meraba kızlar biz geldik hayatımın erkeğiyle. hadi bizi kutlayın.
günaydınn canımmm büyümüştür arda byy sen merak etmee o erkekkkkkk ..erkek adam döneklik yapmazz:79:
zonoxcumm sen ne zaman 15+5 oldun ben seni benden daha geride zannediyordumm aa benmi karıştırıyorum yoksa kız ne güzel cinsiyetini ögrendin ben 2 gün daha beklemeye kaldımm neyse az kaldıı
ayy ne heyecn verici bir an olmuştur eminim...
gülesram haberdar ettiğin için sağol. Şükür Özlemin iyi olduğuna sevindim.Hiçbişicik olmadan Allahın izni ile bebişini sağlıkla alack kucağına
off ne fena çok geçmiş olsun...yat dinlen evde canım kitap oku olmadı kafan dağılır biraz...
canım hadi inşallah gösterir kendini...gelince haberdar et ne yağıyo bebişin ?
oo afiyet bal olsun canım..
zonoxcum ben orda çalışıyorum bekleriz hastanemizeama ssk anlaşmamız yok
zonox mınık tırtılın napıomus bıze de anlat hemen
canım tsh degerlerin kaç?günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
QUOTE=simgesel;16158438]Canım geçmiş olsun bende de var benimki haşimato ben endokrinoloji dr. gidiyorum her ay ölçüm yapılıyor şimdi normal değerler arasında günde 1 tane levortion ilacı alıyorum kafana çok takma bu hastalıkğın stresle çok alakası var kendine dikkat et
günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorummm...
sağol canımm Dr.um mide olayımı bilmiyo bayramdan sonra gidicem ozaman sorucam ama şiddetli olursa dünki gibi arar sorarımm..Ya ağrıların biri bitiyo biri başlıyo eşime diyorum şimdiden bile nekadar zor annelik(
hayırlı haberlerle gel canımmm
merklandırmadı seni bebişin öğrendin hemen ne güzell sonuçlarda iyi çıkar inşallah canım
CerenliYagmur haberlerine çok sevindim inşallah bugünde sıvı alınır canın çok acımaz ve sonuçları temiz dönerr canımm
selam kızlar...
bende aranıza katılmak istiyorum,bende inşallah mayıs 2011 annelerinden birisi olacağım.gecmişi fazla okuyamadım,bulantısı olan varmı aranızda.....?
sevgili mayıs anneleri ben geldimmmmmmmmmmmm
minik tırtılımı gördümde geldim. herşey gayet normal gidiyor. bu sefer nazlı çıktı çok oynayıp keseye tırmanmadı ama bizi bi hareketle şooook etti sıpam. doktor. ultrason cihazını bir kaç oynatınca benim minik tırtılımın sırtı dönükken bir anda önüne döndü ve netttttt bi şelikde yüzünü gördük. gözü fal taşı gibi açık bize bakıyordu. ilk kez bebeğimizin yüüznü bu kadAR NEt gördük. hiç kırpmadı gözünü. doktor bile çok güldü.
evet asıl konuya gelelimmmmmmmmm
benim minik tırtılım artık onaylı tastikli bir erkek. aslan gibi hemde. minik pipişini gördük. bacağını sonuna kadar ayırdı buyrun benim pipişim dedi bizeedepsizzzzzzzzzz
16 cm boyu kilomuz 150-200 grm arası. doktorum vitamin ilaçları yazdı. çok güzel bilgilendirdi. doçent olunca böyle oluyormuş demek
günaydın kızlar, dilerim hepimiz için güzel bir gün olur. dün inanılmaz güzel bi olay yaşadım.istanbulda prof doktor atıl yüksel ı duymuştum türkiyede bu konuda 1 numara olduğunu ve türkiyenin her yerinden ona gittiklerini sadece riskli gebeliklerle ilgilendiğini okudum ve mail adresini bulup mail attım ona yaşadıklarımı tahlil sonuçlarımı yapılan işlemleri ayrıntısıyla anlatmıştım üstünden 3 gün geçti cvp vereceğini düşünmedim sadece şansımı denedim:)) işyerimdeki mail adresimden atmıştım ve telefon bırakmamıştım, işyerine bi faks geldi adım soyadım yazılmış prof. dr. atıl yüksel telefonları ve bizi arayın diye şok oldum. aradım hemen asistanı sana bi türlü ulaşamadık şuan hastası var birazdan arıcağız seni dedi.. uzattım biraz galiba ve aradı.. merhaba nasılsınız dedi bana yazdığınız mailden çok etkilendim çok net çok güzel anlatılmış gerçekten seni aramamak haksızlık olurdu dedi anlattığına göre 13 haftanın içindesin yapılan tahlil sonucu evet riskli ama çook riskli değil cvs doğru bir işlem ilk denemede başarısız olunmuş olabilir korkma yapan doktorlar çok başarılı ve bu işte uzmanlar yarın eğer istemiyorsan çok korkuyorsan aminiyosentezi bekle 16. haftanda yapılır ilk seferde başarılı olur sonucun temiz çıkar çıkmazsada öyle ya da böyle zaten karar senin ama korkulacak bir durumun yok çünkü ense kalınlığı ve burun kemiği iyi görünüyor ölçüler normal dedi.. size gelmem gerekiyorsa geleyim dedim hiç sorun değil yeterki bana hemen randevu verin yok hiç gerek yok ben ordaki hocalara güveniyorum,için rahat olsun burda olsan tanımak isterdim dedi inanılmaz güzel aydınlatan moral veren biriydi bende tanımayı çok isterdim.. şimdi içim rahat çok şükür gidip ebru hanımla konuşacam onunla karar vericem hayırlısı neyse o olsun eğer rabbim nasip etmişşse olur etmemişse de hayırlısı neyse o olsun diyorum..... öğlenden sonra bakalım ne olucak kendinize bakın hoşçakalın kızlar..
