2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bende her mağazanın önünden geçerken illa gözüme bişey takılıyor
bazen pembeye takılıyorum..bazen mavişlere..
şu belirsizlik ne kötüymüş yawwww
biran önce belli olsada bebişlerimiz gönlümüzce alışverişimizi yapabilsek..
allahın bize verdiği nimetler için sonsuz şükürler olsun...elhamd.
allah olmayanlara ihtiyacı olanlara muhtaç olanlarada yardım etsin inş....[/QUOTE]

ben geçenlerde dayanamadım, markafoni de indirim vardı, bir patik iki patik derken bir baktık 80 milyonluk alışveriş yapmışız eşimle:)) 3 battaniye 3 patik aldık, biraz evvel elime ulaştı, sevmekten iş yapamıyorum o derece tatlılar:))

şimdiden almak çok doğru değil ama uygun gördüğünüzü affetmeyin kızlar:)) cinsiyet bilmeyenler benim gibi krem, sarı, yeşil renkler alsınlar..kızlar hep pembe erkekler hep mavi giyecek değil ya:)

canım çok sağol, çok geçmiş olsun...bebeğini Allahın izniyle kucağına aldığında bunlrın hiç birini hatırlamayacaksın bile.sadece sabır..

saol canım. tez zamanda sen de öğrenirsin inşallah.

çok geçmiş olsun. bende de oldu aynı ağrılar ama geçti. bendeki yerleşme ağrısıymış

ayağından patiğini eksik etme. sabah kalkınca hırkasız gezme. üşütme:26:

ben geçenlerde dayanamadım, markafoni de indirim vardı, bir patik iki patik derken bir baktık 80 milyonluk alışveriş yapmışız eşimle:)) 3 battaniye 3 patik aldık, biraz evvel elime ulaştı, sevmekten iş yapamıyorum o derece tatlılar:))

şimdiden almak çok doğru değil ama uygun gördüğünüzü affetmeyin kızlar:)) cinsiyet bilmeyenler benim gibi krem, sarı, yeşil renkler alsınlar..kızlar hep pembe erkekler hep mavi giyecek değil ya:)[/QUOTE]

YAW ama benim renk takıntım var....
yeşil beyaz sarı almak istemiyorum almıyorum o yüzden....
çok beğendim bişey olursa alırım ama önce acil ihtiyaçlar sonra keyfi şeyleri alıcam inş...
eğer kızım olucağına emin olsam kesin herşeyini şeker pembesi kırmızı alırım...
oğluşum olursa ( inş) onuda mavi lacivert kırmızı beyaz renklerinde alırdım..
oğlum olursa gerçi çoğu şeyi hazır gibi

İnşallah canım zor zamanlar geciriyoruz ama herseye deger..Yeterki rabbim bize bebegimizle kavusmayı nasip etsin..
canım çok sağol, çok geçmiş olsun...bebeğini Allahın izniyle kucağına aldığında bunlrın hiç birini hatırlamayacaksın bile.sadece sabır..

Cok tesekkur ederim ..İnşallah zor zmanlar geride kalırda bende tadına varırım hamileligin..Bi kendimi toplasam eski hızlı gunlerime geri dönüp gezicem deli gibi alısveriş yapıcam...

[/QUOTE]:YAW ama benim renk takıntım var....
yeşil beyaz sarı almak istemiyorum almıyorum o yüzden....
çok beğendim bişey olursa alırım ama önce acil ihtiyaçlar sonra keyfi şeyleri alıcam inş...
eğer kızım olucağına emin olsam kesin herşeyini şeker pembesi kırmızı alırım...
oğluşum olursa ( inş) onuda mavi lacivert kırmızı beyaz renklerinde alırdım..
oğlum olursa gerçi çoğu şeyi hazır gibi [/QUOTE]

subaru inanır mısın dün erkek olduğunu öğrendikten sonra eve dönerken sen aklıma geldin, ne çok istediğini bildiğim için inşallah doktoru yanılmıştır dedim içimden kız olduğu konusunda:)) tabi ki önce sağlıklı olsun ama Allah da gönlüne göre versin inşallah

al benden de o kadar belirsizlik fena bişey.. bişey almayacak olsakta kötü beyaawww..
1 ay beklicem artıkın yapcek bişey yok.. hayırlısı olsun.. Ama SUBARU oğlana dönerse iyice kurt düşcek içime..

yok canım arama. benm dr.da bişiyin yok yerleşme ağrıların olucak korkma dedi. kanama yoksa önemsemiolar. benimde karnım göbek deliğim ağrıo acıyo. sağ tarafım ağrıo ama doktor önemsemedi.

heh işte başkasında da olduğunu duyunca rahatlıyorum..
sağolasın zonoxcum..

evet fazla ama durumun varsa ve dr. bu kadar iyiyse değer canım bence..
aslında riskli değil senin hamileliğin dimi..
ne bileyim sen daha iyisini bilirsin..
ben devletten döndüm, rezaletti.. Burda bi tanecik özel var ben onu tercih etmem..
mecburen özel muayenehaneye gidiyorum ama, bol boll vakit geçiriyoruz kuzumla.. değiyor yani..

hayatım napsam şimdi. gazi beyi beğendim. 150 milyon her muayenesi.

150 milyon 10 muayeneden 1500 lira+ 5000 lira doğum+1000 lirada ıvır zıvır. anammmmmmmmmmmmm.

