yapip yenilicek bir yemek degil..aramam yani normalde hic. Ama arada sirada yemek hosuma gidiyor

Rica ederim canim ne demek:)

Part time calismasaydim nasil dayanabilirdim bende bilmiyorum. Calismadigim gunler iyi geliyor bana, hem islerimi hallediyorum hemde dinleniyorum, birsonraki gun sikintisiz gidiyorum ise cok sukur.
Yillarca full time calistim, nasil zor oldugunu gayet iyi bilirim. Rabbim kolayliklar versin canim sanada, hamileyken daha bir zor.

Bugun evde olmama ragmen benimde hic tadim yok, karamsarim, basimda hafiften agriyor..bas dinmeleri bende cok cok fazla olmustu,,azaldi bu aralar. Birde ara ara kalp carpintim oluyor...kan basincimiz yukseliyorya bu tur sikayetlerimiz olabiliyormus...hayirlisiyla atlaticaz insallah bu sikintili donemleri.

Aslında dün nette bi bakındım, işyerine hamile olduğumuzu ispatlayan bir belge götürdüğümüzde (tahlil sonucu, usg kağıdı falan heralde) 7buçuk saatten fazla çalıştıramıyorlarmış bizi.. sabah 9 da geliyorum ben akşam 4:30 da paydos olmalı aslında.. bide günlük 7 buçuk çalışma saatini istediğimiz gibi doldurabilirmişiz, mesela sabah 11 de geleceksin akşam 18:30 paydos.. yanımızda asla sigara içmemeleri gerekiyor ama nerdee, pöfür pöfür içiyorlar burda, baş ağrımı oda tetikliyor sanırım.. ama Türkiyede uygulayan yerler varmıdır? hiç sanmam.. hakkımızı aramadığımız sürecede kanunlar öyyllee durur yerinde işte..
bu arada akşamlar en erken 7 gibi çıkıyoru ben oda kış sezonu şimdi diye, fazladan çalıştığımız saate bakın..

Son düzenleme:
merhaba kızlar. bugün okuldan arkadaşlarım geldi geçmiş olsuna. sonra da anneannem. biraz yoğundum. temizlik yaptım ve ikram hazırladım. ama şimdi çok pişmanım. keşke kendimi yormasaydım çünkü ağraılarım başladı. aslında 1 saatten fazla ayakta kalmamamlıymışım.doktoruma klasa hep yat diyecek ama ben duramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…