selamm kızlarr ben geldim doktordan ikili testimin sonucunu aldım.sonuç onbinde bir çıktı çok düşük bi risk dedi doktorum ama yinede risk dedi hep karamsar yaklaşıyor benim doktorum 3lüyü yaptırmak sana kalmış dedi onbinde bir bana baya bi düşük risk gibi geliyor.sizce nasıl ? sizinkiler nasıldı arkadaşlar ?
çok düşük. ebnim dr.um 3 lü testi önermedi. zaten düşük lazım değil dediselamm kızlarr ben geldim doktordan ikili testimin sonucunu aldım.sonuç onbinde bir çıktı çok düşük bi risk dedi doktorum ama yinede risk dedi hep karamsar yaklaşıyor benim doktorum 3lüyü yaptırmak sana kalmış dedi onbinde bir bana baya bi düşük risk gibi geliyor.sizce nasıl ? sizinkiler nasıldı arkadaşlar ?
güzel haberlerine çok sevindim. eminim çok sağlıklı bir bebişin olucak. doğunda totuşine bi tokat at. sinirini al euheuheKIZLAR aldım kan testımı free beta 34,4 çıktı doktor ınceledı iyi dedi sorun yok dedı 7000 de 1 çıktı risk oranım buda düşük ihtimal dedi ama ensesi 2,1 mm çıktıgı için ben daha sık gıdıcekmısım kontrole yanı şüphelere devam edıo bızım doktor bi ohh dıyemdım
aynen canım ya o paranın üstüne 3 5 koyar araba alırım. oğlum için herşey feda olsun ama tabiki sağlıklı sınırlar içinde olsun. ben oğluma oda takımı alırım o paraya dediğim gibiagzından bal damlıyor canım inşallah yaa..Bayramın ilk gunu yani 16 Kasım gunu tam 3 ayım doluyor.allahım dıyorum sabah uyansam ve ksu gibi dinamik olsam cifte bayram yasama ne guzel..ayy dusunmesi bile cok guzel..ay iyi ki varsnız buraya otururuken gözüm hala yaslıydı..Zaten sulugözüm hamile kaldım musluklar iyice acıldı benim..Nasılsın deseler bile içim bi huzun doluyo..Ama sizinle konusunca valla hep mutlu oluyorum..Canlarım benim..Hepinizi seviyorum
canımm bahsettigin paralar cok yuksek..allahım napıyolar ki o kadar para ile.2 milyar alan da dogurtuyo, bunlarda nasıl bi fark var ki acaba...Ben eşim sayesinde özelde hiç para vermeden muayene oluyorum..Nasipse dogumda yine özel bi hastanede olacak..Doktorum her hastaneye gelebilcegini söyledi..Hastaneleri cok iyi tanıdıgı için ona guveniyorum..anestezi uzmanı ile tanısma fırsatın bile olur için rahat girersin doguma dedi...Tabbiii ki cocuk için herseye deger ama bahsettigin cok buyuk paralar...İllaki hem iyi hem buraya göre daha uygun olan guzel hastaneler vardır dimi ama..Koskoca İstanbul yani
valla karar veremedim. bütçemize göre hareket edicem.
riskli gebe değilim Allaha şükür bu nedenle pek önemsemiyodum hastaneyi. ben de çok iyi bir özel hastç gidiyorum ama yeditepe gibi değil tabiki. kararımı vermek için iyi düşünmem lazım. 6-7 milyara oğluma oda hazırlarım be
Anneler isim düşündünüz mü? karar veren var mı yaa beğenilen isimler nelerdir biz galiba karar verdik oğluşumun adı Doruk olucak. yaninlıcanız Heyecn DORUK'ta. ay çok beğendim bunu.
KIZLAR aldım kan testımı free beta 34,4 çıktı doktor ınceledı iyi dedi sorun yok dedı 7000 de 1 çıktı risk oranım buda düşük ihtimal dedi ama ensesi 2,1 mm çıktıgı için ben daha sık gıdıcekmısım kontrole yanı şüphelere devam edıo bızım doktor bi ohh dıyemdım
agzından bal damlıyor canım inşallah yaa..Bayramın ilk gunu yani 16 Kasım gunu tam 3 ayım doluyor.allahım dıyorum sabah uyansam ve ksu gibi dinamik olsam cifte bayram yasama ne guzel..ayy dusunmesi bile cok guzel..ay iyi ki varsnız buraya otururuken gözüm hala yaslıydı..Zaten sulugözüm hamile kaldım musluklar iyice acıldı benim..Nasılsın deseler bile içim bi huzun doluyo..Ama sizinle konusunca valla hep mutlu oluyorum..Canlarım benim..Hepinizi seviyorum
gözünaydın bende bugün aldım sonucmu free beta 35.4 benimde 10000 de 1 çıktı
cok süper bir isim..bizim bununla ilgili topgimiz var kuzum oraya bak herkes yazıyo bişeyler..Senide bekleriz..Ama ben linki bulamadım :26:arkadaslarda vardır mutlaka[/B]
aaa cinsiyetler öğrenilmiş kızlar hepinizin gözü aydın ne mutlu size öğrendiniz darısı bizim başımıza bana doktor 11+2 de erkeğe benziyor ama küçük bi ihtimal dedi bende kendimi baya bi buna alıştırdım ama bakalım ne olcak 3 hafta sonra randevum heralde belli olur.
CİESRAAA
Senin içine kurt değil Filll düşecek
ahhhıııı hele benim kıza dr aaa erkek bu derse sen o zaman gör bu işi
seni 1 ay bekletmiycem sen merak etme bugün yarın bu dr işini çözerim heh heee
Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi
Biz Geldikkkk
% 100 Erkek Dedi
LOVER1984 ve diana007 ben 2 li yaptırmadığım için sonuçlarınızı kendimle kıyaslıyamıyorum ama içiniz rahat olsun bebişleriniz iyidir eminimm 3 lüde yaptırın daha emin olun ozaman...
Biz Geldikkkk
% 100 Erkek Dedi
oy maşllah oğluna. hayırlı olsun canım. sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah.
aaaaa maaşşallah yirim onun pipisini benMaaşallah paşama
Erkekler ataga gecti..Yaa acaba sonucu bekleyen kac kişiyiz..Yani cinsiyetleri??
En öndeki liste guncel diil galiba kızlar
Melekkkk ay bide yazmıssın simdi gördüm..Heyecan Doruk' ta diye..
Bayıldım yaa süpersiniz
Biz Geldikkkk
% 100 Erkek Dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?