kız onun 1 cm lik pipişine nazar değmez yerim onu ben ehehehemaşallah, nazar değmesin:)) bize gösterdikten sonra pipiyi çekmeye uğraştık ama anladı kapattı hemen:)) aman canım herkese göstermeyin nazar değer..
hadi bakalaım inşallah öğrenirsin canım. hayırlı haberlerle gel.
zonoxcum hayırlı olsun bende dün öğrndim benimkide erkekmiş. burası erkek kaynıcak bu sne anlaşıldı.
zonoxcum bugün hangi dr.a geldin aslı hanım yada narter beye mi
yok canım gazi beye.
ya ssk geçmiyormuş artık yeditepede. hiç mi geçmicek yoksa geçici bir dönemmi
normal doğuma 4.5 milyar dediler. 6 milyara kadar çıkıyormuş. çok istiyorum yeditepeyi ama çok pahalı. ben ssk lyım muayenede 150 milyon
gazi bey çok iyidir hastasıda çoktur.sen doçent deyince aslı hnm yada narter bey sandım gazi bey yardımcı doçentimiz.bende aslı hanıma gidiyorum
cnm geçtiğimiz mart ayında iptal oldu ssk şuan belli değil anlaşma yapılıp yapılmayacağı.evet fiyatlar biraz pahalı ssk anlaşması yapılırsa biraz düşer fiyat.şuanda bende karar veremedim nerde yapacağıma bizim hastaneyi çok istiyorum ama personel indirimi ile bile çok fazla oluyor.ssk ile anlaşma yaparsak sana haber veririm ben cnm
evet ssk ile alınıyodu eskiden. şimdi 5 6 milyarlar konuşuyor. o kadar para ile ben bebeğime oda dizerimssk ile geçen sene ne dolaylardaydı fiyatlar canım?
ssk gelicek mi öyle bir dedikodu var mı yoksa gelebilir durumu küçük bir ihtimal mi
valla hber verirsen duacın olurum
canım tsh degerlerin kaç?
canım bol şanslar haberlerini bekliyoruz.
hayırlı olsun canım
vay be doktora bak.benim kendi doktorum bile sonuçları sekreterine söyletiyo.canım bak ne güzel şeyler söylemiş içini ferah tut
ciesra, yerleşme ağrındır sıkma canını. bendede aynısı vardı. dr. korkma yerleşme ağrıları dedi.
ahhh ahh canım seneye olanda benim işime gelmiyor. canım sıkıldı. bebeğimi özel sigorta yaptırcam. yeditepeye yenidoğana getircem. hayırlısı artık ne yapalımcnm şöyle örnek verim geçtiğimiz kış ssk lı olarak gelseydin gazi beye 90 tl civarı ödeyecektin.şu anda anlaşma yapma gibi bir durum yok ben kurumun ssk ile ilgili işlemlerine bakıyordum zaten.şuanda ssk olmadığı için özel sağlık sigortalarına bakıyorum belki önümüzdeki sene olabilir eğer olursa haber veririm hemen sana .
sevgili mayıs anneleri ben geldimmmmmmmmmmmm
minik tırtılımı gördümde geldim. herşey gayet normal gidiyor. bu sefer nazlı çıktı çok oynayıp keseye tırmanmadı ama bizi bi hareketle şooook etti sıpam. doktor. ultrason cihazını bir kaç oynatınca benim minik tırtılımın sırtı dönükken bir anda önüne döndü ve netttttt bi şelikde yüzünü gördük. gözü fal taşı gibi açık bize bakıyordu. ilk kez bebeğimizin yüüznü bu kadAR NEt gördük. hiç kırpmadı gözünü. doktor bile çok güldü.
evet asıl konuya gelelimmmmmmmmm
benim minik tırtılım artık onaylı tastikli bir erkek. aslan gibi hemde. minik pipişini gördük. bacağını sonuna kadar ayırdı buyrun benim pipişim dedi bizeedepsizzzzzzzzzz
16 cm boyu kilomuz 150-200 grm arası. doktorum vitamin ilaçları yazdı. çok güzel bilgilendirdi. doçent olunca böyle oluyormuş demek
ohhh cinsiyetimiz belli oldu takip cetvelimizle profil fotomuzu erkee çevirdik güzel olmuşu?