selam kızlar...
bende aranıza katılmak istiyorum,bende inşallah mayıs 2011 annelerinden birisi olacağım.gecmişi fazla okuyamadım,bulantısı olan varmı aranızda.....?
teşekkürler duncan canım, zaten adıyamanda bir tane endkrinoloji var oraya gideceğim cuma günü. yok kesinlikle aksatmam. kafaya çok takmıyorum zaten. tedbir almak çok önemli benim için. gerisi allahtan. birşey olmaz inşallah allahın izni ile. bir arkadaşım da hamile. şu anda 14 haftalık. onun değeri 0,005 çıkmış, ama t3 ve t4 iyiymiş onun. bugün amerikan hastanesine gitti o da. test filan yaptırdı. doktor hamilelikten kaynaklanıyor büyük ihtimalle demişti ama kesin sonucu yarın alacak. ne çok pahalı ama amerikan hastanesi. muayene 200, testler içinde 250 vermiş.
ciesra, rüyalara kesinlikle takılma canım, ben ilk zamanlar durmadan anlamı kötü rüyalar görüyordum. taktıkça hergün gördüm. baktım çare değil. boşverdim. şimdi gördüğümü bile zo hatırlıyorum.
sevgili mayıs anneleri ben geldimmmmmmmmmmmm
minik tırtılımı gördümde geldim. herşey gayet normal gidiyor. bu sefer nazlı çıktı çok oynayıp keseye tırmanmadı ama bizi bi hareketle şooook etti sıpam. doktor. ultrason cihazını bir kaç oynatınca benim minik tırtılımın sırtı dönükken bir anda önüne döndü ve netttttt bi şelikde yüzünü gördük. gözü fal taşı gibi açık bize bakıyordu. ilk kez bebeğimizin yüüznü bu kadAR NEt gördük. hiç kırpmadı gözünü. doktor bile çok güldü.
evet asıl konuya gelelimmmmmmmmm
benim minik tırtılım artık onaylı tastikli bir erkek. aslan gibi hemde. minik pipişini gördük. bacağını sonuna kadar ayırdı buyrun benim pipişim dedi bizeedepsizzzzzzzzzz
16 cm boyu kilomuz 150-200 grm arası. doktorum vitamin ilaçları yazdı. çok güzel bilgilendirdi. doçent olunca böyle oluyormuş demek
canım tsh degerlerin kaç?
canım bol şanslar haberlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun canım
vay be doktora bak.benim kendi doktorum bile sonuçları sekreterine söyletiyo.canım bak ne güzel şeyler söylemiş içini ferah tut
Melekm Hayırlı Olsun Oğluşun Canım
Bende Hastaneye Gidicem Bugün Seninle Günlerimiz Aynı Umarım Bende Öğrenebilirim Bebişimin Cinsiyetini
kızlarr, benim gene bi derdim var beyaa..
göbeğimin sağında içerde bi ağrı gibi bişey var akşamdan beri, göbek kaçmasına da benziyo.. Normalmidir ki?
varmı aynı şeyleri yaşayan..
Saolun canlarımmm. umut canım seninde hayırlı olsun minik oğlun, melekm seninde inşallah. minik pipişini çekip verdi doktor. babası hemen aldı işyerine götürdü. arkadaşlarına göstercekmiş minigimizin pipişini. şimdi gidip mavi mavi alabilirim euheueuehuh
kızlar bende test sonuçlarımı almak üzere evden çıkıyorum dua edin bebişle bana olur mu...
Rahim yukarı çıkıyo ya belki ondandır ama bence bi doktora git canım aksatma yinede...
kızlar bende test sonuçlarımı almak üzere evden çıkıyorum dua edin bebişle bana olur mu...
Melekm Hayırlı Olsun Oğluşun Canım
Bende Hastaneye Gidicem Bugün Seninle Günlerimiz Aynı Umarım Bende Öğrenebilirim Bebişimin Cinsiyetini
Canım benim hayırlısı sende öğren gel bakim... Öğrenen öğrenene...Akşama haber ver bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?