2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn canımmm büyümüştür arda byy sen merak etmee o erkekkkkkk ..erkek adam döneklik yapmazz :79:

zonoxcumm sen ne zaman 15+5 oldun ben seni benden daha geride zannediyordumm aa benmi karıştırıyorum yoksa kız ne güzel cinsiyetini ögrendin ben 2 gün daha beklemeye kaldımm neyse az kaldıı

zonoxcum ben orda çalışıyorum bekleriz hastanemize ama ssk anlaşmamız yok

zonox mınık tırtılın napıomus bıze de anlat hemen

canım tsh degerlerin kaç?

canım bol şanslar haberlerini bekliyoruz.

hayırlı olsun canım

vay be doktora bak.benim kendi doktorum bile sonuçları sekreterine söyletiyo.canım bak ne güzel şeyler söylemiş içini ferah tut[/QUOTE]

sevgili mayıs anneleri ben geldimmmmmmmmmmmm

minik tırtılımı gördümde geldim. herşey gayet normal gidiyor. bu sefer nazlı çıktı çok oynayıp keseye tırmanmadı ama bizi bi hareketle şooook etti sıpam. doktor. ultrason cihazını bir kaç oynatınca benim minik tırtılımın sırtı dönükken bir anda önüne döndü ve netttttt bi şelikde yüzünü gördük. gözü fal taşı gibi açık bize bakıyordu. ilk kez bebeğimizin yüüznü bu kadAR NEt gördük. hiç kırpmadı gözünü. doktor bile çok güldü.

evet asıl konuya gelelimmmmmmmmm

benim minik tırtılım artık onaylı tastikli bir erkek. aslan gibi hemde. minik pipişini gördük. bacağını sonuna kadar ayırdı buyrun benim pipişim dedi bize edepsizzzzzzzzzz

16 cm boyu kilomuz 150-200 grm arası. doktorum vitamin ilaçları yazdı. çok güzel bilgilendirdi. doçent olunca böyle oluyormuş demek

selam kızlar...
bende aranıza katılmak istiyorum,bende inşallah mayıs 2011 annelerinden birisi olacağım.gecmişi fazla okuyamadım,bulantısı olan varmı aranızda.....?

selam lazgülü..
hoşgeldin..
karadenizlimisin?
Biraz kendinden bahsedermisin bize..

oyy ben onun o ortalıklardaki pipişini yerim..
ne açıp duruyo nan Behlül gibi çapkınmı olcan..
maşallahh..kocaman olmuş daa..

canım ATIL YÜKSEL bir numaradır. senle ilgilenmesine çok sevindim. O dediyse doğrudur derim ben. bu konuda türkiyede bir ikondur. keşke istanbula gelsen atıl beye görünsen. hiiiiç pişman olmazsın.

Melekm Hayırlı Olsun Oğluşun Canım
Bende Hastaneye Gidicem Bugün Seninle Günlerimiz Aynı Umarım Bende Öğrenebilirim Bebişimin Cinsiyetini

selam kızlar...
bende aranıza katılmak istiyorum,bende inşallah mayıs 2011 annelerinden birisi olacağım.gecmişi fazla okuyamadım,bulantısı olan varmı aranızda.....?

Aramıza hoşgeldin canım...

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım Rabbim şifalar versin..

Canım benim bugün üçüncü erkek heralde senin ki Rabbim gönlüne göre verdi hadi bakalım hayırlısı olsun..

sevgili mayıs anneleri ben geldimmmmmmmmmmmm

minik tırtılımı gördümde geldim. herşey gayet normal gidiyor. bu sefer nazlı çıktı çok oynayıp keseye tırmanmadı ama bizi bi hareketle şooook etti sıpam. doktor. ultrason cihazını bir kaç oynatınca benim minik tırtılımın sırtı dönükken bir anda önüne döndü ve netttttt bi şelikde yüzünü gördük. gözü fal taşı gibi açık bize bakıyordu. ilk kez bebeğimizin yüüznü bu kadAR NEt gördük. hiç kırpmadı gözünü. doktor bile çok güldü.