ahhh ahh canım seneye olanda benim işime gelmiyor. canım sıkıldı. bebeğimi özel sigorta yaptırcam. yeditepeye yenidoğana getircem. hayırlısı artık ne yapalım
maasallah kocaman olmus bebisin..gozlerini acabiliyormu bu ayda inanamiyorum harikaa..bende bugun dr gittim 15+4 gunluk ama 87.2 mm.dr normal dedi ama senin bebisin crl sini duyunca sasirdim..acaba bizde bir problemmi var..allah nazarlardan saklasin minik oglunu:90:
ahhh ahh canım seneye olanda benim işime gelmiyor. canım sıkıldı. bebeğimi özel sigorta yaptırcam. yeditepeye yenidoğana getircem. hayırlısı artık ne yapalım
zonoxcum canını sıkma seneye derken ocaktan sonra biz doğum yapana kadar olur inş.benim özel sigortam var ama malesef doğum teminatım olmadığı için sorun.bende bebiş doğar doğmaz yaptırıcam özel sigorta
canım bebekler çok hızlı gelişiyormuş. geçen hafta benmki 8.5 cm di. herkesin boyu benimkinden uzundu ama şimdi hızlı büyüme trendine girmiş. yani benim oğlumun özel bir durumu yokmuş. her bebeğin 14 ila 17. haftalar arası hızlı gelişme trendi varmış. yakında seninkide bu kadar hızlı uzucak. gelişimi normal benimkinin öyle ekstra bir özelliği yok dedi doktorum:26: basamakları 4 er 4er atlama dönemine girdik
yok canım arama. benm dr.da bişiyin yok yerleşme ağrıların olucak korkma dedi. kanama yoksa önemsemiolar. benimde karnım göbek deliğim ağrıo acıyo. sağ tarafım ağrıo ama doktor önemsemedi.öyledir heralde diye düşünüyorum bende şimdi dr. u arasam, akıntın varmı dicek yok dicem, kanaman varmı dicek yok dicem.. rahimin genişliyor, yerleşme ağrıları bunlar sakn ol diyecek.. en iyisi sakin olmak.. kötü bişey olsa yerimde duramam zaten..
canım bebekler çok hızlı gelişiyormuş. geçen hafta benmki 8.5 cm di. herkesin boyu benimkinden uzundu ama şimdi hızlı büyüme trendine girmiş. yani benim oğlumun özel bir durumu yokmuş. her bebeğin 14 ila 17. haftalar arası hızlı gelişme trendi varmış. yakında seninkide bu kadar hızlı uzucak. gelişimi normal benimkinin öyle ekstra bir özelliği yok dedi doktorum:26: basamakları 4 er 4er atlama dönemine girdik
hayatım napsam şimdi. gazi beyi beğendim. 150 milyon her muayenesi.ahhh ahh canım seneye olanda benim işime gelmiyor. canım sıkıldı. bebeğimi özel sigorta yaptırcam. yeditepeye yenidoğana getircem. hayırlısı artık ne yapalım
zonoxcum canını sıkma seneye derken ocaktan sonra biz doğum yapana kadar olur inş.benim özel sigortam var ama malesef doğum teminatım olmadığı için sorun.bende bebiş doğar doğmaz yaptırıcam özel sigorta
150 milyon 10 muayeneden 1500 lira+ 5000 lira doğum+1000 lirada ıvır zıvır. anammmmmmmmmmmmm.
15 gün içinde 2. kontrol ücretsizmiş. ben bugün gittim muayeneye 15 gün sonra gidicektim ama yalnızca cuma günü renkli bakıomuş gazi bey. 15 gün sonra çarşambaya geliyor benim gittğim zaman. cuma günü tam 17. gün olcak. yani 1 ayda 300 milyon ödemek çok fazla yahubu cuma gitsem 2 gün içinde ne değişicek, haftaya cuma gitsem tatil, diğer haftaya cuma ise ayın 17 si:92:
ohh cokk sukur,ben bir an kendi bebegimde buyume geriligi oldugunu dusundumm cokk sagoll cnmm...cetveldeki periyodun dogru degil galiba ben onu baz aldim o yuzden tirstim..Allahim bebisini nazarlardan korusun insallah...
ben bugun bebek magazalarini gezdim bir kiz bolumune gittim bir erkek..bir turlu karar kilamadim en sonunda iki tane minnacik corap aldim ve geldim...cokk tatli bu coraplar...icim kipir kipir..cokk guzel bir duyguymus yaa allahima sukurler olsun..biraz aceleci davrandim galiba ama merak iste :) bir coraba insan bukadarmi sevinir
umutbrc,melekm ve sevgili kaynana zonox
Kızlar cok sevindim cok mutlu oldum..Ne guzel şimdi oglusum diye rahat rahat seversiniz bebişlerinizi..
allah nazarlardan korusun bu yakısıklı oglanları
Cerenli yagmur,canım cok sevindim içinin rahatlamasına..Hersey daha da guzel olcak inan bana...Allah senide bebegini de korusun inşallah..öptüm
Kızlar cümleten hepinize merhaba..kabus gibi gecen bir geceden sonra azcık daha iyiyim...Acaba normal bir insan olarak hayatıma ne zaman devam etmeye baslıcam..Dun gece mide bulantısı kusma bel agrısı ve kasık agrısı üçgeninde kıvranıp durdum..En son doktorumu aradık kanama yoksa endişelenmeyin dedi.Meger normal şartlarda benim dun regl gunummus..Ondan olabilir yarın gecmezse haberim olsun dedi..Cok sukur sabaha karsı agrım gecti de uyudum..Nasıl agladım sancıdan anlatamam..Bi ara bi baktım eşim de aglıyo..Sana noluyo be canım dedim..ELimden bişey gelmiyo cok uzuluyorum dedi..Onu öyle görünce daha cok aglamaya basladım ben..Hay allahım ne hallere dusuyoruz biz yaa...
Rabbim bugunumuzu aratmasın yeter ki elbet bitecek dimi ama???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?