2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi

hayırlı olsun cnm ayyyy sizin öğrendiklerinizi okudukça ben dahada heyecanlanıyorum meraklanıyorum inş.bende bu hafta öğrenirim

kızlar hemen bir bilgi vereyim. eğer sütü tek başına içemiyosanız, cornflakes (kahvaltılık gevrek) ya da içine ekmek atarak yiyebilirmişiz. yalnızca sütün içine kakao, neskafe gibi şeyler koymak yasak. dr.um anlattı.

Canım çok geçmiş olsun sana... Geçicek inşallah bu günler...

canım gayet iyi bence neden sorun yapmışki doktor takma kafana ama üçlüde sana kalmış benim doktorum üçlü testi önermedi...

Canım sen dediğin gibi öteki doktora git bırak şu adamı valla. İçin rahat etsin hiçbirşey yok bence.

Biz Geldikkkk
Hadi Bakalım Topiğimize Bir Erkekte Benden
Doktor Teyzemiz 10 Dakikalık Mücadeleden Sonra Gördü Pipisini
% 100 Erkek Dedi

Gözün aydın canım bugün topiği cidden pipişler bastı valla. Hadi bakalım mavileri almaya başla:))

Kızlar bende demin afp-mom testimin sonuçlarını aldım iyi çıktı şükür Rabbime haber veriyim dedim..............

erkekse hemen acıyo gösteriyo keretalar ,
ama kız olunca doktorlar cok zorlanıyo..
Ayy sana da kız mı geliyor kuzum yaa...
Ortalık oglan kaynıyo valla

Bu arada seneler önce kuzenim bi evin bi ogluyla evlendi..İlkinde kızı oldu..İkinciye hamile kaldı doktorlar dogurana kadar kızı olcak dedi..tabii bunlar uzgun ailenin soyu devam edemicek diye..pehh.
Neyse benim kuzen birden sancılanınca hastaneye gitmeye vakit kalmadan dogum baslıyo ve ebe gelip dogurtuyo...Aslan parcası gibi bi oglan..Herkes sokta tabii...Kuzenim demişti ki eger hastanede dogsaydı karıstıgını dusunurdum..bebek hep pembe pembe kıyafet giydi aylarca..Şimdi büyüdü delikanlı bile oldu...

Duncan
cok tesekkur ederim canım..
Tek duam bu zaten..Gecsin bende keyif almaya baslıyım artık

sabahları yapıyorum bazen gevrekle bu aralar sütü bıraktım yine bi düzene oturtamadım bebişim güzel beslenemiyo benim yüzümdenn..peynir bol yiyorum amaa...bilgi için teşekkürlerr..

duncan sevindim tahlilinin temizliğineee gözün aydınn

Son düzenleme:
Gülesram - Zhr84 galiba üçümüz 12. haftalardayız benim kontrolüm yarın kızlar ben çok heyecanlanmaya başladım

Evet canım dun 12 haftam bitti, 13.haftaya merhaba dedik..
benimde kontrolum cuma gunu..ikili test ve ense ölçümü yapılcak..
İnşallah hepmiz birbirimize guzel haberler veririz

Duncan
cok tesekkur ederim canım..
Tek duam bu zaten..Gecsin bende keyif almaya baslıyım artık

Sağolun canlarım

sadece ben mi kaldım cinsiyetini öğrenemeyen ve öğrenmek için daha 20 gün bekleyecek olan.....

Yok canım bide ben kaldım hemde bu kadar ileri haftalarda olmama rağmen Aralık üçünde gidicem doktora o zamana kadar sabır ama benim kızım olcak ahanda buraya yazıyorum

Valla canım ben türkiyede olsam her dk giderdim heralde
Ama yurt dışı olunca eşime muhtacım,çünkü o konuşuyor doktorlarla hastanedekilerde vs...Dil bilmeyince insan mecbur sabredicek sanırım...

ahh canım yaa bende dicektim ki gizli gizli git doktora sonra söylersin eşine diye ama dil bilmeyince cok zor..allah yardımcın olsun ama 2 ay cok be yavrum..EŞini ikna edersin sen..Vallabizde cok merak ediyoz hem seninkini hem kendimizinkini:26:

Valla canım ben türkiyede olsam her dk giderdim heralde
Ama yurt dışı olunca eşime muhtacım,çünkü o konuşuyor doktorlarla hastanedekilerde vs...Dil bilmeyince insan mecbur sabredicek sanırım...

ay evet çok doğru haklısın
ama 2 ayda çok değilmi kontrol için
arada belki eşini ikna edersin daha önce gitmek içünn

ay evet çok doğru haklısın
ama 2 ayda çok değilmi kontrol için
arada belki eşini ikna edersin daha önce gitmek içünn

Evet canlarım bende eşimi ikna ederim diye düşünüyorum...
Biraz zaman geçsin aklını çelmeye çalışıcam,yoksa işim zor...
Bekle bekle,nereye kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…