evet asıl konuya gelelimmmmmmmmm

benim minik tırtılım artık onaylı tastikli bir erkek. aslan gibi hemde. minik pipişini gördük. bacağını sonuna kadar ayırdı buyrun benim pipişim dedi bize edepsizzzzzzzzzz

16 cm boyu kilomuz 150-200 grm arası. doktorum vitamin ilaçları yazdı. çok güzel bilgilendirdi. doçent olunca böyle oluyormuş demek
[/QUOTE]

AYY MAŞALLAHHH
allahım daha güzel günlerini gösmek nasip etsin inş.....
o pipişini sevsinler erkek güzeliiii
oyy oyy oyyyyy

bu arada huuuuuu kız anneleri duyun haaa
bi erkek var ortalıktaaa tescilliii hemde

kızlarr, benim gene bi derdim var beyaa..
göbeğimin sağında içerde bi ağrı gibi bişey var akşamdan beri, göbek kaçmasına da benziyo.. Normalmidir ki?
varmı aynı şeyleri yaşayan..

Zonoxcum Hayırlı Olsunn Canımm Çok Sevindimmm
Maşallah Ne Kadar Büyümüş Bebişin Benimki Geçen Hafta Daha 10 cm'di
Ayy İyce Heycanlandım Şimdi
İnşallah Bende Öğrenebilirim :26:

kızlarr, benim gene bi derdim var beyaa..
göbeğimin sağında içerde bi ağrı gibi bişey var akşamdan beri, göbek kaçmasına da benziyo.. Normalmidir ki?
varmı aynı şeyleri yaşayan..

Rahim yukarı çıkıyo ya belki ondandır ama bence bi doktora git canım aksatma yinede...

Saolun canlarımmm. umut canım seninde hayırlı olsun minik oğlun, melekm seninde inşallah. minik pipişini çekip verdi doktor. babası hemen aldı işyerine götürdü. arkadaşlarına göstercekmiş minigimizin pipişini. şimdi gidip mavi mavi alabilirim euheueuehuh

maşallah, nazar değmesin:)) bize gösterdikten sonra pipiyi çekmeye uğraştık ama anladı kapattı hemen:)) aman canım herkese göstermeyin nazar değer..

beni aranıza aldığınız icin teşekkürler...
benim doğumumda kısmet olursa mayıs başına geliyor.bayramdan sonra üclü test yaptıracağım.cinsiyeti daha belli değil demişti doktorum cok kücük demişti ama sizi okudukca belki bayramdan sonra benim bebişimde gösterir kendini....bu arada oğlum var6 yaşında sabırsızlıkla kardeşini bekliyor...

Rahim yukarı çıkıyo ya belki ondandır ama bence bi doktora git canım aksatma yinede...

çok şiddetli olmadığı için gitmeyeyim hadi diyorum, benimde aklıma o geldi, rahim çıkıyo olabilir diye, çünki tam bebişimin durduğu yerin orası daha çok acıyoda değilde göbeğim kaçmış gibi..

kızlar bende test sonuçlarımı almak üzere evden çıkıyorum dua edin bebişle bana olur mu...

ayyy hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz..
hemen yaz bize..

Melekm Hayırlı Olsun Oğluşun Canım
Bende Hastaneye Gidicem Bugün Seninle Günlerimiz Aynı Umarım Bende Öğrenebilirim Bebişimin Cinsiyetini

hadi bakalaım inşallah öğrenirsin canım. hayırlı haberlerle gel.

zonoxcum hayırlı olsun bende dün öğrndim benimkide erkekmiş. burası erkek kaynıcak bu sne anlaşıldı.

Canım benim hayırlısı sende öğren gel bakim... Öğrenen öğrenene...Akşama haber ver bize...

İnşallah Canım Geçen Hafta Gittiğimde Daha Çok Minik Demişti

kızlar bende test sonuçlarımı almak üzere evden çıkıyorum dua edin bebişle bana olur mu...

Hayırlı Haberlerle Gel İnşallah Canım
Dualarımız Seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…