2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:YAW ama benim renk takıntım var....
yeşil beyaz sarı almak istemiyorum almıyorum o yüzden....
çok beğendim bişey olursa alırım ama önce acil ihtiyaçlar sonra keyfi şeyleri alıcam inş...
eğer kızım olucağına emin olsam kesin herşeyini şeker pembesi kırmızı alırım...
oğluşum olursa ( inş) onuda mavi lacivert kırmızı beyaz renklerinde alırdım..
oğlum olursa gerçi çoğu şeyi hazır gibi [/QUOTE]

subaru inanır mısın dün erkek olduğunu öğrendikten sonra eve dönerken sen aklıma geldin, ne çok istediğini bildiğim için inşallah doktoru yanılmıştır dedim içimden kız olduğu konusunda:)) tabi ki önce sağlıklı olsun ama Allah da gönlüne göre versin inşallah[/QUOTE]

AYYY teşk ederimm canıımmm beniiimmm dr.inş.görememiştir...
yada yanlış görmüştür...
tabiiki en önemlisi sağlıklı olması ..allah hayırlısını versin inş...
ben böyle söylüyorum diye beni kız istemiyo sanmayın
ben kız çocuklarını daha çokkk seviyorummm:80:
yıllardır hep söylerimmmm içimde uhte kalan kendi hayatımda,kendim yapamadığım ne varsa kızım olursa ona yapıcam demişimdir...
ama eşim erkek bebişistiyo o yzüden erkek istiyorumm
sadece eşimin mutlu olmasını ,mutlu olduğunu görmek istiyorumm:97:

evet benımkıde hep bı risk şüphe içinde geberttı benı artık tavrı bgn son kez gıttım ona artık gıtmıcem prof. gıdıcem bu dogum bana 100 mılyarada mal olsa artık o doktordan vazgectım sonucumu pro okuo dıo kı düşük bi risk 3lü 4lü teste gerek yok zaten ıyı gözukuo onlar paranızı almak ıcın yapılır dıo acık acık.kendı doktoruma gıdıorum risk devam edıo dıo senın bebeği inceleme altında tutmalıyız dıo kafayı yedırttı.bıttı artık 3lüyü yaptırıcam ama onda deıl

çok düşük. ebnim dr.um 3 lü testi önermedi. zaten düşük lazım değil dedi
güzel haberlerine çok sevindim. eminim çok sağlıklı bir bebişin olucak. doğunda totuşine bi tokat at. sinirini al euheuhe
aynen canım ya o paranın üstüne 3 5 koyar araba alırım. oğlum için herşey feda olsun ama tabiki sağlıklı sınırlar içinde olsun. ben oğluma oda takımı alırım o paraya dediğim gibi

doğru söylüyorsun,
küçümsenecek rakamlar değil yani..
bide bu doğuma kadar , bunu doğumdan sonraki masraflarıda var..iyi düşünün kızlar,hatta oturun eşlerinizle konuşup ortak karar verin.. herkes kendi bütçesini kendisi bilir ve en doğru kararı kendisi verir.. sizin İstanbulda şeçm şansınız da var.. bende orda olsam keşke mecburen bayılcam doğuma kadar milyarları..

Anneler isim düşündünüz mü? karar veren var mı yaa beğenilen isimler nelerdir biz galiba karar verdik oğluşumun adı Doruk olucak. yaninlıcanız Heyecn DORUK'ta. ay çok beğendim bunu.

aaa topik açtık bu konuyla ilgili görmedinmi??
koş oraya:82:

oohh gözün aydınn..
ense kalınlığı içinde içini ferah tut canım,
hayırlısı bakalım..

bu ballar gerçek kızz, yakında ballı parmaklarımı yalamaya başlıcaz bizde..
bizde sefiyozz senii..:13:

gözünaydın bende bugün aldım sonucmu free beta 35.4 benimde 10000 de 1 çıktı

seninde gözün aydın diana007

aaa cinsiyetler öğrenilmiş kızlar hepinizin gözü aydın ne mutlu size öğrendiniz darısı bizim başımıza bana doktor 11+2 de erkeğe benziyor ama küçük bi ihtimal dedi bende kendimi baya bi buna alıştırdım ama bakalım ne olcak 3 hafta sonra randevum heralde belli olur.

cok süper bir isim..bizim bununla ilgili topgimiz var kuzum oraya bak herkes yazıyo bişeyler..Senide bekleriz..Ama ben linki bulamadım :26:arkadaslarda vardır mutlaka[/B]

teşekkür ettim canım buldum topiği. ayy nasıl heycanlıyım anlatamam hiçbakmamışım bile varmı topik diye. yazdım oğluşumun ismini tabi 5 aya dar değişmezse.:87:

CİESRAAA
Senin içine kurt değil Filll düşecek
ahhhıııı hele benim kıza dr aaa erkek bu derse sen o zaman gör bu işi
seni 1 ay bekletmiycem sen merak etme bugün yarın bu dr işini çözerim heh heee

Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi

diana, bir doktor 11+2 de erkeğe benziyor dediyse erkektir. çoğu ultrason görüntüleme merkezlerinde 12. haftada cinsiyet söyleniyor ve %90 doğru çıkıyor. hele bunu bi dr söylediyse bu kadar erken haftalarda kesin erkektir. kız çıkarsa şaşırırım valla

nihaha..
ne zamandı senin kontrol hocam (bak iki dk. hoca yaptım seni) yaww..
kurtar benide bu meraktan..

Biz Geldikkkk
% 100 Erkek Dedi

aaaaa maaşşallah yirim onun pipisini benMaaşallah paşama
Erkekler ataga gecti..Yaa acaba sonucu bekleyen kac kişiyiz..Yani cinsiyetleri??
En öndeki liste guncel diil galiba kızlar

LOVER1984 ve diana007 ben 2 li yaptırmadığım için sonuçlarınızı kendimle kıyaslıyamıyorum ama içiniz rahat olsun bebişleriniz iyidir eminimm 3 lüde yaptırın daha emin olun ozaman...

şuan 2 yaşında kız bebek var yanımda annesinin işi var ben bakıyorum Allahım böyle tatlı olamaz dışarda gezsek herkes bakar nekadar tatlı diyee öyle bi dili varkii çookk tatlııı

Son düzenleme:
Melekkkk ay bide yazmıssın simdi gördüm..Heyecan Doruk' ta diye..
Bayıldım yaa süpersiniz

oy maşllah oğluna. hayırlı olsun canım. sağlıklı hayırlı bi evlat olur inşallah.

Amin Canımm İnşallah CÜmlemizin Evladı Vatana Millete Hayırlı Birer Evlat Olarak Yetişsin İnşallah

aaaaa maaşşallah yirim onun pipisini benMaaşallah paşama
Erkekler ataga gecti..Yaa acaba sonucu bekleyen kac kişiyiz..Yani cinsiyetleri??
En öndeki liste guncel diil galiba kızlar

Sağol Canımm Tez Zamanda Sende Öğrenirsin İnşallah Meleğinin Cinsiyetini
Biz Zonoxla Dünür Olacaktık Benimki Kız Olsaydı
Seninki Kız Çıkarsa Ona Talip Olurum
Net Kertmesi Yaparız
Evet Liste Güncel Değil Söyleyelimde İlgilenen Arkadaşa Güncellesin

Biz Geldikkkk
% 100 Erkek Dedi

Ay yerim onu ben. Canım benim hayırlı uğurlu olsun oğlun. Seninki de tastikli onaylı pipili erkeklerimizden oldu desene. Çok mutlu oldum merakının giderilmesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…