15 gün içinde 2. kontrol ücretsizmiş. ben bugün gittim muayeneye 15 gün sonra gidicektim ama yalnızca cuma günü renkli bakıomuş gazi bey. 15 gün sonra çarşambaya geliyor benim gittğim zaman. cuma günü tam 17. gün olcak. yani 1 ayda 300 milyon ödemek çok fazla yahu bu cuma gitsem 2 gün içinde ne değişicek, haftaya cuma gitsem tatil, diğer haftaya cuma ise ayın 17 si:92:[/QUOTE]

evet cnm hesaplayınca çok fazla oluyor ama verebilecek gücün var ise dr da içine sindiyse gidersin.gazi beyi arayıp söylersin bayrama geliyor o yüzden cuma geleyim diye.

Selammmmlarrrr Fıstıklarrrr,
Biz geldik kızımla,
ama miğdemiz hala fena gibi..
Aç kalmaktamı tetikliyo ne..
Kızlar trabzon (cennet) hurması yiyin bol bol pek faydalıymış..
çook severim geçen aldırdım hepsinide yedimm faydalıysa daha çok yerimm
hayırlı olsun canım şimdi mayıs annelerinde sayı kaça kaç ??

selam kızlar...
bende aranıza katılmak istiyorum,bende inşallah mayıs 2011 annelerinden birisi olacağım.gecmişi fazla okuyamadım,bulantısı olan varmı aranızda.....?
hoşgeldin tatlım aramızaaa

ayy ne güzel yaa kesim öğrendiinn ben bebişimi nezamandır görmüyorumm böyle yazılar okununca çook özlüyorumm bayramdan sonra gidicem inşallah

selamm kızlarr ben geldim doktordan ikili testimin sonucunu aldım.sonuç onbinde bir çıktı çok düşük bi risk dedi doktorum ama yinede risk dedi hep karamsar yaklaşıyor benim doktorum 3lüyü yaptırmak sana kalmış dedi onbinde bir bana baya bi düşük risk gibi geliyor.sizce nasıl ? sizinkiler nasıldı arkadaşlar ?

Gülesram geçmiş olsun canım yaa,
dün akşamdan beri bende var anlattığım semptomların bazıları,
geçecek canım inşallah..
az kaldı..
bak dördündü aydan sonrasına hamileliğin balayı diyorlar..az daha sabır..

valla karar veremedim. bütçemize göre hareket edicem.
riskli gebe değilim Allaha şükür bu nedenle pek önemsemiyodum hastaneyi. ben de çok iyi bir özel hastç gidiyorum ama yeditepe gibi değil tabiki. kararımı vermek için iyi düşünmem lazım. 6-7 milyara oğluma oda hazırlarım be

Anneler isim düşündünüz mü? karar veren var mı yaa beğenilen isimler nelerdir biz galiba karar verdik oğluşumun adı Doruk olucak. yaninlıcanız Heyecn DORUK'ta. ay çok beğendim bunu.

KIZLAR aldım kan testımı free beta 34,4 çıktı doktor ınceledı iyi dedi sorun yok dedı 7000 de 1 çıktı risk oranım buda düşük ihtimal dedi ama ensesi 2,1 mm çıktıgı için ben daha sık gıdıcekmısım kontrole yanı şüphelere devam edıo bızım doktor bi ohh dıyemdım

agzından bal damlıyor canım inşallah yaa..Bayramın ilk gunu yani 16 Kasım gunu tam 3 ayım doluyor.allahım dıyorum sabah uyansam ve ksu gibi dinamik olsam cifte bayram yasama ne guzel..ayy dusunmesi bile cok guzel..ay iyi ki varsnız buraya otururuken gözüm hala yaslıydı..Zaten sulugözüm hamile kaldım musluklar iyice acıldı benim..Nasılsın deseler bile içim bi huzun doluyo..Ama sizinle konusunca valla hep mutlu oluyorum..Canlarım benim..Hepinizi seviyorum

canımm bahsettigin paralar cok yuksek..allahım napıyolar ki o kadar para ile.2 milyar alan da dogurtuyo, bunlarda nasıl bi fark var ki acaba...Ben eşim sayesinde özelde hiç para vermeden muayene oluyorum..Nasipse dogumda yine özel bi hastanede olacak..Doktorum her hastaneye gelebilcegini söyledi..Hastaneleri cok iyi tanıdıgı için ona guveniyorum..anestezi uzmanı ile tanısma fırsatın bile olur için rahat girersin doguma dedi...Tabbiii ki cocuk için herseye deger ama bahsettigin cok buyuk paralar...İllaki hem iyi hem buraya göre daha uygun olan guzel hastaneler vardır dimi ama..Koskoca İstanbul yani

canımm hersey guzel olacak inşallah içini ferah tut..Hamile olan kadınların duası kabul olurmus derler hep..İnşallah rabbim bizi kapısından bos cevirmez..Sana da bebişine de saglıklı mutlu gunler nasip etsin inşallah..

gözünaydın bende bugün aldım sonucmu free beta 35.4 benimde 10000 de 1 çıktı

Anneler isim düşündünüz mü? karar veren var mı yaa beğenilen isimler nelerdir biz galiba karar verdik oğluşumun adı Doruk olucak. yaninlıcanız Heyecn DORUK'ta. ay çok beğendim bunu.

cok süper bir isim..bizim bununla ilgili topgimiz var kuzum oraya bak herkes yazıyo bişeyler..Senide bekleriz..Ama ben linki bulamadım :26:arkadaslarda vardır mutlaka[/B]

benımde 7000 de 1 çıktı banda yaptırmıyabılırsın dedı ama ben yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…