Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi
umutbrc,melekm ve sevgili kaynana zonox
Kızlar cok sevindim cok mutlu oldum..Ne guzel şimdi oglusum diye rahat rahat seversiniz bebişlerinizi..
allah nazarlardan korusun bu yakısıklı oglanları
Cerenli yagmur,canım cok sevindim içinin rahatlamasına..Hersey daha da guzel olcak inan bana...Allah senide bebegini de korusun inşallah..öptüm
Kızlar cümleten hepinize merhaba..kabus gibi gecen bir geceden sonra azcık daha iyiyim...Acaba normal bir insan olarak hayatıma ne zaman devam etmeye baslıcam..Dun gece mide bulantısı kusma bel agrısı ve kasık agrısı üçgeninde kıvranıp durdum..En son doktorumu aradık kanama yoksa endişelenmeyin dedi.Meger normal şartlarda benim dun regl gunummus..Ondan olabilir yarın gecmezse haberim olsun dedi..Cok sukur sabaha karsı agrım gecti de uyudum..Nasıl agladım sancıdan anlatamam..Bi ara bi baktım eşim de aglıyo..Sana noluyo be canım dedim..ELimden bişey gelmiyo cok uzuluyorum dedi..Onu öyle görünce daha cok aglamaya basladım ben..Hay allahım ne hallere dusuyoruz biz yaa...
Rabbim bugunumuzu aratmasın yeter ki elbet bitecek dimi ama???
selamm kızlarr ben geldim doktordan ikili testimin sonucunu aldım.sonuç onbinde bir çıktı çok düşük bi risk dedi doktorum ama yinede risk dedi hep karamsar yaklaşıyor benim doktorum 3lüyü yaptırmak sana kalmış dedi onbinde bir bana baya bi düşük risk gibi geliyor.sizce nasıl ? sizinkiler nasıldı arkadaşlar ?
KIZLAR aldım kan testımı free beta 34,4 çıktı doktor ınceledı iyi dedi sorun yok dedı 7000 de 1 çıktı risk oranım buda düşük ihtimal dedi ama ensesi 2,1 mm çıktıgı için ben daha sık gıdıcekmısım kontrole yanı şüphelere devam edıo bızım doktor bi ohh dıyemdım
Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi
benimki çıkmadı geçenlerde gittim .. aslında gördüde .....emin değilim söyleyemem hayal kırıklığı olur sonra dedi dr...
çok erken ..... tahmin ediyorlar bazen . henüz pipi görünmüyorsa yada yapısından %100 sonuç diyemiyorlar bu tarihte ....
hayırlısı olur inşallah
Kızlar..Benim randevum bu cuma gunu..O zaman 12+3 olacagız..
Sizce görünür mü bişeyler acaba...
kızlar hemen bir bilgi vereyim. eğer sütü tek başına içemiyosanız, cornflakes (kahvaltılık gevrek) ya da içine ekmek atarak yiyebilirmişiz. yalnızca sütün içine kakao, neskafe gibi şeyler koymak yasak. dr.um anlattı.
Gülesram - Zhr84 galiba üçümüz 12. haftalardayız benim kontrolüm yarın kızlar ben çok heyecanlanmaya başladım
multivitamin ..bu tarihe kadar neden vermedi ki ?
gezgiinn
eşin 2 ay beklesin sen git dr sabredemezsinn :87:
Duncan
cok tesekkur ederim canım..
Tek duam bu zaten..Gecsin bende keyif almaya baslıyım artık
sabahları yapıyorum bazen gevrekle bu aralar sütü bıraktım yine bi düzene oturtamadım bebişim güzel beslenemiyo benim yüzümdenn..peynir bol yiyorum amaa...bilgi için teşekkürlerr..
duncan sevindim tahlilinin temizliğineee gözün aydınn
sadece ben mi kaldım cinsiyetini öğrenemeyen ve öğrenmek için daha 20 gün bekleyecek olan.....
sadece ben mi kaldım cinsiyetini öğrenemeyen ve öğrenmek için daha 20 gün bekleyecek olan.....
Valla canım ben türkiyede olsam her dk giderdim heralde
Ama yurt dışı olunca eşime muhtacım,çünkü o konuşuyor doktorlarla hastanedekilerde vs...Dil bilmeyince insan mecbur sabredicek sanırım...
Valla canım ben türkiyede olsam her dk giderdim heralde
Ama yurt dışı olunca eşime muhtacım,çünkü o konuşuyor doktorlarla hastanedekilerde vs...Dil bilmeyince insan mecbur sabredicek sanırım...
ahh canım yaa bende dicektim ki gizli gizli git doktora sonra söylersin eşine diye ama dil bilmeyince cok zor..allah yardımcın olsun ama 2 ay cok be yavrum..EŞini ikna edersin sen..Vallabizde cok merak ediyoz hem seninkini hem kendimizinkini:26:
ay evet çok doğru haklısın
ama 2 ayda çok değilmi kontrol için
arada belki eşini ikna edersin daha önce gitmek içünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?