2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım bide ben kaldım hemde bu kadar ileri haftalarda olmama rağmen Aralık üçünde gidicem doktora o zamana kadar sabır ama benim kızım olcak ahanda buraya yazıyorum

benim de aralığın 4 ü canım...ve ben de yazıyorum buraya..benim de kızım olacak....

bence git öğrenirsin benimde aslında yramdan sonraydı randevm ama başka doktora gittim ve öğrendim paşamın olucağını.

o da bir alternatif ama..nedense kendi doktoruma güveniyorum...ondan almak istiyorum haberimizi...saçma belki ama öyle...

daha var canımm yaa yalnız diilsin üzülme

bende varımmm
benim cuma sabahı randevumm varr
birde 4 boyutluda baktırıyım bakıyım kızıma yada oğluma

sen öğrenebilceksin yani suba...??

bende bayramdan sonraya öğrenirim inşallah..eşim kız bebek rüyası gördü annem kız bebek cicileri örüyoo şimdiden bakalım benim ne olacak :))

buarada bebişleriniz kime benziycek sizcee biraz önce gülesramla konusu oldu ordan aklıma geldii:))

ben bu kez inş..öğrenirim
artık bebiş büyüdü teyzesi 15 .haftanın içindeyiz artık belirginleşmiştir dime:26:

ben de kız bebek rüyaları görüyorum ama bilinçaltı olabilir..güvenmiyorum pek...bizimki babasına benzesin istiyorum ben...canlarım benim...

herkese mrb kızlar bende çin takvimide rus takvimide tuttu kızlar ikisinde de kız çıkıodu ve kızım olucak

Diana ve Lover kızlar içinizi ferah tutun, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıa alıcaksınız hep beraber alıcağız inşallah

Lover drundan rahatsızlık duyuyorsan bence başka bir dr bul canım

duncan sonuçların temiz çıkmış hadi gözünaydın

bir arkadaş sormuştu elevit bende kullanıyorum vitamin ilacı akşamları yatmadan alıyorum

zonox kesinleşmiş yakışıklın geliyor Maşallah canım.

Kız olursa annanesine benzesin sarışın olsun yavrum ana babasına çekersede karabiber olur yarim onu valla ben... Ayyyy çok heycanlı... Aralık 3 te benim 4 boyutlu inceleme yapılcak ya o zmaan foto çekip vercekler bize cd de bakar bakar benzetirim artık yavru kuşumu...

herkese mrb kızlar bende çin takvimide rus takvimide tuttu kızlar ikisinde de kız çıkıodu ve kızım olucak

Gözün aydın canım benim... Hadi varmı artırn kızları

ben bu kez inş..öğrenirim
artık bebiş büyüdü teyzesi 15 .haftanın içindeyiz artık belirginleşmiştir dime:26:

Bence belirgindir erkekse canım kızsa pek sölemiyolar...

duncan sonuçların temiz çıkmış hadi gözünaydın

bir arkadaş sormuştu elevit bende kullanıyorum vitamin ilacı akşamları yatmadan alıyorum

Sağol canım bende sormuştum bende akşamları alıyorum eleviti...

benimde eğer oğlum olursa babasına benzesin aşık olduğum adamdan 1 tane daha gençliğinde babasının kopyesi olsun bende hayran hayran izliyeyimm:))
kız olursaaaa bana benzesinn ..
Aslında kız halaya erkek dayıya benzer derleryaa benim halalar çok güzel..dayısı boylu karayağız çok yakışıklıı bakalım kime benziycekk :)

di mi?walla bilmem ki suba...ben 14.haftanın içinde gitmiştim...söylemedi...en erken 16.hafta diyorlar..bence emin olmayı bekliyorlar...:93:

ÖYLE TABİİ AMA
sen hangi hast gidiyodun
yani bi ikimizemi denk geliyo bu 16.hafta tutkusu
banane net göremesede aşağı yukarı bi tahmin eder herhalde

kızlar bana doktor kızın sana benzio uzun boylu ve göbüşü var dedi 17 cm 188 gram çıktı

yani çok yakışılı oğlun yada fıstık gibi bi kızın olucak desene

benim oğluşumda heralde babaya benzer. ama ben esmer olsun benim gibi ama babası gibide gözleri mavi olsun istiyorum ozaman yemede yanında yat yani. hayırlısı artık

kızlar bana doktor kızın sana benzio uzun boylu ve göbüşü var dedi 17 cm 188 gram çıktı

benim arkadaş renkli usgye girmişti detaylı ve okadar net görmüşki bebeğim doğunca hiç şaşırmadım demiştii bende detaylı usgye gircem çok merak ediyorumm
simgecim tersi olmasındaa ama ne olursa olsunn en güzel bebek benim bebeğim olacak gözümde tabi herkesin öylee :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…